Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Καποια πράγματα που ίσως; δεν ξέρετε.

Οι επιβάτες τις πρώτης θέσης λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερο οξυγόνο απ' τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο απ' όλους.


Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο. Σήμερα υπάρχουν πυρηνικές βόμβες ισχύος 1 κιλοτόνου, οι οποίες ζυγίζουν περίπου 6 κιλά...


Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.


Oι HΠA αγόρασαν την Aλάσκα από την Pωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Mανχάταν από τους Iνδιάνους με 24 δολάρια.


Οι Η.Π.Α. παράγουν το 19% της παγκόσμιας ποσότητας σκουπιδιών, με τον μέσο Αμερικανό να είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη (2 κιλά ημερησίως).


Οι καμηλοπαρδάλεις δεν έχουν φωνητικές χορδές.





Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων.

Οι καρχαρίες δεν έχουν νηκτική κύστη. Για το λόγο αυτόν πρέπει να κολυμπούν συνεχώς, ώστε να επιπλέουν.

Οι κάτοικοι των νησιών Φίτζι πιστεύουν ότι ο θεός τους (Ματαβαλού) έχει οκτώ στομάχια και, όπως είναι φυσικό, τρώει συνεχώς!

Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους. Tεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Οι πολικές αρκούδες είναι αριστερόχειρες.

Όλοι οι κύκνοι στην Aγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει.

Παράξενες μορφές χρήματος: μπρούτζινα τύμπανα στη Μαλαισία, κύβοι αλατιού στην Αιθιοπία, ένα μπολ για ποτό στα νησιά Φίτζι και μικροσκοπικά κομμάτια από όστρακα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι της Βορείου Αμερικής.

Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα "Ivy Make". Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ!

Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"!

Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του

Η "ρόδα" του λούνα παρκ κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1893, από τον Γκέιλ Φέρις, και παρουσιάστηκε στην Παγκόσμια Έκθεση Κολόμβου στο Σικάγο. Η διάμετρός της ήταν 80 μέτρα και χωρούσε 2.160 άτομα.

Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία -φενιλεθιλαμίνη- που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου που είναι ερωτευμένος!

Η τελευταία λέξη της μόδας στο πυρηνικό οπλοστάσιο ονομάζεται "Β61-11". Είναι μια βόμβα που εκρήγνυται αρκετά μέτρα κάτω απ' την επιφάνεια του εδάφους, προκειμένου να καταστρέψει τα υπόγεια πυρηνικά καταφύγια.

Η Τζόαν Κόλινς ήταν 50 χρονών όταν, το 1983, πόζαρε ημίγυμνη για το περιοδικό "Playboy". Σημειωτέον ότι το εν λόγω τεύχος εξαντλήθηκε τάχιστα!

Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της.

Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983)

H ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα.
"Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα", ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.

Κάθε 30 δευτερόλεπτα κατατίθεται μία μήνυση στις ΗΠΑ.

Κάθε αμερικανός ξοδεύει κατά μέσο όρο 2,500 ευρώ το χρόνο για φαγητό από Fast Food . Το αντίστοιχο έξοδο ενός Ιταλού είναι μόλις 350 ευρώ.

Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας .

Καθε χρόνο, εκδηλώνονται περισσότερες από 55.000 σεισμικές δονήσεις παγκοσμίως, έντασης 3+ βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ μόλις 1 σεισμός ξεπερνά τους 8 βαθμούς.

Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα.

Κάποια είδη μυρμηγκιών επιτίθενται σε φωλιές άλλων μυρμηγκιών, σκοτώνοντας την "βασίλισσα" και παίρνοντας τους "εργάτες" σαν σκλάβους. Μάλιστα, οι "εισβολείς" εξαναγκάζουν τους "δούλους" να κάνουν τις δυσκολότερες εργασίες.

Κατά την διάρκεια της Α΄ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μια χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα!

Tampouloukia.blogspot.com - Live News

Αποκλειστικό: Συνελήφθη πρωταγωνίστρια porno Ελληνικών ταινιών


Απο χθές το μεσημέρι βρίσκεται στην ΓΑΔΑ πολύ γνωστή πρώην μοντέλα και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών μαζί με τον "προστάτη" της Πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση με μαχαίρι σε πελάτη τους, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Τι συνέβη;




Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες το πολύ εντυπωσιακό αυτό κορίτσι-το οποίο έγινε ευρέως γνωστό απο την συμμετοχή του σε ταινία γνωστού Έλληνα πορνογράφου-εδώ και μερικούς μήνες μπήκε στο παιχνίδι του αγοραίου έρωτα. Βλέπετε ο παραγωγός την απομάκρυνε απο την εταιρεία του περίπου ενάμισι χρόνο καθώς αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών του. Αυτός ήταν και ένας απο τους λόγους που στράφηκε σε νέα ταλέντα. Το κορίτσι λοιπόν με "τσατσά" έναν τύπο πακιστανικής καταγωγής δούλευε ώς ιέρεια του έρωτα και ο τύπος έκλεινε ραντεβού για συνερεύσεις. Χθές το μεσημέρι ωστόσο συνέβη κάτι που θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Η κοπέλα κλείστηκε απο επιχειρηματία στο σπίτι του στα βόρεια προάστια και όταν ολοκλήρωσε τις υπηρεσίες της ζήτησε να πληρωθεί. Ο πελάτης αρνήθηκε και την έδιωξε απο το σπίτι.

Σημαντική λεπτομέρεια; Αν και σε αυτές τις περιπώσεις τα χρήματα δίνονται πρίν την πράξη, εντούτοις ο πελάτης ώς "παλιός και αξιόπιστος" ζήτησε να πληρώσει στο τέλος κάτι που δεν έκανε. Η πρωταγωνίστρια κατέβηκε στον "νταβά" που την περίμενε έξω απο το σπίτι και όταν τον ενημέρωσε για την συμπεριφορά του πελάτη εκείνος-κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι-μπήκε στο σπίτι και τον μαχαίρωσε. Ο πελάτης τυχερός μέσα στην ατυχία του επικοινώνησε με την άμεση δράση και οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν λίγα χιλιόμετρα μακριά απο το σπίτι. Μετά την σύλληψη ανέλαβε η Ασφάλεια, οι άντρες της οποίας οδήγησαν τα "συνεταιράκια" στην ΓΑΔΑ. Σήμερα αναμένονται εξελίξεις. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε ...


Πηγη : gossip-tv

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί ..

Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών, (που λόγω Συνταγματικού κωλύματος φαίνονται οι Απόστρατοι) με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παρατηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία από τον ίδιο...τον λαό. 




Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η χώρα βαίνει προς το χάος και ανεξέλεγκτες καταστάσεις ενδεχομένως να λάβουν χώρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:


Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών , αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της.


Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Με την καταστρεπτική πολιτική τους δεν σώζουν τη Χώρα από τη χρεοκοπία αλλά οδηγούν το Λαό στην εξαθλίωση.


Η Κυβέρνηση απέτυχε να κυβερνήσει τον τόπο προστατεύοντας τα συμφέροντα του Λαού. Οφείλει αμέσως να παραιτηθεί και η Χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων τα οποία άμεσα πρέπει να διαλυθούν. Ο πολιτικός τους βίος τερματίσθηκε, Αν δεν το πράξουν μόνοι τους θα το πράξει βίαια ο Λαός. Και δεν πρόκειται μόνο περί του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλων των κομμάτων. Αν έχουν την παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Λαού. Δεν τους απαλλάσσει σε τίποτα από τις ευθύνες τους επειδή δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες γιατί υπηρετούν το ίδιο ανθελληνικό και αντιλαϊκό σύστημα εξουσίας.


Η Χώρα βαίνει προς το χάος και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι βέβαιο πως οι βουλευτές και τα κόμματα θα εξαφανισθούν όταν θα έρθει το τέλος αφού έχουν εξασφαλίσει  τις καταθέσεις τους για τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Αλλά ο Λαός θα τους αναζητήσει και από την οργή του δεν θα γλυτώσει κανείς. Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλως είναι συνένοχοί τους.


Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισκέπτες της σελίδας μας να κινητοποιηθούν δυναμικά στους χώρους τους και να αξιώσουν την παραίτηση της Κυβέρνησης και διάλυση όλων των κομμάτων της Βουλής. Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην  άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος. Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους. Επιτέλους να σταματήσει η διαφθορά και να ανασχεθεί  η κατρακύλα του Έθνους.


Πηγή : http://planet-greece.blogspot.com

Κατέγραψαν κατολίσθηση βράχου ενώ έκαναν πεζοπορία (vid)


Όταν μια παρέα πεζοπόρων έκανε βόλτα στην Κορνουάλη για να θαυμάσει το ειδυλλιακό τοπίο δε φανταζόταν ότι θα αντικρύσει και θα καταγράψει με την κάμερα του… μια κατολίσθηση βράχου στην θάλασσα.


Το τοπίο της ακτογραμμής άλλαξε σε λίγα δευτερόλεπτα όταν προκλήθηκε κατολίσθηση λόγω της διάβρωσης από τη θάλασσα. Στην αρχή άρχισαν μόνο μερικά κομμάτια βράχου να πέφτουν στη θάλασσα ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται ένα τεράστιo κομμάτι.


Πηγή : http://www.neolaia-portal.com


Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για πέντε λεπτά

Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.


Πηγή : neolaia-portal.com

Η ελληνίδα που έχει κατακτήσει το Youtube - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Δεν είναι ουτε η Άννα Βίσση, ούτε η Ελενα Παπαρίζου ούτε η Δέσποινα Βάνδη...


η ελληνίδα που έχει καταφέρει να ξεπερασει τα 10.000.000 χτυπήματα στο youtube αφήνωντας πολύ πισω τις υπόλοιπες είναι η Κατερίνα Αυγουστάκη. Η Ελληνοβελγίδα τραγουδίστρια με το τραγούδι


Ayo Technology έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή:http://planet-greece.blogspot.com

Ρεφλεξολογία Χεριών - Ποιο σημείο επηρεάζει και πού

Ρεφλεξολογία Ποδίων - Ποιο σημείο επηρεάζει και πού

Hollywood Gossip - Live News

Extra Lifestyle - Live News

Ο Ανίκητος τερματοφύλακας

Βίντεο Σόκ από το τσουνάμι στην Ιαπωνία

Ένα απλό απόγευμα σαββάτου στο Τόκυο

Απίστευτο Θέαμα - Λαπωνία

Best Goals in History of Football

EARTH - One video you NEED to see

Great Barrier Reef - One of the places have to see before die

N0 1 place to see before you die - The Grand Canyon

Blog.gr - Live News - LIFESTYLE

Blog.gr - Live News - ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Blog.gr - Live News - ΝΤΟΙΝΓΚ

Blog.gr - Live News - ΚΟΣΜΟΣ

Blog.gr - Live News - MEDIA

Blog.gr - Live News - ΕΛΛΑΔΑ

Planet-Greece.blogspot.com - Live News

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!