Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Οι όμορφες παρουσίες της εκδήλωσης κατά της Wall Street.

Steven Greenstreet έφτιαξε ένα video με όλες τις όμορφες γυναικείες παρουσίες που είδε στην εκδήλωση κατά της Wall Street. Απολαύστε το video παρακάτω…



You cant be Greek , if you didnt born Greek - ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

We really can understand some people's passion to be Greek even for 1 simple week !!!




.. but dont forget that ... You cant be Greek , if you didnt born Greek.


You know why ??? See the following video :



Σε ποιά κατηγορία ανήκει η γυναίκα σας;

Η γυναίκα σκληρός δίσκος:
Θυμάται τα πάντα, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


[wife.jpg]


Η γυναίκα RAM:
Σας ξεχνάει εντελώς μόλις δεν ασχολείστε μαζί της.


Η γυναίκα Windows:
Όλος ο κόσμος ξέρει πως…
δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, μα κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.


Η γυναίκα Excel:
Λένε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά… εσείς την χρησιμοποιείτε μόνο για τα βασικά.


Η γυναίκα Screen Saver:
Δεν χρησιμεύει σε τίποτα αλλά τουλάχιστον σας κάνει να γελάτε.


Η γυναίκα Web-Server:
Είναι πάντα απασχολημένη όταν την έχετε ανάγκη.


Η γυναίκα Multimedia:
Ξέρει να ομορφαίνει πράγματα που δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδιαφέρον.


Η γυναίκα CD-Rom:
Με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται όλο και ποιο γρήγορη.


Η γυναίκα Ιός:
Γνωστή και με το όνομα ‘Σύζυγος’. Έρχεται όταν δεν την περιμένετε. Εγκαθίσταται σπίτι σας και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους σας. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστήσετε σίγουρα θα χάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν προσπαθήσετε, τα χάνετε όλα.

Πού είναι καλύτερα: Στη φυλακή ή στη δουλειά;

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου σε ένα κελί 8 Χ 10.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου σε ένα γραφείο με διαχωριστικό 6 Χ 8.


http://www.thepaperlesslawyer.com/wp-content/uploads/2009/10/Office_full_of_paper_on_a_desk.JPG


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Σου παρέχουν… τρία γεύματα την ημέρα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Κάνεις διάλειμμα μόνο για ένα γεύμα, που το πληρώνεις εσύ.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μειώνεις το χρόνο παραμονής σου με καλή συμπεριφορά.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Φορτώνεσαι περισσότερη δουλειά αν δείξεις καλή διαγωγή.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Ο φύλακας κλειδώνει και ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες για σένα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Πρέπει να κουβαλάς πάνω σου κλειδιά για να ανοίγεις τις πόρτες.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μπορείς να βλέπεις τηλεόραση και να παίζεις ηλεκτρονικά.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Σε απολύουν αν βλέπεις τηλεόραση και παίζεις ηλεκτρονικά.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Έχεις τη δική σου τουαλέτα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Τη μοιράζεσαι με κάτι ηλίθιους που κατουράνε το καπάκι.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ:Επιτρέπουν στους φίλους και συγγενείς σου να σε επισκεφθούν.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δεν μπορείς ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσεις με τους δικούς σου.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ:Οι φορολογούμενοι πληρώνουν όλα τα έξοδα για σένα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Πρέπει να πληρώνεις όλα τα έξοδα για να πας στο γραφείο και ύστερα σου κρατούν από το μισθό σου φόρους για τους φυλακισμένους.


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις σαδιστές δεσμοφύλακες.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Τους ονομάζουν «διευθυντές».

Η απάντηση του planet-greece στους αλκοολικούς - Άγγλους: Go British for a week!

Η απάντηση του planet-greece στην σιχαμένη εκπομπή του βρετανικού "Channel 4", υπό τον τίτλο "γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα". Εμείς λοιπόν, απαντούμε στον αλκοολικό λαό και στα όργια που κάνουν οι υπηκοοί του : "Γίνε Βρετανός για μια εβδομάδα" (αν αντέχετε)! Δείτε το...


http://planet-greece.blogspot.com

Απίστευτό !! Μήπως οι αριθμοί του Lost δεν είναι τόσο τυχαίοι; ( Πρέπει να δεις )

Στη γνωστή σειρά Lost o Hugo Reyes κερδίζει το λόττο παίζοντας τους αριθμούς 4, 8, 15, 16, 23 και 42.




Στις 6 Σεπτεμβρίου 2009 σε κλήρωση του εθνικού λαχείου στη Βουλγαρία βγαίνουν οι αριθμοί 4, 15, 23, 24, 35 και 42 στην αμέσως επόμενη κλήρωση του λαχείου στις 10 Σεπτεμβρίου βγαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ (4, 15, 23, 24, 35 και 42).


Στη χθεσινή κλήρωση του MegaMillions στις ΗΠΑ οι τυχεροί αριθμοί ήταν 4, 8, 15, 25, 47 και 42.




Τυχαίο; δεν νομίζω!


Για αυτό παίξτε και στο Τζόκερ τους ίδιους αριθμούς μπας και δείτε καμία άσπρη μέρα μέσα στη κρίση.


Υ.Γ: Αν τυχόν κερδίσετε, κάλο θα ήταν να αποφύγετε τα ταξίδια με αεροπλάνο!

Ο πιο σεξουαλικός λαός του πλανήτη!

Σύμφωνα με τις έρευνες οι οποίες έγιναν από την εταιρία κατασκευής προφυλακτικών (και όχι μόνο...) Durex, ο πιο σεξουαλικός λαός είναι οι Έλληνες. Κάνουν σεξ πολύ πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο λαό (περίπου 138 φορές τον χρόνο) και το...κάνουν σχεδόν παντού!




Από την άλλη όμως όποιος θέλει να γευτεί τον ελληνικό έρωτα θα πρέπει να προσέχει πολύ αφού το ασφαλές σεξ δεν είναι και τόσο διαδεδομένο σύμφωνα με την έρευνα αφού το 70% του πληθυσμού δεν παίρνει μέτρα προφύλαξης.


«Σε μακρινές χώρες σας περιμένουν πάντα οι πιο όμορφοι και σεξουαλικοί άνδρες και γυναίκες» λέγεται συνήθως σε κόσμο που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ισχύουν όμως όλα αυτά τα στερεότυπα που ακούγονται για την ομορφιά και την σεξουαλικότητα του κάθε λαού;


Γηραιά Ήπειρος (Ευρώπη)


Από την άλλη οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν σεξ στην Ιταλία είναι ευχαριστημένοι. Τα στατιστικά στην γείτονα χώρα δείχνουν ότι η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Η Ιταλία είναι μια χώρα των λεγόμενων μετροσέξουαλ. Άνδρες δηλαδή που αγαπούν και προσέχουν τον εαυτό τους όπως οι γυναίκες και νοιάζονται όχι μόνο για την προσωπική τους ευχαρίστηση αλλά και για την ευχαρίστηση της παρτενέρ τους. Οι Ιταλοί κάνουν έρωτα λιγότερο από τους Έλληνες (106 φορές τον χρόνο περίπου) αλλά και αυτοί αρέσκονται να συνευρίσκονται παντού: Στο αυτοκίνητο, στην παραλία, σε πάρκο, ακόμα και στον κήπο.


Οι γάλλοι έχουν την φήμη των ρομαντικών εραστών. Αλλά η γαλλική γοητεία φαίνεται μόνο κατά τη διάρκεια του φλέρτ. Γενικά οι γάλλοι στο σεξ είναι αρκετά συντηρητικοί. Δεν χρησιμοποιούν σεξουαλικά παιχνίδια και πολύ λίγοι από αυτούς κάνουν πρακτική με σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Η μοιχεία είναι πολύ λιγότερο διαδεδομένη από ότι πιστεύεται αφού μόλις το 20% των παντρεμένων έχει εξωσυζυγικές σχέσεις. Οι γάλλοι κάνουν σεξ αρκετά συχνά (περίπου 120) αλλά η σεξουαλική πράξη δεν κρατάει κατά μέσο όρο παραπάνω από 14 λεπτά συμπεριλαμβανομένων των προκαταρκτικών.


Όπως και σε ότι άλλο κάνουν στην ζωή τους έτσι και στο σεξ οι γερμανοί είναι ανοιχτόμυαλοι και γενικά αρκετά σεξουαλικοί. Ο μέσος όρος μιλάει για 104 φορές τον χρόνο. Οι γερμανοί κάνουν σεξ με την λογική που κάποιος πλένει τα δόντια του κάθε μέρα. Τα παιδιά διδάσκονται σεξουαλική αγωγή νωρίτερα από κάθε άλλη χώρα (μόλις στα 11 χρόνια τους) ενώ επίσης χάνουν την παρθενιά τους πάρα πολύ νωρίς (περίπου από τα 15 τους χρόνια). Οι γερμανοί αντίθετα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αρέσκονται να κάνουν έρωτα μόνο στην κρεβατοκάμαρα. Πολύ σπάνια αλλάζουν σύντροφο ενώ μόλις το 10% και αυτό μετά της βίας έχει απατήσει τον σύντροφο του (Στις άλλες χώρες της Ε.Ε. το νούμερο των παράνομων εραστών κυμαίνεται από 20%-30%).


Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο «παγωμένος» και «στιλπνός» χαρακτήρας των Βρετανών δεν απεικονίζεται σε αυτή την έρευνα αφού οι Βρετανοί είναι πολύ ανοιχτοί σε σεξουαλικά παιχνίδια και σε νέες ιδέες. Κάνουν σεξ πρακτικά παντού συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων και των πάρκων. Η πλειοψηφία των Βρετανώς έχει κάνει one night stand. Ωστόσο η συμπεριφορά τους απέναντι στον γάμο είναι πολύ σοβαρή αφού μόλις το 14% απαντά τον σύντροφο τους.


Έρωτας στον Νέο κόσμο (Αμερική)
Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για την έλλειψη σεξουαλικής ελευθερίας για τους Αμερικανούς κάτι όμως που η έρευνα δεν το κατέδειξε. Οι κάτοικοι της χώρας αρέσκονται να εμπλουτίζουν την σεξουαλική ζωή τους αφού κάτι λιγότερο από το 1/3 αυτών έχουν σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, δοκιμάζουν το πρωκτικό σεξ ενώ κάνουν συχνά χρήση δονητών και άλλων σεξουαλικών παιχνιδιών. Η πλειοψηφία των κατοίκων κάνει σεξ έξω από το σπίτι με τα συχνότερα σημεία να είναι η τουαλέτα και το αμάξι. Περίπου το 20% αυτών τόνισαν ότι την πιο κρίσιμη στιγμή άνοιξαν την κάμερα για την βιντεοσκοπήσουν. Κι όμως την ίδια στιγμή όλοι φοβούνται τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ το ίδιο ποσοστό παραδέχεται ότι έχει ξεκινήσει σχέση από τον εργασιακό χώρο. Όλα αυτά όμως έρχονται να αποδείξουν γιατί οι μισοί Αμερικανοί κάνουν σεξ λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα και μόλις το 50% των κατοίκων είναι ευχαριστημένοι με την σεξουαλική τους ζωή.


Οι έρευνες πάντως επιβεβαιώνουν την φήμη που έχουν οι γυναίκες και οι άντρες λατίνοι εραστές της Αμερικής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το σεξ και είναι έτοιμοι να έρθουν σε επαφή οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι καταφέρνουν να κάνουν σεξ πολύ πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα τόσο στην δουλειά όσο και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Άνδρες και γυναίκες της συγκεκριμένης φυλής που όλη την ζωή τους χορεύουν χορούς που βοηθούν τους γλουτούς τους να γυμνάζονται (σάμπα, μάμπο κ.α.) δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ σεξουαλικά βοηθήματα.


Σε αναζήτηση των εξωτικών απολαύσεων


Αφού μάθετε όλες τις στάσεις στο Κάμασουτρα καλό θα ήταν να αποφύγετε μετά να πάτε για πρακτικά μαθήματα στην Ινδία. Κι αυτό γιατί οι κάτοικοι της συγκεκριμένης χώρας είναι οι πιο «οπισθοδρομικοί» από οποιονδήποτε άλλο στον πλανήτη. Οι Ινδοί δεν έχουν περισσότερους από 3 παρτενέρ σε όλη την ζωή τους και έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά πολύ αργά (Στα 20 χρόνια τους περίπου). Οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να μην έχουν σεξουαλικές σχέσεις πριν τον γάμο. Επίσης σχεδόν μηδενικό είναι το ποσοστό αυτών που έχουν κάνει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου ή έχουν χρησιμοποιήσει δονητές και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα. Οι Ινδοί δεν κάνουν και τόσο συχνά σεξ (περίπου 75 φορές τον χρόνο) ενώ χειρότεροι από αυτούς είναι οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης (73 φορές τον χρόνο) και οι Γιαπωνέζοι που έρχονται σε επαφή μόλις 45 φορές τον χρόνο. Τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά έχουν και οι άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας: Βιετνάμ, Ινδονησία, Μαλαισία, Ταϊβαν...Οι κάτοικοι αυτών των χωρών κάνουν σεξ πιο σπάνια από τους ευρωπαίους και η συντριπτική πλειοψηφία τους χωρίς να το...εμπλουτίζει.


Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν την φήμη τους ως γυναικάδες. Κατά μέσο όρο κάθε Τούρκος έχει στην ζωή του 14 συντρόφους και αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Και το ακόμα πιο φοβερό είναι ότι περίπου ένα 50% έχει απατήσει την γυναίκα του κάνοντας one night stand. Τους αρέσει τόσο το παραδοσιακό σεξ όσο και το πρωκτικό σεξ ενώ πειραματίζονται με όλα τα «Ευρωπαϊκά παιχνίδια» αλλά και με το...δέσιμο! Μόνο ένα 50% αυτών έχει στο μυαλό του την προφύλαξη αλλά μόλις ένα 8% αυτών δηλώνει ότι έχει υποφέρει από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.


Συνήθως οι συζητήσεις για τα προσόντα των μαύρων ανδρών κάνουν την καρδιά πολλών γυναικών να χτυπά γρήγορα. Η φήμη ότι οι Αφρικανοί είναι ψηλότεροι-γρηγορότεροι-δυνατότεροι αλλά όχι μόνο στον αθλητικό τομέα αλλά και στον σεξουαλικό επιβεβαιώνεται από την έρευνα αλλά εν μέρει. Το παγκόσμιο ρεκόρ στην διάρκεια του σεξ το έχουν οι Νιγηριανοί των οποίων η πράξη διαρκεί το λιγότερο 24 λεπτά. Την ίδια στιγμή που οι γυναίκες που ονειρεύονται τα «προσόντα» της μαύρης φυλής θα πρέπει να ξέρουν ότι η πλειοψηφία αυτών δεν παίρνει κανένα μέτρο προφύλαξης ενώ δεν σκέφτεται καθόλου τις συνέπειες.


Κλείνοντας και πριν φύγετε για την άκρη του κόσμου με σκοπό να βρείτε τον καλύτερο παρτενέρ μην ξεχνάτε ότι οι στατιστικές είναι πολύ καλές για τους αναλυτές. Το κάθε άτομο δεν θα πρέπει να σκέφτεται και να βάζει τον εαυτό του στο καλούπι των μέσων όρων των στατιστικών.


http://topeiraxtiri.blogspot.com/2010/09/blog-post_1334.html

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά το ΣΕΞ

Το διάστημα αμέσως μετά το σεξ, είναι ένα από τα ωραιότερα. Ο οργανισμός έχει απελευθερώσει διάφορες ορμόνες που “σιγοντάρουν” ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά. Δεν είναι κριμά να χάνετε αυτήν την ευκαιρία; Πάρε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε και να κρατήσετε αυτήν την όμορφη αίσθηση όσο μπορείτε περισσότερο...




1. Μπείτε στο ...


ντους μαζί. Εκμεταλλευτείτε το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Τρίψτε του την πλάτη κι εκείνος τη δική σας. Η μνήμη των αισθήσεων είναι ακόμη έντονη. Κάντε του μασάζ στους ώμους, χρησιμοποιείστε το σφουγγάρι και αυξήστε την πίεση. Η τρυφερότητα σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές κινήσεις πραγματικά θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.


2. Μπορείς επίσης να το κάνεις ακόμα καλύτερο για εκείνον. Θα έχεις προσέξει ότι οι άντρες μετά το σεξ δεν έχουν καθόλου ενέργεια, σε αντίθεση με τις γυναίκες που ζωντανεύουν και είναι γεμάτες ενέργεια. Μπορείς λοιπόν να του κάνεις ένα μασάζ. Να χρησιμοποιήσεις τα μαγικά σου χέρια και την χαλάρωση του σεξ που υπάρχει ακόμα και να τον κάνεις να σε αποθεώσει μέσα στο μυαλό του.


3. Μετά από τόση... “γυμναστική” φυσικό είναι να σας ανοίξει η όρεξη. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραγγείλετε πίτσα, burgers ή οτιδήποτε άλλο γεμάτο λιπαρά. Θα σας βαρύνει και σίγουρα θα δυσκολέψει τον ύπνο σας. Τόσες θερμίδες κάψατε άλλωστε, γιατί να τις πάρετε διπλάσιες και τριπλάσιες;


Προτιμήστε κόκκινο κρασί συνοδευόμενο από μια ποικιλία τυριών ή φρούτα. Το κρασί θα σας χαλαρώσει, το τυρί και τα φρούτα θα σας κόψουν την πείνα και ο αισθησιασμός μεταξύ σας θα παραμείνει...


4. Βάλτε μουσική. Τραγούδια που κουβαλούν αναμνήσεις... από τις διακοπές, από την πρώτη φορά που γνωριστήκατε... Μουσική που κάτι σημαίνει για εσάς.
Είτε είστε στο κρεβάτι, είτε σηκωθήκατε η μουσική που σας φέρνει θετικές μνήμες θα δημιουργήσει μια αίσθηση μεταξύ σας χωρίς να χρειάζεται να μιλάτε. Μπορεί όμως και να ανοίξει μια όμορφη κουβέντα. Και τα δύο καλοδεχούμενα. Και τα δύο θα κρατήσουν το ερωτικό κλίμα περισσότερο...


5. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις γυρισμένες πλατούλες αμέσως μετά το σεξ. Πλατή και ύπνο. Λάθος! Μεγάλο λάθος, ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που τους δένει το συναίσθημα. Αγκαλιάστε τον, ξεκουραστείτε πάνω στο στέρνο του, βάλτε τα χέρια σας στο λαιμό του, τυλίξτε τα πόδια σας, ακουμπίστε πατούσες... κάτι να σας συνδέει. Μια αγκαλιά, πρόσωπο με πρόσωπο.


6. Το χιούμορ είναι πάντα ένας δρόμος να μας φέρει πιο κοντά. Εκεί λοιπόν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε διάφορα αυτοσχέδια παιχνίδια που θα σας κάνουν να γελάσετε. Το γέλιο πάντα μας φέρνει πιο κοντά.


7. Το διάστημα πριν το σεξ είναι όσο σημαντικό και το διάστημα μετά το σεξ. Γυρίστε τα πάντα ανάποδα και κρατήστε για μετά το σεξ μερικά πράγματα που συνήθως κάνετε πριν. Ανάψτε κεράκια, φτιάξτε ατμόσφαιρα, βάλτε μουσική όπως είπαμε και παραπάνω και διατηρείστε τον ρομαντισμό μεταξύ σας. Διατηρείστε την ατμόσφαιρα, διατηρείστε το feeling.
Θα σας κάνει καλό...


8. Απομακρύνετε τους “εχθρούς”. Φροντίστε ώστε να έχετε κλείσει τα κινητά, την τηλεόραση, τους υπολογιστές. Φροντίστε να μην υπάρχει τίποτε ανοιχτό που θα σας αποσπάσει την προσοχή και θα σας φέρει σε επαφή με τον έξω κόσμο. Προφυλάξτε την ιδιωτική σας στιγμή για αρκετή ώρα μετά. Αποκλείστε οποιαδήποτε παρεμβολή και οτιδήποτε στρεσογόνο. Το να “χαθείτε” από το περιβάλλον σας για λίγο δεν είναι κακό. Το αντίθετο.


9. Αν σας προέκυψε σεξ ένα πρωινό του Σαββατοκύριακου ή κάποιο απόγευμα φροντίστε να ακυρώσετε τα ραντεβού που ακολουθούν. Οι φίλοι σας θα καταλάβουν... Αμέσως μετά το σεξ δεν είναι και ό, τι καλύτερο να αρχίσεις να τρέχεις, να βγεις αμέσως, να αρχίσεις να ντύνεσαι με την ψυχή στο στόμα... Θέλεις να χαλαρώσεις. Οπότε ακυρώστε τα ραντεβού σας ή μετατοπίστε τα αρκετή ώρα αργότερα.


10. Αν πρόκειται για πρωινό σεξ το Σαββατοκύριακο, απολαύστε το πρωινό στο κρεβάτι. Ή μείνετε αρκετή ώρα στο κρεβάτι αγκαλιά. Φτιάξτε ένα όμορφο πρόγραμμα για την υπόλοιπη μέρα. Πηγαίνετε μια βόλτα, έναν περίπατο, για φαγητό το μεσημέρι... διατηρώντας τη μνήμη του ερωτικού “καλημέρα”!
men24.gr
enimerwsi.com


http://paspartoy.blogspot.com/2011/01/10.html

Ξέρω 10 πράγματα για εσένα ...

Έχω μαντικές ικανότητες! Μπορώ να σου αποκαλύψω 10 πράγματα για εσένα...




1. Διαβάζεις αυτά τα σημεία


2. Δεν μπορείς να πείς "μ" χωρίς να αγγίξουν τα χείλη σου!


3. Μόλις το δοκίμασες


4. Χαμογέλασες ή γέλασες!


6. Είσαι αγόρι ή κορίτσι


7. Δεν είδες πως προσπέρασα το 5


8. Μόλις κοίταξες


9. Αυτό σου αρέσει!


10. Θα το δείξεις στους φίλους σου!

Η καλύτερη διαφήμιση Viagra που έχει παιχτεί!

Μάλλον είχε παρενέργειες το «μαγικό» χαπάκι… όπως και να΄χει, μην το δοκιμάσετε σπίτι! ..





ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Oργιο!!!!

Γίνεται ένα μεγάλο όργιο, (κοινώς παρτούζα) σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με πολλές γυναίκες και άνδρες.




Αφού έχει περάσει αρκετή ώρα, φωνάζει κάποιος:
-" Ρε παιδιά να οργανωθούμε".


Κανένας δεν του δίνει σημασία...


Μετά από λίγο πάλι:
-" Ρε παιδιά να οργανωθούμε".


Πάλι τον αγνοούνε....


Ξανά:
-" Ρε παιδιά να οργανωθούμε".


Οπότε τον ρωτάει ένας φίλος του:
-"Γιατί ρε φίλε";


Και απαντάει ο τύπος:
-"Γιατί μέχρι τώρα έφαγα 5 και δεν έριξα ούτε έναν"...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Από πίσω!!!

Ήταν μια φορά ένα ζευγάρι χρόνια παντρεμένο.
Ο άνδρας ήθελε να πάρει την γυναίκα του από πίσω αλλά αυτή δεν ήθελε με τίποτα, Την είχε πάει σε ψυχολόγους , σε σεξολόγους αλλά αυτή δεν είχε πειστεί με τίποτα να το δεχθεί. Μετά από πολύ ψάξιμο ακούει έναν φίλο του ο οποίος του συστήνει έναν μάγο!




Τι να κάνει ο άνθρωπος, το ήθελε πολύ ... μια και δυο, πάει και τον βρίσκει!
Του εξηγεί την κατάσταση πως έχει, τον κοιτάζει ο μάγος με διερευνητικό βλέμμα και του λέει:
- Ξέρεις υπάρχει ένα μαγικό φίλτρο που μπορώ να σου φτιάξω αλλά τα υλικά τα οποία πρέπει να μου φέρεις είναι εξαιρετικά σπάνια και πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς!
- Και τι υλικά είναι αυτά ; ρωτάει ο άντρας
- Είναι ένα φτερό από έναν κόνδορα των Άνδεων, ένα δόντι από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και μια τρίχα από μια λευκή πολική αρκούδα, του απαντάει ο μάγος.
Με τα πολλά, ο άντρας αποφασίζει και αρχίζει το ψάξιμο.
Παίρνει αεροπλάνο και πάει στις Άνδεις, εκεί ανεβαίνει σε ένα βουνό και μετά από πολύ ψάξιμο, εντοπίζει μια φωλιά κόνδορα από την οποία ο κόνδορας μόλις έχει φύγει. Τρέχει, φτάνει στη φωλιά, βρίσκει ένα φτερό και την ώρα που πάει να φύγει, έρχεται ο κόνδορας και του την πέφτει. Χαμός! πούπουλα! ξύλο! γρατσουνιές!
Τελικά καταματωμένος ο άντρας φεύγει με το φτερό!
Το πάει στο μάγο ο οποίος του λέει:
- Μπράβο, τώρα μπορώ να ξεκινήσω. Άντε φέρε και τα υπόλοιπα.
Παίρνει μια βάρκα, πάει στον Ειρηνικό και αρχίζει το ψάρεμα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πιάνει έναν λευκό καρχαρία ο οποίος είναι τεράστιος. Τον φέρνει κοντά και προσπαθεί να του βγάλει ένα δόντι. Ο καρχαρίας τον δαγκώνει και καταματωμένος με το ένα χέρι του σχεδόν κομματιασμένο την γλιτώνει!
Πάει στο μάγο και του δίνει το δόντι.
- Ααα, μπράβο! Είσαι πολύ καλός, πλησιάζουμε στο φίλτρο σύντομα, του λέει. Μένει μόνο η τρίχα από την αρκούδα. Άντε φέρτη κι αυτή.
Πάει ο άντρας στην Αλάσκα και αρχίζει το ψάξιμο. Μετά από μέρες εντοπίζει μια αρκούδα η οποία έχει αράξει κάτω από τον ήλιο στον πάγο και κοιμάται. Πάει σιγά σιγά και της τραβά μια τρίχα! Ξυπνά η αρκούδα και τον πιάνει και τον αρχίζει στο ξύλο! Δεν έμεινε κόκαλο άσπαστο.
Μετά από μερικές ημέρες πάει γεμάτος γάζες και γύψους, στον μάγο.
-Ααααα επιτέλους το έφερες, και σε περίμενα μέρες τώρα. Λοιπόν κάτσε και περίμενε δε θα αργήσω.
Αρχίζει ο μάγος τα δικά του... μπλε κόκκινα υγρά ... καπνοί εκρήξεις ... χαμός!
Μετά από λίγο γυρνάει και του δίνει ένα μικρό μπουκαλάκι με ένα γαλάζιο υγρό μέσα
- Λοιπόν αυτό είναι το φίλτρο, του λέει, τώρα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις!
- Επιτέλους! λέει ο άντρας, αλλά για πες μου τι το κάνω αυτό; Πως θα το χρησιμοποιήσω;
- Άκου προσεκτικά τι θα κάνεις, του λέει ο μάγος. Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα αφήσεις το μπουκαλάκι κάτω από το κρεβάτι από την πλευρά της γυναίκας σου.
- Και μετά; Και μετά; Ρωτάει ανυπόμονα ο άντρας.
- Μετά, έτσι όπως θα είστε γυμνοί με τη γυναίκα σου, θα της πεις:
- Αγάπη μου: Σκύβεις να πιάσεις το μπουκαλάκι!!!

Αμερικανίδα μητέρα για ... 20η φορά!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 19 παιδιά (10 αγόρια και 9 κορίτσια) έχει μία 45χρονη Αμερικανίδα, η οποία κυοφορεί το 20ο αδερφάκι τους.




Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια η Μισέλ Ντούγκαρ από το Αρκανσο στα αμερικανικά ΜΜΕ, αναμένεται να γεννήσει το 20ο παιδί της τον Απρίλιο του 2012.


Πατέρας και των 20 παιδιών είναι ο σύζυγός της, ο 45χρονος Τζιμ Μπομπ, με τον οποίο είναι παντρεμένη 23 χρόνια.


Η Μισέλ, η οποία αθλείται πέντε από τις επτά μέρες της βδομάδας και ακολουθεί υγιεινή διατροφή, γεννάει ένα παιδί κάθε 18 μήνες περίπου.


Μιλώντας στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC, δήλωσε «πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί», δήλωσε σήμερα η Ντούγκαρ.


Το μεγαλύτερο από τα παιδιά είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών, ενώ το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια.

Τα πιο περίεργα Taxi στον κόσμο


Havana, Cuba
Puno, Peru
Acapulco, Mexico
Goa, India
Hanoi, Vietnam
Maputo, Mozambique
Bangkok, Thailand
Nanjing, China
New York City, United States
Djoudj National Park, Senegal
Berlin, Germany
Muang Sing, Laos
Jaen, Peru
Berlin, Germany
Lamborghini Taxi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!