Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Διαβάστε το "ποινολόγιο" του...σεξ !!


Μοιάζουν με ανέκδοτα αλλά αποτελούν επίσημους νόμους διαφόρων κρατών, ή δημοτικών αρχών.




Έχουν αποτρεπτική ισχύ, προβλέπουν... Όσο για τη λογική τους, είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια! Ιδού η λίστα με τους πιο .«κουφούς» νόμους που αφορούν το… πολύπαθο σεξ:......


* Στο Λονδίνο είναι παράνομο να κάνεις έρωτα πάνω σε μια παρκαρισμένη μοτοσικλέτα (αν καταφέρεις, φυσικά, να ισορροπήσεις πάνω της).
αυστηρές ποινές και επιβάλλουν τσουχτερά πρόστιμα.


* Στην Ινδονησία η ποινή που προβλέπεται για αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός (διευκρίνηση: της άνω κεφαλής).


* Στο Ιλινόις των ΗΠΑ ισχύει ένας νόμος που απαγορεύει την ανδρική διέγερση σε δημόσιους χώρους (εξαιρούνται κατασκηνώσεις και πλαζ γυμνιστών).


* Στο Θιβέτ, ένας νόμος επέβαλε τα παλαιότερα χρόνια στις γυναίκες να εκδίδονται πριν παντρευτούν. Θεωρείτο ότι έτσι αποκτούσαν την απαραίτητη πείρα ενόψει του γάμου (φροντιστηριακό σεξ).


* Μέχρι το 1990 απαγορευόταν η χρήση δονητή σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, σε Ουάσινγκτον, Μασαχουσέτη, Βόρεια και Νότια Καρολίνα, Αριζόνα, Βιρτζίνια, Μέριλαντ κ.ά. (μετά το 1990, αρκετοί άνδρες σε αυτές τις πολιτείες οδηγήθηκαν σε ερωτική ανεργία).


* Στο Γκουάμ (δυτικός Ειρηνικός ωκεανός) υπάρχουν άνδρες με αποκλειστική επαγγελματική απασχόληση να γυρίζουν το νησί ξεπαρθενεύοντας νεαρές γυναίκες, οι οποίες τους πληρώνουν για αυτό τον σκοπό. Το γεγονός οφείλεται σε ένα νόμο που απαγορεύει στις παρθένες να παντρεύονται (αν αποδειχθεί το αντίθετο, κινδυνεύουν με άμεσο διαζύγιο).


* Στην πολιτεία της Ουάσινγκτον ένας νόμος απαγορεύει να κάνεις έρωτα με παρθένα, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη (συμπεριλαμβανομένης της πρώτης νύχτας του γάμου).


* Στην Κίνα, οι γυναίκες που μένουν σε ξενοδοχείο απαγορεύεται να κυκλοφορούν γυμνές στο δωμάτιο (ο νόμος παύει να ισχύει στο μπάνιο).


* Στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας είναι παράνομο για άνδρες και γυναίκες να κάνουν έρωτα στα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τη δύση του ηλίου (νωρίτερα θα τους δουν όλοι).


* Στην Αλεξάνδρεια της Μινεζότα απαγορεύεται στους άνδρες να κάνουν έρωτα με τις συζύγους τους, αν μυρίζουν κρεμμύδι ή σαρδέλες (δεν ξέρουν τι εστί πατσάς και σκορδαλιά).


* Σε Νεπάλ, Μπαγκλαντές και Μακάο απαγορεύεται η κινηματογραφική απεικόνιση φιλιών, εφόσον οι ηθοποιοί που τα ανταλλάσουν είναι πολίτες αυτών των χωρών (μοναδική λύση, το ντουμπλάρισμα με ηθοποιούς εισαγωγής).


* Στο Χονγκ-Κονγκ επιτρέπεται νομικά σε μια απατημένη να σκοτώσει το μοιχό σύζυγό της, αλλά μόνο με γυμνά χέρια. Για την ερωμένη του, μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε τρόπο θανάτωσης επιθυμεί (ακόμα και με γάντια στα χέρια).


* Στο Ρόμποκ της Βιρτζίνια απαγορεύεται οποιαδήποτε ερωτική δραστηριότητα με αναμμένα φώτα (για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας;).


* Σύμφωνα με ένα νόμο του Λιβάνου, οι άνδρες επιτρέπεται να κάνουν έρωτα με τα ζώα, αρκεί αυτά να είναι θηλυκά. Αντίθετα, απαγορεύται αυστηρά η κτηνοβασία με αρσενικά ζώα (άλλο ο ετερόφυλος, και άλλο ο ομοφυλόφιλος έρωτας).


* Στη Μινεζότα των ΗΠΑ είναι παράνομο για οποιονδήποτε άνδρα να κάνει έρωτα με ζωντανό ψάρι (ιδίως αν το λένε Γουάντα).

Οι μούμιες έβαζαν ζελέ στα… μαλλιά τους


Δεν είναι μυστικό οτι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν ψώνιο με την εμφάνισή τους. 
Γυναίκες και άνδρες έδιναν πολύ μεγάλη σημασία στον καλλωπισμό τους. Αιθέρια έλαια, αρώματα, βαφές μαλλιών και μακιγιάζ ήταν μερικά μόνο από τα είδη που χρησιμοποιούσαν. 




Σ’ αυτά έρχεται-σύμφωνα με νέες έρευνες- να προστεθεί και το ζελέ, το οποίο, σύμφωνα με δημοσίευση του περιοδικού New Scientist, καλλώπιζε τα μαλλιά όχι μόνο των εν ζωή αρχαίων Αιγυπτίων, αλλά και εκείνων που αναχωρούσαν για τον άλλο κόσμο. 


Η χρήση ζελέ με βάση το λίπος ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στις κομμώσεις των ταριχευμένων σωμάτων, όπως τουλάχιστον αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα που έγινε σε νεκροταφείο ηλικίας 3.000 χρόνων. Ήδη σε τοιχογραφίες που είχαν βρεθεί μέσα σε τάφους, οι απεικονίσεις έδειχναν ανθρώπους με κωνοειδή αντικείμενα στα μαλλιά τους, τα οποία αρχικά θεωρήθηκαν ότι ήταν κομμάτια αρωματισμένου ζωικού λίπους. Όταν όμως άρχισαν να ερευνούν περισσότερο, ανακάλυψαν ότι πρόκειται για ενδιαφέρουσες κομμώσεις, γεμάτες στυλ και μπούκλες. 


Η Νάταλι ΜακΚρίς από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ εξέτασε μαζί με τους συνεργάτες της δείγματα μαλλιών από 15 μούμιες, οι οποίες προέρχονταν από το νεκροταφείο Kellis 1, στην όαση της Ντάχλα, καθώς και από μούμιες που φυλάσσονται σε συλλογές μουσείων στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Ιρλανδία. 


Οι μούμιες, ηλικίας 3.500 έως 2.300 χρόνων, ήταν και από τα δύο φύλα και με ηλικία θανάτου από 4 έως 58 ετών. 


Όταν τα δείγματα εξετάστηκαν κάτω από φως και με μικροσκόπιο, έγινε σαφές ότι τα μαλλιά των περισσοτέρων ήταν καλυμμένα με μια λιπαρή ουσία. Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκε διαλυτικό υλικό τόσο για να διαχωριστούν οι επικαλύψεις των μαλλιών όσο και για τον προσδιορισμό της χημικής σύστασης των ουσιών. Αυτό που βρέθηκε ήταν ότι αυτές οι ουσίες ήταν διαφορετικές από εκείνες που χρησιμοποιούνταν για την ταρίχευση των σωμάτων. Επιπλέον, δύο μούμιες με ξυρισμένο κεφάλι ήταν επικαλυμμένες με το ίδιο υλικό που βρέθηκε στους επιδέσμους γύρω από το σώμα τους. 


Κατά την ΜακΚις, όταν στο σώμα χρησιμοποιούσαν ρητινώδεις ουσίες, τα μαλλιά είτε καλύπτονταν και προστατεύονταν είτε λούζονταν και ξαναφτιάχνονταν, ώστε να διατηρηθεί η ταυτότητα του νεκρού. 


Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι δεν ξύριζαν το κεφάλι τους, όπως πολλοί πιστεύουν. Αυτό το έκαναν κυρίως οι ιερείς και οι ιέρειες. 


Το σίγουρο πάντως είναι ότι έδιναν ιδιαίτερη σημασία στην καλή τους εμφάνιση, η οποία τους προσέδιδε υπερηφάνεια.


http://tsekouratoi.blogspot.com

Fashionlove.gr - Live News


4 τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση

Νιώθετε πως πια δεν σας συγκινεί το σεξ; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και δείτε τη libido σας να ανεβαίνει στα ύψη.


Με το 42% των γυναικών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα να μην νιώθουν μεγάλη ερωτική επιθυμία και πολλές να βιάζονται να τοποθετήσουν στον εαυτό τους την ταμπέλα του ασέξουαλ φαίνεται πως τα ερωτικά προβλήματα των σύγχρονων γυναικών αποκτούν τεράστιες διαστάσεις. 


4 τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση


Δεν υπάρχει όμως λόγος να σας πιάνει κατάθλιψη, ούτε να αγχώνεστε. Δοκιμάστε τους 4 παρακάτω τρόπους και δείτε την ερωτική σας διάθεση να παίρνει φωτιά.
Γυμναστική. Προσεγγίστε την κολπική περιοχή σαν άλλη μια ομάδα μυών που πρέπει να γυμνάσετε και να μην αφήσετε να τεμπελιάζει. 


Βάλτε, λοιπόν, την αναζωογόνηση του κόλπου σας στη ρουτίνα της γυμναστικής σας και επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο γιόγκα, πιλάτες ή κάποιον ειδικό γιατρό για να σας μυήσει στις πυελικές ασκήσεις εδάφους (είναι η νέα τάση).


Φυτικά ερωτικά βοηθήματα. Ρωτήστε σε ένα φαρμακείο για βότανα, λάδι ή συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν επίσημα και είναι ελεγμένα και έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ερωτικής σας διάθεσης,


Ερωτικά βοηθήματα. Δοκιμάστε να φέρετε λίγη τεχνολογία στο κρεβάτι σας επιλέγοντας το ιδανικό για εσάς ερωτικό παιχνίδι. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, καθώς στην αγορά κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχήματα όσο και σε μεγέθη.


Πορνό. Παρακολουθήστε ερωτικές ταινίες ή διαβάστε ερωτική λογοτεχνία, κοινώς δείτε πορνό. Μάλιστα για σίγουρα αποτελέσματα συζητήστε το με την καλύτερή σας φίλη. Σύμφωνα με έρευνα ενώ οι γυναίκες απεχθάνονται τη λέξη πορνό και προτιμούν να το αποκαλούν ερωτικές ταινίες, «ανάβουν» μόλις σε 12 λεπτά κατά μέσο όρο παρακολουθώντας το, ενώ οι καλύτεροι συμβουλάτορές τους για το ποια ταινία θα τους αρέσει είναι οι φίλες τους γένους θηλυκού (είναι καλύτερες στο να μαντεύουν ποια ταινία θα αρέσει σε μια ομόφυλή τους).


http://www.queen.gr

Queen.gr - Live News

Πώς να μείνεις “ζωντανός” στο live betting


H εξέλιξη ενός συγκεκριμένου ματς είναι πολλές φορές εύκολη και λογική. Το ποντάρισμα όμως όχι!


Το live betting είναι ταυτόχρονα η μεγαλύτερη πρόκληση και η πιο ύπουλη παγίδα για τον παίκτη που θέλει να ποντάρει online κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρόκληση γιατί με μερικές βασικές γνώσεις μπάλας και στοιχήματος, μια σωστή πρόβλεψη στην εξέλιξη ενός συγκεκριμένου ματς είναι αρκετές φορές εύκολη και λογική. Παγίδα γιατί στοχεύει στον αποπροσανατολισμό του παίκτη με έξτρα “ευκαιρίες” και δελεαστικές αποδόσεις. 


Πώς να μείνεις “ζωντανός” στο live betting


Το ΜΕΝ 24 συμπάσχει με τον παίκτη και τον βοηθάει να βγει ζωντανός από το live στοίχημα με 8 από τις βασικότερες οδηγίες για να το “διαβάσει” σωστά και να το νικήσει ευκολότερα: 


1ος κανόνας: Μην ρισκάρεις ποτέ πάνω από το 5% του bankroll σου σε ένα στοίχημα 


Εν αρχή ην αυτός ο κανόνας. Θέλεις να επενδύσεις 1.000 ευρώ στο στοίχημα; Απαγορεύεται ρητά να παίξεις πάνω από το 5% του συνολικού ποσού της αρχικής σου επένδυσής σε ένα μόνο παιχνίδι. Θα στο πω αλλιώς. Αν η συνολική σου περιουσία ανερχόταν στο 1 εκ. ευρώ, θα πόνταρες ποτέ το μισό ακόμα και στο μεγαλύτερο “σιγουράκι” της χρονιάς; Με τίποτα. 


Ο πρώτος και θεμελιώδης κανόνας για όσους θέλουν να έχουν μέλλον στο στοίχημα βασίζεται στη no lose φιλοσοφία. Η πρώτη νίκη του παίκτη είναι η αποφυγή της ήττας. Ακόμα και το 1 ευρώ πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό είναι νίκη. Ειδικά στο live στοίχημα, ο κανόνας του να παίζεις το 2-5% του bankroll είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι πειρασμοί και ο ενθουσιασμός χτυπάνε κόκκινο. 


Σύμφωνα με τις πιθανότητες, για να μηδενιστεί ο λογαριασμός σου ακολουθώντας αυτήν την τακτική, πρέπει να χάσεις 18 συνεχόμενα στοιχήματα. Και στην τύχη να παίζεις, τέτοιο “μαύρο” σερί αποκλείεται να κάνεις. Άρα, παραμένεις στο (ζωντανό) παιχνίδι. 


2ος κανόνας: Μην κυνηγάς το high score σου 


Το να ξεκινήσεις ένα session live betting με κέρδη από τα... αποδυτήρια είναι καλό για τον προφανή λόγο, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο. Το μυαλό του παίκτη “λοκάρει” στο ανώτατο balance που έχει αγγίξει στο συγκεκριμένο session (για παράδειγμα, 300 ευρώ με αρχικό balance τα 100) και μετά από μια ενδεχόμενη κατρακύλα στα 150, ο παίκτης απογοητεύεται νοσταλγώντας το peak που είχε πιάσει λίγη ώρα πριν και προσπαθεί -ρισκάροντας υπερβολικά, άρα λανθασμένα- να ξαναφτάσει άρον άρον (εν προκειμένω) στα 300. Τραγικό λάθος, αφού έτσι κινδυνεύει να μηδενίσει μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 


Στο live betting, σίγουρα θα έρθουν και οι ήττες και η πτώση του balance. Το πιο σοφό είναι να κρατήσεις σταθερά τα ποσά πονταρίσματος και να περιμένεις ένα καλό strike, που μπορεί να αρχίσει από εκεί που δεν το περιμένεις. 


3ος κανόνας: Μην παίζεις εκνευρισμένος 


1-2 συνεχόμενα bad beats στοιχίζουν ακριβά στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Στα δύο υπερ-απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας στο live betting. 


Να στο θέσω με ένα ιστορικό παράδειγμα. Αν το 2005 είχες παίξει την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μίλαν στον μυθικό τελικό με τη Λίβερπουλ (από 3-0, 3-3), αμέσως μετά τη λήξη των πέναλτι και τη στέψη της Λίβερπουλ, θα έπρεπε να κλείσεις το pc σου και να ξαναπαίξεις την επόμενη ημέρα. Εκτός αν είσαι δάσκαλος του ζεν και μας το κρύβεις. 


4ος κανόνας: Μην κυνηγάς γκολ σε μεσοδιαστήματα (πχ. 15'-30') 


Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί το τελευταίο, θανατηφόρο όπλο στα χέρια του book κατά τη διάρκεια της live μάχης με τον παίκτη. Ένα άκρως δελεαστικό στοίχημα κυρίως λόγω αποδόσεων. 


Ο book χωρίζει το 90λεπτο σε 6 15λεπτα και δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να προβλέψει αν θα μπει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάποιο 15λεπτο με την αρχική απόδοση να ξεκινά συνήθως από το 3 και να εκτοξεύεται καθώς “σβήνει” το 15λεπτο. 


Αυτό το στοίχημα ακυρώνει κατευθείαν οποιοδήποτε όπλο, ταλέντο ή αβαντάζ έχει ο παίκτης. Είναι ένα ρίσκο που εμπεριέχει τύχη και μόνο τύχη. Αν θες να τα φορτώσεις όλα στην “τυφλή Θεά”, θα περάσεις καλύτερα παίζοντας ΚΙΝΟ και Super 3. 


5oς κανόνας: Παίξε παιχνίδια και ομάδες που ξέρεις ή μπορείς να μελετήσεις 


Στην περίπτωση που δεν έχεις γεννηθεί σε Ινδονησία, Ταϊπέι, Ιαπωνία ή δεν είσαι βιρτουόζος του μπάντμιντον, δεν έχεις κανέναν σοβαρό λόγο να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο άθλημα, μόνο και μόνο γιατί είναι το μοναδικό “ζωντανό” που προσφέρει ο book μια δεδομένη στιγμή. 


Μην παίζεις σπορ και αθλητές που δεν γνωρίζεις. Εκτός αν είσαι ο λεγόμενος recreational παίκτης που έχει λεφτά για ξόδεμα και αντιμετωπίζει το στοίχημα όπως τη βόλτα στο σινεμά. Απλά ένα μέσο για να περάσει καλά. 


Παρεμπιπτόντως, o Ινδονήσιος Taufiq Hidayat είναι κάτι σαν τον Μάικλ Τζόρνταν του μπάντμιντον.


6ος κανόνας: Παίξε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα 


Ο οπαδισμός και τα χρωματιστά γυαλιά (πρέπει να) σταματούν εκεί που αρχίζει το ρίσκο των χρημάτων σου. Αν δεν σου πάει η καρδιά να παίξεις “κόντρα” την αγαπημένη σου ομάδα ακόμη κι όταν το επιτάσσει η λογική, τουλάχιστον συγκρατήσου και μην “ακουμπήσεις” το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


7ος κανόνας: “Κλείδωσε” τα κέρδη σου στην πρώτη ευκαιρία 


Έστω ότι έχεις ποντάρει στον άσο το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το σκορ είναι 1-0 στο 85'. Είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ποτέ ότι στο live betting, κανείς δεν σου χρωστάει τί-πο-τα. Ο ΠΑΟΚ (και ο κάθε ΠΑΟΚ) μπορεί να ισοφαρίσει την ΑΕΚ (και την κάθε ΑΕΚ) ακόμα και 2 λεπτά μετά το τέλος των καθυστερήσεων. Στην μπάλα γίνονται όλα (με προϋπόθεση ότι ένα ματς δεν είναι στημένο). 


Η τιμή του Χ, λοιπόν, στο 85ο λεπτό θα είναι τέτοια που αν ο παίκτης την “αγοράσει” με τα σωστά χρήματα, εξασφαλίζει κέρδος από το ματς ακόμη κι αν η ΑΕΚ ισοφαριστεί. Κερδίζει λοιπόν και με τον άσο και με το Χ, παρακολουθώντας τα τελευταία λεπτά του ματς, χωρίς καμία αγωνία. 


Αυτή είναι η σωστή τακτική στο live betting κι ας επαληθεύεται ο άσος του 85' τις 9 από τις 10 φορές. Κι ας μην έρχεται ποτέ η ισοφάριση. 


8ος κανόνας: Παίξε κόντρα στα φαβορί


Δεν πρόκειται για κανόνα-τρικ. Ούτε χρειάζεται να σκάνε οι εκπλήξεις η μία μετά την άλλη για να κερδίσεις. Εδώ παίζεις με τον χρόνο. Κάθε λεπτό του ματς που περνάει χωρίς να επιβεβαιώνεται το φαβορί, η απόδοση του μη-φαβορί, στην οποία έχεις επενδύσει, πέφτει, ενώ η απόδοση του φαβορί ανεβαίνει. 


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να “ψωνίσεις” την απόδοση του φαβορί στην τιμή που θα σου αποφέρει κέρδος ό,τι κι αν συμβεί τελικά (βλέπε 7ο κανόνα). Το παιχνίδι κόντρα στα φαβορί ενδείκνυται για στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, αφού σε ένα ιδιαίτερα ψηλό ποσοστό, τα φαβορί δεν παίρνουν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να “ψωνίσεις” την τιμή τους με τους όρους που συμφέρουν εσένα. 


Δεν γνωρίζουμε πόσο πιθανό είναι να ακολουθεί ευλαβικά ένας παίκτης και τους 8 παραπάνω κανόνες, αλλά στην περίπτωση του live betting, δεν χωράει αμφιβολία ότι όσοι περισσότεροι από αυτούς υιοθετηθούν στο “αγωνιστικό” στιλ κάθε παίκτη, τόσο πιθανότερο είναι να εκμεταλλευτεί κανείς τις ευκαιρίες και τις προοπτικές του live betting. Ξεκίνησε από το σωστό stake (1ος κανόνας) και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Οι 9 Πιο Ηλίθιες Επιχειρηματικές Ιδέες Που Έκανα Κάποιον Πλούσιο.

ALBERT

1) Million Dollar Homepage


1.000.000 pixels, 1 δολάριο χρέωση ανά…
pixel – Είναι ίσως η πιο ηλίθια
ιδέα για online επιχείρηση που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Και
όμως, ο 21χρονος Alex Tew, είναι τώρα εκατομμυριούχος.


2) SantaMail


Εντάξει, τώρα μιλάμε για μια λαμπρή ιδέα. Πάρε μια ταχυδρομική
διεύθυνση στον Βόρειο Πόλο, προσποιήσου ότι είσαι ο Άγιος Βασίλης και
χρέωσε τους γονείς 10 ευρώ για κάθε γράμμα που στέλνεις στα παιδιά
τους. Λοιπόν, ο Byron Reese έστειλε πάνω από 200.000 γράμματα από την
έναρξη της επιχείρησης του το 2001. Κάτι που τον έκανε μερικά
εκατομμύρια πλουσιότερο.


3) Doggles


Κατασκεύασε γυαλιά για σκύλους και πούλησέ τα online. Αυτό και αν
είναι χαζή ιδέα για επιχείρηση. Πώς στο καλό κατάφεραν να γίνουν
εκατομμυριούχοι και να ανοίξουν μαγαζιά σε όλο τον κόσμο με αυτή την
ιδέα;


4) LaserMonks


Το LaserMonks.com είναι μια κερδοσκοπική θυγατρική της Cistercian
Abbey of Our Lady of Spring Bank, ένα μοναστήρι 8 ατόμων στους λόφους
του Monroe County, 145 χλμ. βορειοδυτικά του Μάντισον. Ναι,
πραγματικοί μοναχοί ξαναγεμίζουν τα μελάνια του εκτυπωτή σου.
Αλληλούια. Οι πωλήσεις τους το 2005 ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια! Δόξα
στον Κύριο.


5) Antenaballs


Δεν θα μπορούσες να πουλήσεις μπαλάκια για κεραίες online. Δεν υπάρχει
περίπτωση. Και σίγουρα δεν θα γινόσουν πλούσιος. Και όμως, αυτό
ακριβώς είναι που έκανε ο Jason Wall και τώρα είναι εκατομμυριούχος.


6) FitDeck


Φτιάξε μια τράπουλα με καθημερινές ασκήσεις και πούλα το online για
18,95 δολάρια. Μου ακούγεται σαν μια καταστροφική ιδέα. Αλλά ο πρώην
καταδρομέας και νυν εκπαιδευτής Phil Black, δήλωσε πέρυσι πωλήσεις 4,7
εκατομμυρίων δολαρίων. Σίγουρα παραπάνω από ότι τον πλήρωνε ο
στρατός…


7) Designer Diaper Bags


Η Christie Rein είχε βαρεθεί να κουβαλάει συνεχώς μαζί της πάνες σε
σακούλες. Η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών, έβρισκε συνεχώς τον εαυτό
της να φτιάχνει σακούλες με πάνες για να χωράνε στην τσάντα της. Η
Christie ήθελε κάτι που να ήταν συμπαγές, κομψό και μοντέρνο. Έτσι,
τον Νοέμβριο του 2004, κάθισε με τον σύζυγό της Marcus και σχεδίασαν
μια τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για πάνες. Με πωλήσεις πάνω από 250.000
δολάρια το 2005, η εταιρεία της Christie (Diapees & Wippes) έχει
τσάντες σε 22 διαφορετικά στυλ, διαθέσιμες online και σε 120
καταστήματα σε όλο τον κόσμο για 14,99 δολάρια.


8 ) PickyDomains


Προσέλαβε ένα άλλο άτομο να σκεφτεί ένα πετυχημένο όνομα για site,
αντί για εσένα; Δεν υπήρχε περίπτωση ο κόσμος να πλήρωνε για αυτό.
Στην πραγματικότητα, το να βρίσκεις domains για άλλους αποδείχθηκε μια
αρκετά ακμάζουσα επιχείρηση. Το PickyDomains, έχει σήμερα μια λίστα
αναμονής από άτομα που θέλουν να πληρώσουν για να τους βρει ένα
«πιασάρικο» και αξέχαστο όνομα για site.


9) Lucky Wishbone Co.


Ψεύτικα τυχερά κόκαλα. Αυτή η ηλίθια ιδέα είναι σχεδιασμένη να
βουλιάξει. Ποιος στον κόσμο έχει ανάγκη από ψεύτικα τυχερά κόκαλα;
Πολλοί από ό,τι φαίνεται. Με παραγωγή 30.000 κομματιών καθημερινά (1.5
ευρώ τιμή λιανικής του κάθε κομματιού) ο Ken Ahroni, ιδρυτής της
εταιρείας, είχε το 2006 πωλήσεις που έφθασαν το 1.000.000 δολάρια.


http://www.ekfrasis.info/

Volospress.blogspot.com - Live News

Musiccorner.gr - Live News

Με κάτι τέτοια τρέχουν τα σάλια στους άντρες …

Ftiaxto.gr | Χειροτεχνίες | Projects | Videos | Βήμα Βήμα Οδηγίες |

Διεθνή Κινηματογραφικά Νέα : σε βίντεο

Διεθνή Νέα από το Forbes : σε βίντεο

Διεθνή Νέα Επιστήμης - Τεχνολογίας : σε βίντεο



Διεθνή Αθλητικά Νέα : σε βίντεο



Διεθνή Νέα : σε βίντεο



Διεθνή Gossip Νέα : σε βίντεο



Διεθνή Νέα : από την Newser

Διεθνή : Must Reads

Διεθνή : Top νέα ανά τον κόσμο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!