Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

18+ Βίντεο Σοκ !! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΝΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

18+ Βίντεο Σοκ !! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΝΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !





Χιλιαδες άνθρωποι Γυμνοί στο όνομα της τέχνης !!!!!!!

Χιλιαδες άνθρωποι γυμνοί στο όνομα της τέχνης !!!!!!!




18+ Καταπληκτικό Βίντεο !! Η γυμνή Χορεύτρια !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

18+ Καταπληκτικό Βίντεο !! Η γυμνή Χορεύτρια !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !



ARTISTIC NUDE DANCING !!!



ΓΥΜΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΥΒΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ...(ΒΙΝΤΕΟ 18 +)

Τι κάνει μία γυμνή λευκή γυναίκα,σκυμένη μπροστά σε έναν γυμνό νέγρο,χαρίζοντάς,αλλά και παίρνοντας ηδονή...?



Αν νομίζετε πως το βρήκατε,γελιέστε... :)




Η σκιά του Χριστού στο ηφαίστειο;

Τη φιγούρα του Χριστού, που αναδύεται μέσα από τα σύννεφα του όρους Μαφάτε, στις νήσους Réunion του Ινδικού Ωκεανού, αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός ενός ερασιτέχνη περιηγητή...


Ο Λικ Περό ανέβηκε στην κορυφή Μαφάτε, σε ύψος 600 μέτρων, για να φωτογραφήσει τους σχηματισμούς που έκαναν τα σύννεφα στο ηφαιστειακό αυτό σύμπλεγμα, στις 10 Ιουλίου.




Την ώρα που ετοίμαζε τον εξοπλισμό του και καθώς κοιτούσε μέσα από το φωτογραφικό φακό, αντιλήφθηκε ότι μια αέρινη φιγούρα στεκόταν ανάμεσα στα σύννεφα.


«Καθώς ανέβασα το βλέμμα μου, πρόσεξα μια σκιά να αιωρείται στα σύννεφα, την οποία περιέβαλε το ουράνιο τόξο. Ξαφνιάστηκα. Όταν κοίταξα πάλι το στιγμιότυπο, μου έδωσε την αίσθηση της θεϊκής παρουσίας», δήλωσε ο Περό στην εφημερίδα Daily Mail.


Γύρω από τη μορφή υπήρχε ένα λευκό τόξο, που θύμιζε φωτοστέφανο. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος, ψυχοθεραπευτής στο επάγγελμα, δηλώνει εκστασιασμένος.


«Έγινα μάρτυρας ενός φαινομένου που διαβάζεις μόνο στα βιβλία και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις!», δηλώνει.


Sourta-ferta
www.totefteri.com

Τα 10 Πιο περίεργα βίτσια στο σεξ!

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ υπάρχουν όμως και βίτσια που μπορεί να μην τα φαντάζεσαι.


Δες παρακάτω 10 από τις πιο τρελές σεξουαλικές πρακτικές.....




Αλογάκι: Υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν απλά ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ρόλων, στο οποίο ο ένας είναι το άλογο και ο άλλος ο αναβάτης... Αλλά τα πράγματα αγριεύουν στο BDSM όπου ο αφέντης ταπεινώνει τον υποταγμένο σαν ζώο.


Αγαλματοφιλία: Κομμένο και ραμμένο για εκείνους που έλκονται σεξουαλικά από τα μανεκέν στις βιτρίνες των καταστημάτων. Οποιος έχει δει την ταινία «Lars and the Real Girl» καταλαβαίνει γιατί ποιό πράγμα μιλάμε.


Ρομποτικό Φετίχ: Μοιάζει αρκετά με την αγαλματοφιλία. Πρόκειται για ανθρώπους που έλκονται από εκείνους που φέρονται και ντύνονται σαν ρομποτάκια.




Τερατοφιλία: Οι λεγόμενοι και τερατολάγνοι... Είναι εκείνοι που «ανάβουν» με πολύ άσχημους ή παραμορφωμένους ανθρώπους.


Σεξ στη Μασχάλη: Αυτό σημαίνει το αυτονόητο. Πρόκειται για κείνους που αρέσκονται να κάνουν σεξ στη μασχάλη. Αλλιώς την ονομάζουν και Τσεπάκι του Παραδείσου»...




Hybristophilia: Άτομα που έλκονται από εγκληματίες ειδεχθών πράξεων. Γνωστό και ως «Σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ». Θυμηθείτε πόσα ερωτικά γράμματα έπαιρνε ο Παπαχρόνης στη φυλακή...


Μουμιοποίηση: Όπως λέει η λέξη ακριβώς. Ο ένας δένει τον άλλον από την κορυφή ως τα νύχια μετατρέποντας τον σε μούμια.


Γυμνοφαγία: Ιαπωνικής καταγωγής που δεν είναι άλλο από την μετατροπή του γυμνού σώματος σε τραπέζι. To βλέπουμε να έρχεται σύντομα στην Ελλάδα...


Somnophilia: Ο πρίγκιπας στην «Ωραία Κοιμωμένη» ήταν στάνταρ φαν αυτού του βίτσιου... Αυτοί οι τύποι ερεθίζονται πολύ με το να κάνουν σεξ με κάποιον την ώρα που κοιμάται! Τώρα αν η γκόμενα σου κοίμαται όπως η κοπέλα στη φωτογραφία δεν θα σε αδικήσουμε αν έχεις αυτό το βίτσιο...

"Απιστευτο...Τ"Απιστευτο...Τουρκαλα βλεπει σε αποσταση 10 χιλιομετρων πεντακαθαρα!"

"Η Kim Goodman ειναι απο την τουρκια και εχει μπει στο ρεκορ γκινες για τις ικανοτητες της...
μπορει να βλεπει εως και 10 χιλιομετρα τα παντα πεντακαθαρα χωρις κανενα προβλημα ...
το γεγονος αυτο οι γιατροι ειπαν οφειλετε στο....




οτι τα ματια της λειτουργουν με τετοιο τροπο οπως ενα τηλεσκοπιο.


Oι γιατροι εντυπωσιασμενοι της προτειναν εναντι μεγαλου ποσου να την χρησιμοποιησουν για να βλεπουν τα αστερια με τα καταπληκτικα αυτα ματια..το φανταζονται μαλιστα καπως ετσι...


http://to-gamato.blogspot.com

Κινέζα νύφη ανακαλύπτει ότι ο γαμπρός είναι Gay ![Epic Video]

Το βίντεο δείχνει τη νύφη να καυγαδίζει με τον gay κρυφό εραστή του γαμπρού, ενώ εκείνος προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να δώσει εξηγήσεις ...




Η μετάφραση του διαλόγου:


Κρυφός εραστής: Σκάσε, οι δύο μας ήμασταν μαζί, πολύ πριν εμφανιστείς εσύ στη σκηνή!
Νύφη: Τι εννοείς ότι εσείς οι δύο ήσασταν μαζί πολύ πριν εμφανιστώ εγώ ?
Γαμπρός: Hey hey, ηρεμήστε, μη μαλώνεται.
Νύφη: Ποιος γα...ος είσαι εσύ?
Κρυφός εραστής: Σκάσε!
Νύφη: Είναι ο γάμος μου, τι κάνεις εδώ;! Ποιος είσαι εσύ; Ποιος είναι αυτός;
Γαμπρός: Περίμενε, περίμενε, περίμενε.
Νύφη: Ποιος είναι αυτός; Πες μου, ποιος είναι αυτός;
Γαμπρός: Αφήστε με να εξηγήσω.
Κρυφός εραστής: Μην της εξηγήσεις.
Νύφη: Τι κάνεις, τι γα.. δουλειά έχεις εσύ ?
Κουμπάρος: αρκετά, αρκετά, ηρεμήστε και οι δυο σας.
Νύφη: Πείτε μου, ποιος είναι αυτός; Ποιος είναι;!
Ο κρυφός εραστής αρπάζει το γαμπρό από το χέρι και το σκάνε..
Η νύφη τρέχει από πίσω..
Νύφη: έλατε πίσω..


http://to-gamato.blogspot.com



Οι είλωτες του Γαβαλά!

Κατεβαίνοντας τα σκαλιά μιας μικρής βιοτεχνίας ρούχων στο Περιστέρι, αδυνατείς να πιστέψεις ότι μέσα σε αυτά τα περίπου 100 τ.μ κατασκευάζονται κολεξιόν επώνυμων φιρμών που κοσμούν τις πανάκριβες βιτρίνες γνωστών καταστημάτων της πρωτεύουσας. 




Φθηνά εργατικά χέρια που παράγουν μοδάτα προϊόντα ένδυσης, τα οποία εν συνεχεία χρυσοπληρώνει ο καταναλωτής για να τα αποκτήσει.


Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, ένας...


Σύρος επιχειρηματίας που ήρθε στην Ελλάδα το 1985 μαζί με την οικογένεια του αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, κάθεται στο γραφείο του με μια έκφραση απόγνωσης ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.


Ο κ. Αμπτελγάνι Αλμάνλα ή Κώστας όπως είναι γνωστός στην αγορά υπήρξε για μια χρονιά ο βασικός κατασκευαστής ρούχων της σειράς LAK, ιδιοκτησίας Λάκη Γαβαλά ωσότου ο τελευταίος κηρύξει πτώχευση στην εταιρία του και οδηγήσει δεκάδες προμηθευτές και πελάτες του σε οικονομικό αδιέξοδο. Δίπλα του στέκονται οι 10 από τους 80 εργαζόμενους που έχουν πλέον απομείνει στην επιχείρηση του. Το σουρεαλιστικό σκηνικό με τα πανάκριβα προϊοντα της LAK δίπλα στις φθηνές κοπτοραπτικές μηχανές και τους αλλοδαπούς υπαλλήλους απομυθοποιεί- τουλάχιστον- την εικόνα ενός άλλοτε «γίγαντα» στο χώρο της ένδυσης, όπως πλασαρίστηκε στην αγορά η επιχείρηση του κ. Λάκη Γαβαλά.


« Ήμασταν οι κατασκευαστές της σειράς LAK για τον χειμώνα και το καλοκαίρι του 2011» αναφέρει ο κ. Αλμάνλα ξεκινώντας να ξετυλίγει το κουβάρι της περιπετειώδους συνεργασίας του με τον κ. Γαβαλά. Μια συνεργασία που τον οδήγησε, όπως υποστηρίζει, στα δίχτυα των τοκογλύφων.


« Τα ρούχα που παρουσίασε ο κ. Γαβαλάς στην επίδειξη μόδας στην Πέτρου Ράλλη ήταν όλα δικά μας. Του δώσαμε εμπόρευμα αξίας 150.000 ευρώ όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Αναγκάστηκα λοιπόν για να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου να ξενοικιάσω αρχικά έναν χώρο 850 τ.μ που διατηρούσα τα τελευταία 10 χρόνια, να απολύσω 70 υπαλλήλους και μετά να στραφώ αναγκαστικά σε τοκογλύφους προκειμένου να δανειστώ 22.000 με 5% τόκο προκειμένου να πληρώσω το ΦΠΑ για τα ρούχα του κ. Γαβαλά!»


Του έφτιαχνα μπουφάν με 80 ευρώ, το πουλούσε 800


Ο Σύρος επιχειρηματίας ξεκίνησε να συνεργάζεται με την LAK τον περασμένο Οκτώβρη. Όπως εξιστορεί ο ίδιος, συνεργάτες του κ. Γαβαλά τον πλησίασαν και του ζήτησαν να δουλέψουν μαζί του, καθώς είχαν μάθει μέσω άλλων συνεργατών ότι έχει αναλάβει την δημιουργία προϊόντων για πολλές άλλες επώνυμες φίρμες και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.


«Με ρώτησαν: Μπορούμε να βγάλουμε μέσα σε δυο μήνες 20.000 κομμάτια; Μπορούμε τους απάντησα εγώ. Μιλάμε για εμπόρευμα 150.000 ευρώ. Μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, σακάκι, ταγέρ, ότι θέλεις. Του έφτιαχνα για παράδειγμα μπλούζες με 8 ευρώ και αυτός τις πουλούσε 118 ευρώ τη μία! Μπουφάν με 80 ευρώ, αυτός το πούλαγε 800 ευρώ. Αυτά τα είδα με τα μάτια μου. Ξεκινήσαμε λοιπόν να βγάζουμε όλη την παραγωγή και ο κ. Γαβαλάς με αυτά τα ρούχα όπως σας είπα έκανε την επίδειξη μόδας του στην Πέτρου Ράλλη. Τα πούλησε όλα αλλά εμείς δεν πήραμε ούτε φράγκο. 


Όλες οι επιταγές που μας έδωσε σφραγίστηκαν από τις τράπεζες. Όλοι μου λένε να ξεχάσω τα λεφτά. Όμως αυτά τα λεφτά που μου λένε να ξεχάσω δεν είναι δικά μου. Είναι για να πληρώσω τους υπαλλήλους που δούλευαν σαν σκύλοι για να πάρει τα ρούχα έγκαιρα τα ρούχα ο κ Γαβαλάς. Έχω ένα σπίτι στο Περιστέρι κοντεύω να το χάσω. Εμείς εδώ αν δεν πληρώνουμε το ΙΚΑ, την άλλη μέρα μας κλείνουν το μαγαζί».


Ο κ. Αλμάνλα, όπως λέει, ως ύστατη λύση αναγκάστηκε να στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του κ. Γαβαλά προκειμένου να του μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο και να ζητήσει τα χρήματα του.


«Έμαθα από τρεις επώνυμους που ράβω την διεύθυνση του σπιτιού του κ. Γαβαλά. Την πρώτη μέρα τον περίμενα για 11 ώρες. Δεν φάνηκε. Την δεύτερη έπειτα από πέντε ώρες αναμονή, είδα να βγαίνει ένα Smart μέσα στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες της ασφάλειας του και από πίσω ακολουθούσε η Rolls Roy's στην οποία βρισκόταν μέσα ο κ. Γαβαλάς. Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω. Κατευθύνονταν προς την εταιρία στην Κάντζα. Πρόλαβα και έφτασα πρώτος. Προσπάθησα να τον πλησιάσω, αλλά με εμπόδισαν οι άνθρωποι του λέγοντας μου ότι ο κ. Γαβαλάς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως δεν επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν. Μετά μαθαίνω από συνεργάτες του ότι ενώ βρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση, αγόρασε ένα ποδήλατο γυμναστικής 35.000 ευρώ για το σπίτι του! Τρελάθηκα.


Πήγα πάλι στον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας. Του ζήτησα να με πληρώσουν, μου είπαν πάλι ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Τους είπα να μου δώσουν την Rolls Roy's, να την πουλήσω και να ξεχρεώσω. Μου απάντησαν ότι είναι νοικιασμένη. Και το σπίτι στο Κολωνάκι, τους ρωτάω; Και αυτό στο νοίκι. Με 12.000 ευρώ μίσθωμα το μήνα. Ωραία, τους απαντάω και τους προτείνω: Να έρθει ο κ. Γαβαλάς να μείνει μαζί μου στο Περιστέρι να μου δίνει 500 ευρώ ενοίκιο και τα υπόλοιπα 11.500 να μου τα δίνει για να εξοφλήσουμε το χρέος. Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι να κάνω».


Φρίξος Δρακοντίδης- Καρφί του Σαββάτου
http://petraskandalou.blogspot.com

Ανακαλύφθηκε πλανήτης όμοιος με τη Γη (;)


Έναν πλανήτη όμοιο με τη Γη υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν πέρα από το ηλιακό μας σύστημα επιστήμονες της ΝΑΣΑ. Το όνομά του είναι Κέπλερ 22B και οι ερευνητές έως τώρα δε γνωρίζουν αν υπάρχει στέρεο μέρος στο «αδερφάκι» του πλανήτη μας.




Έναν πλανήτη όμοιο με τη Γη υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν πέρα από το ηλιακό μας σύστημα επιστήμονες της ΝΑΣΑ.


Το όνομά του είναι Κέπλερ 22B και οι ερευνητές έως τώρα δε γνωρίζουν αν υπάρχει στέρεο μέρος στο «αδερφάκι» του πλανήτη μας, αλλά θεωρούν πως είναι πολύ πιθανό να έχει νερό, ενώ θεωρούν ότι η θερμοκρασία στην επιφάνεια του πλανήτη κυμαίνεται στους 22 βαθμούς Κελσίου.


Ο πλανήτης βρίσκεται 600 έτη φωτός μακριά ή αλλιώς περίπου έξι τρισεκατομμύρια μίλια μακριά και οι ειδικοί λένε ότι ο ρυθμός, με τον οποίο περιστρέφεται γύρω από το αστέρι του, σημαίνει ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για ζωή.


Όπως είναι φυσικό, η ΝΑΣΑ συνεχίζει εντατικά τις μελέτες, για να διαπιστώσει εάν ο νέος πλανήτης είναι συμπαγής σαν τη Γη ή σε αέρια κατάσταση, όπως ο Ποσειδώνας.


18+ ΦΡΙΚΗ !! Φωτογραφία Σοκ ! Γέννησε και πέταξε το νεογέννητο στο ποτάμι !!!

18+ ΦΡΙΚΗ !! Φωτογραφία Σοκ ! Γέννησε και πέταξε το νεογέννητο στο ποτάμι μαζί με τον πλακούντα !!! 


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ TO 2012 !!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!


Ακόμα δεν γνωρίζουμε που και πότε συνέβη το γεγονός !!!



Η Lady Gaga γυμνή στο Vanity Fair!

Μετά την εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό «ELLE» και την αποκάλυψη ότι το μυστικό ομορφιάς της για όμορφο δέρμα είναι οι… πολλαπλοί οργασμοί, η Lady Gaga «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά… γυμνή!




Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιανουαρίου του αμερικανικού περιοδικού «Vanity Fair».


Στην επίμαχη φωτογραφία μάλιστα, η Gaga ποζάρει ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι γόβες Brian Atwood, για να την… ζωγραφίσει ο τραγουδιστής Tony Bennett!


Πάντως, όπως αποκάλυψε η ίδια η Lady Gaga, δυσκολεύτηκε αρκετά να φωτογραφηθεί γυμνή.


«Μπήκα μέσα και είπα, ‘Λοιπόν Tony, εδώ είμαστε’ και πέταξα τη ρόμπα μου και πήρα την πόζα που έπρεπε. Ντρεπόμουν και σκεφτόμουν, ‘Αυτός είναι ο Tony Bennett, γιατί είμαι γυμνή;’», είπε η τραγουδίστρια.




Δείτε το πιο διάσημο βίντεο της Μενεγάκη!!!

Δείτε το πιο διάσημο βίντεο της Μενεγάκη!!!




ΑΠΟ ΣΦΙΧΤΗΣ ΕΓΙΝΕ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΑΠΟ ΣΦΙΧΤΗΣ ΕΓΙΝΕ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




Δύο χρόνια χρειάστηκαν για να μεταμορφωθεί ο νέος που θα δείτε, σε νεαρά. Και ζητάει δωρεές για να συνεχίσει και τις υπόλοιπες εγχειρήσεις.....




http://www.exypna.gr
ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA:

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ομIλία που άφησε άφωνο το BBC (Βίντεο)

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ομIλία που άφησε άφωνο το BBC (Βίντεο)




Όταν λέγονται αλήθειες...Δείτε το βίντεο που ακολουθεί σχετικά με την σημερινή κρίση και το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.





ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA:

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ...

Απελαύνει τους Ιρανούς διπλωμάτες και κλείνει την πρεσβεία η Βρετανία. Ανακαλούν του πρεσβευτές τους κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.




Η Γερμανική Υπηρεσία Πληρoφοριών καταστρέφει αρχεία εγκληματιών πολέμου.


Μετά τον Αραβικό σύνδεσμο, κυρώσεις στο συριακό καθεστώς και από την Τουρκία.


Η Αγγλία πιέζει την ΕΕ και τον ΟΗΕ για νέες κυρώσεις στο ΙΡΑΝ που αφορούν τον ενεργειακό τομέα.


Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Γαλλία, προωθώντας εμπάργκο πετρελαίου και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων της ιρανικής Κεντρικής Τράπεζας.


Η Τουρκία αναστέλλει όλες οι συναλλαγές με τις Συριακές κρατικές τράπεζες, μετά και το εμπάργκο στις πωλήσεις όπλων που έχει εφαρμόσει ήδη.


Από το 2007 η Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) κατέστρεψε αρχεία 250 εργαζομένων της οι οποίοι είχαν σχέση με τα ναζιστικά SS και τη Γκεστάπο.


Ο άγιος γέρων Σιατίστης Αντώνιος είπε λίγο πρίν την οσιακή κοίμησή του για τον παγκόσμιο πόλεμο :


"Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"


Η Συρία "προστατεύται' από Ρωσία και η Τουρκία ετοιμάζεται να επέμβει στην Συρία!!!
ekdosi.com - έκδοση ...


. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς


http://www.ekdosi.com/

ΣΟΚ !!! Justin Bieber !! ILLUMINATI Σατανιστικο μηνύμα στο τραγούδι "Baby" !!! Δείτε το !!

ΣΟΚ !!! Justin Bieber !! ILLUMINATI Σατανιστικο μηνύμα στο τραγούδι "Baby" !!! Δείτε το !!



Καλά κορίτσια Vs κακά κορίτσια

Σε αυτό το κόσμο , δεν είναι όλες αγίες ούτε όλες διαβολίνες . Υπάρχουν τα καλά κορίτσια ή όσες έχουν μπεί για τα καλά στο ρόλο αυτό , οι οποίες είναι οι χειρότερες , μπορώ να πω!


Καλά κορίτσια Vs κακά κορίτσια


Υπάρχουν και τα κακά κορίτσια.... που και το δείχνουν και το λένε από μόνες τους , αυτές τις συμπαθώ ιδιαίτερα επειδή είναι ειλικρινής και μερικές φορές μας φέρονται με πολύ καλούς τρόπους.


Δεν μπορώ να πω, τα κακά κορίτσια μας χαρίζουν πολλές ευχάριστες στιγμές , αλλά μέχρι εκεί !


- Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο ... τα κακά κορίτσια πάνε παντού!


- Τα καλά κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό .... Τα κακά κορίτσια ξενυχτάνε γενικώς (με ένα ποτό , σε ένα κρέβατι ..)


-Τα καλά κορίτσια δεν την πέφτουν ποτέ στον γκόμενο της φίλης τους ... Τα κακά κορίτσια την πέφτουν στον γκόμενο της φίλης τους αλλά και στον αδερφό του !


- Τα καλά κορίτσια ξεκουμπώνουν μερικά κουμπιά, όταν έχει ζέστη ... Τα κακά κορίτσια ανεβάζουν την θερμοκρασία ξεκουμπώνοντας μερικά κουμπιά.


- Τα καλά κορίτσια φοράνε άσπρα βαμβακερά βρακιά .. Τα κακά κορίτσια δεν φοράνε καν εσώρουχο


- Τα καλά κορίτσια κοκκινίζουν στις ερωτικές σκηνές των ταινιών ... Τα κακά κορίτσια πιστεύουν ότι θα το έκαναν καλύτερα.


- Τα καλά κορίτσια δεν θα πήγαιναν ποτέ με το αφεντικό τους... Τα κακά κορίτσια επίσης δεν θα πήγαιναν, εάν δεν είναι πολύ, πολύ πλούσιος !


- Τα καλά κορίτσια φορούν ψηλά τακούνια στη δουλειά ... Τα κακά κορίτσια φορούν ψηλά τακούνια στο κρεβάτι.


- Τα καλά κορίτσια έχουν μία πιστωτική κάρτα και τη χρησιμοποιούν σπάνια ... Τα κακά κορίτσια έχουν ένα σουτιέν και το χρησιμοποιούν σπάνια.


- Τα καλά κορίτσια προτιμούν την ιεραποστολική στάση ... Τα κακά κορίτσια την προτιμούν μόνο όταν θέλουν να το παίξουν παρθένες


- Τα καλά κορίτσια πιστεύουν ότι δεν είναι πλήρως ντυμένες χωρίς ένα μαργαριταρένιο κολιέ ... Τα κακά κορίτσια πιστεύουν ότι είναι πλήρως ντυμένες απλώς φορώντας ένα μαργαριταρένιο κολιέ.


- Τα καλά κορίτσια λένε:"Μη & σταμάτα"... Τα κακά κορίτσια λένε:"Μη σταματάς"


- Τα καλά κορίτσια μαζεύουν χρήματα για ώρα ανάγκης ... Τα κακά κορίτσια μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν μια τσάντα Louis Vuitton.


- Τα καλά κορίτσια θεωρούν ότι το γραφείο είναι το λάθος μέρος για μια ρομαντική στιγμή ... Τα κακά κορίτσια θεωρούν ότι δεν υπάρχει "λάθος μέρος".


- Τα καλά κορίτσια έχουν προτίμηση στο ιταλικό φαγητό ... Τα κακά κορίτσια έχουν προτίμηση στους Ιταλούς σερβιτόρους.


- Τα καλά κορίτσια δεν "το κάνουν" ποτέ από το πρώτο ραντεβού ... Τα κακά κορίτσια περιμένουν μέχρι να δούν τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγεί.


http://kouinet.gr

Έξι στις δέκα Ελληνίδες είναι χωρίς σύντροφο!!

Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό, όπως έδειξε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας. Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!




Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.


Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Nεο ποδοσφαιρικό παγκόσμιο ρεκόρ: Γκολ με κεφαλιά απ' το κέντρο!!!!!!

Στην Ιαπωνία συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα και ένα από αυτά έλαβε χώρα σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.




Το παιχνίδι ήταν ανάμεσα στην Οκαγιάμα με την Γιοκοχάμα με τους γηπεδούχους να βάζουν ένα απίστευτο γκολ με κεφαλιά πίσω από το κέντρο του γηπέδου!Αυτό αποτελεί και ρεκόρ σε γκολ με κεφαλιά ...



4χρονο κοριτσάκι απαθανάτισε... φαντάσματα την ώρα που κάνουν σεξ!

Μια απίστευτη, υπερφυσική φωτογραφία ισχυρίζεται ότι τράβηξε ένα μικρό κοριτσάκι στην οποία φαίνεται η σεξουαλική επαφή δύο... φαντασμάτων! (pics)




"Η φωτογραφία δείχνει τα φαντάσματα να κάνουν σεξ στο σαλόνι μου", αναφέρει σοκαρισμένη η Dianne Carlisle από το Οχάιο των ΗΠΑ, δείχνοντας τη φωτογραφία που τράβηξε η 4χρονη εγγονή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesun.


"Μπορείς να δεις καθαρά πώς κάνουν σεξ, ξεχωρίζουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της γυναίκας" συνεχίζει η Dianne Carlisle λέγοντας πως η στάση του... ζεύγους των φαντασμάτων προτίμησε- όπως φαίνεται στη φωτογραφία- την ιεραποστολική στάση.


Η οικογένεια Carlisle δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, ενώ κοίταζε και ξανακοίταζε την εικόνα με τις "ερωτοτροπίες" των φαντασμάτων! "Δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν κι αυτό.


Εννοώ, τα φαντάσματα έχουν συναισθήματα;...Κάνουν σεξ;", κατέληξε όλο απορία η Dianne.
Μητέρα τριών παιδιών, η κόρη της Dianne, De'Onna Burnett πάει ένα βήμα παραπέρα την απίστευτη (κυριολεκτικά!) αυτή ιστορία, καθώς, όπως είχε ισχυριστεί στο παρελθόν, το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού στεκόταν μπροστά της και την κοίταζε.

Απίστευτο Βίντεο !!! Ανάβοντας φωτιά με...πάγο!!!

Στο βίντεο φαίνεται αναλύτικά πώς μπορούμε να... δημιουργήσουμε ένα είδος λέιζερ,
χρησιμοποιώντας ένα απλό κομμάτι πάγου. Αρκεί να λειάνουμε τον πάγο και να δημιουργήσουμε ένα πρίσμα που συγκεντρώνει το ηλιακό φως σε συγκεκριμένο σημείο.




Ένας πρωτότυπος τρόπος για να ανάψουμε φωτιά σε συνθήκες επιβίωσης σε ψυχρά κλίματα!!



Το "Καμπ Νόου" γίνεται κοιμητήριο!!


Μπάρτσα και στην άλλη ζωή. 


Εταιρία δημιούργησε στο "Καμπ Νόου" χώρο για 20.000 φέρετρα, για τους φανατικούς φίλους των "μπλαουγκράνα'!




Ένα πραγματικό κοιμητήριο λίγα μέτρα απόσταση από τη Μπαρτσελόνα των θαυμάτων; Είναι δυνατόν; 


Και όμως ναι, με την επιχείρηση "Giem Sports" να δημιουργεί στο εσωτερικό του "Καμπ Νόου" έναν χώρο όπου θα έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 20.000 φερέτρων.


Την αποκάλυψη αυτή κάνει η καταλανική "Sport" , η οποία επισημαίνει πως τα φέρετρα αυτά θα τοποθετηθούν σε έναν χώρο πίσω από τις τοιχογραφίες που αντιπροσωπεύουν την ιστορία της Μπαρτσελόνα "έτσι ώστε κάθε φέρετρο να αποτελεί ένα κομμάτι της ομάδας".


Μέχρι πρότινος πολλοί φίλοι των "μπλαουγκράνα" επέλεγαν το κοιμητήριο "Les Corts", το οποίο βρίσκεται μπροστά από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, ως τόπο αιώνιας ξεκούρασης για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα τους και στην άλλη ζωή, όμως πλέον το κοιμητήριο εντός του "Καμπ Νόου" θα αποτελεί σίγουρα την πρώτη τους επιλογή.


Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μπορεί το κοιμητήριο της Μπαρτσελόνα να είναι το μεγαλύτερο, δεν είναι όμως το πρώτο, με αρκετούς συλλόγους να έχουν προλάβει τους Καταλανούς.


Ο σύλλογος μάλιστα που άνοιξε το δρόμο ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης που άνοιξε κοιμητήριο μέσα στο "Καλδερόν" έναν χρόνο πριν, με 4210 φέρετρα (από 1500 μέχρι 4000 ευρώ η τιμή τους) να φιλοξενούνται σε χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων.


Πηγή:sport24.gr


Φονικός παγοκρύσταλλος στα βάθη του ωκεανού στην Ανταρκτικής!!!!!!

Φονικός παγοκρύσταλλος στα βάθη του ωκεανού στην Ανταρκτικής!!!



Για πρώτη φορά κατάφεραν επιστήμονες να απαθανατίσουν τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα "Brinicle"


Αυτοί οι παράξενοι, περιστρεφόμενοι σχηματισμοί πάγου, ξετυλίγονται από την κατά πολύ ψυχρότερη επιφάνεια και παγώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους μέχρι να φτάσουν στον πάτο της θάλασσας.

Οι πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας γράφτηκαν από ιερέα εβραϊκής αίρεσης!!

Οι επιστήμονες που μελέτησαν το υλικό που βρέθηκε στις σπηλιές Κουμράν, όπου βρέθηκαν οι αρχαίοι πάπυροι, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σε αυτές ζούσε μια εβραϊκή αίρεση, οι Εσσαίοι, πριν από δύο χιλιάδες χρόνια.




Μέχρι τώρα πιστεύονταν ότι οι....


πάπυροι αυτοί συνδέονταν με τους μεταφραστές των εβδομήκοντα που όταν οι Ρωμαίοι κατέστρεψαν το Ναό στην Ιερουσαλήμ, οι Εβραίοι είχαν μεταφέρει τα ιερά κείμενά τους στην σπηλιά.


Τώρα όμως έγινε μια βασική ανακάλυψη. Τα υφάσματα που βρέθηκαν στη σπηλιά δεν ήταν τελικά από μαλλί προβάτων, όπως συνήθιζαν να φτιάχνουν οι Εβραίοι αλλά ήταν φτιαγμένα από λινάρι.


Τα υφάσματα αυτά είχαν περάσει από ειδική επεξεργασία ώστε να λευκανθούν και να φορεθούν, για να διαφέρουν από τη ρωμαϊκή συνήθεια να φορούν πολύχρωμα ρούχα.


Στα υφάσματα βρέθηκαν και σημάδια επιδιόρθωσης που αποτελούν απόδειξη ότι οι κάτοικοι των σπηλαίων ήταν τόσο φτωχοί που δεν μπορούσαν να
αγοράσουν καινούργια ρούχα.


Όλες αυτές οι ενδείξεις προσανατολίζουν τους ερευνητές ότι οι αυτοί που ζούσαν στις σπηλιές αυτές ανήκαν στην εβραϊκή αίρεση των Εσσαίων που ήταν μια πολεμική αίρεση και αυτοί είχαν γράψει τους Παπύρους της Νεκράς Θάλασσας.


Πηγή: Daily Mail
http://treloskilos.blogspot.com

Η ταχύτητα μετράει!!!

Πόσες φορές έχετε ακούσει την συμβουλή "να τρως αργά και να μασάς πολλές φορές το φαγητό σου"; Αν και συνήθως στόχος της είναι η καλύτερη πέψη της τροφής, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οσάκα, στην Ιαπωνία, ανακοίνωσαν ότι παίζει σημαντικό ρόλο και στη διατήρηση του σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα.





Όπως εξήγησαν στο επιστημονικό περιοδικό "Journal of the American Dietetic Association", μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες 3.000 ανδρών και γυναικών και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όσοι έτρωγαν γρήγορα είχαν κατά 84% περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Ειδικά στις γυναίκες, ο κίνδυνος να αποκτήσουν περιττά κιλά διπλασιαζόταν όταν κατάπιναν σχεδόν αμάσητο το φαγητό τους.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; "Το γρήγορο φαγητό παρακάμπτει τους μηχανισμούς του οργανισμού που ενεργοποιούν το αίσθημα κορεσμού της πείνας στον εγκέφαλο", απαντά στην εφημερίδα "Daily Mail" ο δρ Ίαν ΜακΝτόναλντ, καθηγητής Μεταβολικής Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ.

Οι μηχανισμοί αυτοί εντοπίζονται στο στομάχι. Ο ένας αφορά τα νεύρα του, τα οποία στέλνουν μήνυμα στον εγκέφαλο ότι το στομάχι έχει αρχίσει να διογκώνεται, επειδή γεμίζει με φαγητό. Ένας άλλος μηχανισμός είναι η παραγωγή μιας ορμόνης που λέγεται γκρελίνη και παράγεται όταν το στομάχι είναι άδειο, για να ενημερώσει τον εγκέφαλο ότι πεινάμε.

Όταν τρώμε, η παραγωγή της γκρελίνης αρχίζει να καταστέλλεται, αλλά χρειάζονται 20 λεπτά έως ότου φτάσει στον εγκέφαλο το σήμα ότι η πείνα έχει πια κορεστεί. Αν λοιπόν τρώει κανείς πολύ γρήγορα, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει ότι χόρτασε και έτσι τρώει πολύ.

"Πολλοί άνθρωποι μαθαίνουν από την παιδική ηλικία να τρώνε σαν να τους κυνηγάνε – και αυτή η συνήθεια, δύσκολα “σπάει” όταν ενηλικιωθούμε", τονίζει ο δρ ΜακΝτόναλντ.

Παλινδρόμηση

Το γρήγορο φαγητό αυξάνει επίσης τον κίνδυνο γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης – της πεπτικής διαταραχής που προκαλεί καούρες. Επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας διαπίστωσαν πως όταν ένα γεύμα των 690 θερμίδων καταναλώνεται σε 5 λεπτά, προκαλούνται κατά 50% περισσότερα περιστατικά παλινδρόμησης απ’ ό,τι όταν καταναλώνεται σε 30 λεπτά.

Αυτό οφείλεται στο ότι η πεπτική οδός γεμίζει με μεγάλα κομμάτια τροφής, με συνέπεια να υπερπαράγονται οξέα στο στομάχι για να τα διαλύσουν. Με το πέρασμα του χρόνου, η υπερπαραγωγή οξέων μπορεί να οδηγήσει σε παλινδρόμηση, η οποία όχι μόνο προκαλεί τις επώδυνες καούρες, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει και βλάβες στον οισοφάγο.

Η κατανάλωση του φαγητού με μεγάλη ταχύτητα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε "φούσκωμα" και αίσθημα βάρους στο στομάχι, επειδή μαζί με τις μπουκιές που κατεβαίνουν αμάσητες, καταπίνουμε και αέρα, κατά τον δρα Ντέιβιντ Φόρκαστ, γαστρεντερολόγο στο Νοσοκομείο St Mark’s και στην London Clinic.

Για να τα αποφύγουμε όλ’ αυτά, προφανώς πρέπει να αφιερώνουμε τουλάχιστον 20 λεπτά στο φαγητό μας. Καλό θα ήταν επίσης να σηκωνόμαστε στη μέση του φαγητού για να ελέγχουμε πόσο χορτάτοι είμαστε, συνιστά ο δρ Φόρκαστ.

Η αναπνοή

Εκτός από το γρήγορο φαγητό, όμως, και η γρήγορη αναπνοή μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Όπως εξηγεί ο δρ Στίβεν Σπάιρο, καθηγητής Αναπνευστικής Ιατρικής στο University College του Λονδίνου, ένας υγιής ενήλικας χρειάζεται 10-14 αναπνοές το λεπτό. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι (υπολογίζονται στο 10% του γενικού πληθυσμού) κάνουν 20 ή περισσότερες εισπνοές – κυρίως επειδή αναπνέουν από το στόμα αντί να παίρνουν βαθιές ανάσες από τη μύτη.

Η γρήγορη αναπνοή συνήθως δεν έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες, αλλά εξαιτίας της μπορεί να εμφανιστούν συμπτώματα όπως "μυρμήγκιασμα" στα δάκτυλα και γύρω από τα χείλη, "φτερουγίσματα" της καρδιάς, κούραση, δυσκολίες στην συγκέντρωση και σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, εξαιτίας της κακής οξυγόνωσης του οργανισμού.

Για να δείτε αν αναπνέετε γρήγορα, μετρήστε πόσες φορές εισπνέετε σε ένα λεπτό, σε κατάσταση ηρεμίας. Αν δείτε πως είναι πάνω από 20, καλό είναι να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας, διότι η γρήγορη αναπνοή μερικές φορές αποτελεί προειδοποιητική ένδειξη προβλήματος, όπως η βρογχίτιδα.

Περπάτημα

Η ταχύτητα βάδισης αποτελεί καλή ένδειξη φυσικής κατάστασης, αλλά και μακροζωίας, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 34.000 εθελοντές. Όπως έδειξε, όσο πιο γρήγορα μπορεί κανείς να περπατάει, τόσο πιο πολύ ζει.

Όπως λέει ο δρ Τζον Μπριούερ, καθηγητής Αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ, ανεξαρτήτως ηλικίας το γρήγορο περπάτημα παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, καθώς δυναμώνει τα οστά και μας προστατεύει από την οστεοπόρωση, αυξάνει την μυϊκή μάζα, γυμνάζει την καρδιά, ρίχνει την χοληστερίνη και την πίεση, βοηθεί στον έλεγχο του σωματικού βάρους και βελτιώνει την ισορροπία, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πτώσης (γεγονός εξαιρετικά σημαντικό, ιδίως μετά τα 60 μας).

Θα ξέρετε ότι περπατάτε με καλό ρυθμό, όταν θα λαχανιάζετε μεν από την ταχύτητα και θα αυξάνεται ο καρδιακός παλμός σας, αλλά θα μπορείτε να συζητάτε κιόλας.

Ποτό

Η γρήγορη κατανάλωση αλκοόλ όχι μόνο μας μεθάει πιο γρήγορα, αλλά ενέχει και τον κίνδυνο να συνεχίσουμε να πίνουμε ανεξέλεγκτα, προκαλώντας τελικά βλάβη στο ήπαρ μας.

Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές για να γίνει το κακό: μία και μόνο φορά να ξεπεράσουμε κατά πολύ τα όριά μας είναι αρκετή για να δημιουργηθεί ουλή στο ήπαρ, κατά τον δρα Πολ Ουάλας, καθηγητή Πρωτοβάθμιας Υγείας στο UniversityCollege του Λονδίνου και επικεφαλής του οργανισμού κατά του αλκοόλ Drinkaware.

Ο γενικός κανόνας είναι πως το ήπαρ αντέχει μέχρι ένα ποτό ανά ώρα – όπου "ποτό" νοούνται οι δόσεις που σερβίρουν τα μπαρ, δηλαδή 100 ml για το κρασί, 250 ml για τη μπύρα και 30 ml για τα δυνατά ποτά

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Τι σημαίνει όταν στον ύπνο σας βλέπετε ότι κάνετε σεξ;

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν..τους συντρόφους τους. Η Sharon Gilchriest O’ Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου «Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο», υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της «απιστίας» θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας.




Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:


Σεξ με έναν «άγνωστο»: Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.


Σεξ με έναν «διάσημο»: Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για… διακαή πόθο!


Σεξ με φιλικό πρόσωπο: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο «κρυφός έρωτας», αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!


Σεξ με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά «θηλυκές» ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή «αρσενικά» χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!


«Πάντως τα σεξουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση», καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει «Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!».


www.kamikazi.gr

Σκότωσαν 14χρονο φτωχό επειδή είχε το ίδιο όνομα με πλουσιόπαιδο!!

Ένα δεκατετράχρονο ανήλικο αγόρι από το Νταλί έγινε θύμα της προκατάληψης
και των κοινωνικών διαχωρισμών που ισχύουν στην Ινδία.




Το παιδάκι δολοφονήθηκε από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος γνωστής οικογενείας στο Νταλί…η οποία ανήκει σε «ανώτερη τάξη», γιατί είχε την ατυχία να έχει το ίδιο όνομα με ...


έναν από τους γιους της εν λόγω οικογένειας.


Οι οικείοι της οικογένειας Jawahar Chaudhary είχαν προειδοποιήσει τον πατέρα του άτυχου Neeraj Kumar να αλλάξει το όνομα του γιου του, διαφορετικά θα…
μιλούσαν τα όπλα, όπως άλλωστε και έγινε…


Το άψυχο σώμα του ανηλίκου εντοπίστηκε στις 23 Νοεμβρίου, ενώ για τη δολοφονία συνελήφθησαν δύο άτομα.


News24.gr
http://himaira.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!