Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Ευκαιρία του καφέ ! Organo Gold : Η Μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο του καφέ ήρθε και στη Ελλάδα !! Μαθετε περισσοτερα σήμερα!!

Η Organo Gold συνδυάζει την απαράμιλλη ενέργεια του γανοδέρματος με τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο χώρο της υγείας και της ευεξίας. 
Τοποθετώντας την επιχείρησή σας Organo Gold στα πλαίσια της παγκόσμιας τάσης γήρανσης του πληθυσμού, η επιτυχία και το μέγεθος της είναι ορίζονται αποκλειστικά από εσάς. Είτε αναζητάτε καλύτερη υγεία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή πλούτο, η Organo Gold μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Όντας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Organo Gold είστε την κορυφή των προτεραιοτήτων μας.
Φανταστείτε να ζείτε μία ζωή γεμάτη υγεία, αφθονία και ελευθερία. Φανταστείτε ότι έχετε πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν τη δυναμική του γανοδέρματος. Φανταστείτε πόσο τεράστια μπορεί να είναι η παγκόσμια αγορά για αυτά τα προϊόντα. Και τώρα φανταστείτε πως μπορούν όλα αυτά να σας επηρεάσουν. 

Το αποκλειστικό σύστημα καταβολής προμηθειών της Organo Gold, το παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε συνδυασμό με τη δυναμική του γανοδέρματος συνηγορούν όλα ότι πρόκειται για την τέλεια στιγμή.


Η Organo Gold εστιάζεται στην αυτόνομη ενδυνάμωση του ατόμου αξιοποιώντας την ομαδική εργασία. Το κορυφαίο σύστημα ανταμοιβών της Organo Gold κάνει τα πάντα δυνατά. Είναι ένα πρωτοποριακό και γενναιόδωρο σύστημα το οποίο σας ανταμείβει για την ατομική σας δέσμευση και την ηγεσία που επιδεικνύετε. 

Η δύναμη της Organo Gold έχει ήδη δημιουργήσει εισοδήματα που έχουν αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Μπορεί να αλλάξει και τη δικιά σας ζωή. 


Η Εγγραφη στην εταιρία όπως και η παραγγελίες προιόντων μπορει να γίνει online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας. Organo Gold

Η Organo Gold παρέχει στα επίσημα μέλη της :


1) ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδα με το δικο σας προσωπικό κωδικό,μέσα απο την οποία οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται , να αγοράζουν , και να εγγράγονται ως νέα μέλη.


2) Το δικαίωμα αγοράς των προιόντων της σε τιμές χονδρικής και μεταπώλησης σε τιμές λιανικής με κέρδος 50%


Παράδειγμα:Εάν καποιος φίλος σας , ή κάποα επιχείρηση προβεί σε αγορα προιόντων είτε online είτε offline αξίας 1.000 euro , εσεις κερδίζετε τα 500 !


3) Το δικαίωμα εγγραφής νέου μέλους το οποίο θα είναι σύσταση δίκη σας στην εταιρία , και θα έχει τις ίδιες παροχές και δικαιώματα με εσάς.


Φυσικά σε αυτή την περίπτωση , λόγω του ότι φέρατε ένα καινούργιο μέλος στην εταιρία , η εταιρία δεν μπορεί παρα να σας ανταμοίψει με ένα γεναιόδωρο ποσοστό επί των πωλήσεων του νέου μέλους.


Στην περίπτωση που το νέο μέλος που εσείς φέρατε στην εταιρία κάνει ακριβώς το ίδιο με εσας , η εταιρία συνεχίζει να ανταμοίβη εσάς για την σύσταση που κάνατε , όπως και το νέο μέλος εφόρου ζωής!


Στην ουσία η Organo Gold δίνει σε όλους εσάς την ευκαιρία έναρξης μιας νέας επιχείρησης franchise που μπορεί να προωθηθεί είτε online είτε offiline με μηδαμινό κόστος.


Για περισσότερες λεπτομέριες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας Click Here


For English Verson Click Here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!