Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG - FORUM - SITE ΣΑΣ

Η LinkWise αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Διαφημιζόμενους και τους Affiliates. Μέσω του προγράμματος μας μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη για την εταιρεία σας αποτελεσματικά και χωρίς ρίσκο. Πως δουλεύει το δίκτυο;




Στο «Linkwise Affiliate Network» εγγράφονται από τη μία οι Διαφημιζόμενοι και από την άλλη οι Affiliates. Μόλις γραφτείτε στο Network, θα σας ανατεθεί ένας Affiliate Manager της Linkwise ο οποίος θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε το Network στο έπακρο με το λιγότερο δυνατό κόπο για εσάς. Σε συνεργασία με τον Affiliate Manager θα δημιουργήσετε καμπάνιες με συγκεκριμένα δημιουργικά ανάλογα με το τι θέλετε να προωθήσετε και ο Affiliate Manager θα ανεβάζει στο Network τα banners και τα λεκτικά που έχετε συμφωνήσει πως θέλετε οι Affiliates να χρησιμοποιήσουν για την προώθησή σας. Οι Affiliates από την άλλη έχουν πρόσβαση στα δημιουργικά που ανεβάζετε στο Network και έτσι μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην σελίδα τους.

Τί είναι το Affiliate Marketing

To Affiliate Marketing είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing αλλά και η πιο «γνήσια» εκδοχή του. Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Διαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser) και στον Affiliate (ή Publisher), κατά την οποία ο δεύτερος προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια (τις περισσότερες φορές η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς). Αυτός ο τρόπος πληρωμής λέγεται Cost per Action (CPA) και είναι αυτός που διαφοροποιεί το Affiliate Marketing από τις άλλες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης. Ας τα δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα:

Ποιος είναι ο Διαφημιζόμενος:

Διαφημιζόμενος μπορεί να είναι οποιαδήποτε εταιρεία διατηρεί ιστοσελίδα, όπου ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιου είδους συναλλαγή. Τις περισσότερες φορές μιλάμε για την ολοκλήρωση μιας αγοράς (σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο Διαφημιζόμενος διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα/e-shop) αλλά η συναλλαγή αυτή μπορεί να αφορά και άλλες ενέργειες, όπως τη συμπλήρωση μιας φόρμας παραγγελιών, την εγγραφή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, την εισαγωγή του email του για την εγγραφή σε newsletter κ.α.

Ποιος είναι ο Affiliate:

Affiliate μπορεί να είναι οποιοσδήποτε (ιδιώτης ή εταιρεία) διατηρεί ιστοσελίδα από την οποία έχει τη δυνατότητα να στέλνει επισκέπτες μέσω links (banners ή text links) στη σελίδα του Διαφημιζόμενου. Affiliate επίσης μπορεί να είναι κάποιος που στέλνει επισκέπτες στον Διαφημιζόμενο μέσω Pay per Click (PPC) Campaigns που έχει δημιουργήσει στις μηχανές αναζήτησης. O Affiliate το κάνει αυτό με σκοπό να πληρωθεί από το Διαφημιζόμενο ένα προσυμφωνημένο ποσό ή προμήθεια εφόσον ο επισκέπτης που του στείλει πραγματοποιήσει την επιθυμητή ενέργεια (συνήθως αγορά). Έτσι λοιπόν, Affiliate μπορεί να γίνει μία ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών (price comparison), ένα site με πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα, ένα forum ή ακόμα και ένα blog.


Πώς δουλεύει το ClickBanner?


Με το ClickBanner μπορείτε να κερδίσετε χρήματα τοποθετώντας διαφημίσεις στο site ή στα email σας. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες προμήθειας. Για παράδειγμα μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια εάν μια πώληση έγινε μέσω του δικού σας site.


Γίνετε μέλος τώρα δωρέαν:


Κάντε εγγραφή .. 


Διαλέξτε τις καμπάνιες που θέλετε να προωθήσετε
Επιλέξτε τον κώδικα του banner που θέλετε και βάλτε τον στην κεντρική σελίδα του site σας ή στα email σας και κατευθείαν ξεκινάτε να κερδίζετε χρήματα!


Τί άλλο χρειάζεται να κάνω μετά την εγγραφή μου?


Μόλις κάνετε την αίτηση εγγραφής, θα σας έρθει ένα επιβεβαιωτικό email που αναφέρει την αίτησή σας. Η αίτησή σας περνάει από έλεγχο και συνήθως μέσα σε 12 ώρες θα λάβετε το email της έγκρισης σας, με τους κωδικούς πρόσβασης.


Προμήθεια ανά κλικ- όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στο διαφημιστικό banner
Προμήθεια ανά εγγραφή - όταν συστήσετε έναν νέο πελάτη που κάνει εγγραφή σε μια υπηρεσία
Προμήθεια ανά πώληση - όταν συστήσετε μια πώληση.




Πότε θα ξεκινήσω να κερδίζω χρήματα?

Άμεσα! Μόλις η αίτησή σας γίνει αποδεκτή, συνδεθείτε στην πλατφόρμα με τον κωδικό σας, διαλέξτε την καμπάνια που θέλετε να προωθήσετε, επιλέξτε το banner και τοποθετήστε το στο site/blog σας! Από εκείνη την στιγμή και μετά, μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά σας και τα κέρδη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!