Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

SOK !! Chris Angel κόβει γυναίκα στα 2 !!!!!




ΑΟΖ Ελλάδας: Γιατί δεν μας αφήνουν να γίνουμε... πλούσιοι; [BINTEO]

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ planet-greece.blogspot.com


Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Το δικαίωμα μιας χώρας να εκμεταλλεύεται τον θαλάσσιο πλούτο της σε απόσταση διακοσίων ναυτικών μιλίων από τις ακτές της ή από το πιο απομακρυσμένο της νησί. Αμέτρητες μελέτες, ειδικά απ' όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στη χώρα μας, συγκλίνουν στο γεγονός ότι ζούμε σε μία περιοχή με... χρυσοφόρο υπέδαφος...




Εκατοντάδες δισ. ευρώ, ίσως και τρισ. σύμφωνα με τους πιο αισιόδοξους, περιμένουν στωικά τη στιγμή που οι Έλληνες θα αποφασίσουν να πάρουν την οικονομική τύχη στα χέρια τους. Τι ισχύει, όμως, με τις διεθνής συμβάσεις και ποια τα λάθη που έχουμε κάνει; Υπάρχει χρόνος; Στο planet-greece σας παρουσιάζουμε μία εξαιρετική έρευνα, επικαλούμενοι στοιχεία από δύο κορυφαίους καθηγητές. Τον Θεόδωρο Καρυώτη - Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ των ΗΠΑ, και τον Νίκο Λυγερό - Σύμβουλο Γεωστρατηγικής, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας στην Ευρώπη!


Η διεθνής σύμβαση, που ισχύει από το 1982 και δίνει τη δυνατότητα, για παράδειγμα, στην Κούβα να διενεργεί ελέγχους για πετρέλαιο, σε απόσταση αναπνοής από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, και πρόσφατα στην Κύπρο να ψάχνει για μαύρο χρυσό και φυσικό αέριο στον πλούσιο από κοιτάσματα βυθό της Ανατολικής Μεσογείου, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της Τουρκίας.


Γιατί όμως εδώ και τριάντα χρόνια καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να προκηρύξει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ασκώντας τα κατοχυρωμένα διεθνώς κυριαρχικά της δικαιώματα;




Συνωμοσία, προδοσία, αφέλεια, ατολμία, φόβος... ασχετοσύνη; Είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις υπό τη μορφή ερωτημάτων που έδωσαν οι δύο καταξιωμένοι καθηγητές κατά τη διάρκεια ημερίδας που οργάνωσε ο αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, για τη δυνατότητα που έχει ακόμη και σήμερα η Ελλάδα να αναπτύξει Ανεξάρτητη Οικονομική Ζώνη από το Καστελλόριζο και την Στρογγύλη, η οποία θα ενωθει με την Κυπριακή ΑΟΖ, δημιουργώντας έναν ενιαίο θαλάσσιο χώρο, κορυφαίας οικονομικής και γεωστρατηγικής σπουδαιότητας.


Ποιοι, όμως βγαίνουν πραγματικά οφελημένοι από αυτή την κατάσταση; "Οι Τούρκοι είναι αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους" απαντάει ο κύριος Καρυώτης.


Αν μάλιστα, η Ελλάδα, ασκήσει το δικαίωμα της και στα νησιά του Αιγαίου, εκτιμάται πως θα υπερκεράσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και τη διένεξη για την υφαλοκρηπίδα.


Πρόσφατη συμφωνία για ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας με βάση την θεωρία της "μέσης γραμμής" μπλοκαρίστηκε από το Αλβανικό Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο.


Μια ελληνική ΑΟΖ θα ωφελήσει τα μέγιστα και την ελληνική αλιεία που σήμερα έχει χάσει την πρόσβαση σε παραδοσιακές αλιευτικές περιοχές καθώς έχουν χαρακτηριστεί ως αποκλειστικές οικονομικές ζωνες άλλων χωρών.


Το πόσο σημαντικές είναι οι αποκλειστικές οικονομικές ζώνες διεθνώς καταδεικνύεται από το γεγονός ότι η Γαλλία έχει ανακηρύξει ΑΟΖ στο μικροσκοπικό κορραλιογενές νησάκι Ευρώπα, στον Ινδικό Ωκεανό, στο οποίο στέλνει μάλιστα και στρατιώτες, με διπλό σκοπό, να το φρουρούν και να εμφανίζεται ως κατοικημένο.


Ο Καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης υπογράμμισε πως «Η πρόσφατη απόφαση της μεγαλονήσου να οριοθετήσει την ΑΟΖ με το Ισραήλ δεν αφήνει πλέον καμία δικαιολογία στην Ελλάδα να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της». Στο ίδιο πλαίσιο τόνισε ότι «Κλειδί σ' αυτή την οριοθέτηση είναι το Καστελλόριζο, νησί το οποίο κατοικείται και, κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι και διαθέτει ΑΟΖ και ότι είναι νησί της Ε.Ε».


Ο Νίκος Λυγερός σημείωσε πως «η ΑΟΖ ως στρατηγική κίνηση προσφέρει μια διέξοδο για την Ελλάδα και μάλιστα της δίνει την δυνατότητα να βρει μια οικονομική και πρακτική λύση μέσω των διακρατικών συμφωνιών. Τέλος, αυτή η υπερκομματική διαδικασία εξαρτάται μόνο από εμάς και η ήρθε η ώρα η Ελλάδα να διεκδικήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας».


Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα ημερίδα με τις ομιλίες των κ.κ. Καρυώτη και Λυγερού και μάθετε όλη την αλήθεια που σας κρύβουν:


ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!

ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ SITES ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...


Οι εφημερίδες και οι ιστότοποι νόμιμα δημοσιεύουν διαφημίσεις και διαφημιστικά μηνύματα για στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα που παρέχουν μέσω Internet αλλοδαπές...
εταιρείες, κρίθηκε, με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που εξέδωσε το Πρωτοδικείου Αθηνών!




Ειδικότερα, πέντε πράκτορες του ΟΠΑΠ, με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στράφηκαν κατά της εταιρείας που εκδίδει την αθλητική εφημερίδα «Sportday» και έχει τον ιστότοπο «sday.gr», υποστηρίζοντας ότι «η άσκηση από οποιονδήποτε ημεδαπό ή αλλοδαπό, πλην του ΟΠΑΠ, επιχειρηματικής δραστηριότητας, συνισταμένης στη διενέργεια εντός της ελληνικής επικράτειας στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης καθ' οιονδήποτε τρόπο, ως και η διαφήμιση τέτοιων στοιχημάτων μέσω διαδικτύου, είναι παράνομη».


Ακόμη, οι πράκτορες υποστήριξαν ότι τόσο η επίμαχη εφημερίδα, όσο και ο ιστότοπος που έχει καταχωρούν μεγάλο αριθμό διαφημίσεων για στοιχήματα σε αθλητικά και άλλα γεγονότα που παράνομα διοργανώνουν και παρέχουν μέσω του διαδικτύου στους Έλληνες πολίτες αλλοδαπές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό.


Το αίτημά μας από τη Δικαιοσύνη ήταν να απαγορευθεί η καταχώρηση των διαφημίσεων αλλοδαπών εταιρειών στην επίμαχη εφημερίδα, ενώ παρέμβαση υπέρ των πρακτόρων πραγματοποίησαν ο ΟΠΑΠ καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ.


Το Πρωτοδικείο υπογραμμίζει ότι με το Ν. 4002/2011 ρυθμίζονται θέματα διεξαγωγής διαδικτυακών τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων και προσθέτει ότι η διεξαγωγή στην Ελλάδα τυχερών παιγνίων μέσω Internet ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία του δημοσίου που την ασκεί μέσω ειδικά αδειοδοτημένων παροχών.


Στη συνέχεια στη δικαστική απόφαση αναφέρεται ότι, σύμφωνα με την επίμαχη ρύθμιση του Ν. 4002/2011, οι εταιρείες στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου που νόμιμα λειτουργούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες μέχρι τη χορήγηση των προβλεπόμενων αδειών. Η νομοθετική αυτή πρόβλεψη δεν θίγει την αποκλειστική δικαιοδοσία του δημοσίου, προσθέτει το δικαστήριο.


Σε άλλο σημείο της απόφασης του Πρωτοδικείου, υπογραμμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία, «ρητά παρέχεται το δικαίωμα σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων μέσω του διαδικτύου, νόμιμα εγκατεστημένες σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, οι οποίες κατέχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και παροχής τέτοιων υπηρεσιών, όπως είναι η εταιρεία της Sportday, να συνεχίζουν την παροχή τέτοιων υπηρεσιών κατά τη μεταβατική περίοδο μέχρι την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης».


Κατόπιν αυτών στη δικαστική απόφαση αναφέρεται ότι «σε κάθε όμως περίπτωση η διεξαγωγή τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων μέσω διαδικτύου ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία του ελληνικού δημοσίου και πρόκειται να ασκηθεί μέσω ειδικά αδειοδοτημένων παρόχων και δεν έχει παραχωρηθεί στην ΟΠΑΠ ΑΕ, όπως οι πράκτορες αβάσιμα ισχυρίζονται».


Εξάλλου, σημειώνεται ότι ο ΟΠΑΠ «ουδέποτε είχε το αποκλειστικό δικαίωμα διεξαγωγής των διαδικτυακών παιγνίων και στοιχημάτων».


Το Πρωτοδικείο απέρριψε ως μη νόμιμη την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των πέντε πρακτόρων του ΟΠΑΠ.


http://fimotro.blogspot.com

Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Το παλικαρί .. μπορεί να γυρισεί το κεφάλι του 180 μοίρες !!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Το παλικαρί .. μπορεί να γυρισεί το κεφάλι του 18 μοίρες !!!!


Δες το βίντεο !!!!




Οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα ( Απίστευτο Βίντεο )




Test για Παιδιά - Ενήλικες Indigo ! Μήπως είστε indigo; Κάντε τo τεστ!


Η λέξη indigo σημαίνει "λουλακί". Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων των οποίων η αύρα έχει λουλακί χρώμα! Ο όρος «παιδί indigo» ανήκει στην ψυχικό Nancy Ann Tappe, η οποία ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα της αύρας τους. Σύμφωνα με την ίδια, "η κάθε παγκόσμια περίοδος συνοδεύεται από την υπεροχή κάποιων ανθρώπων που έχουν κοινό χρώμα αύρας. Έτσι, οι περισσότεροι ενήλικες που σήμερα κατέχουν θέσεις "κλειδιά", είναι Μπλε ή Βιολετί, δύο χρώματα που χαρακτηρίζουν την μεταβατική Βιολετί περίοδο".




Η Tappe υποστηρίζει πως η επόμενη δεκαετία θα είναι η Λουλακί περίοδος , δηλαδή η εποχή Indigo. Κατά τη διάρκεια αυτής, θα κυριαρχήσουν οι άνθρωποι με "λουλακί" αύρα, οι άνθρωποι Indigo, οι οποίοι θα οδηγήσουν τον πλανήτη σε μια νέα αρχή!
Τα χαρακτηριστικά των indigo.


Οι indigo είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία ανήλικα ακόμη παιδιά , χωρίς αυτό να αποκλείει ότι και πολλοί ενήλικες έχουν στοιχεία της προσωπικότητας των indigo.


Τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι τα μεγάλα, διαυγή και φωτεινά μάτια τους, η πρώιμη ευφυία τους -που όμως δεν συνοδέυεται υποχρεωτικά από υψηλές επιδόσεις στο σχολείο- , η εκπληκτική μνήμη τους αλλά και η ιδιαίτερη ευαισθησία τους. Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι γι αυτό από μικρή ηλικία συμπεριφέρονται με "αυτοκρατορικό" τρόπο. Έχουν την αίσθηση ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την επιβολή εξουσίας χωρίς εξήγηση. Επιλέγουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο , τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο, γεγονός που τα κάνει να φαίνονται αντικομφορμιστές.


Είναι συνήθως αντικοινωνικά και "ανόιγονται" με ανθρώπους του δικού τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Έχουν έντονη σχέση με την φύση και τα ζώα, ενώ από μικρή ηλικία εκφράζουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και ταλέντα.



Το τεστ που απευθύνεται στα παιδιά Ίντιγκο είναι:

1. Συμπεριφέρεται το παιδί σας με τρόπο αυταρχικό από μικρή ηλικία;
2. Αρνείται να υπακούσει σε τυπικότητες εκδηλώνοντας θυμό όταν πχ πρέπει να επισκέπτεται κάποιους συγγενείς;
3. Έχει πλήρη συναίσθηση του εαυτού του από μικρή ηλικία;
4. Έχει μεγάλη δυσκολία να αποδεχθεί την πειθαρχία και την άσκηση εξουσίας;
5. Αρνείται κατηγορηματικά να κάνει ακόμα και απλά πράγματα που του ζητάνε;
6. Δείχνει να βασανίζεται έντονα όταν πρέπει να περιμένει τη σειρά του σε κάποια ουρά;
7. Μοιάζει να ενοχλείται όταν ζει σε συνθήκες ρουτίνας που δεν περιέχουν καμιά δημιουργικότητα;
8. Βρίσκει πάντα δικούς του τρόπους να κάνει πράγματα στο σχολείο ή στο σπίτι, πέραν από τους συνηθισμένους;
9. Εκδηλώνει από πολύ νωρίς σημάδια ανεξαρτησίας;
10. Παραμένει αδιάφορο σε ενοχική συμπεριφορά /πχ θα το πω στον πατέρα σου και θα δεις εσύ;
11. Βαριέται γρηγορότερα από τα αλλά παιδιά όταν είναι να κάνει κάτι;
12. Έχει δείξει ποτέ συμπτώματα δυσκολίας, συγκέντρωσης η υπερκινητικότητας;
13. Είναι εντυπωσιακά δημιουργικό;
14. Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση;
15. Σας δίνει συχνά την εντύπωση μέσα στην ημέρα ότι είναι ιδιαιτέρα αφηρημένο;
16. Έχει δείξει σημάδια ιδιαίτερης ευφυΐας;
17. Είναι προικισμένο με κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;
18. θα το χαρακτηρίζατε ονειροπόλο;
19. Έχει το παιδί σας βαθύ, ώριμο και σοφό βλέμμα από πολύ μικρή ηλικία;
20. Έχει ανεπτυγμένη τη συναισθηματική ευφυΐα /πχ, επικοινωνεί από μωρό με τη φύση και τα ζώα;
21. Σας δίνει την εντύπωση πως διαβάζει τις σκέψεις σας η των άλλων που είναι κοντά του;

Πάντα = 4
Συχνά = 3
Μερικές φορές = 2
Σπάνια = 1
Ποτέ = 0

Αποτελέσματα

0-87: Δεν είστε indigo. Παρ' όλα αυτά είστε ανοιχτόμυαλος και συντονισμένος με τον κόσμο γύρω σας.

88-139: Έχετε κάποια από τα χαρακτηριστικά και ίσως να είστε ένας οιωνός. Ίσως έχετε έρθει στη γη για να προετοιμάσετε το έδαφος για τους indigo που θα έρθουν. Ίσως να γίνετε το μοντέλο που θα ακολουθήσουν εκείνοι.

140-175: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε indigo ή να μεταμορφώνεστε. Ο σκοπός της ζωής σας είναι να γίνεται κάποιου είδους επαναστάτης, δάσκαλος, αγγελιαφόρος. Δεχτείτε τις προκλήσεις της ζωής για να φέρετε σε πέρας την εκπλήρωση του σκοπού σας.

176-200: Είστε σίγουρα indigo ή crystal. Έχετε ένα σκοπό να εκπληρώσετε. Δεχτείτε και αγκαλιάστε τον εαυτό σας.


Το συγκεκριμένο test παρουσιάστηκε στην εκπομπή του κου Χαρταβέλα και από εκεί εχούν παρθεί τα στοιχεία αυτά , το κατά πόσο ισχύουν ή όχι αυτό σαφώς και είναι στην κρίση του κόσμου.

Δείτε το!!! Δε θα το πιστεύετε... Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τραγουδάει heavy Metal συγκρότημα!!! Απίστευτο [ΒΙΝΤΕΟ]




http://planet-greece.blogspot.com

Νέο solo album ετοιμάζει ο Robbie Williams

Όχι ένα ούτε δύο, αλλά 30 καινούργια τραγούδια έχει ετοιμάσει ο Robbie Williams, για το νέο του album και πρώτη του solo δισκογραφική δουλειά από το 2009 ("Radio Killed The Video Star").




Ο τραγουδιστής παράλληλα προετοιμάζεται και για solo tour, πράγμα που έβαλε ψύλλους στα αυτιά των fans των Take That - σκέφτεται ο Robbie να εγκαταλείψει για δεύτερη φορά το συγκρότημα;


Όχι. Ο Williams σκοπεύει να ξαναπεριοδεύσει με τους Take That (εδώ που τα λέμε θα ήταν παράλογο να ήθελε - το Progress Tour έγινε sold out μέσα σε 24 ώρες και αναδείχθηκε η πιο εμπορική περιοδεία στη Μ. Βρετανία) και συνεργάζεται με τον Gary Barlow στην παραγωγή του νέου του album, που αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ για το ηλίθιο ριάλιτι που έστησαν

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ. Στην επιστολή της αναφέρει στα Εγγλεζάκια:... "Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4, Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ. Επειδή είστε αγενείς, και δεν μπορώ να σας....




κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!


Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ;
Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί.


Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας.


Σας σέρνουν λιπόθυμους από το ποτό στα σπίτια σας.


Θα μπορούσαμε να δείξουμε επίσης, την εγκληματικότητα και τον χουλιγκανισμό που έχετε άφθονο.


Τις έννοιες οικογένεια και ηθικές αξίες που σας είναι άγνωστες και τις έχετε προ πολλού καταπατήσει.


Και να μην ξεχάσω την εμμονή σας με την συνεύρεση που έχετε αναγάγει σε «εθνικό σπορ» ανάμεσα στα άτομα του ιδίου φύλου.


Ειδικά το τελευταίο είναι η εθνική σας ξεφτίλα παγκοσμίως.


Και πριν σκεφτείτε για τα ψεύδη περί αρχαίας Ελλάδας, ανοίξτε κάποιο βιβλίο να πληροφορηθείτε περί του θέματος (από σοβαρές πηγές).


Αλλά δεν θα το κάνουμε (το ριάλιτυ). Και ξέρετε γιατί;


Γιατί είμαστε περήφανοι ως λαός και όχι κομπλεξικοί.


Γιατί όλα μα όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον ιερό τόπο.


Γιατί η ιστορία μας είναι η σημαντικότερη και η πιο μακρά παγκοσμίως.


Γιατί μετράμε τους περισσότερους ήρωες καθώς και επιστήμονες από την αρχαιότητα ως σήμερα παγκοσμίως.


Γιατί εμείς σας «ξελασπώσαμε» στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχετε την κα Μέρκελ… καγκελάριο από την άλλη μεριά του καναλιού….


Γιατί, πολύ απλά, αν δεν υπήρχαμε εμείς το πολύ πολύ να ήσασταν ακόμα ή σε καμιά σπηλιά ή πάνω στα δέντρα. Και τέλος:


Γιατί εμείς ότι και να συμβεί θα επιβιώσουμε…!!! Και θα συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.


Προσωπικά, δεν έχω κάτι με τη χώρα σας. Την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, θα την ξαναεπισκεφθώ στο μέλλον και φυσικά θα την σεβαστώ. Διότι έχω τρόπους και δεν είμαι πίθηκος όπως είστε εσείς.


Εξάλλου, δεν έχω κάτι να ζηλέψω, εδώ τα έχουμε όλα. Αν δεν τα είχαμε δεν θα ασχολιόσασταν όλοι μαζί μας.


Όταν κάποιος ασχολείται με «κάτι» σημαίνει ότι αυτό το «κάτι» τον καίει. Και επειδή ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει, πραγματικά χαίρομαι που δεν θα είμαι στη θέση σας στο προσεχές μέλλον.


Υ.Γ. Είναι τυχαίο που όσοι μας διασύρουν μας χρωστάνε και από κάτι; Επί την ευκαιρία μπορείτε να μας στείλετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς και αρκετά χρήματα που βγάλατε ως χώρα από την έκθεση τους τόσα χρόνια.


eglimatikotita.gr

Lady Gaga: Η αρχιέρεια των Illuminati & το τραγούδι βλασφημία

Στα 3 χρόνια καριέρας της η Lady Gaga έχει προκαλέσει τόση συζήτηση γύρω από το όνομά της που σίγουρα ακόμα και η Madonna θα ζήλευε. Τα προκλητικά και αμφιλεγόμενα τραγούδια της, οι εκκεντρικές εμφανίσεις της και οι αφοπλιστικές, πολλές φορές "σκοτεινές" δηλώσεις της δημιουργούν πάντα πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και σχόλια. Αλλά ποια είναι ακριβώς η Lady Gaga; Είναι απλά μια persona, ένα αποκύημα της φαντασίας της καλλιτέχνιδας ή μια ιέρεια του σκοταδισμού; Η γυναίκα αυτή αποτελεί αναμφίβολα πρότυπο για τους εφήβους, αφού έχει τη δυνατότητα και το ελεύθερο να κάνει και να λέει ό,τι της κατέβει στο μυαλό. Είναι το πρότυπο της επανάστασης στην εποχή μας. Αλλά τι κρύβεται πίσω από το καλογυαλισμένο περιτύλιγμα; 

Ο χώρος της μουσικής βιομηχανίας και της δισκογραφίας, τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια και ειδικά μετά την εμφάνιση της rock/metal μουσικής, παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες σχετικά με τα πρότυπα που προβάλλει και στους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί. Όλοι γνωρίζουμε για τα ανάστροφα μυνήματα, κρυφά λόγια που αποκαλύπτονται όταν κανείς "παίξει" ένα δίσκο βινυλίου αντίστροφα. Σύμφωνα με ερευνητές, ένα ανάστροφο μύνημα, έχει την ίδια ισχύ και αποτυπώνεται εξίσου στο υποσυνείδητο όπως κι ένα "ορθώς" ακουσμένο. Ένα καλό παράδειγμα ανάστροφου μηνύματος (αν και δεν αφορά στη μουσική) είναι αυτό στον λόγο του Ομπάμα "YES WE CAN" = "THANK YOU SATAN" όταν παιχτεί αντίστροφα. Ο κόσμος μάλιστα το επαναλαμβάνει(!) υποβάλλωντας τα ευχαριστήριά τους στον Σατανά!
 






Συνειδητοποιήστε το. Η μουσική, όπως και η τηλεόραση είναι δύο μέσα απόλυτου ελέγχου του νου, προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου. Και όταν ολόκληροι πληθυσμοί αποχαυνώνονται, "κάποιοι" κάνουν τη "δουλειά" τους σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ενεργειακό / πνευματικό.



Και πάμε στο προκείμενο. Η Lady Gaga πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι Judas (Ιούδας). Όλα καλά μέχρι εκεί, αλλά σας έχω κάποιες μεταφράσεις των στίχων που θα σας κάνουν να τραβάτε τα μαλλιά σας! Οι συμβολισμοί πέραν του αυτονόητου "I'm in love with Judas" - "Είμαι ερωτευμένη με τον Ιούδα" που με τόση περηφάνεια τραγουδάει η καλλιτέχνιδα, είναι πολλοί.
 


Βασικά, αναπαράγει μασωνικά (σατανιστικά) δόγματα αφού ανταλλάσει ρόλους, όπως και στον σατανισμό: Ο Εωσφόρος είναι ο Θεός, και ο ένας και μοναδικός Θεός είναι ο Εωσφόρος. Ως εκ τούτου, ο Ιούδας είναι ήρωας για τους σατανιστές αφού υπηρέτησε τον Διάβολο, και πρόδωσε σαν πράκτορας τον "αντίπαλο". Γι'αυτό και τον αγαπάει η Gaga. Ενώ παρακάτω έχω την αίσθηση ότι αυτοκυρήσσεται μεσσίας.




Αυτό δεν είναι και το πιο σοκαριστικό κομμάτι του τραγουδιού, αλλά είναι ανησυχητικό το "Οταν έρθει σε μένα, θα'μαι έτοιμη". Όταν έρθει ποιος; Ο Ιούδας; Ή πιθανώς κάτι σκοτεινότερο;

"Θα πλύνω τα πόδια του…" Άλλη μια βλασφημία αφού την πράξη αυτή την έκανε ο Ιησούς στους μαθητές του. Θα πλύνει λοιπόν τα πόδια του Ιούδα… Χμμμ... Αυτοκυρήσσεται και προφήτης πιθανώς.




Ο Θεός τους συγχωρεί όλους. Αλλά η μετάνοια είναι το πρώτο βήμα. Άρα εφόσον η κυρία Gaga είναι πέραν μετάνοιας δεν έχει διάθεση(;) ή πιθανώς έχει περάσει το σημείο της "επιστροφής"; Ιερόδουλη υπηρέτρια... Ποιανού; Και τι είναι ο μέλλοντας χρόνος; Ο ερχομός του;




Στους τελευταίους στίχους πιθανώς διαφαίνεται κάποια μετάνοια, κάποια μεταμέλεια, αλλά και πάλι εκδηλώνεται η εξάρτηση, η προσκόλληση στον Ιούδα-δαίμονα. Είναι η Gaga προφήτης ή μεσσίας του Σατανά; Μάλλον όχι. Αλλά το εύπεπτο τραγουδάκι της είναι σίγουρα μια καλή πνευματική προετοιμασία για τον πραγματικό...

Καυτές 40άρες!!! (photos)

Jennifer Aniston

Monica Belluci
Pamela Anderson

Ελληνική Ταινία - Ρόδα τσάντα και κοπάνα 2011




Ταινία - The Bounty Hunter 2011( Ελληνικοί Υπότιτλοι )




Ταινία - Zookeeper 2011 ( Ελληνικοί Υπότιτλοι )




Ταινία - Sleeping Beauty 2011 ( Ελληνικοί Υπότιτλοι )




Εδώ θα βρείς τις καλύτερες προσφορές του διαδυκτίου !!!! Μην τις χάσεις !!

Εδώ θα βρείς τις καλύτερες προσφορές του διαδυκτίου !!!!



Το fashion online shop για όσες λατρεύετε τα πιο fashion Κοσμήματα, Τσάντες & Αξεσουάρ.




JOHN ENZZO - Μια εταιρεία Denim, η οποία συνδυάζει το Luxury Style του Los Angeles με μοναδικά χειροποίητα Jeans σε vintage look.




Το τασάκι που σβήνει το τσιγάρο μόνο του και δίνει λύση στο πρόβλημα με τα αποτσίγαρα!


ashtray.gr


Ηλεκτρονικό κατάστημα με πρωτότυπα, έξυπνα, αστεία και πρακτικά δώρα και gadgets!




Χιλιάδες προϊόντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς στο νέο Μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα!




Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα- Get It Now!





Ηλεκτρονικό εμπόριο μόδας. Ενδύματα, αξεσουάρ και υποδήματα για τη γυναίκα τον άνδρα και το παιδί. Πληροφορίες, προϊόντα, παραγγελίες on-line.




Τα διάσημα Brands και το μοναδικό Style συνδυασμένα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα! Οι νεότερες Collection σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ για την Γυναίκα και τον Άνδρα. Μοναδικές προσφορές που αγγίζουν έως και το -70%!




Ένα από τα hottest start-ups στην Ελλάδα με πάνω από 10.000 επώνυμα προϊόντα και 300 γνωστά brands στις κατηγορίες Fashion, Houseware & Personal Care. Conversion rate άνω του 1% από τον 1ο μήνα λειτουργίας, 1.4% από 1/1/11 και 120 μέρες tracking cookie duration για τους affiliates του buldoza.gr αλλά και δώρο voucher €100 κάθε μήνα σε έναν affiliate!




Στo Agora.net.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμα βρεφικά είδη στην Ελλάδα. Τα πάντα για το μωρό και την μητέρα και οχι μονο..!




Το allstarshop.gr είναι το εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης all star!!!




To asfalistra.gr είναι το No1 online ασφαλιστικο πρακτορείο στην Ελλάδα, που συνεργάζεται σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών , δίνοντας την δυνατότητα να συγκρίνεται και να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει.




Το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα στα Είδη Αυτοκινήτου ( αξεσουάρ, στερεοφωνικά, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, υδρογονοκίνηση κλπ)




Με το Bazando παίρνετε μέρος των χρημάτων σας πίσω (μέχρι 50%) όταν αγοράζετε από το Internet, σε πάνω από 7.500 eshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Τώρα αγοράζετε, δε ξοδεύετε!




Essie, L'Oreal Professionel, Tigi, Orly... Περισσότερα από 2.000 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς που θα ανακαλύπτατε μόνο σε Σαλόνια Ομορφιάς, Spa ή Nail Studios!




3days.Gr:Μια καινούργια πρόταση για καθημερινές αποδράσεις με προτάσεις διαμονής, φαγητού, spa, εναλλακτικών μορφών τουρισμού κ.α., με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 90%.




To arpakseto.gr καθημερινά θα σας δίνει την δυνατότητα να κερδίζετε μία μοναδική προσφορά απολαμβάνοντας υπηρεσίες/προϊόντα σε όλους τους τομείς σε πραγματικά απίστευτες τιμές και με έναν τρόπο μοναδικό που δεν έχετε ξαναδεί σε Deal Site.




Με το Bazando παίρνετε μέρος των χρημάτων σας πίσω (μέχρι 50%) όταν αγοράζετε από το Internet, σε πάνω από 7.500 eshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Τώρα αγοράζετε, δε ξοδεύετε!




Το πρώτο Beauty site με καθημερινές εκπτώσεις έως και 80% για Luxury υπηρεσίες Ομορφιάς και Eυεξίας.




Προσφορές έως 90% στα πιο Hot σημεία της πόλης!(εστιατόρια,ξενοδοχεία,ινστιτούτα αισθητικής,κομμωτήρια κ.π.α)




Το 1ο site προσφορών στην Κρήτη, που ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω. Στο BigBear.gr Θα βρείτε προσφορές που αφορούν ξενοδοχεία, διαμερίσματα, υπηρεσίες καλλωπισμού και περιποίησης, τα καλύτερα εστιατόρια και τόσα άλλα, με εκπτώσεις που φτάνουν το 90% !!!




Το blvd deals είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα αποκλειστικά με ταξιδιωτικές προσφορές πολυτελείας! Ταξιδέψτε στην Ελλάδα και τον κόσμο με την υπογραφή, την εμπειρία και την υποστήριξη του premium ταξιδιωτικού περιοδικού departure blvd. Αυτή είναι η blvd πλευρά του ταξιδιού!




Καθημερινές Προσφορές σε βιβλία!




Μεγάλες προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα κάθε μέρα!





Μεγάλες προσφορές υπηρεσιών ή προϊόντων κάθε μέρα!





Έαν νέο Deal Site που υπόσχεται να προσφέρει συνεχώς νέα και 'δυνατά" deals.




Το Couponorama δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει η φωνή των αγοραστών στην ανάγκη τους να απολαμβάνουν ξεχωριστά προϊόντα και μοναδικές στιγμές στα καλύτερα μέρη της πόλης με απίστευτα μεγάλες εκπτώσεις.




Οι πιο τρελλές προσφορές της πόλης με εκπτώσεις έως και 90%




Το DealmyDay θέλοντας να φτιάξει τη μέρα σας, προσφέρει καθημερινώς διαφορετικά εκπτωτικά κουπόνια με ασυναγώνιστες προσφορές από 50% έως και 90%!





Προσφορές με σημαντικές εκπτώσεις για οτιδήποτε έχει σχέση με την τέχνη και τον Πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα: Εισιτήρια για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, καλλιτεχνικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις.




Οι καλύτερες προσφορές σε εστιατόρια, spa, υπηρεσίες περιποίησης, κομμωτήρια, θέατρα, εκδηλώσεις, γυμναστήρια καθημερινά στη πόλη σας!




Ο Dealoramix είναι μια νέα, δυναμική και μοντέρνα ιστοσελίδα παρουσίασης μεγάλων προσφορών με εκπτώσεις που συνήθως κυμαίνονται από 30% έως 90%.




Το Deals365.gr είναι μια υπηρεσία όπου καθημερινά προσφέρει εκπτώσεις από 50% έως 90% σε εστιατόρια, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, προϊόντα και πολλά άλλα




Καθημερινά μια μοναδική προσφορά για εστιατόρια, διασκέδαση και spa δημοσιεύεται στην σελίδα μας με έκπτωση από 50% έως και 90%!



Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε 10 λεπτά απο 25 Ευρώ τον μήνα!




Το 24eshop.gr είναι ενεργό από τον 5ο του 2009,είναι από τα πρώτα eshop στον κλάδο του (ένδυση ανδρικά γυναικεία και αξεσουάρ) κατακτώντας μεγάλο μερίδιο αγοράς και έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.




3days.Gr:Μια καινούργια πρόταση για καθημερινές αποδράσεις με προτάσεις διαμονής, φαγητού, spa, εναλλακτικών μορφών τουρισμού κ.α., με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 90%.



Στo Agora.net.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμα βρεφικά είδη στην Ελλάδα. Τα πάντα για το μωρό και την μητέρα και οχι μονο..!




Premium SMS Services: Mobile Content, Εφαρμογές, Γνωριμίες & Dating!




Online ασφάλειες αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Συγκρίνεται live τιμές από διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες και αγοράστε online το ασφάλιστρο που καλύπτει τις ανάγκες σας.




H ARGOLIS Yacht προσφέρει τις καλύτερες διακοπές με σκάφος στην Ανατολική Μεσσόγειο. Εξερευνήστε 3 χώρες Ελλάδα, Τουρκία και Κροατία με ένα απο τα 120 και πλέον επιλεγμένα σκάφη της εταιρείας!




To arpakseto.gr καθημερινά θα σας δίνει την δυνατότητα να κερδίζετε μία μοναδική προσφορά απολαμβάνοντας υπηρεσίες/προϊόντα σε όλους τους τομείς σε πραγματικά απίστευτες τιμές και με έναν τρόπο μοναδικό που δεν έχετε ξαναδεί σε Deal Site.




Το μεταναστευτικό πρόγραμμα του οργανισμού AUSFIS, βοηθάει άτομα ηλικίας 18 με 45 ετών να αποκτήσουν γρήγορα και εύκολα την Visa ειδικευμένου επαγγελματία για την Αυστραλία.




Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!




Η 1η online αγορά ξεπουλήματος στην Ελλάδα! Στο xestock.gr ξεστοκάρουνε οι επαγγελματίες και ξεπουλάνε οι ιδιώτες εντελώς δωρεάν χωρίς διαμεσολάβηση, προμήθειες, κρυμμένα κόστη, δεσμεύσεις.




Πέντε από τα πιο γνωστά και καλύτερα online casinos: Spin Palace, Ruby Fortune, Mummy's Gold, Cabaret Club & Betway!




Στο telemarketing.gr θα βρείτε τα πιο έξυπνα προϊόντα και δώρα για εύκολη και καλύτερη ζωή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!