Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

H "κομμένη" σκηνή σεξ του "Avatar"!

Η τρισδιάστατη επική ταινία δράσης "Avatar" του James Cameron, κατάφερε στις επτά εβδομάδες προβολής της να καταρρίψει ένα ρεκόρ που έμοιαζε απόρθητο : αυτό των εισπράξεων του "Τιτανικού"!




Όταν το 1997 ο ίδιος δημιουργός, άγγιξε το ποσό του 1. 843. 000.000 δολλαρίων, με τα εισιτήρια του "Τιτανικού", η κινηματογραφική βιομηχανία βιάστηκε να πει πως δύσκολα θα κατάφερνε κάποιος άλλος να τον ξεπεράσει.


Και οι... προφητείες δικαιώθηκαν εν μέρει αφού χρειάστηκαν 13 ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει ο Cameron να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό! Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο "Τιτανικός" έκανε τις ιλιγγιώδεις αυτές εισπράξεις μετά από 10 μήνες προβολής στους κινηματογράφους - έναντι επτά εβδομάδων του "Avatar"!


Πριν από λίγες ημέρες ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως υπήρχε μια ιδιαίτερα αισθησιακή σκηνή σεξ μεταξύ του "avatar" του Τζέικ και της Navi Νέφτιρι. Η σκηνή αυτή "κόπηκε" γιατί οι δημιουργοί ήθελαν να απευθυνθούν σε όλες τις ηλικίες. Υποσχέθηκε όμως πως θα την απολαύσουν οι φίλοι του Avatar, μόλις η ταινία βγει σε dvd.


Το avatar του Jake και η Navi Neytiri.


Ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τζέικ Σάλι, ένας πρώην ναυτικός, που είναι πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Απογοητευμένος από την ζωή, ο Τζέικ αναζητάει κάτι για το οποίο να αξίζει να αγωνιστεί . Αυτό ακριβώς βρίσκει σε έναν μακρινό φανταστικό κόσμο.


Ο Τζέικ έχει στρατολογηθεί για μια αποστολή στον πλανήτη Πανδώρα, ο οποίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εταιρειών ανά τον κόσμο, λόγω της εκμετάλλευσης ενός ορυκτού, που αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια το κιλό στη Γη. Για να διευκολύνουν τη δουλειά τους, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα σύστημα που μεταφέρει τη συνείδηση ενός ατόμου σε ένα υβρίδιο ανθρώπων και ιθαγενών ανθρωποειδών του πλανήτη Πανδώρα, των λεγόμενων Navi.


Αυτό το υβρίδιο ανθρώπου με Navi έχει ανθρώπινα συναισθήματα και είναι γνωστό ως "avatar". Στη νέα του avatar μορφή, ο Τζέικ δεν χρειάζεται πια το αναπηρικό καροτσι αφού μπορεί να περπατήσει ξανά.


Η αποστολή του είναι να έρθει σε επαφή με τους Navi, με την ελπίδα να εξασφαλίσει τη βοήθειά τους στην εξόρυξη του ορυκτού. Κάποια στιγμή μια όμορφη θηλυκή Navi, η Νέφτιρι, κλέβει την καρδιά του Τζέικ, δίνοντας του δύναμη να ηγηθεί μιας επικής μάχης που θα καθορίσει τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου.


Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς γυρίστηκαν κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές της ταινίας!


Η "κομμένη" σκηνή σεξ!
  
Μεταξύ των δύο φανταστικών ηρώων λοιπόν υπάρχει μια αισθησιακή σκηνή σεξ, που ο Cameron υποσχέθηκε να δούμε στο Dvd. Πριν από λίγο διέρρευσε στο διαδίκτυο ο διάλογος μεταξύ των δύο εραστών, αφού η FOX ανέβασε όλο το σενάριο της ταινίας "Avatar" στο internet ( foxscreenings.com). 


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το σενάριο της "απαγορευμένης" σκηνής με την ερωτική επαφή μεταξύ Τζέικ και Νέφτιρι (κάντε κλικ πάνω στο κείμενο). Από την ανάγνωση η αλήθεια είναι πως δεν προκύπτει καμμία ιδιαίτερα αισθησιακή ή τολμηρή σκηνή σεξ! Ίσως το οπτικό υλικό και η σκηνοθεσία του Cameron κάνει την έκπληξη! Μην ξεχνάτε πως η σκηνή του Di Caprio με την Blanset στον "Τιτανικό" πέρασε στην ιστορία! Εν αναμονή!




http://www.pyles.tv


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!