Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Online Αγορες! ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ PAYPAL !! Ο Ασφαλέστερος τρόπος για online αγορες!!!

S.O.S! Online Αγορες! ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ PAYPAL !! Ο Ασφαλέστερος τρόπος για online αγορες!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!


Τι είναι η Paypal

Τι είναι η Paypal, γιατί μπορείτε να την εμπιστευθείτε και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Η PAYPAL, είναι συνώνυμο του όρου “Ασφαλείς Συναλλαγές”.


Ιδρύθηκε το 1998 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σήμερα αποτελεί ιδιοκτησία της “e-Bay”. Αυτή τη στιγμή, έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και είναι ο ασφαλέστερος, αλλά και ο δημοφιλέστερος τρόπος διακίνησης χρημάτων στο διαδίκτυο.


ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η PAYPAL


Η PAYPAL είναι ένας διεθνής χρηματοπιστωτικός οργανισμός, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές, όπως, αγορές και πωλήσεις μέσω internet, εγγραφές και συνδρομές, ακόμα και δωρεές.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ;


Η PAYPAL δεν είναι μόνο, “ασφαλείς συναλλαγές”. Είναι ο ασφαλής τρόπος συναλλαγών!
Αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή επιχειρήσεων διεθνούς και μη εμβέλειας, για διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, αλλά και ιδιωτών για τις πιο απλές συναλλαγές.


ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ


Η PayPal λειτουργεί σαν ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Διατηρεί μέσα στα απόρθητα συστήματα και τις ισχυρά κρυπτογραφημένες σελίδες, τα στοιχεία του λογαριασμού σας, καθώς και τα χρήματα που της διαθέτετε, κάθε φορά, για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία αυτά, ΔΕΝ γνωστοποιούνται ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο, σε κανέναν!


ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ PAYPAL;


Ναι. Η δημιουργία λογαριασμού στο PAYPAL, είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται ακριβώς όπως η δημιουργία ενός λογαριασμού mail. Φυσικά, η μόνη διαφορά, είναι πως θα πρέπει να δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, για ευνόητους λόγους. Αμέσως, μετά, μέσα από τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να δηλώσετε μία έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε συναλλαγή επιθυμείτε.


ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ!


Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να αποκτήσετε μία χρεωστική κάρτα.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;


Η χρεωστική κάρτα, λειτουργεί ακριβώς όπως και μια πιστωτική, αλλά διαφέρουν σημαντικά. Κατ’ αρχήν, η χρεωστική κάρτα, δεν μπορεί να έχει πιστωτικό υπόλοιπο, αν δεν της το δώσετε. Αυτό σημαίνει, πως για να χρησιμοποιηθεί, πρέπει πρώτα να της καταθέσετε χρήματα. Εάν η κάρτα δεν έχει υπόλοιπο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ούτε να σας χρεώσει. Στην ουσία, είναι ένα εικονικό πορτοφόλι.


Με την χρεωστική κάρτα δεν πληρώνετε συνδρομή και μπορείτε να την έχετε “άδεια”, δηλαδή να μην καταθέσετε κανένα ποσό, μέχρι να θελήσετε να την ξαναχρησιμοποιήσετε.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;


Εύκολα, γρήγορα και χωρίς διαδικασίες. Σχεδόν όλες οι τράπεζες εκδίδουν χρεωστικές κάρτες σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να απαιτούν δικαιολογητικά, ύπαρξη λογαριασμού στην τράπεζα, ούτε καν έγκριση! 


ΘΑ ΕΧΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ PAYPAL;


Όχι. Η PAYPAL είναι υπηρεσία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Δεν πρόκειται ποτέ να σας ενοχλήσει “ως τράπεζα” (π.χ. για έκδοση πιστωτικών καρτών, έκδοση δανείων, οφειλές κλπ.)


ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ;


Μόνο η PAYPAL γνωρίζει τα στοιχεία σας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει εντολές από εσάς. Όταν εσείς, μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό, δώσετε εντολή μεταφοράς χρημάτων.


Kανείς άλλος έχει πρόσβαση, ούτε μπορεί να δει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Γι’ αυτό και αποτελεί την ασφαλέστερη υπηρεσία διαδικτυακής μεταφοράς χρημάτων. Άλλωστε, η βασική αρχή ασφαλείας, στις αγορές μέσω Internet, είναι η μη εμφάνιση των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων, σε ξένους!


Η PAYPAL ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΗ;


Η PAYPAL χρησιμοποιεί SSL τεχνολογία για να διατηρεί τα αρχεία εκατομμυρίων χρηστών ασφαλή. Τα κορυφαία μέτρα πρόληψης και προστασίας, την καθιστούν πρώτη επιλογή, ακόμη για μεταφορές χρημάτων μεγάλων εταιρειών σε όλο τον πλανήτη.


Όπως αναφέραμε και πριν, ποτέ και για κανέναν λόγο, δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία σας (αριθμοί καρτών, αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών κλπ.) στον αποδέκτη της συναλλαγής.


Άλλος ένας λόγος εμπιστοσύνης, είναι πως η PAYPAL σας προστατεύει και σας ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε συναλλαγή  πρόκειται να διενεργηθεί από τον λογαριασμό σας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Η PAYPAL, ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ!


H PAYPAL, αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει και οποιαδήποτε “κακή συναλλαγή”, μπορεί να προκύψει “εκτός PΑΥPAL”. Mπορείτε να αναζητήσετε στο GOOGLE τις περιπτώσεις ανθρώπων που πέσανε θύματα απατεώνων, εν συνεχεία απευθύνθηκαν στην PAYPAL για βοήθεια και βγήκαν αλώβητοι και με τα χρήματά τους  στη θέση τους!


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η PAYPAL ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;


Η PAYPAL είναι ένας πανίσχυρος οργανισμός, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται τεράστιες και αναρίθμητες συναλλαγές, επαγγελματιών και ιδιωτών, σε όλο το κόσμο. Μέσω του “Resolution Center” στον ιστοχώρο της, πραγματοποιούνται και τέτοιου είδους καταγγελίες, τις οποίες είναι σε θέση να ξακαθαρίσει.


Με την κατάθεση καταγγελίας, η PAYPAL καλεί τους αποδέκτες της “κακής συναλλαγής” να δώσουν εξηγήσεις. Εάν υπάρξει επικοινωνία και αποκατάσταση της συναλλαγής σε αυτό το στάδιο, το θέμα κλείνει εκεί. Εάν δεν υπάρξει αποκατάσταση, τότε ο καταναλωτής διακόπτει κάθε επικοινωνία με τον αποδέκτη, και το θέμα περνά προς επίλυση στην PAYPAL.


Σε αυτό το στάδιο πια, οι αποδέκτες, σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να επικοινωνήσουν με την PAYPAL και να προχωρήσουν στην σχετική αποκατάσταση, εντός 10 ημερών από την καταγγελία. Εάν και πάλι δεν υπάρξει επικοινωνία, τότε η PAYPAL εξαναγκάζει τους αποδέκτες σε άμεση επιστροφή των χρημάτων, στον καταναλωτή.


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET;


Ναι. Μέσω του λογαριασμού σας στην PAYPAL, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω internet, χωρίς  να χρειάζεται να δώσετε κάθε φορά τα στοιχειά των καρτών σας σε “τρίτους”.


Αν θέλετε απλά να δημιουργήσετε λογαριασμό, συνδεθείτε με τον ιστοχώρο της PAYPAL, κάνοντας “κλικ εδώ”. www.paypal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!