Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο συχνά σκεφτόμαστε sex, φαί και ύπνο;

Το γνωμικό που θέλει τους άντρες να σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες είναι αληθινό – και αμερικανοί ερευνητές το επιβεβαίωσαν ζητώντας από νέους και νέες να καταγράφουν καθημερινά και επί μία εβδομάδα ό,τι σκέφονται.




Όμως τα ευρήματα της μελέτης τους προκαλούν έκπληξη, διότι ναι μεν οι άντρες σκέφονται συχνά το σεξ, αλλά σχεδόν... 8.000 φορές λιγότερο απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.


Επιπλέον, εξίσου συχνά σκέφτονται και το φαγητό, ενώ ο ύπνος επίσης είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά-πυκνά τη σκέψη τους.


Ο μέσος άντρας, λοιπόν, σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα, σύμφωνα με την μελέτη των επιστημόνων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο.


Δεύτερη κυριότερη έγνοια τους είναι το φαγητό, το οποίο σκέφονται 18 φορές την ημέρα, ενώ με τον ύπνο επίσης έχουν ένα θέμα, καθώς απασχολεί το μυαλό τους 11 φορές την ημέρα.


Τα ευρήματα αυτά αντικρούουν σε σημαντικό βαθμό προγενέστερα, που είχαν δείξει πως οι άντρες ασχολούνται ασταμάτητα με το σεξ όταν δεν κοιμούνται, φθάνοντας στο σημείο να το σκέφτονται κάθε 7 δευτερόλεπτα – ή 8.000 φορές μέσα στις 16 ώρες του 24ωρου που είναι ξύπνιοι.


Ακόμα κι έτσι, όμως, οι άντρες σκέφτονται το σεξ με σχεδόν διπλάσια συχνότητα απ’ ό,τι οι γυναίκες, δεδομένου ότι η μελέτη έδειξε πως εκείνες το συλλογίζονται μόνο 10 φορές την ημέρα. Οι γυναίκες σκέφτονται επίσης λιγότερο το φαγητό και το ύπνο – 15 και 8,5 φορές αντιστοίχως.


Η μελέτη


Πως μπορεί, όμως, από το 8.000 να φτάνουμε σήμερα στο 19; Οι ερευνητές εξηγούν στην «Επιθεώρηση Έρευνας του Σεξ» (JSR), ότι στις προγενέστερες μελέτες οι εθελοντές συχνά έπρεπε να υπολογίσουν πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ.


Στην παρούσα μελέτη, όμως, τους ζητήθηκε να χρησιμοποιούν έναν καταμετρητή κάθε φορά που περνούσε από το μυαλό τους το σεξ, το φαγητό ή ο ύπνος.


Στη μελέτη συμμετείχαν 163 γυναίκες και 120 άνδρες, ηλικίας 18 έως 25 ετών. Οι 59 από αυτούς σημείωναν πόσο συχνά σκέφτονταν το φαγητό, οι 61 πόσο συχνά σκέφτονταν τον ύπνο και οι 163 πόσο συχνά σκέφτονταν το σεξ.


Πριν αρχίσει η μελέτη, οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτηματολόγια, που είχαν σχεδιαστεί ώστε να αξιολογήσουν τη συμπεριφορά τους απέναντι στο σεξ, στο φαγητό και στον ύπνο.


Δήλωσαν επίσης πόσες φορές πιστεύουν ότι σκέφτονται κάθε ένα από τα τρία ξεχωριστά. Όλοι τους τέλος εφοδιάστηκαν με έναν ειδικό καταμετρητή, τον οποίο χρησιμοποιούσαν κάθε φορά που περνούσε από το μυαλό τους το θέμα που τους είχε ανατεθεί.


Μέχρι 388 φορές!
Μια προσεκτική ματιά στα ευρήματά τους αποκαλύπτει πως οι νεαροί σκέφτονταν το σεξ από 1 έως 388 φορές την ημέρα, με τον μέσο όρο να είναι οι 19 φορές. Αντίστοιχα, οι γυναίκες το σκέφτονταν από 1 έως 140 φορές την ημέρα, με τον μέσο όρο να είναι οι 10.


Οι ερευνητές τόνισαν πως το εύρος της διακύμανσης στις γυναίκες επίσης τους προξένησε μεγάλη έκπληξη.


Τα ευρήματα δείχνουν επίσης πως οι άντρες που ήταν άνετοι με την σεξουαλικότητά τους, βάσει των απαντήσεων στα ερωτηματολόγια, ήταν αυτοί που σκέφτονταν περισσότερο το σεξ.


Αντιθέτως, οι γυναίκες που θεωρούσαν ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουν «κοινωνικώς αποδεκτή» συμπεριφορά, το σκέφτονταν λιγότερο.


Ένα άλλο εύρημα ήταν πως άντρες και γυναίκες πίστευαν πως σκέφτονται το σεξ, το φαγητό και τον ύπνο πολύ συχνότερα απ’ ό,τι τελικά το έκαναν στην πραγματικότητα.


ΠΗΓΗ: ygeia.tanea
http://aneiromai.blogspot.com

Έχει όριο η εξυπνάδα;

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξουν ποτέ υπερ-ευφυείς άνθρωποι.


Διεθνής ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι υπάρχει ανώτατο όριο στο επίπεδο της ευφυΐας των ανθρώπων και μάλιστα ότι αυτός ο «φράκτης» στο IQ δημιουργήθηκε ως «ασπίδα προστασίας». Σύμφωνα με τους ερευνητές οι αυξημένες νοητικές ικανότητες (πολύ ισχυρή μνήμη κ.α.) έχουν επιπτώσεις σε άλλες λειτουργίες και ικανότητες του ανθρώπου.




Οι εκτιμήσεις


Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Warwick στην Βρετανία και συνάδελφοι τους από τον Πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία μελέτησαν την εξέλιξη του ανθρώπου προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στο γιατί τα επίπεδα της ευφυΐας του είναι αυτά που γνωρίζουμε και δεν είμαστε ακόμη πιο έξυπνοι.


Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική ευφυΐα προκαλεί σοβαρές παρενέργειες - τόσο οργανικές όσο και στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο αναπτύχθηκε ένας φυσικός μηχανισμός που να εμποδίζει τη μεγάλη αύξηση της νοημοσύνης. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το πολύ υψηλό IQ είναι πιθανό να συνδέεται με ασθένειες του νευρικού συστήματος.


Η τεχνητή αύξηση


Υποστηρίζουν μάλιστα ότι διάφορες ουσίες (π.χ καφεΐνη) αλλά και φάρμακα που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια για την αύξηση της μνήμης ή της νοημοσύνης διαθέτουν αποτελεσματικότητα αλλά έχουν περιορισμένη χρονική δράση και βοηθούν μόνο όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αυτό της συγκέντρωσης.


Όπως λένε, το μυστικό στην όλη ιστορία είναι «η ανταλλαγή», δηλαδή ότι το επίπεδο νοημοσύνης λειτουργεί στην βάση του «κάτι δίνεις κάτι χάνεις». Με απλά λόγια, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν αυξηθεί πολύ η μνήμη, ή η ευφυΐα γενικότερα, θα υπάρξει αντίστοιχη φθίση κάποιας άλλης λειτουργίας με αποτέλεσμα ο άνθρωπος τελικά να μην είναι χαρισματικός αλλά προβληματικός.


Η «ανταλλαγή»


«Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις νοητικές τους ικανότητες με τεχνητούς τρόπους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζεται να συμβεί αυτό και δεν είμαστε ήδη όσο έξυπνοι θα θέλαμε. Οι ανταλλαγές είναι συχνό φαινόμενο στην εξέλιξη. Θα ήταν ευχάριστο να έχουμε ύψος τρία μέτρα αλλά η καρδιά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και να στέλνει το αίμα σε τόσο μεγάλες αποστάσεις. Για αυτό και η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχει ύψος κάτω από τα δύο μέτρα. Όπως λοιπόν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση μια ανταλλαγή έτσι συμβαίνει και με την ευφυΐα» αναφέρει ο Τόμας Χιλ, του Πανεπιστημίου Warwick, μέλος της ερευνητικής ομάδας.


Οι ερευνητές αναφέρουν ως παράδειγμα τους εβραίους Ασκενάζι με προέλευση κυρίως από χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Οι Ασκενάζι που κατά βάση παντρεύονται μεταξύ τους έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτουν υψηλότερο IQ από τον μέσο Ευρωπαίο όμως από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζουν πολλές κληρονομικές ασθένειες όπως η Τay-Sachs που επηρεάζει το νευρικό σύστημα.


Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι αυξημένες νοητικές ικανότητες των Ασκενάζι αυξάνουν ταυτόχρονα τα ποσοστά των ασθενειών που τους πλήττουν. Η έρευνα δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Current Directions in Psychological Science».


ΠΗΓΗ: tovima.gr
http://aneiromai.blogspot.com

Πόσες πόλεις με το όνομα “Αθήνα” υπάρχουν;

Η Αθήνα βρίσκεται στην εξέχουσα θέση το όνομά της να έχει υιοθετηθεί από άλλες 23 πόλεις στον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός, το οποίο αποδεικνύει παράλληλα τη σημασία της για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν έχει δώσει το όνομά της σε τόσες πολλές άλλες. Πέρα από αυτό όμως, καμία θεσμοθετημένη σχέση ούτε συνδετικός κρίκος δεν έχει αναπτυχθεί μεταξύ των πόλεων αυτών μέχρι σήμερα.




Οι πόλεις που σε ολόκληρο τον κόσμο φέρουν το όνομα «Αθήνα» ξεχωρίζουν. Έχουν την τιμή και την υποχρέωση, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται, να συμβολίζουν, με το όνομα αλλά και με τη δράση τους, τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανάπτυξης, της ευθύνης και του σεβασμού. Σήμερα που οι αξίες αυτές είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρες και απαραίτητες, είναι υποχρέωση των Αθηνών του κόσμου να συνεισφέρουν στη δημιουργία του κόσμου της Αθήνας: ενός κόσμου ελευθερίας, δημοκρατίας και ισότητας, ενός πολιτισμένου κόσμου.


Ο Κόσμος της Αθήνας έχει αναλάβει τη δικτύωση όλων αυτών των πόλεων που φέρουν το όνομα «Αθήνα», των «Αθηνών του Κόσμου». Στόχος μας είναι να φέρουμε τις πόλεις αυτές πιο κοντά, να μάθουμε την ιστορία τους και να γίνουμε όλοι μαζί στη διεθνή κοινότητα πρεσβευτές του ονόματος «Αθήνα» και ό,τι αυτό συμβολίζει για τις σύγχρονες κοινωνίες.


* Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
* Athens Alabama, ΗΠΑ
* Athens Arkansas, ΗΠΑ
* Athens California, ΗΠΑ
* Athens Ohio, ΗΠΑ
* Athens Georgia, ΗΠΑ
* Athens Illinois, ΗΠΑ
* Athens Indiana, ΗΠΑ
* Athens Kansas, ΗΠΑ
* Athens Lexington Kentucky, ΗΠΑ
* Athens Louisiana, ΗΠΑ
* Athens Somerset Maine, ΗΠΑ
* Athens Calhoun Michigan, ΗΠΑ
* Athens Mississippi, ΗΠΑ
* Athens Missouri, ΗΠΑ
* Athens New York, ΗΠΑ
* Athens Ohio, ΗΠΑ
* Athens Pennsylvania, ΗΠΑ
* Athens Tennessee, ΗΠΑ
* Athens Texas, ΗΠΑ
* Athens Vermont, ΗΠΑ
* Athens West Virginia, ΗΠΑ
* Athens Wisconsin, ΗΠΑ
* Athens Ontario, Καναδάς
* Athenstedt, Saxony-Anhalt, Γερμανία


Πόλεις με το προσωνύμιο "Αθήνα":


* Athens of Ayrshire - Troon, Σκωτία
* Athens of Cuba - Matanzas, Κούβα
* Athens of Egypt- Alexandria, Αίγυπτος
* Athens of Finland - Jyväskylä, Φινλανδία
* Athens of Florida - DeLand, Florida, ΗΠΑ
* Athens of Indiana - Crawfordsville, Indiana, ΗΠΑ
* Athens of Latin America - Santo Domingo, Dominican Republic
* Athens of Minas Gerais - Juiz de Fora, Βραζιλία
* Athens of North America - Boston, ΗΠΑ
* Athens of Sicily - Catania, Ιταλία
* Athens of South America - Bogotá, Κολομβία
* Athens of the Bodrog - Sárospatak, Ουγγαρία
* Athens of the East - Madurai, Ινδία
* Athens of the Middle Ages - Florence, Ιταλία
* Athens of the North - Edinburgh, Σκωτία
* Athens of the South - Nashville, ΗΠΑ
* Athens of the Southern Hemisphere - Dunedin, Νέα Ζηλανδία
* Athens of the West (early 19th c.) - Lexington, ΗΠΑ
* Athens of the West - Berkeley, California, ΗΠΑ
* Athens on the Isar - Munich, Γερμανία
* Athens on the Spree - Berlin, Γερμανία
* Athens on the Torysa - Prešov, Σλοβακία
* Brazilian Athens - São Luís, Maranhão, Βραζιλία
* Czech Athens - Krnov, Τσεχία
* Lusa Athens - Coimbra, Πορτογαλία
* Sardinian Athens - Nuoro, Ιταλία
* Serbian Athens - Novi Sad, Σερβία
* Siberian Athens - Tomsk, Ρωσία
* Athens of the South - Tampa, Florida, ΗΠΑ


www.schizas.com
ΠΗΓΗ: toksipnitiri.blogspot

Γιατί οι "όρχεις" κρέμονται έξω απο το σώμα;

Η Φυση "Τα πάντα εν' σοφία εποίησε" λέει ο λαός μας και πολύ σωστά.Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι όρχεις του Αντρα "κρέμονται" έξω απο το σώμα ; Θα μπορούσε να ήταν μέσα στο σωμα και να εξέχει μόνο το Πέος. Αλλα γιατί ειναι εξω ;




Οι όρχεις του Αντρα αλλά και σε ολα τα θηλαστικά υπάρχουν για δύο λόγους : Ο ένας ειναι η παραγωγή της Αντρικής ορμόνης "Τεστοστερόνη".Ο δεύτερος ειναι για την παραγωγή του Σπέρματος που χρειαζεται για την αναπαραγωγή.


Επειδή λοιπόν τα σπερματοζωάρια παράγονται καλύτερα σε θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτήν του σώματος οι όρχεις βρίσκονται εξωτερικά του σώματος. Επίσης οι όρχεις λειτουργουν ως "ψυγείο" για την συντήρηση του Σπέρματος. Πως συντηρούμε ενα λαχανικό στο ψυγείο ; κάτι τέτοιο ...Για να διαπιστωσετε πως οι ορχεις ειναι πιό "παγωμένοι" απο το υπόλοιπο σώμα απλως "Χουφτώστε" τους ...


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ "ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ";


Η απόσταση των "ορχεων" απο τον υπολοιπο κορμό του πέους καθορίζεται απο τους "κρεμαστήρες μυές" Αυτοί , αν νιώσουν πως οι ορχεις ειναι πολύ θερμοί και το σπερμα μέσα τους κινδυνευει , απομακρύνονται απο τον κορμό του πεους για να χαμηλώσει και αλλο η θερμοκρασία. Αντιθέτως αν νιωσουν πως οι ορχεις είναι πολύ "παγωμενοι" τότε τους πλησιαζουν στο σωμα. Για αυτο παρατηρούμε την κίνηση πάνω - κάτω των όρχεων.


Οι μυες επίσης μπορεί να συσπώνται και λόγω άγχους, έτσι ώστε οι όρχεις να πλησιάσουν στο σώμα για να προστατευθούν από πιθανή επίθεση, και κατά τον οργασμό. Η κίνηση των κρεμαστήρων μυών είναι και ένα από τα ανακλαστικά του σώματος.


ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΟΥΝ;


Ο κάθε όρχις ζυγίζει 20-30 γρ. και έχει όγκο 15-25 ml. Είναι σύνηθες φαινόμενο ο ένας όρχις να κρέμεται πιο χαμηλά από τον άλλο.


ΠΗΓΗ: troktikaras.com

Ποιος εφήυρε τον δονητή; Ποια είναι η ιστορία του;

Το έτος 1880, κουρασμένος από το χέρι του, αφου έπρεπε να αυνανίζει χειροκίνητα τις γυναίκες ασθενείς , ο Δρ Joseph Mortimer Granville θα κατοχυρωσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον πρώτο ηλεκτρομηχανολογικό δονητή με φαλλικό σχήμα.




Κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, το μασάζ της κλειτορίδα θεωρούταν η μόνη κατάλληλη αγωγή κατά της υστερίας, έτσι ώστε εκατοντάδες γυναίκες πήγαιναν κάθε μέρα στο γιατρό τους για μασάζ στην περιοχή της κλειτορίδας και να οδηγηθούν σε ένα «υστερικό παροξυσμό», γνωστό σήμερα ως οργασμό.


Η Υστερία, που διαγνώστηκε ως ασθένεια,(οι Έλληνες την είχαν περιγράψει σαν "μήτρα φλογερή,") γίνεται ένα είδος πανούκλας μεταξύ των γυναικών της εποχής. Κάθε παράξενη συμπεριφορά που περιελάμβανε - άγχος, ευερεθιστότητα, σεξουαλικές φαντασιώσεις - θεωρούταν ως ένα σύμπτωμα και η ασθενής αποστέλλοταν αμέσως για να παρει ένα χαλαρωτικό μασάζ.


Στο τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, ο αριθμός των γυναικών που επισκέπτεται τα ιατρεία είναι τέτοιος ώστε οι γιατροί, αρχίζουν να κουράζονται με το χέρι και ψάχνουν να εφεύρουν κάτι αποδοτικό, για να συνεχίσουν την δουλειά τους. Η ποικιλία των δονητών, μετα την ανακαλυψη του γιατρού Granville, είναι πολύ μεγάλη.


Μοντέλα κάνουν την εμφάνιση τους που κινούνται με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ άλλα λειτουργούν με μπαταρίες ή αέριο, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με πετάλια. Οι συσκευές έχουν ταχύτητες που κυμαίνονται 1000 με 7000 παλμούς ανά λεπτό και σύντομα οι τιμές θα γίνουν προσιτές για οικιακή χρήση. Μοντέλα όπως η "Universal Barker," και η "Gyro-Lator" θα αρχίσουν να διατίθενται στο εμπόριο μέσω των εθνικών εφημερίδων. "Η Δόνησης είναι η ζωή" - λένε κάποιες διαφημίσεις .


Σε πολλους γυναικίους καταλόγους ο δονητής διαφημίζεται ως ένα εργαλείο κατά της πίεσης και του άγχους των γυναικών, καθώς και ως το μυστικό της νεότητας. Η χρήση του δονητή φτάνει σε τέτοια ακραία σημεία που ορισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν ένα ρυθμιζόμενο ανταλλακτικό οταν χαλάσει απο την χρήση ο βασικός.


Παρά τα όσα μπορεί να μας φαίνονται εμάς σήμερα, σε εκείνα τα χρόνια η εφαρμογή του δονητή στην κλειτορίδα ήταν αποκλειστικά μια ιατρική πρακτική. Τα προβλήματα και τα ταμπού αρχίζουν αργότερα, μετά το 1920, όταν οι δονητές κάνουν την εμφάνιση τους στις πρώτες πορνογραφικές ταινίες. Από εκείνη τη στιγμή, ο δονητής αρχίζει να χάνει την εικόνα του ιατρικού εργαλείου και θα αποκτήσει μια αρνητική χροιά, και θα κρατήσει αυτός ο σκιερός χαρακτήρας μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ:  paratolmo.blogspot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!