Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η ιστορία της Formula1!!!

Οι αγώνες ράλι, που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται με γοργούς τη δεκαετία του '30, σαρώθηκαν από τη λαίλαπα του Β' Παγκοσμίου Πόλεμου, όπως και κάθε αθλητική δραστηριότητα στη γηραιά ήπειρο.


formoula1-1930


Η Ευρώπη ήταν τότε η κυρίαρχη δύναμη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως συμβαίνει εν πολλοίς και σήμερα. Με γοργούς ρυθμούς μετά το τέλος του πολέμου άρχισε να συζητείται στους κόλπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) η διοργάνωση ενός ενιαίου πρωταθλήματος με κάποια κοινά χαρακτηριστικά.


formoula-istoria


Το νέο σχέδιο ονομάστηκε «Φόρμουλα Α», όπου Φόρμουλα αναφέρεται σ' ένα σύνολο κανόνων, που πρέπει να τηρούνται από τις ομάδες, ενώ το Α (1 αργότερα) αναφέρεται στις προδιαγραφές των αυτοκινήτων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.


Την 1η Σεπτεμβρίου 1946 έγινε ο πρώτος δοκιμαστικός αγώνας Φόρμουλα 1 στο Τορίνο, υπό την επωνυμία Βαλεντίνο Γκραν Πρι, με νικητή τον ιταλό Ακίλε Βάρτσι, που οδηγούσε μια Αλφα-Ρομέο 158 Αλφέτα. Τα αυτοκίνητα που πήραν μέρος στον αγώνα δεν διέφεραν και πολύ από τα αντίστοιχα της προπολεμικής εποχής.


Το αυτοκίνητο του Βάρτσι στην πραγματικότητα είχε κατασκευαστεί τη δεκαετία του '30. Στις 2 Οκτωβρίου 1947 η FIA παίρνει την οριστική απόφαση να διοργανώσει ένα αγώνα Φόρμουλα 1, αρχής γενομένης από το 1950.


Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος διεξάγεται στις 13 Μαΐου 1950 στο Σίλβερστοουν, ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της RAF. Νικητής είναι ο Τζιουζέπε Φαρίνα με Αλφα Ρομέο.


d07eur1930


Τα αυτοκίνητα είναι μεταλλικά, με τον κινητήρα εμπρός και τους τροχούς ακάλυπτους και έχουν μέγιστο κυβισμό τα 4500 κ.ε. για ατμοσφαιρικούς κινητήρες και 1500 κ.ε. για τους υπερτροφοδοτούμενους.


Οι περισσότεροι αγώνες διαρκούν 500 χιλιόμετρα ή 5 ώρες και επιτρέπεται η αλλαγή οδηγών. Το 1954 θεσπίζονται νέοι κανονισμοί, οι οποίοι θα ισχύσουν μέχρι το 1960.
Ο μέγιστος κυβισμός καθορίζεται στα 2500 κ.ε. για τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες και τα 750 κ.ε. για του υπερσυμπιεζόμενους.


Το 1958 καθιερώνεται η χρήση βενζίνης αντί των καυσίμων αλκοόλης και μειώνεται το μήκος των αγώνων από τα 500 χλμ. ή τρείς ώρες σε 300 χλμ. ή δύο ώρες.


Τη δεκαετία του '50 κυριάρχησε ο αργεντίνος Χουάν Μανουέλ Φάνχιο, που κατέκτησε 5 πρωταθλήματα. Το 1958 καθιερώθηκε το πρωτάθλημα κατασκευαστών.


Η δεκαετία του '60 ανήκει στους αγγλοσάξονες οδηγούς και στις εταιρείες «Μπράμπαμ», «Λότους» και «Φεράρι». Αναμφισβήτητα, όμως, αυτοί που άλλαξαν την πορεία της Φόρμουλα 1 στη συγκεκριμένη δεκαετία ήταν η «Λότους» του Κόλιν Τσάπμαν και οι οδηγικές ικανότητες του Τζιμ Κλαρκ.


Ο πρώτος παρουσιάζει το αυτοφερόμενο πλαίσιο, χαρίζοντας στον οδηγό του δύο παγκόσμια πρωταθλήματα.


Τα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι σπόνσορες συμπληρώνουν την προσφορά της «Λότους» στο άθλημα.


Στις 4 Ιουνίου 1967 παρουσιάζεται στο ολλανδικό Γκραν Πρι ο κινητήρας V8 Cosworth, ο οποίος για τα επόμενα 16 χρόνια θα είναι ο κυρίαρχος.


Ο μέγιστος κυβισμός καθορίζεται στο 1,5 λίτρο, που θα ισχύσει ως το 1965. Ένα χρόνο αργότερα ανεβαίνει στα 3,5 λίτρα και με μικρές εναλλαγές διαρκεί μέχρι και σήμερα.
Τη δεκαετία του '70, «Λότους» και «Φεράρι» μοιράζονται τα πρωταθλήματα κατασκευαστών, ενώ οι αγγλοσάξονες εξακολουθούν να κυριαρχούν στο πρωτάθλημα οδηγών.


Ο αυστριακός Νίκι Λάουντα και ο βραζιλιάνος Φιτιπάλντι σπάνε τη μονοτονία με δύο και ένα τίτλο αντίστοιχα.


Η Ρενό εισάγει το 1977 τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και δύο χρόνια αργότερα θα κερδίσει τον πρώτο της αγώνα στη Γαλλία. Ferrari και BMW την αντιγράφουν και οι ημέρες του ατμοσφαιρικού κινητήρα είναι μετρημένες.


Η σφηνοειδής Lotus 72, με τα ψυγεία στο πλάι, κάνει την πρώτη της εμφάνιση. Τη δεκαετία του '80 κυριαρχούν οι «ΜακΛάρεν» και «Γουίλιαμς», ενώ στους οδηγούς γάλλοι και βραζιλιάνοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η «Μπράμπαμ-BMW» είναι το πρώτο τούρμπο αυτοκίνητο που κερδίζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα (1983).


Το 1980 ξεσπά διαμάχη για τον έλεγχο των αγώνων Φόρμουλα 1, μεταξύ της FOCA (Ένωση των Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Φόρμουλα 1) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Οι κατασκευαστές με επικεφαλής τον πανούργο Μπέρνι Έκλεστον θα κερδίσουν τη μάχη και την εμπορική εκμετάλλευση της Φόρμουλα 1.


Τo 1981 o Ρον Ντένις αναλαμβάνει τη ΜακΛάρεν και η ομάδα παρουσιάζει το πρώτο μονοθέσιο από ανθρακονήματα, σχεδιασμένο από τον Τζον Μπάρναρντ.
Τη δεκαετία του '90 ο θάνατος του ʼιρτον Σένα στην Ίμολα (1994) σημάδεψε για πάντα τον κόσμο της Φόρμουλα 1.


Είχε προλάβει να κατακτήσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα και δυστυχώς κανένας δεν θα μάθει ποτέ πού μπορούσε να φτάσει.


Τόσο ο θάνατος του βραζιλιάνου, άσου όσο και μια σειρά από μοιραία δυστυχήματα, ανάγκασαν τη FIA να πάρει αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια των αγώνων.


Η «Γουίλιαμς- Ρενό» ήταν η απόλυτη κυρίαρχη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.
Από την αγγλογαλλική ομάδα ανέτειλε το άστρο του γερμανού Μίκαελ Σουμάχερ, που κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα το 1994 και το 2000 έδωσε στη Φεράρι τον πρώτο της τίτλο στο πρωτάθλημα οδηγών, έπειτα από 21 χρόνια.


Η πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα ανήκει στον Μίκαελ Σουμάχερ και τη Φεράρι.
Ο γερμανός έσπασε το ρεκόρ του Χουάν Μανουέλ Φάνχιο (5 πρωταθλήματα), κατακτώντας 7 και βαδίζει φέτος για το 8ο. Ακόμη, κατέρριψε το ρεκόρ νικών που είχε ο Αλέν Προστ (51), έχοντας ξεπεράσει τις 90.


Η Φόρμουλα 1 είναι σήμερα μια ιδιαίτερα επικερδής επιχείρηση θεάματος, η οποία προσελκύει χιλιάδες θεατές στις πίστες και δισεκατομμύρια τηλεθεατές. Μα πάνω απ' όλα, παραμένει ένα πεδίο δοκιμών για την εξέλιξη και την ασφάλεια της αυτοκίνησης.


http://topaliatzidiko.blogspot.com

14 ναυάγια τεκμηριώνουν τον "μύθο" της Αργοναυτικής Εκστρατείας!

Ένας από τους σημαντικότερους βυθισμένους οικισμούς. Συντάκτης: Λίζα Μελλά


Ενας από τους σημαντικότερους βυθισμένους οικισμούς που έχουν εντοπιστεί, ανήκει στη μέση εποχή χαλκού, χρονολογείται περίπου στα 1700 π.Χ. και βρίσκεται σε βάθος σχεδόν 1 μέτρου. Η επιφανειακή έρευνα που διεξάγεται σε πρώτη φάση παραπέμπει σε θραύσματα αγγείων, τμήματα τοίχων καθώς και κιβωτιόσχημους τάφους κατασκευασμένους από σχιστόλιθους, ενώ αναμένεται η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων στο μέλλον.




Εντυπωσιακά είναι τα δεδομένα που συνθέτουν τα πολυάριθμα ναυάγια της περιοχής, κυρίως, δε, όσα εντοπίζονται στη Σκόπελο και την Αλόννησο, περιοχή που αποτελούσε από αρχαιοτάτων χρόνων κομβικό σημείο για τα καράβια που κατευθύνονταν προς τον Εύξεινο Πόντο.


Τα αρχαιολογικά ευρήματα, αμφορείς, σφραγίσματα αμφορέων και άλλα, τεκμηριώνουν ουσιαστικά τον μύθο του Ιάσονα και των Αργοναυτών, επιβεβαιώνοντας τους εμπορικούς δεσμούς που είχαν αναπτυχθεί με την Κολχίδα.


Το πλουσιότερο ναυάγιο!


Εντυπωσιακά δεδομένα συνθέτουν το αρχαίο ναυάγιο που έφεραν στο φως οι έρευνες της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων στην περιοχή του θαλάσσιου πάρκου των Βορείων Σποράδων.


Θεωρείται δε το πλουσιότερο από τα ναυάγια τα οποία έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στις Βόρειες Σποράδες και χρονολογείται στα κλασικά χρόνια, στον 4ο αιώνα π.Χ.


Οι επιφανειακές διαστάσεις του ναυαγίου στα Σκάντζουρα συνηγορούν για την ύπαρξη ενός ή δύο πλοίων εμπορικού χαρακτήρα, όπως μαρτυρά εξάλλου και η ύπαρξη πολλών τύπων αμφορέων.


http://onairnews.blogspot.com

Robin Williams: Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!

Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία δηλώνει ο Robin Williams, λέγοντας ακόμα ότι μπορεί η οικονομία της χώρας μας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ανίσχυροι.«Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο διάσημος κωμικός Robin Williams...




Είπε ακόμα, ότι έχει κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά και πώς δεν ήταν αρκετό για να δει όλα όσα έχει διαβάσει στην ελληνική μυθολογία. «Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις«.


http://onairnews.blogspot.com
ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Φθιώτιδα: Πανικός σε λεωφορείο - Γδύθηκε και φώναζε:''Θα σας γ....όλες''!

Τρομακτικό ταξίδι στην εθνική οδό - Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, που είχε μαζί του ψαλίδι, έμεινε με το εσώρουχο και απειλούσε τις άτυχες γυναίκες που βρίσκονταν μέσα...




Δεν μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη που θα ζούσαν, οι επιβάτες του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 20:00 από Αθήνα προς Λαμία.


Σύμφωνα με τα όσα είπε στο lamiareport.gr, επιβάτιδα του λεωφορείου, μέσα βρίσκονταν, περίπου 20 επιβάτες. Οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα νεαρής ηλικίας, φοιτήτριες. Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, σηκώθηκε επάνω και άρχιζε να φωνάζει δυνατά.


''Φέρτε μου ένα καλό μ.... να το γ..... , Θα σας π..... όλες εδώ μέσα και μετά θα κάτσω να με γ..... και εμένα, όλοι οι άντρες''. Ταυτόχρονα φωνάζοντας όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, έσχιζε τα ρούχα του και έμεινε με το εσώρουχο.


Επιβάτες, οδηγός και εισπράκτορας έπαθαν σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά ήταν στην εθνική οδό με έναν τρελό μέσα στο λεωφορείο, που εκτός από αυτά που έλεγε, έσκιζε τα καθίσματα και τα μαξιλαράκια, προκαλώντας καταστροφές στο λεωφορείο.


Εκεί όμως που όλοι πάγωσαν, ήταν όταν μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Ευτυχώς κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και προσεύχονταν να έρθει γρήγορα η αστυνομία.


Το λεωφορείο πήγαινε πολύ σιγά και λίγο αργότερα κάπου σταμάτησε. Ο άγνωστος άνδρας έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη.


Όλο το σκηνικό κράτησε πάνω από 40 λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και να τον "παραλάβουν". Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο οδηγός με τον εισπράκτορα και κάποιοι από τους επιβάτες, που ήταν πιο ψύχραιμοι, προσπαθούσαν να του μιλήσουν και να τον ηρεμήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθει η αστυνομία.


Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς από τους 20 περίπου επιβάτες δεν θα ξεχάσει το επεισοδιακό ταξίδι που ευτυχώς δεν είχε ακόμη πιο δυσάρεστη τροπή...


http://www.newsit.gr

Emirates Airbus A380, το εσωτερικό του!!!

Αν αποφασίσεις να φύγεις από την Ελλάδα, για να πας να βρεις δουλειά στο Ντουμπάι, προσπάθησε να φύγεις με λίγη αξιοπρέπεια.




Ταξίδεψε με το Α380 της Emirates Airlines.


α! και κοίτα να κλείσεις Α' θέση, μη πας με τα φτωχαδάκια στον κάτω όροφο.




Δείτε το εσωτερικό του αεροσκάφους...


Η Emirates Airlines, με βάση το Ντουμπάι, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή, με πάνω από 2.500 επιβατικές πτήσεις την εβδομάδα, από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (Terminal 3), σε 111 πόλεις σε 62 χώρες σε έξι ηπείρους.





Η εταιρεία, επίσης, διαθέτει τρεις από τις δέκα μεγαλύτερες non-stop εμπορικές αερομεταφορές στον κόσμο, με πτήσεις από Ντουμπάι προς το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Χιούστον. 




Είναι μια θυγατρική του Ομίλου Emirates, η οποία έχει πάνω από 50.000 υπαλλήλους, και είναι πλήρως ελεγχόμενη από την κυβέρνηση του Ντουμπάι, ακριβώς κάτω από την Εταιρεία Επενδύσεων του Dubai.




Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυτελέστατου Emirates Airbus A380.



















Ελληνικές ατάκες στα Αγγλικά!

Άραγε πώς θα ήταν η καθημερινότητα ενός γραφικού Ελληνάρα στην Αγγλία ή στην Αμερική εαν προσπαθούσε να μεταφράσει κάποιες από τις εκφράσεις που όλοι έχουμε συνηθίσει να λέμε στην Ελλάδα; Στο κείμενο που ακολουθεί έχουμε συγκενρώσει τις περισσότερες ατάκες του τύπου:"It doesn't exist we say" [ελλ:δεν υπάρχει λέμε] και πραγματικά προκαλεί άφθονο γέλιο η (μεταφρασμένη) νέοελληνικη γλώσσα!


Ελληνικές ατάκες στα αγγλικά!


It says! (Λέει)


It counts (Μετράει)


I've played them! (Τα έχω παίξει)


It doesn't exist we say (δεν υπάρχει λέμε)


It happened the come to see. (Έγινε το έλα να δεις)


Are you working me? (Με δουλεύεις?)


i am not fighting her... (δεν την παλεύω)


You changed my lights (Μου άλλαξες τα φώτα)


I stayed bone! (Έμεινα κόκαλο)


Welcome my eyes the two (Καλώς τα μάτια μου τα δυο)


Fart me a stonewall of bullocks! (Κλάσε μου μια μάντρα αρχ...)


He is a fart bathtub (Είναι κλασομπανιέρας)


I made my shit cracker (Έκανα το σκατό μου παξιμάδι)


Better five and in hand than ten and waiting (Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι)


Better donkey-bonding than donkey-searching (Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε)


They played wood. (Έπαιξαν ξύλο)


On the deaf man's door, knock as much as you want. (Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα)


To the down-down of the writing (Στο κάτω κάτω της γραφής)


Are you asking and the change from over? (Ζήτας και τα ρέστα από πανώ;)


He returned me the entrails. (Μου γύρισε τα άντερα.)


Like the unfair curse. (Σαν την άδικη κατάρα)


Something's running down to the gypsies. (Kάτι τρέχει στα γύφτικα)


It didn't sit on us.(Δεν μας έκατσε)


He gives her to me. (Μου την δίνει)


You take him and you incline (Τον παίρνεις και γέρνεις)


It brakes her to me. (Μου την σπάει)


He owes me his horns. (Μου χρωστά τα κέρατα του)


Who pays the bride. (Ποιος πληρώνει την νύφη?)


He made them sea (Τα έκανε θάλασσα)


I came out of my clothes. (Βγήκα από τα ρούχα μου)


This place is at Devil's mother. (Αυτό είναι στου διαόλου την μάνα)


It rains chair legs. (Βρέχει καρεκλοπόδαρα)


Hairs curly. (Τρίχες κατσαρές)


I don't have face to come out in society. (Δεν έχω πρόσωπο να αντικρίσω την κοινωνία)


How from here morning morning? (Πώς από δω πρωί πρωί?)


I don't know my blindness. (Δεν ξέρω την τύφλα μου)


The Blind man's rights (Του στραβού το δίκιο)


I see it pale. (Τα βλέπω χλωμά)


He is de-watered! (Αυτός είναι ξενέρωτος)


Did he tell her to me now? (Μου την είπε τώρα?)


You are for the festivals. (Είσαι για τα πανηγύρια)


Three-blanket party. (Τρικούβερτο γλέντι)


You catch me? (Με πιάνεις?)


They don't chew. (Δεν μασάνε)


Does the goat chew taramas? (Μασάει η κατσίκα ταραμά?)


Slow the cabbages! (Σιγά τα λάχανα)


Catch the egg and give it a haircut. (Πιάσε το αυγό και κούρευτο)


Are we gluing coffee pots? (Μπρίκια κολλάμε?)


Marrows drums! (Κολοκύθια τούμπανο)


Marrows with olive & oregano. (Κολοκύθια λαδορύγανη)


http://www.kouinet.gr

Αφιέρωμα !! Καστοριά η αρχόντισσα της Μακεδονίας !

Η Καστόρια είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, ίσως και η ομορφότερη! Οποίος δεν την έχει επισκεφθεί δεν μπορεί να καταλάβει την απέραντη ομορφιά της φύσης! Η περιοχή κοσμείται από υδροβιότοπους, όμορφα δάση, σπάνια είδη πουλιών και πολλά αλλά αξιοθέατα.




Πόλο έλξης αποτελούν τα Αρχοντικά, οι Βυζαντινές Εκκλησιές, το Ξυλόγλυπτο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου στην Ομορφοκλησιά, η Σπηλιά του Δράκου, ένα από...τα ομορφότερα σπήλαια στην Ελλάδα, ο Λιμναίος Οικισμός Δισπηλιού, το Απολιθωμένο




Δάσος στο Νόστιμου, το Δάσος Μεσοποταμίας, ένας από τους ομορφότερους χώρους αναψυχής στην Ελλάδα.




Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο επισκέπτονται το μουσικό φεστιβάλ ``River Party`` στο Νεστόριο Καστοριάς. Η ομορφιά της συγκεκριμένης κοιλάδας κόβει την ανάσα.




Μια ευκαιρία είναι να επισκεφθείτε την Καστόρια στις γιορτές των Χριστουγέννων που η αρχόντισσα φοράει τα καλά της και λάμπει! Αν είστε τυχεροί και την βρείτε ντυμένη με τον άσπρο της μανδύα θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.




Επίσης οι μικροί μας φίλοι φέτος θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το χωρίο του Αϊ Βασίλη που φιλοξενείται στην Καστόρια.




Όμως το κορυφαίο γεγονός των εορτών στην Καστόρια είναι τα Καστοριανά Ραγκουτσάρια στις 6-8 Ιανουαρίου, ένα τριήμερο ξεφάντωμα για όλους τους επισκέπτες του νομού. Τρεις μέρες γεμάτες μουσική, χορό, ποτό και γλέντι στους δρόμους της πόλης όπου διασκεδάζουν όλοι μασκαρεμένοι.




Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων έρχεται την Κυριακή με την παρέλαση των καρναβαλιστών στο δρόμο της οδού Μητροπόλεως. Μετά από την παρέλαση όλοι οι καρναβαλιστές συγκεντρώνονται στην πλατεία Ντουλτσό και στήνουν ένα γλέντι έως αργά το βράδυ.




Αν θέλετε να δείτε και να ζήσετε όλα όσα σας έχουμε πει δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την όμορφη Καστόρια.




Επιμέλεια: http://svouranews.blogspot.com
Δείτε περισσότερα http://svouranews.blogspot.com/2011/12/blog-post_2650.html

Στάση... 69: Όλα όσα πρέπει να (μην) κάνεις

Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να δίνουν και σε άλλους να λαμβάνουν, αλλά με την στάση 69 στο σεξ, ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές!


Αυτή η στάση εφευρέθηκε για αμοιβαίο και ταυτόχρονο στοματικό σεξ.




Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στο που να βάλεις την γλώσσα σου όταν έχεις ήδη μια ανάμεσα στα πόδια σου, η οποία εκτελεί έργο, αλλά η καινοτομία να ικανοποιείσαι την ώρα που την ικανοποιείς, αξίζει τον κόπο!


Όταν έρχεται η ώρα της στάσης 69 υπάρχουν μερικά dos and don’ts. Για αυτό τον συμβουλευτικό σκοπό θα αναφερθούμε στην στάση 69 σαν ερωτικό παιχνίδι. οπότε δεν θα αναλύσουμε εκτενώς το θέμα της εκσπερμάτωσης, για το οποίο θα έπρεπε να γράψουμε ίσως ξεχωριστό άρθρο!


Κάνε μπάνιο


Όπως με όλες τις ερωτικές πράξεις και ειδικά αυτές που εμπλέκουν το στόμα ως διεγερτικό εργαλείο, είναι αναγκαίο να είσαι καθαρός και να έχεις περιποιηθεί την περιοχή γύρω από το πέος σου. Καμία γυναίκα δεν θα είναι στην ευχάριστη θέση να μυρίζει κάτι άσχημο ή να αντικρίσει μια ζούγκλα από τρίχες! Υπάρχουν και trimmer εργαλεία που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα!


Εγκαινίασε το παιχνίδι σταδιακά


Πρέπει να το κάνεις εύκολο γι’ αυτήν, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει μαζί σου τη στάση 69. Το στάδιο της μετάβασης θα πρέπει να έχει πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια και σταδιακά να πάρεις θέση. Άφησε το στην συνέχεια να υπονοηθεί.


Βάλτην από πάνω


Αν κάποιος πρέπει να είναι από πάνω είναι σίγουρα η γυναίκα. Αυτό πρέπει να συμβεί γιατί είσαι βαρύτερος και δεν θες με τίποτα να νιώσει εγκλωβισμένη ειδικά αν θέλεις αυτό να έχει μεγάλη διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο επίσης αποφεύγεις να της τραβάς τα μαλλιά και να γκρινιάζει. Επίσης αυτή μπορεί να έχει καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας, να τον βάζει πιο βαθιά στο στόμα και να τον ταλαντεύει καλύτερα!


Έτσι δεν νιώθει ότι κάποιος την «φιμώνει». Αυτό σε συμφέρει αρκετά. Υπάρχει βέβαια και η στάση που και οι δύο μπορείτε να είστε γυρισμένοι στο πλάι, πράγμα που σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους προσαγωγούς ως μαξιλάρι.


Μην την ξεχνάς


Όταν κάνετε την στάση 69 είναι σημαντικό να μην αφεθείς στην απόλαυση που σου δίνει αυτή και ξεχάσεις τις δικές σου υποχρεώσεις. Η απόλαυση σε αυτό για να είναι αποδοτική και να μπει και η ίδια στο τριπ να το ξανακάνει θα πρέπει να είναι αμοιβαία. Αυτή είναι και η αρχή της στάσης 69!


Εξασφάλισε τη συνέχεια


Η στάση 69 είναι μια εξερεύνηση των απόκρυφων σημείων του σώματος και πριν μπεις στην διαδικασία να την ξεκινήσεις θα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι της αρέσει το στοματικό σεξ γενικά! Αν την αηδιάζει η ιδέα και μπει στο παιχνίδι για να μην σου χαλάσει το χατίρι είναι σίγουρο ότι η φάση δεν θα ολοκληρωθεί σωστά.


Κορύφωσε την απόλαυση


Οι γυναίκες είτε φθάνουν σε κλειτοριδικό είτε σε κολπικό οργασμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσει το ρούφηγμα της κλειτορίδας και αυτό τους προκαλεί την διάθεση να ανταπεξέλθουν. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις εσύ σε αυτή, τόσο πιο γρήγορα θα αντιδρά κι εκείνη. Έτσι η απόλαυση κορυφώνεται και για τους δύο!

«Κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!!

Ένα παράνομο ζευγάρι, στην Ιταλία, που έκανε ερωτική συνεύρεση σε τουαλέτες εμπορικού κέντρου αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!




Εκείνος εργάζονταν ως ...


security, εκείνη ως ταμίας στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Bergamasco, παντρεμένοι και οι δυο με παιδιά που όμως κατάφερναν να διατηρούν κρυφό τον παράνομο έρωτα τους!


Το ζευγάρι όμως βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση όταν κατά την διάρκεια μιας ακόμη ερωτικής συνεύρεσης τους έμειναν κολλημένοι ο ένας πάνω στο άλλον!


Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το νοσοκομείο το ζευγάρι επιδίδονταν σε πρωκτικό σεξ και για άγνωστο λόγο «κόλλησαν» χωρίς να μπορούν να απεγκλωβιστούν!


Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφθασαν οι τραυματιοφορείς και αφού δεν μπόρεσαν να τους ξεκολλήσουν τους σκέπασαν με ένα σεντόνι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο!


Στο νοσοκομείο ανέμενε ο σύζυγος της «άπιστης ταμία» που μόλις είδε τον γυμνό άντρα «κολλημένο» στην γυναίκα του λιποθύμησε!

Οι στατιστικές δείχνουν πως περίπου το 90% των ανδρών και το 65% των γυναικών ......

Οι στατιστικές δείχνουν πως περίπου το 90% των ανδρών και το 65% των γυναικών ......


Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το σεξ και τα συμπεράσματά τους θα σας ξαφνιάσουν!


Σεξ & Υγεία


Κατά την διάρκεια 30 λεπτών έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ο μέσος άνθρωπος «καίει» περίπου 200 θερμίδες. Το να κάνει κάποιος σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να...μειώσει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 30%, εγκεφαλικού κατά 50% και διαβήτη κατά 40%. Επίσης, έχει βρεθεί ότι οι άνδρες με ... ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν και μετά τα 80 τους χρόνια.




-Το Viagra, το γνωστό μπλε χάπι που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει με τα προβλήματα στύσης, έφτασε τα 411 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα στους τρεις πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, το 1998, ποσό που έφτασε το 1,8 δισεκ. δολάρια το 2003. Στην Ελλάδα πωλούνται ετησίως περί τα 350.000 κουτιά Viagra.


-Η χρήση των προφυλακτικών παρατηρείται πρώτη φορά σε λογοτεχνικά διηγήματα των αρχών του 1.500. Για να δημιουργηθεί το προφυλακτικό χρησιμοποιήθηκε τότε λινό ύφασμα. Από λινό πιστεύουν οι ιστορικοί πως ήταν φτιαγμένα και τα προφυλακτικά του Καζανόβα.


-Γυναικείες μέθοδοι αντισύλληψης φαίνεται ότι επιχειρούνται ήδη από το 1.850 π.Χ. Η πιο γνωστή μέθοδος εκείνων των χρόνων ήταν η τοποθέτηση στη μήτρα κοπριάς από κροκόδειλο και μέλι, προκειμένου να αποφευχθεί μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.


-Πολλά από τα συστατικά της σοκολάτας έχουν βρεθεί να προσφέρουν διέγερση παρόμοια με αυτήν που μπορούν να προσφέρουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Κάποιοι ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η σοκολάτα μπορεί να είναι ακόμα πιο διεγερτική.


-Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας δημιουργούν αισθήματα εφορίας όμοια με αυτά που προκαλούνται από την χρήση οπιούχων ουσιών. Οι ίδιες αυτές ενδορφίνες μπορούν ακόμα να ανακουφίσουν τρομερά τους πόνους (π.χ. τον πονοκέφαλο).


-Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο και ασβέστιο –και τα δύο έχουν αποδειχθεί ότι κάνουν καλό στα δόντια.


-Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κάθε μέρα πραγματοποιούνται περίπου 100 εκατομμύρια σεξουαλικές πράξεις παγκοσμίως.


-Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στους Times λέει ότι οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν πρόωρη εκσπερμάτιση και μείωση στην ποσότητα των σπερματοζωαρίων που παράγουν.


Ο μέσος μη καπνιστής, ηλικίας 30-50 ετών, παράγει περίπου 3,5 ml σπέρματος –τα τρία πέμπτα περίπου μιας μεγάλης κουταλιάς της σούπας. Οι καπνιστές της ίδιας ηλικιακής ομάδας παράγουν μόνον 1,9 ml σπέρματος, το μισό σχεδόν από τους μη καπνιστές, που αντιστοιχεί στην ποσότητα του σπέρματος που παράγει ο μέσος... 60άρης ή 70άρης.


-Στο World Journal of Urology δημοσιεύτηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία για να επιτευχθεί ο απόλυτος οργασμός -να φτάσουν δηλαδή τα επίπεδα τεστοστερόνης στο ύψιστο σημείο- πρέπει κανείς να αντέξει 3 εβδομάδες χωρίς σεξ.


Σεξ & Φύλα


-Έχει υπολογιστεί ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ -κατά μέσο όρο- κάθε 7 δευτερόλεπτα.


-Το μέσο μήκος του διεγερμένου ανδρικού μορίου είναι μεταξύ 12,7 – 15,24 εκατοστά, ενώ σε κατάσταση ατονίας το μέσο μήκος είναι 8,89 εκατοστά. Ωστόσο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Kinsey το μεγαλύτερο διεγερμένο πέος που έχει καταγραφεί έχει μήκος 33,02 εκατοστά, ενώ το μικρότερο μόλις 4,4 εκατοστά.


-Πριν μία δεκαετία μόνο το 25% των γυναικών ανέφεραν ότι έχουν βιώσει οργασμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Τα τελευταία χρόνια το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί στο 45%. Αντίθετα, πάνω από το 80% των γυναικών αναφέρουν ότι έρχονται σε οργασμό μέσω στοματικού σεξ.


-Ο δονητής, ένα συνηθισμένο sex toy για τις γυναίκες, σχεδιάστηκε αρχικά τον 19ου αιώνα ως θεραπεία για την καταπολέμηση των στρεσογόνων συμπτωμάτων της «υστερίας» (γνωστής σήμερα ως «εμμηνόρροια»).


-Η ομοφυλοφιλία κατατασσόταν ως πνευματική ασθένεια στις λίστες της Αμερικανικής Ένωσης Ψυχιατρικής έως το 1973. Από τότε αφαιρέθηκε από αυτές τις λίστες και θεωρείται πλέον σεξουαλικός προσανατολισμός.


-Σχεδόν ένας στους 4 Αμερικάνους (65 εκατομμύρια άνθρωποι) ζουν αυτή τη στιγμή με ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Στην Ελλάδα περίπου 400.000 άτομα πάσχουν από ηπατίτιδα B και C. Επίσης, έχει υπολογιστεί ότι στη χώρα μας προσβάλλονται από AIDS περισσότεροι από 500 άνθρωποι κάθε χρόνο. Από αυτούς ένας στους δέκα είναι κάτω των 25.


-Μέσα στο 2007 μετρήθηκαν παγκοσμίως περισσότερες από 2.5 εκατομμύρια χαμένες ζωές εξαιτίας του HIV, του ιού που προκαλεί το ΑIDS. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, την χρονιά εκείνη ζούσαν έχοντας AIDS περίπου 33 εκατομμύρια άτομα στον κόσμο.


-Ο μέσος άνδρας παράγει μερικά εκατομμύρια νέα σπερματοζωάρια κάθε μέρα. Αντιθέτως, η γυναίκα γεννιέται με περιορισμένο αριθμό ωαρίων και δεν θα παράγει περισσότερα από αυτά κατά την διάρκεια της ζωής της.


-Οι στατιστικές δείχνουν πως περίπου το 90% των ανδρών και το 65% των γυναικών αυνανίζονται από καιρού εις καιρόν.


-Παγκοσμίως το 27.5% των γυναικών αναφέρουν ότι πιέστηκαν για να κάνουν σεξ την πρώτη φορά, σε αντίθεση με το 15% των ανδρών που βίωσαν το ίδιο αίσθημα.


-Το μέσο ζευγάρι περνά περίπου 20 λεπτά με προκαταρκτικά «παιχνίδια» πριν προχωρήσει στηνσεξουαλική επαφή.


-Το 48% των γυναικών δηλώνει ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στην ζωή τους. Ενδιαφέρον αποτελεί, όμως, ότι ίδιο είναι και το ποσοστό των ανδρών που αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.


-Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να διεγερθούν από τα αρώματα του κρασιού. Η μυρωδιά πολλών κρασιών πιστεύεται ότι είναι παρόμοια με αυτή την ανθρώπινων φερορμονών, των χημικών ουσιών που δημιουργούν έλξη μεταξύ των ανθρώπων.


-Η μέγιστη ταχύτητα που έχει υπολογιστεί πως ταξιδεύει το ερωτικό ερέθισμα από το δέρμα στον εγκέφαλο είναι 251 χιλιόμετρα την ώρα.


Σεξ & Εθνικότητες


-Παρόλο που οποιοδήποτε είδος ή μέρος του σώματος μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο φετιχισμού, το παπούτσι και το πόδι είναι στον Δυτικό κόσμο τα δύο πιο συνήθη.


-Στην Ελλάδα το ποσοστό των gay, λεσβιών και bisexual υπολογίζεται στο 5 με 10% του συνολικού πληθυσμού, χωρίς φυσικά να είναι εύκολο να υπολογιστεί με ακρίβεια. Σε όλες τις ΗΠΑ περίπου το 4% του πληθυσμού δηλώνουν τέτοιες σεξουαλικές προτιμήσεις.


-Το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού δηλώνει α-σεξουαλικό –δε νιώθει, δηλαδή, ιδιαίτερη σεξουαλική έλξη προς κανένα από τα δύο φύλα.


-Στην Ελλάδα, πρόσφατη έρευνα της Focus Bari έδειξε πως σχεδόν ένας στους πέντε άνδρες γύρω στα 30 έχει κάνει σεξ με συνάδελφο στο γραφείο.


-Στην Ελλάδα το 20% των ανδρών δηλώνει πως φαντασιώνεται σεξ με δύο άγνωστες. Ενώ, περίπου 70% των Αμερικανών παραδέχονται να έχουν φαντασιωθεί ομαδικό σεξ κάποια στιγμή στη ζωή τους, ενώ περισσότεροι από τους μισούς δηλώνουν ότι το έχουν δοκιμάσει.


-Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2007, η μέση ηλικία κατά την οποία οι άνθρωποι έκαναν σεξ για πρώτη φορά ήταν 19,25 ετών. Η έρευνα έδειξε, επίσης, πως στις Ασιατικές χώρες οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν την παρθενιά τους σε μεγαλύτερη ηλικία (στα 22 περίπου χρόνια), ενώ στις Δυτικές χώρες αυτό συμβαίνει περίπου στα 18 χρόνια. Έρευνα στην χώρα μας έδειξε ότι η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων σήμερα αρχίζει κατά μέσο όρο στα 16 χρόνια.


-Μετά την κρεβατοκάμαρα το πιο σύνηθες μέρος για σεξ στην Ελλάδα είναι το αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει και στην Αμερική.


-Παγκοσμίως, οι σεξουαλικά ενεργοί ενήλικες αναφέρουν πως κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 103 φορές τον χρόνο. Ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί από το 2003 –τότε ήταν 127 φορές τον χρόνο. Σε πρόσφατη έρευνα οι Έλληνες δήλωσαν ότι κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.


-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν μερικά χρόνια βρέθηκε πως το 51% των Ελλήνων δηλώνει πως προέχει η δική τους ικανοποίηση στο σεξ και όχι του συντρόφου τους. Στις Ελληνίδες, συγκεκριμένα, το ποσοστό… εγωισμού φτάνει το 66%, ενώ στους άνδρες μόλις το 37%.


-Σε όλον τον κόσμο περίπου το 25% του πληθυσμού αναφέρει ότι έχει έναν σεξουαλικό σύντροφο στη ζωή του. Το 21% των ανθρώπων αναφέρουν ότι έχουν κοιμηθεί με περισσότερους από 10 συντρόφους στη ζωή τους.


-Θεωρείτο δείγμα ιδιαίτερη κομψότητας για τις αριστοκράτισσες του 16ου αιώνα να αφήνουν τις τρίχες της ηβικής περιοχής να μακρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να μπορούν να τις στολίζουν με κορδέλες και φιόγκους.


-Το μπάνιο μετά το σεξ έχει μπει σε δεύτερη μοίρα στον Δυτικό κόσμο, αφού έρευνα έδειξε ότι το 36% ανθρώπων κάτω των 35 ετών πηγαίνουν κατευθείαν στο Facebook και στο Twitter.


-Καλύτεροι εραστές αναδείχθηκαν σε τελευταία έρευνα οι Ισπανοί, οι Βραζιλιάνοι και οι Ιταλοί. Οι Γερμανοί χαρακτηρίστηκαν από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα «δύσοσμοι», οι Άγγλοι «τεμπέληδες», οι Σουηδοί «βιαστικοί», ενώ οι Αμερικάνοι κατετάγησαν κάπου στη μέση της λίστας. Οι Έλληνες βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις, αλλά όχι πρώτοι…

Τα 10 παιδιά θαύματα του πλανήτη!!!!

Ανγκ Γιονγκ


Ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου που πήγε στο πανεπιστήμιο στα 3.




Η διάνοια από την Κορέα γεννήθηκε το 1962 και από πολύ μικρός έδειξε την διαφορετικότητά του. Πιθανότατα είναι το πιο έξυπνο παιδί που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη.
Συγκεκριμένα είναι «αναγνωρισμένος» από το βιβλίο Γκίνες, ως ο άνθρωπος με το υψηλότερο IQ στον κόσμο -ξεπερνάει το 210, όταν ο μέσος έξυπνος άνθρωπος είναι περίπου στο 100.


Ο Κιμ Ανγκ Γιονγκ όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών μπορούσε να διαβάζει κορεάτικα, ιαπωνικά, γερμανικά και αγγλικά. Μόλις έσβησε τα 5 κεράκια του, μπορούσε να λύσει πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα, ενώ λίγο αργότερα βγηκε στην τηλεόραση και έδειξε τα διπλώματα (επιπέδου Proficiency) που είχε αποκτήσει στα κινέζικα, τα ισπανικά, τα βιετναμέζικα, τα γερμανικά, τα αγγλικά, τα ιαπωνικά και (φυσικά) τα κορεάτικα.


Το πιο εξαιρετικό στην περίπτωση του Κορεάτη είναι ότι έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο Hanyang, ως guest φοιτητής, όταν ήταν τριών ετών (!) από το οποίο αποφοίτησε στην ηλικία των έξι. Όταν ήταν επτά ετών, η NASA τον κάλεσε να πάει στην Αμερική.


Πριν κλείσει τα δεκαπέντε, είχε πάρει Ph.D. στη φυσική από το πανεπιστήμιο του Κολοράντο.
Το 1978 έφυγε από τη NASA για να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου αποφάσισε να "μεταπηδήσει" από την φυσική στην πολιτική μηχανολογία, παίρνοντας διδακτορικό στον τομέα αυτόν.


Από το 2007 εργάζεται στο πανεπιστήμιο Chungbuk.


Γκρέγκορι Σμιθ


Υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης στα 12.




Γεννημένος το 1990, ο Γκρέγκορι Σμιθ μπορούσε να διαβάζει από την ηλικία των δύο ενώ έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο όταν έκλεισε τα δέκα του χρόνια. Μπορεί αν είναι ιδιοφυΐα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που χαρακτηρίζει την περίπτωση του Γκρέγκορι.


Όταν δεν μελετάει, ταξιδεύει τον κόσμο για να διασφαλίσει την ειρήνη και τα δικαιώματα των ανηλίκων.


Είναι ο ιδρυτής του International Youth Advocates, έναν οργανισμό που προωθεί τα δικαιώματα των παιδιών και τις αρετές της ειρήνης. Έχει συναντηθεί με τον Μπιλ Κλίντον και τον Γκορμπατσόφ, ενώ έχει δώσει ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη.


Για όλη αυτήν την δραστηριότητά του, έχει προταθεί τέσσερις φορές για το Νόμπελ Ειρήνης.
Το τελευταίο του επίτευγμα είναι ότι... πήρε το δίπλωμα οδήγησης.


Ακρίτ Τζασουάλ


Ο επτάχρονος αυτοδίδακτος χειρουργός.




Είναι το εξυπνότερο παιδί της Ινδίας, με ΙQ που φτάνει το 146. Ο Ακρίτ Τζασουάλ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό της Ινδίας αλλά και του πλανήτη, όταν το 2000... εγχείρησε ένα μικρό κορίτσι σε φιλικό σπίτι. Τότε ήταν μόλις επτά ετών.


Η οκτάχρονη ασθενής του δεν είχε χρήματα για να απευθυνθεί σε «πραγματικό» γιατρό για να γιατρέψει το καμμένο χέρι της. Τα δάχτυλα της, λόγω του εγκαύματος, είχαν κολλήσει μόνιμα σε γροθιά και δεν μπορούσε να τα ανοίξει.


Ο Ακρίτ που δεν είχε καμία εμπειρία ως γιατρός ή χειρουργός, κατάφερε να απελευθερώσει τα δάχτυλα της και το κορίτσι μπόρεσε να χρησιμοποιήσει και πάλι την παλάμη της.


Φυσικά, μετά από αυτό το περιστατικό, ο Ακρίτ επικεντρώθηκε στην ιατρική και στην ηλικία των 12 υποστήριξε ότι είναι σε καλό δρόμο για να βρει την θεραπεία του καρκίνου. Αυτή τη στιγμή μελετάει για το δίπλωμα του στην ιατρική, ενώ είναι ο πιο νέος μαθητής που έγινε ποτέ δεκτός σε πανεπιστήμιο της Ινδίας.


Κλεoπάτρα Στράταν


Η τρίχρονη τραγουδίστρια που βγάζει 1000€ για κάθε τραγούδι.




Η Κλεοπάτρα Στράταν γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 2006 στη Μολδαβία και είναι η κόρη του τραγουδιστή, Πάβελ Στράταν.


Είναι η πιο μικρή τραγουδίστρια που κατάφερε να έχει εμπορική επιτυχία, με το πρώτο της άλμπουμ "La varsta de trei ani" να κυκλοφορεί όταν εκείνη ήταν τριών ετών.


Εκτός αυτού, κατέχει και ένα άλλο ρεκόρ. Είναι η πιο μικρή τραγουδίστρια που τραγούδησε ζωντανά για δύο συνεχείς ώρες, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Πληρώνεται πολλά λεφτά για τη δουλειά της, ενώ έχει κερδίσει και ένα βραβείο MTV.


Ένα σινγκλ της, μάλιστα, το "Ghita", έφτασε στο νούμερο ένα των ρουμάνικων charts, κι έτσι η μικρή Κλεοπάτρα κατέκτησε ένα ακόμα ρεκόρ!


Αελίτα Αντρέ


Η δίχρονη ζωγράφος με δημιουργίες της σε διάσημη γκαλερί.




Όλη η Αυστραλία "παραμιλάει" λόγω του εξαιρετικού ταλέντου της μικρής Αελίτα. Οι αφηρημένες δημιουργίες της κοσμούν διάσημη γκαλερί της χώρας της, δημιουργίες που ζωγράφισε πριν ακόμα κλείσει ένα χρόνο!


Η Αελίτα είχε την ευκαιρία να αναδείξει τους πίνακες της όταν ο Μαρκ Τζέιμισον, διευθυντής της γκαλερί Brunswick της Μελβούρνης, ανακάλυψε τα δημιουργήματα της και ενθουσιάστηκε!
Αποφάσισε έτσι να τα συμπεριλάβει σε ένα καινούριο σόου που ετοίμαζε εκείνον τον καιρό, χωρίς να γνωρίζει την ηλικία της ζωγράφου.


Στην προετοιμασία του σόου, ο Τζέιμισον προωθούσε τη δουλειά της Αελίτα σε περιοδικά και σε γνωστούς του ενώ λίγο καιρό πριν τα εγκαίνια, ανακάλυψε ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την νέα καλλιτέχνιδα: η Αελίτα Αντρέ ήταν μόλις 22 μηνών!


Μετά το αρχικό σοκ, αποφάσισε να προχωρήσει με την έκθεση, και έτσι το ταλέντο της μικρής Αελίτα έγινε γνωστό σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.


Σαούλ Άαρον Κρίπκε


Του ζήτησαν να διδάξει στο Χάρβαρντ όταν ήταν ακόμα στο γυμνάσιο.




Ο Σαούλ Άαρον Κρίπκε είναι γιος ενός ραβίνου, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Όμαχα τη δεκαετία του 1940. Πρόκειται για μια αυθεντική περίπτωση παιδιού-θαύματος.
Όταν πήγαινε στην τετάρτη δημοτικού, ανακάλυψε το μαγικό κόσμο της άλγεβρας και στο τέλος του δημοτικού σχολείου, εκείνος είχε ήδη φτάσει σε επίπεδο μεταπτυχιακού στη γεωμετρία και τα μαθηματικά και είχε αρχίσει να διαβάζει και φιλοσοφία.


Όταν βρισκόταν ακόμα στην εφηβεία, δημοσίευσε πολλές από τις μελέτες του, που έφεραν επανάσταση στο χώρο της επιστήμης. Χάρη σε ένα δημοσίευμα του, το Χάρβαρντ του πρόσφερε μια θέση καθηγητή στο πανεπιστήμιο.


Εκείνος αρνήθηκε και τους έγραψε το εξής: "Η μητέρα μου λέει ότι θα πρέπει να τελειώσω πρώτα το λύκειο και να πάω κολλέγιο πριν αρχίσω να εργάζομαι".


Τελικά, όταν τελείωσε το σχολείο, το πανεπιστήμιο που διάλεξε για να συνεχίσει τις σπουδές του ήταν το Χάρβαρντ.


Ο Κρίπκε μεγαλώνοντας, κέρδισε το βραβείο Schock, κάτι σαν το Όσκαρ του τομέα της φιλοσοφίας. Θεωρείται στις μέρες μας, ως ο πιο σημαντικός φιλόσοφος εν ζωή.


Μάικλ Κέβιν Κέρνεϊ


Τελείωσε το πανεπιστήμιο στα 10 και κέρδισε 1 εκατομμύριο σε τηλεοπτικό σόου
Ο 24χρονος Μάικλ Κέρνεϊ έγινε γνωστός ως ο νεότερος απόφοιτος κολεγίου στην ηλικία των δέκα. Το 2009, επίσης, κατάφερε να κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στο διάσημο τηλεπαιχνίδι "Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος".




Ο Κέρνεϊ γεννήθηκε το 1984 και έχει σπάσει πολλά παγκόσμια ρεκόρ. Είπε τις πρώτες του λέξεις όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών.


Όταν ήταν έξι ετών, μπόρεσε να πει καθαρά στον παιδιάτρο του "Έχω μια μόλυνση στο αριστερό μου αυτί" ενώ έμαθε να διαβάζει όταν ήταν δέκα μηνών.


Όταν ήταν τεσσάρων ετών, έκανε διαγνωστικά τεστ για το γνωστό μαθηματικό πρόγραμμα Johns Hopkins και σε όλα το σκορ του ήταν τέλειο. Τελείωσε το λύκειο στα έξι και γράφτηκε στο κολλέγιο της Σάντα Ρόσα, από το οποίο αποφοίτησε στα δέκα με πτυχίο στην γεωλογία και την ανθρωπολογία.


Στα δεκαεπτά του, δίδασκε σε πανεπιστήμιο.


Φαμπιάνο Λουίτζι Καρουάνα


Ο νεότερος Grandmaster του κόσμου.




Οι φίλοι του δημοφιλούς παιχνιδιού, είδαν πριν δύο χρόνια τον 14χρονο Φαμπιάνο να κερδίζει τον τίτλο του Grandmaster στο σκάκι.


Με αυτήν την κατάκτηση, ο Φαμπιάνο Καρουάνα έγινε ο νεότερος παίκτης που κατάφερε να κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο. Ήταν ακριβώς 14 ετών, 11 μηνών και 20 ημερών.
Το παιδί-θαύμα της σκακιέρας έχει διπλή υπηκοότητα, από την Ιταλία και της Ηνωμένες Πολιτείες.


Στη λίστα FIDE του Απριλίου του 2009, το επίπεδο του αγγίζει τα 2649, γεγονός που τον χρίζει ως τον πιο νέο παίκτη του κόσμου που καταφέρνει να έχει τέτοιες επιδόσεις.


Γουίλι Μοσκόνι


Ο 6χρονος επαγγελματίας παίκτης μπιλιάρδου.




Ο Γουίλιαμ Τζόζεφ Μοσκόνι ή αλλιώς ο Mr. Pocket Billiards ήταν ένας επαγγελματίας παίκτης μπιλιάρδου από την Φιλαδέλφια των Η.Π.Α.


Παρόλο που ο πατέρας του είχε αίθουσα μπιλιάρδου, δεν τον άφηνε να παίζει εκεί. Ο μικρός Γουίλι έκανε πρακτική με τις... πατάτες από την κουζίνα, χρησιμοποιώντας ένα παλιό κοντάρι. Ο πατέρας του κάποια στιγμή συνειδητοποίησε το μεγάλο ταλέντο του γιου του και άρχισε να τον προπονεί.


Σε αγώνες που διοργάνωνε ο πατέρας του, ο Γουίλι κατάφερνε να κερδίσει πολλούς έμπειρους παίκτες -παρόλο που για να φτάσει το τραπέζι έπρεπε να σταθεί πάνω σε ένα κουτί.


Το 1919, διεξήχθη έναν αγώνας ανάμεσα στον Μοσκόνι και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της εποχής, Ραλφ Γκρίνλιφ. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και παρόλο που ο Γκρίνλιφ κέρδισε τον αγώνα, ο Γούλι έπαιξε εξαιρετικά καλά και άρχισε την καριέρα του ως επαγγελματίας παίκτης.
Το 1924, όταν ήταν έντεκα χρονών, έγινε πρωταθλητής νέων.


Μεταξύ των ετών 1941 και 1957, κατάφερε να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα BCΑ δεκαπέντε φορές. Έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ και χάρη σε εκείνον το μπιλιάρδο έγινε το δημοφιλές παιχνίδι που ξέρουμε σήμερα. Ακόμα και σήμερα κατέχει το "αδιανόητο" ρεκόρ με 526 συνεχόμενες επιτυχείς βολές.


Ελάινα Σμιθ


Η νεότερη "σύμβουλος σχέσων" του κόσμου.




Ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης της, της έδωσε αμέσως δουλειά, όταν τηλεφώνησε για να δώσει συμβουλές σε μια κοπέλα που είχε καλέσει για να παραπονεθεί επειδή την είχε παρατήσει ο σύντροφός της.


Η συμβουλή της μικρής Ελάινα - «πήγαινε για μπόουλινγκ με τους φίλους σου και πιες μια κούπα γάλα να ηρεμίσεις» - ήταν τόσο καλή, που από τότε είχε εβδομαδιαία εκπομπή με χιλιάδες ενήλικους ακροατές. Τα προβλήματα τα οποία συνήθως καλείται να επιλύσει είναι ερωτικής φύσεως, από το πως να παρατήσεις τον φίλο σου μέχρι το πως να ξεπεράσεις ένα χωρισμό.


Όταν μια ακροάτρια έγραψε ένα γράμμα στην Ελάινα και τη ρωτούσε πως θα έβρισκε έναν άντρα, εκείνη απάντησε: «Κούνησε τους γοφούς σου και άκου το soundtrach του High School Musical».


Όταν μια άλλη ακροάτρια τη ρώτησε live πως θα ξανακερδίσει τον πρώην της, η Ελάινα την συμβούλεψε: «Δεν αξίζει να πονοκεφαλιάζεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριέσαι για έναν άντρα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!