Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Trapouloxarto.blogspot.com - Live News



Καυτές στιγμές Kanye West - Amber Rose

Ο Kanye West ήταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του '' Watch The Throne '' και αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από την Amber Rose για παλαιότερη δήλωση του, αναφέροντας ταυτόχρονα πως είναι απίστευτη τύπισσα. Η απάντησή της;


amber rose

Φωτογραφία Σοκ-Ντοκουμέντο!Η Beyonce έγκυος στην εφηβεία της!


Δεν σας γελούν τα μάτια σας!


Φωτογραφία Σοκ-Ντοκουμέντο! Η Beyonce έγκυος στην εφηβεία της!


Η 15χρονη τότε Beyonce τόσο πολύ είχε φουσκώσει…ή δεν την κολάκευε καθόλου η μπλούζα, ή είχε βάλει κανένα μαξιλάρι πάλι…που ήταν σαν να περίμενε παιδί! Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά η φωτογραφία άλλα αφήνει να εννοηθούν…!


Μπράβο στον φωτογράφο λοιπόν!


http://www.athensbars.gr/


Το Ίντερνετ ζυγίζει όσο μία ... φράουλα

Όλο το Ίντερνετ δεν ζυγίζει παραπάνω από 50 γραμμάρια, δηλαδή όσο μία φράουλα! Σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα κατέληξαν ορισμένοι μαθηματικοί υπολογισμοί, οι οποίοι συμπεριέλαβαν το συνολικό βάρος όλων των κινούμενων ηλεκτρονίων, που αντιπροσωπεύουν το σύνολο των διακινούμενων πληροφοριών, σε οποιαδήποτε στιγμή.




Η διενέργεια της μέτρησης εμπνεύστηκε μετά την ανακοίνωση του καθηγητή της επιστήμης των υπολογιστών Τζον Κουμπιάτοβις του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ ότι κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο που "φορτώνεται" στη συσκευή ψηφιακής ανάγνωσης Amazon Kindle, αυξάνει ανεπαίσθητα το βάρος της.


Σύμφωνα με τους "New York Times", ο Κουμπιάτοβιτς χρησιμοποίησε τη διάσημη εξίσωση E=mc2, για τη σχέση μάζας και ενέργειας, και εκτίμησε ότι το γέμισμα με ηλεκτρονικά βιβλία ενός Kindle χωρητικότητας 4GB, θα αυξήσει το βάρος του κατά ένα δισεκατομμυριοστό του δισεκατομμυριοστού του γραμμαρίου.


Αυτό συμβαίνει επειδή όταν αποθηκεύονται πληροφορίες (όπως ένα ηλεκτρονικό βιβλίο), τα ηλεκτρόνια στην μνήμη έχουν μεν σταθερό αριθμό, αλλά αυξάνουν την ενέργειά τους και αυτή η αυξημένη ενέργεια "μεταφράζεται" σε οριακά μεγαλύτερη μάζα, δηλαδή σε περισσότερο βάρος.


Με βάση αυτό το σκεπτικό, έγινε το επόμενο βήμα και υπολογίστηκε ότι όλο το διαδίκτυο - με βάση τον όγκο των δεδομένων-πληροφοριών που διακινείται σε αυτό - ζυγίζει περίπου 50 γραμμάρια. Αρχικά, υπολογίστηκε ότι τα ηλεκτρόνια στο σύνολο του ίντερνετ έχουν ενέργεια περίπου 40 δισεκατομμύρια βατ και στη συνέχεια αυτή η ενέργεια μετατράπηκε σε βάρος 50 γραμμαρίων.


Στην πραγματικότητα, πάντως, το βάρος θα πρέπει να είναι κάπως μεγαλύτερο, αφού οι υπολογισμοί έγιναν με βάση παρωχημένα στοιχεία του 2006, όταν υπολογιζόταν ότι στον πλανήτη μας υπήρχαν 75 έως 100 εκατ. κεντρικοί υπολογιστές (servers). Από τότε όμως, μια σειρά από μεγάλα κέντρα αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες όπως η Google, η Amazon και η Microsoft.


Αν μάλιστα στους υπολογισμούς, εκτός από τους servers, περιληφθούν και οι προσωπικοί υπολογιστές του πλανήτη που χρησιμοποιούν το ίντερνετ, τότε το βάρος του διαδικτύου αυξάνεται σε ... τρεις φράουλες!


Σύμφωνα με υπολογισμούς του επικεφαλής της Google Έρικ Σμιτ, στο παγκόσμιο διαδίκτυο υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια terabytes πληροφοριών, από τα οποία η εταιρία του ταξινομεί μόλις το 0,04%.

Η Απίστευτη Erykah Badu ολόγυμνη '' Window Seat ''




H Beyonce τραγουδάει εντελώς γυμνή!



18+ ( Για Ενήλικες Μόνο ) Μία απο τις καλύτερες ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου - Madonna


Η φαντασίωσή μου έγινε πραγματικότητα.

Έκανα σεξ όταν ήμουν 16 ετών. Τότε τα είχα με τον Πάνο, πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου, ο οποίος μου έμαθε όλα τα κόλπα. Ομολογώ πως πάντα με απασχολούσε πολύ το σεξ και είχα πολλές φαντασιώσεις που πάντα φρόντιζα να ικανοποιώ με τους εκάστοτε συντρόφους μου. Είχα όμως μια φαντασίωση από μικρή, που δεν είχα καταφέρει μέχρι τότε να πραγματοποιήσω ... να βγω έξω με το σύντροφό μου αλλά να προσποιηθούμε πως είμαστε άγνωστοι και εγώ να φλερτάρω (ή ακόμα να φιληθώ) μπροστά του με άλλον άνδρα.




Ο Χρήστος ήταν άνετος με τέτοιες καταστάσεις και του άρεσε η πρόκληση. Ένα βράδυ βγήκαμε έξω και εγώ κάθισα στο μπαρ μόνη μου, ένας τύπος με καπέλο δεν άργησε να με πλησιάσει. Ο Χρήστος τα παρακολουθούσε όλα από το απέναντι τραπέζι. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να φιλιόμαστε με τον τύπο και ένιωσα απίστευτα ερεθισμένη που με έβλεπε το αγόρι μου. Δεν άργησα να..


Queen.gr

Old Dating: Η νέα μόδα στις σχέσεις !!

Στην Ιαπωνία ξέρουν ότι "η γριά κότα έχει το ζουμί" !! Οι Ιάπωνες είναι πάντα πολύ μπροστά σε όλα. Στη μουσική, στην τεχνολογία, στο φαγητό, στις τέχνες, στα trends. Δεν προκαλεί λοιπόν εντύπωση πως ένα νέο είδος ραντεβού έρχεται από εκεί.




Η νέα μόδα της Ιαπωνίας ακούει στο όνομα "old dating", πρόκειται ουσιαστικά για την τάση που οι νεαροί Ιάπωνες επιλέγουν για συντρόφους τους πολύ μεγαλύτερες γυναίκες. Η διαφορά ηλικίας είναι τουλάχιστον μια δεκαετία και αυτό κάνει τη διαφορά σε αυτή την περίπτωση, καθώς κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν συγκαταλεγόταν μέσα στους ευπρεπείς κανόνες καλής συμπεριφοράς. Η εξήγηση για αυτό το νέο είδος σχέσης είναι ότι οι γυναίκες γύρω στα 40 είναι επαγγελματικά κατασταλαγμένες, σεξουαλικά πολύ πιο έμπειρες, δεν επιζητούν τα δράματα και μπορούν να χειριστεί καταστάσεις με μεγαλύτερη σοφία. Αυτό έχει ως...


Newsmessinia.blogspot.com

18+ ( Για Ενήλικες Μόνο ) Μία απο τις καλύτερες ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου - Monica Bellucci



Alexandra Salai - Ολόγυμνη στο Playboy

aAfkjfp01fo1i-1621/loc943/86250_big_AlexandraSalaiPlayboyungheriadicembre2010_0_123_943lo.jpg



"Καταιγίδα" από σχόλια στο facebook για την Καϊλή.Διαβάστε τα.

Η Εύα-καλτσοδέτα,κωλοτούμπα-Καϊλή ,έπειτα από την απόφασή της να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ,ζεί ένα δράμα.


Η σελίδα της στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων της ,όχι και τόσο... κολακευτικά.Διαβάστε ...



Planet-Greece.blogspot.com


Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!

Απολάυστε την πασίγνωστη ηθοποιό, ολόγυμνη, να σαγνεύει τον φακό του Playboy.!


mix1%281%29 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix2 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix3 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix4 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix5 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix6 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix9 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix10 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!
mix11 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ολόγυμνη στο playboy!!!

Πλήρωναν παραπάνω επειδή ζύγιζε τα στήθη της!!!!!

Πολλά περισσότερα από ότι πλήρωνε συνήθως, για την ίδια ποσότητα φρούτων και λαχανικών, κλίθηκε να πληρώσει μία κυρία από την Υερσέη της Βρετανίας. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο… στήθος της οπωροπώλισσας.




Η γυναίκα παραπονέθηκε στο διευθυντή, ο οποίος στο πλαίσιο του ελέγχου που έκανε ανακάλυψε πως η υπάλληλος του καταστήματος έκανε κάτι λάθος και οι χρεώσεις… ανέβαιναν.


Όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη ζυγαριά, απλώς η καρέκλα της υπαλλήλου ήταν αρκετά χαμηλά και η υπάλληλος ακουμπούσε κατά λάθος πάνω στην ηλεκτρονική ζυγαριά το μεγάλο στήθος της.


Έτσι η ζυγαριά δε ζύγιζε μόνο τα καρπούζια, αλλά και μέρος τους στήθους της γυναίκας.
Μόλις ο διευθυντής κατάλαβε τι συμβαίνει ζήτησε συγγνώμη από την πελάτισσα, της επέστρεψε τα χρήματα και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Άνεργος έτρωγε κι έπινε «τζάμπα» στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου.

Επέλεγε τα πιο ακριβά εστιατόρια, τα επισκεπτόταν, έτρωγε κι έπινε αλλά όταν ερχόταν η ώρα του μεγάλου λογαριασμού… γινόταν καπνός.


Ο λόγος για τον Λετονό Τζάνις Νορντς, άνεργο, 27 ετών, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σήμερα για να αντιμετωπίσει τις εναντίον του κατηγορίες που περιλαμβάνουν εξαπάτηση σε τρεις περιπτώσεις μεταξύ της 14ης Οκτωβρίου και της 15ης Νοεμβρίου.




Στη μία περίπτωση, στο εστιατόριο Glass House στο Ρίτσμοντ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ο 27χρονος είχε κάνει λογαριασμό 349 στερλίνες.


Στη δεύτερη, το γεύμα του κόστισε 965 στερλίνες, στο ξενοδοχείο Connaught, στο κέντρο της πόλης ενώ στην τρίτη και πιο «τσουχτερή», ο λογαριασμός έφτασε τις 1.021 στερλίνες, στο γαλλικό εστιατόριο L’Oranger.

Καρχαρίας ερωτεύτηκε τον ψαρά που τον έσωσε.

Ένας θηλυκός καρχαρίας αναζητά τη στοργή και το χάδι του ψαρά που τον έσωσε, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του.




Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα.


Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια.


«Έδώ και δύο χρόνια δεν με αφήνει μόνο μου. Με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», δηλώνει ο Pointer.


Κάθε φορά που ο ψαράς σταματά τη βάρκα του, ο λευκός καρχαρίας, πλησιάζει και γυρίζει έτσι ώστε ο ψαράς να μπορεί να τον χαϊδέψει στην κοιλιά ή στο λαιμό και μετά κάνει τούμπες, κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά

Ανθρώπινο σώμα: 10 στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε

Το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια κρύβει πολλά “μικρά μυστικά”. Πόσοι από εμάς άραγε γνωρίζαμε κάθε χρόνο αλλάζουμε 600 γραμμάρια δέρματος; Ή ότι αποκτούμε κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες καινούριο στομάχι; Αυτά και άλλα πολλά σας παρουσιάζουμε μετά από μια μικρή έρευνα, έτσι για να ξέρουμε τι γίνεται σε αυτό που πολλοί αποκαλούν τον “ναό της ψυχής”.


Ανθρώπινο σώμα


1. Η γλώσσα “προδίδει”


Εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα (και φυσικά το DNA), οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα για να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από κάποια παρανομία. Και αυτό γιατί η γλώσσα του κάθε ανθρώπου έχει μοναδικό αποτύπωμα!


2. Δεν αλλάζουν δέρμα μόνο τα ζώα!


Περί τα 600.000 σωματίδια δέρματος κάθε μία ώρα χάνει ο άνθρωπος, δηλαδή 600 γραμμάρια το χρόνο! Μέχρι τα 70 μας έχουμε χάσει (και αναπληρώσει) 47 κιλά δέρματος. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νευριάσετε με το κατοικίδιο σας, ξανασκεφτείτε το.


3. Τα μωρά έχουν περισσότερα οστά


Κι όμως. Ένας ενήλικας έχει λιγότερα κόκκαλα από ένα μωρό. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος ξεκινά να ζει με 350 οστά σε όλο του το σώμα, όμως όσο μεγαλώνει τα οστά ενώνονται μεταξύ τους και καταλήγουμε να έχουμε μόλις 206.


4. “Με γειά” το στομάχι!


Η ανανέωση είναι βασικό στοιχείο του ανθρώπινου σώματος, και το στομάχι δεν τη γλυτώνει καθώς φαίνεται. Κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες λοιπόν, αποκτούμε ένα ολοκαίνουριο στομάχι, για την ακρίβεια μια νέα βλεννογόνο του στομαχιού, αφού τα οξέα που χρησιμοποιούνται για τη χώνευση του φαγητού, τελικά χωνεύουν και το ίδιο το στομάχι μας!


5. Η μύτη έχει μνήμη – ελέφαντα


Μπορεί η αίσθηση της μυρωδιάς να μην είναι τόσο ανεπτυγμένη στον άνθρωπο όσο σε άλλα ζώα, αλλά η μύτη μας μπορεί να θυμηθεί ως και 50.000 διαφορετικές μυρωδιές.


6. Ακατάλληλο για αρρωστοφοβικούς….


Ψυχραιμία… Το ανθρώπινο σώμα, για την ακρίβεια κάθε 2,5 τετραγωνικά εκατοστά του σώματος περιέχει πάνω από 32 εκατομμύρια βακτήρια! Ευτυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι ακίνδυνη…


7. Οι ξανθιές έχουν τα περισσότερα μαλλιά


Όχι δεν είναι ανέκδοτο και φυσικά μιλάμε για φυσικές ξανθιές. Το χρώμα των μαλλιών βοηθά στο να καταλάβουμε αν κάποιος έχει πολύ μαλλί ή όχι. Τις περισσότερες τρίχες λοιπόν έχουν οι ξανθιές με μέσο όρο τις 146.000, ενώ ακολουθούν οι μαυρομάλλες με 110.000 τρίχες και οι καστανές με 100.000 τρίχες. Τελευταίες και καταϊδρωμένες οι κοκκινομάλλες που καλό θα είναι να αποταθούν σε προγράμματα αποκατάστασης μαλλιών, γιατί έχουν μόνο 86.000 τρίχες… Τρίχες!


8. Το μωρο – κεφάλας!


Έχετε παρατηρήσει ότι τα μωρά δεν μπορούν να κρατήσουν όρθιο το κεφάλι τους; Ε, αυτό συμβαίνει γιατί το κεφάλι στη βρεφική ηλικία καταλαμβάνει το ? του συνολικού βάρους. Όταν γίνει ενήλικας, τότε το κεφάλι ζυγίζει μόλις το 1/8.


9. Αίμα, ο μακρινός ταξιδιώτης


Το αίμα διανύει τεράστιες αποστάσεις μέσα στο σώμα μας. Και αυτό γιατί υπάρχουν πάνω από 96 χιλιόμετρα αιμοφόρων αγγείων εκεί μέσα, με την καρδιά να αντλεί 7.500 λίτρα αίμα από αυτά τα αγγεία.


10. Το φτέρνισμα – Σουμάχερ


Ο αέρας που εκπέμπεται από το ανθρώπινο φτέρνισμα φτάνει ως τα 160 χιλιόμετρα την ώρα. Να ένας καλός λόγος να βάζετε το χέρι σας μπροστά όταν σας έρθει κάποια στιγμή να φτερνιστείτε. Με τέτοια ταχύτητα, άντε να προλάβει να καλυφθεί ο άλλος!


Πηγή: Cosmo.gr

Φύτρωσε στον πνεύμονά του μπιζελιά!1

Το σύμπτωμα της δύσπνοιας αντιμετώπιζε για μήνες ένας συνταξιούχος δάσκαλος από Μασαχουσέτη και όταν εισήχθη στο νοσοκομείο η διάγνωση που του έκαναν οι γιατροί ήταν: στον πνεύμονά σου φύτρωσε… μπιζελιά. Το φυτό, μάλιστα, ήταν περίπου 1,25 εκατοστά.




Ο Ron Sveden αντιμετώπιζε για μήνες εμφύσημα αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε.


Θεωρούσε πως θα αντιμετώπιζε διάγνωση για καρκίνο, αλλά μια ακτινογραφία αποκάλυψε αυτό που αναπτυσσόταν στον πνεύμονά του.


Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο ασθενής κατανάλωσε αρακά, ο οποίος ακολούθησε λανθασμένη οδό και φύτρωσε.


Όπως δήλωσε ο ασθενής, ένα από τα φαγητά που του προσέφεραν στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση περιείχε αρακά.


Γέλασε και το κατανάλωσε.Ο ασθενής αναρρώνει τώρα στο σπίτι του.

Βόρεια Κορέα – Νοίκιασε οπαδούς για το Μουντιάλ!

Βόρεια Κορέα: μία ομάδα που χρειάζεται φιλάθλους. Το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ, αρνούμενο να επιτρέψει στους πολίτες της χώρας να εγκαταλείψουν την πατρίδα γιατί φοβάται πως θα διαφύγουν, προσέλαβε Κινέζους για να ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική και να προσποιηθούν ότι υποστηρίζουν την ομάδα.




Για τους Βορειοκορεάτες που διέφυγαν του καθεστώτος, τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης τους προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα. Ενας πρώην χαμηλόβαθμος αξιωματικός της Βόρειας Κορέας, που τώρα ζει στη Βρετανία και δεν θέλει να κατονομαστεί, δήλωσε στον «Ιndependent» πως του λείπει η οικογένεια και η πατρίδα του και λαχταρά να επιστρέψει, αλλά αν το πράξει, αυτό θα σημαίνει την εκτέλεσή του. Είπε επίσης πως φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν, αν το καθεστώς ανακαλύψει πού βρίσκεται. Συμπλήρωσε πως για αρκετούς αυτοεξόριστους Βορειοκορεάτες η εθνική ομάδα ήταν σύμβολο του καθεστώτος. «Η ομάδα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης και τη βλέπουμε ως σύμβολο για το τι αφήσαμε πίσω μας. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει το καθεστώς», εξηγεί. Και προσθέτει πως «τα συναισθήματά μας είναι μπερδεμένα. Πανηγυρίζουμε για την ομάδα μας. Θέλαμε να νικήσουν τη Βραζιλία γιατί η ομάδα εκπροσωπεί και θυμίζει την πατρίδα μας. Ακόμη κι αν δεν υποστηρίζουμε την κυβέρνηση, είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας».


Στο Δυτικό Λονδίνο, το απόγευμα της Τρίτης, στην πρώτη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης των Βορειοκορεατών Κατοίκων, οι φυγάδες από την ασιατική χώρα στάθηκαν με τα χέρια στις καρδιές τους και τα μάτια κλειστά.


Δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους, να εργαστούν για να φέρουν τη δημοκρατία στη Βόρεια Κορέα και την επανένωση με το νότιο τμήμα της χερσονήσου. Ενα από τα μέλη ευχήθηκε επιτυχία στην ομάδα της Βόρειας Κορέας και προσκάλεσε τα υπόλοιπα μέλη να ευχηθούν μεγάλη νίκη επί της δυνατής Βραζιλίας.


«Επρεπε να φύγω από τη Βόρεια Κορέα, τη χώρα όπου γεννήθηκα», εξηγεί ένας άλλος άνδρας. «Εφυγα για την Κίνα, αλλά δεν ήμουν ούτε εκεί ασφαλής γι΄ αυτό συνέχισα να μετακινούμε μέχρι που έφτασα και εγκαταστάθηκα εδώ (στη Μεγάλη Βρετανία). Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ. Θα με σκοτώσουν, αν επιστρέψω. Θέλω να βοηθήσω κι άλλους Κορεάτες να αποκτήσουν την ελευθερία τους».


Μίλησε για την οδύσσειά του.


Τα χιλιόμετρα που περπάτησε ξεκινώντας από την Κίνα, τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη πριν περάσει από την Ασία στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το ταξίδι της Βόρειας Κορέας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εξίσου συναρπαστικό. Η ομάδα κατέχει τη χαμηλότερη θέση στην βαθμολογία της FΙFΑ από τις 32 φιναλίστ του Μουντιάλ.


Από την ημέρα άφιξής της, οι παίκτες της Βόρειας Κορέας επιδίδονται σε ανορθόδοξες προπονήσεις σε δημόσιο γυμναστήριο. Σε μία προπόνηση αντί να εξασκηθούν στα πέναλτι και τα κόρνερ μερικοί παίκτες τοποθετούσαν από μία μπάλα ανάμεσα στα πόδια των συμπαικτών τους. Σε μία άλλη περίπτωση άρχισαν να τρέχουν στο τοπικό γυμναστήριο ανάμεσα στα όργανα για τα βάρη προκαλώντας σύγχυση στους θαμώνες.


Αυτή τη φορά τουλάχιστον οι συνθήκες διαμονής τους είναι καλύτερες απ΄ αυτές που είχαν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που εμφανίστηκαν, το 1966 στην Αγγλία, όταν έκαναν προπονήσεις στο εργοστάσιο χημικών ΙCΙ.

Είχαν συλλογή από κρανία και οστά με ονόματα αγίων !!!!

ΣΤΑ ΙΧΝΗ κυκλώματος λαθρεμπορίας λειψάνων και θρησκευτικών κειμηλίων βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά τη σύλληψη ενός θρησκόληπτου Ελβετογερμανού και ενός νεαρού διακόνου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν εκατοντάδες τμήματα οστών και ανθρώπινων κρανίων, αρωματισμένα με μύρο και τοποθετημένα σε νάιλον συσκευασίες στις οποίες ήταν γραμμένα ονόματα αγίων.


Αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης παρακολουθούσαν και συνέλαβαν τον 43χρονο Ελβετογερμανό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση για τη Φρανκφούρτη. Ο κατηγορούμενος δήλωσε στον έλεγχο αποσκευών ότι μεταφέρει τμήματα λειψάνων, επιδεικνύοντας εκκλησιαστικό έγγραφο- πιθανότατα πλαστό- για να δικαιολογήσει την προέλευσή τους. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία κατά τον έλεγχο των αποσκευών του βρήκε συνολικά 205 τμήματα οστών και μία ασημένια λειψανοθήκη με εγχάρακτη αναπαράσταση του Αγίου Δημητρίου. Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι συνάντησε έναν διάκονο στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και ότι σκόπευε να παραδώσει τα λείψανα σε έναν αρχιμανδρίτη στη Γερμανία. 




Κλιμάκιο της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας ταξίδεψε στις Σέρρες και συνέλαβε τον 24χρονο διάκονο, στο σπίτι του οποίου νέα έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς. Εκεί φυλούσε 505 τμήματα οστών και 15 κρανία στα οποία αναγράφονταν ονόματα αγίων, ενώ επίσης είχε στην κατοχή του μία βυζαντινή εικόνα και έναν σταυρό του 19ου αιώνα, δύο βυζαντινά δαχτυλίδια, πέντε νομίσματα και δέκα ναρκωτικά χάπια.

Γυναίκες: ξοδεύουν τρία χρόνια από τη ζωή τους σε ψώνια !!!

Τρία χρόνια από τη ζωή τους αφιερώνουν οι γυναίκες για να κάνουν τις αγορές τους και σε αυτές, εκτός από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, περιλαμβάνονται και τα τρόφιμα.


Μάλιστα, οι γυναίκες, κατά μέσο όρο, δαπανούν περίπου τον ίδιο χρόνο για να ψωνίσουν για τον εαυτό τους, όσο και για το σπίτι, αγοράζοντας τρόφιμα.




Έτσι, έρευνα που έγινε από την εταιρία OnePoll με τη συμμετοχή 2.000 γυναικών έδειξε ότι οι κυρίες επισκέπτονται περίπου 84 καταστήματα για να αγοράσουν είδη διατροφής και περνούν εκεί 94 ώρες και 55 λεπτά ετησίως. Όταν όμως βγαίνουν για να αγοράσουν ρούχα-περίπου 30 φορές το χρόνο- αφιερώνουν λίγο περισσότερο χρόνο, 100 ώρες και 48 λεπτά.


Η βόλτα στις βιτρίνες, γίνεται πιο συχνά απ΄ότι οι αγορές, (51 φορές το χρόνο) αλλά ο χρόνος που δαπανάται αγγίζει τις 49 ώρες-πολύς χρόνος αν σκεφτεί κανείς πως η μέση γυναίκα περνά δύο μερόνυχτα το χρόνο βλέποντας… βιτρίνες.


Συνολικά, οι γυναίκες αφιερώνουν για την εμφάνισή τους 90 εξόδους στα μαγαζιά ετησίως από τις οποίες οι 30 είναι για ρούχα, οι 15 για παπούτσια, οι 18 για αξεσουάρ και οι 27 για είδη καλλωπισμού. Επίσης βγαίνουν περίπου 57 φορές το χρόνο για βιβλία και 19 φορές για δώρα.


Αν συνυπολογιστούν όλα αυτά για μια περίοδο 63 ετών, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μια γυναίκα περνά, δύο χρόνια και δέκα μήνες στα … μαγαζιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!