Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ 1$ Μεταβείτε στην Πράγα με πακέτο αξίας 3.600$!POKER Στην BWIN ! 1000$ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ !!



POKER Στην BWIN ! 1000$ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ !!




ΜΕ 1$ Μεταβείτε στην Πράγα με πακέτο αξίας 3.600$!Ένα live τουρνουά πριν από τα τέλη του έτους.


Οι προκριματικοί διεξάγονται από 26.09. έως 27.11.2011!

Ενας γρίφος που θα σας τρελάνει!!!

Ενας γρίφος που θα σας τρελάνει!!!




Μετρήστε τους ανθρώπους της φωτογραφίας και περιμένετε. Ξαναμετρήστε τους όταν η εικόνα αλλάξει και... ΩΧ τι έγινε τώρα;;;;;;





Διάβασε περισσότερα: Xamaileon News:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Μοναδική οφθαλμαπάτη ! Δείτε τις φωτογραφίες !

Πιστεύω όλοι σας είδατε ότι στη δεύτερη φωτογραφία υπάρχουν τρία γουρουνάκια το ένα δίπλα στο άλλο...Από τη πρώτη φωτογραφία και εμείς άλλα συμπεράσματα βγάλαμε....Δείτε τη μεγάλη φωτογραφία !




Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM 

Η συγκλονιστική ιστορία μιας νοσοκόμας που έγινε εκατομμυριούχος!

Η συγκλονιστική ιστορία μιας νοσοκόμας που έγινε εκατομμυριούχος!


Η αφοσίωση της…την έκανε εκατομμυριούχο!




Η Νew York Post αποκαλύπτει πως μια νοσοκόμα στη Νέα Υόρκη έγινε ξαφνικά εκατομμυριούχος. Η τυχερή Φιλιπινέζα, που υπηρέτησε την κυρία της για περισσότερο από 20 χρόνια, είναι σήμερα μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στο Μανχάταν.


Η Ηuguette Clark άφησε μια τεράστια περιουσία στη γυναίκα που ήταν αφοσιωμένη δίπλα της και την φρόντιζε μέχρι τον θάνατό της.


Η γυναίκα που είχε ψυχολογικά προβλήματα και πέρασε όλη της την ζωή μέσα σε 4 τοίχους παρέα με τις κούκλες της, τη μουσική και την Φιλιππινέζα που την φρόντιζε, έφυγε από την ζωή στα 104 της χρόνια!


Τα χρόνια που την φρόντιζε η 61χρονη δεν τα ξέχασε και της «χάρισε» το αμερικάνικο όνειρο! Της άφησε 33.600.000 δολ. , την συλλογή με τις κούκλες της και ένα σπίτι!


prionokordela.gr


Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM

Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;

Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν, έχουν κατά καιρούς...πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες.


Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές, συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ!




Η 'κατάρα' του Αγίου και οι 'περίεργες' συμπτώσεις.


Η υπόθεση ότι εκεί βρίσκονται τα οστά του Απόστολου Πέτρου, παραμένει για αιώνες ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν και η μόνη ιστορική αναφορά που υποστηρίζει ότι ο Αγιος Πέτρος μαρτύρησε και θάφτηκε στα υπόγεια του Βατικανού προέρχεται από τον Γαΐο και ανάγεται στα 200 μ.Χ., εν τούτοις για τους καθολικούς αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα! Μια πεποίθηση που οδήγησε και τον Μεγάλο Κωνσταντίνο στην ανέγερση της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, στο σημείο αυτό.


Το 1624 ξεκίνησαν οι πρώτες έρευνες στις στοές του Βατικανού, για την αναζήτηση των οστών του Απόστολου Πέτρου, οι οποίες όμως δεν κράτησαν πολύ, αφού συνοδεύτηκαν από μία σειρά 'περίεργων' συμπτώσεων:


ο Πάπας Ουρβανός VIII αρρώστησε, δεκάδες εργάτες έχασαν μυστηριωδώς τη ζωή τους, ενώ σταδιακά επικράτησε η η δοξασία ότι ο Αγιος δεν ήθελε να διαταραχθεί η ησυχία του και γι αυτό έστελνε κατάρα σε όποιον τολμούσε να τον ενοχλήσει! Ο φόβος αυτός, σταμάτησε για τουλάχιστον 300 χρόνια κάθε έρευνα στην περιοχή.


Τα αρχαία συγγράμματα με τα μεγάλα μυστικά!


Οι τεράστιες βιβλιοθήκες που εκτείνονται σε δεκάδες χιλιόμετρα κάτω από τη γη του Βατικανού, φέρονται να περιέχουν έναν αμύθητο θησαυρό αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, πως ανάμεσα στα βιβλία που φιλοξενούνται σε αυτές, υπάρχουν αρχαία συγγράμματα που θεωρούνται χαμένα ή παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό! Κείμενα που αν ποτέ δοθούν στη δημοσιότητα θα αποκαλύψουν μυστικά και αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα την ιστορία της ανθρωπότητας!


Η νεκρόπολη παπων και πρωτοχριστιανων


Ακριβώς κάτω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, βρίσκεται η 'νεκρόπολη των παπων' ενώ λίγο παραπέρα βρίσκονται θαμμένοι και πολλοί Πρωτοχριστιανοί. Η νεκρόπολη του υπόγειου Βατικανού, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το βιβλίο του Dan Brown 'Illuminati'. Οι περίφημες 'τρύπες φιδιώ' που αναφέρονται στο βιβλίο και στην πραγματικότητα είναι 'σωλήνες για νεκρικές σπονδές', περιγράφονται με γλαφυρό τρόπο από τον συγγραφέα:


'Οι πρωτοχριστιανοί πίστευαν στην ανάσταση των νεκρών, γι αυτό χρησιμοποιούσαν τις τρύπες αυτές για να ταΐζουν τους νεκρούς, χύνοντας μέλι και γάλα στις κρύπτες κάτω από το Βατικανό', γράφει.


Η χρονομηχανή του πατέρα Ernetti!


Μία ακόμη θεωρία για τους θησαυρούς που κρύβει το υπόγειο Βατικανό, είναι αυτή της χρονομηχανής του πατέρα Ernetti. Ο γάλλος καθολικός ιερέας Francois Brune μέσα από το βιβλίο του 'Το νέο μυστήριο του Βατικανού', υποστηρίζει οτι ένας καθολικός ιερέας - ο πατέρας Ernetti Pelegrino- λίγο πριν ξεψυχήσει το 1994 του έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη: πως κατάφερε να δημιουργήσει μια μηχανή του χρόνου με την οποία κατέγραψε την στιγμή της Σταύρωσης του Ιησού! Η χρονομηχανή -σύμφωνα με τον Fracois Brune- βρίσκεται στα υπόγεια του Βατικανού


http://tsekouratoi.blogspot.com

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!

Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν ” Πρέζα” ή ” Άσπρη” ή ” Ζουζού” ή κάποιοι άλλοι ” παραμύθα” , ακόμα και παραμύθα και ” Βασίλισσα” με έχουν πει !!




Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...


πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.


Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.


Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες , ούτε γυναίκες , ούτε νέους , ούτε γέρους , ούτε φτωχούς ή πλούσιους .


Όποιος με πλησίαση τον ” παίρνω” μαζί μου σε ένα ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό τον ” θάνατο”. Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός μου, να σκοτώσω όσο πιο πολλούς μπορώ και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά, άλλωστε έχω βοήθεια, έχω σύμμαχο τον φόβο να μάθουν πια είμαι , την άγνοια που έχει ο κόσμος για εμένα.


Βλέπεις συνήθως ο κόσμος αναγκάζεται να με γνωρίσει τις περισσότερες φορές αφού έχω κάνει ήδη την δουλειά μου και όχι πρίν, κάνεις δεν πιστεύει ότι θα του χτυπήσω την πόρτα και θα αρρωστήσω τα παιδιά του και εκεί ακριβώς εγώ ύπουλα πατάω και όσο ο κόσμος δεν μαθαίνει για έμενα τόσο πιο εύκολα πηγαίνω κοντά τους !


Μου αρέσει να σε παίρνω από το χέρι σε μικρή ηλικία και να σε γνωρίζω στους φίλους και συνεργάτες μου , στα άλλα τα ναρκωτικά και εσύ αργά ή γρήγορα να έρχεσαι στην αγκαλιά μου, αφού σε ετοιμάσουν για έμενα.


Μόλις με δοκιμάσεις γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σου παίρνω όλο τον πόνο που σου προκαλούν τα συναισθήματα και η πραγματικότητα της ζωής , που είναι τόσο σκληρή, έρχομαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου , σε κάνω να αισθάνεσαι ανίκανος -η όταν είσαι μακριά μου και βασιλιά όταν είσαι κοντά μου.


Σε παρασέρνω μαζί μου και δεν φοβάσαι τίποτα , σου κάνω παρέα συνέχεια και είναι πολύ εύκολο να σε κάνω να πιστέψεις ότι φταίει το σύστημα , το κράτος , η οικογένεια σου. Έτσι δεν είναι ?


Μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και που έχεις μπλέξει, μέχρι τα πρώτα ίχνη στέρησης εμφανιστούν , όλα είναι μαγικά. Ζεις σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο και σιγά σιγά έχεις γίνει ολοκληρωτικά δικός μου, τώρα μου ανήκεις, τώρα θα με γνωρίσεις πραγματικά , τώρα χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.


Δεν μπορείς ούτε να φας, ούτε να κοιμηθείς , ούτε να δουλέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, να ονειρευτείς, ούτε να κουνηθείς, τώρα καταλαβαίνεις ότι με έχεις παντρευτεί και είναι πολύ δύσκολο να με χωρίσεις .


Δεν θα σε αφήσω να φύγεις, έχουμε πορεία μαζί, τώρα θα κάνεις ότι σου πω για να με βάλεις στο σώμα, στις φλέβες, στη μύτη σου.


Βλέπεις είμαι παρα πολύ ακριβή, δεν ζητάω μόνο τα χρήματα σου, αυτά που θέλω από εσένα είναι και η ψυχή σου , το πνεύμα σου και το σώμα σου. Θέλω το μυαλό σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από έμενα, θέλω οι γύρω σου να σε κοιτάνε με αηδία και να κουνάνε το κεφάλι, να χάσεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , ελευθέριας και ειλικρίνειας .


Τώρα θέλω να πληγώνεις όποιον σε πλησιάζει, να φέρεις την οικογένεια σου σε απόγνωση μέχρι να την διαλύσεις τελείως, να χάσουν κάθε ελπίδα σωτήριας για εσένα και να μείνεις μόνος-η και πάλι να βρίσκεις παρηγοριά μόνο σε εμένα.


Επίσης θέλω να γεμίσεις δικαστήρια και καταδίκες, αν γίνεται να σαπίσεις σε κάποιο βρώμικο κελί φυλακής ή να ουρλιάζεις για βοήθεια δεμένος σε κάποιο ψυχιατρείο.


Θέλω τα χέρια σου, τις φλέβες σου, το συκώτι σου και το αίμα σου , θέλω τα πάντα από εσένα και τα παίρνω μέχρι να πεθάνεις σε κάποιο ατύχημα ή να ξεζουμίσω ότι έχει απομείνει απο εσένα και να σε βρούνε “μπλε” σε κάποια τουαλέτα ή κάτω απο καμιά γέφυρα, μόνο και πεταμένο.


Όλα αυτά θέλω από εσένα για να σε αφήσω και να πάω σε κάποιον άλλων, είμαι τόσο άπληστη που δεν μου φτάνει τίποτα .


Το μόνο που μισώ και μπορεί να σε πάρει απο έμενα είναι τα “προγράμματα” είναι αυτοί που μένουν ” καθαροί” απο εμένα και αναρρώνουν ενωμένοι , δουλεύουν με τον εαυτό τους και βλέπουν τι τους έχω κοστίσει .


Τους μισώ άλλα έχω μεγάλη υπομονή , αν μείνει κάποιος μόνος θα τον βρώ και θα τον κάνω πάλι δικό μου, μισώ την διαδικασία της αναρρώσης , μισώ τα προγράμματα πλήρης αποχή και αυτούς που ξέφυγαν απο έμενα.


Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει.


http://tsekouratoi.blogspot.com


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!


Με εκτίμηση
"ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ" Συμβουλευτικό κέντρο εξαρτημένων & συνεξαρτημένων ατόμων.
23920 43443 / 6932 437237
www.aytognosia.com

Απίστευτο σπάνιο βίντεο !!! Bob Marley !! '' Γ**Ω ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ''


Έκαψα (I.D.)την ταυτότητα μου! Έκαψα το πιστοποιητικό γέννησής μου!!Εκαψα την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης μου!! Απλα γιατί δεν θέλω να είμαι σκλάβος ή ένα ζώντανό ζώων / μια σανίδα για ΑΥΤΟΥΣ ΓΑΜ****ΝΟΥΣ πού ονομάζουμε "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ". 


Δεν θα κυβερνηθώ από ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!! Γ**ώ τη νέα παγκόσμια τάξη, και σκατό ελίτ τους!


Bob Marley 




Χαμός στο διαδίκτυο για το χωριό με τις 25.000 λεσβίες!

Χαμός στο διαδίκτυο για το χωριό με τις 25.000 λεσβίες!


Και όμως η παρακάτω είδηση που θα μπορούσε είναι το σενάριο ταινίας, προκάλεσε την «κατάρρευση» του διαδικτύου στη Σουηδία που δέχτηκε επίσκεψη από 25.000.000 Κινέζους χρήστες!Η είδηση που αναρτήθηκε σε διάφορους ιστότοπους στην Κίνα, σχετικά με το χωριό Chako Paul, στη Σουηδία, προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό στο διαδίκτυο.




Αμέσως παρατηρήθηκε μια απίστευτη επισκεψιμότητα από εκατομμύρια χρήστες σε διάφορα Σουηδικά sites, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε πολλά sites της χώρας, αφού το Σουηδικό δίκτυο κατέρρευσε!!


Η είδηση είχε ως εξής: Το Chako Paul ιδρύθηκε το 1820, από μια πλούσια χήρα και είχε στην είσοδο της πόλης 2 ξανθιές σέξι φρουρούς που χτυπούσαν τους άντρες όταν προσπαθούσαν να μπουν στην πόλη. Στην περιοχή κατοικούν 25.000 περίπου καλλονές, οι οποίες…επιδίδονται σε καυτά λεσβιακά όργια!


Τελικά η είδηση απεδείχθη φάρσα, αλλά το κακό σε πολλούς server της Σουηδίας είχε ήδη γίνει, αφού οι Κινέζοι χρήστες έψαχναν μανιωδώς να μάθουν λεπτομέρειες. «Φάτε μάτια ψάρια» δηλαδή…


ΠΗΓΗ: http://onairnews.blogspot.com
ΠΗΓΗ: enimerosigreece

Απίστευτο !! Το "χαμένο" βίντεο,προσελήνωση του Άρμστρονγκ το 1969!!!



Η Ευκαιρία του καφέ ! Organo Gold : Η Μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο του καφέ ήρθε και στη Ελλάδα !! Μαθετε περισσοτερα σήμερα!!

Η Organo Gold συνδυάζει την απαράμιλλη ενέργεια του γανοδέρματος με τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο χώρο της υγείας και της ευεξίας. 
Τοποθετώντας την επιχείρησή σας Organo Gold στα πλαίσια της παγκόσμιας τάσης γήρανσης του πληθυσμού, η επιτυχία και το μέγεθος της είναι ορίζονται αποκλειστικά από εσάς. Είτε αναζητάτε καλύτερη υγεία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή πλούτο, η Organo Gold μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Όντας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Organo Gold είστε την κορυφή των προτεραιοτήτων μας.
Φανταστείτε να ζείτε μία ζωή γεμάτη υγεία, αφθονία και ελευθερία. Φανταστείτε ότι έχετε πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν τη δυναμική του γανοδέρματος. Φανταστείτε πόσο τεράστια μπορεί να είναι η παγκόσμια αγορά για αυτά τα προϊόντα. Και τώρα φανταστείτε πως μπορούν όλα αυτά να σας επηρεάσουν. 

Το αποκλειστικό σύστημα καταβολής προμηθειών της Organo Gold, το παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε συνδυασμό με τη δυναμική του γανοδέρματος συνηγορούν όλα ότι πρόκειται για την τέλεια στιγμή.


Η Organo Gold εστιάζεται στην αυτόνομη ενδυνάμωση του ατόμου αξιοποιώντας την ομαδική εργασία. Το κορυφαίο σύστημα ανταμοιβών της Organo Gold κάνει τα πάντα δυνατά. Είναι ένα πρωτοποριακό και γενναιόδωρο σύστημα το οποίο σας ανταμείβει για την ατομική σας δέσμευση και την ηγεσία που επιδεικνύετε. 

Η δύναμη της Organo Gold έχει ήδη δημιουργήσει εισοδήματα που έχουν αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Μπορεί να αλλάξει και τη δικιά σας ζωή. 


Η Εγγραφη στην εταιρία όπως και η παραγγελίες προιόντων μπορει να γίνει online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας. Organo Gold

Η Organo Gold παρέχει στα επίσημα μέλη της :


1) ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδα με το δικο σας προσωπικό κωδικό,μέσα απο την οποία οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται , να αγοράζουν , και να εγγράγονται ως νέα μέλη.


2) Το δικαίωμα αγοράς των προιόντων της σε τιμές χονδρικής και μεταπώλησης σε τιμές λιανικής με κέρδος 50%


Παράδειγμα:Εάν καποιος φίλος σας , ή κάποα επιχείρηση προβεί σε αγορα προιόντων είτε online είτε offline αξίας 1.000 euro , εσεις κερδίζετε τα 500 !


3) Το δικαίωμα εγγραφής νέου μέλους το οποίο θα είναι σύσταση δίκη σας στην εταιρία , και θα έχει τις ίδιες παροχές και δικαιώματα με εσάς.


Φυσικά σε αυτή την περίπτωση , λόγω του ότι φέρατε ένα καινούργιο μέλος στην εταιρία , η εταιρία δεν μπορεί παρα να σας ανταμοίψει με ένα γεναιόδωρο ποσοστό επί των πωλήσεων του νέου μέλους.


Στην περίπτωση που το νέο μέλος που εσείς φέρατε στην εταιρία κάνει ακριβώς το ίδιο με εσας , η εταιρία συνεχίζει να ανταμοίβη εσάς για την σύσταση που κάνατε , όπως και το νέο μέλος εφόρου ζωής!


Στην ουσία η Organo Gold δίνει σε όλους εσάς την ευκαιρία έναρξης μιας νέας επιχείρησης franchise που μπορεί να προωθηθεί είτε online είτε offiline με μηδαμινό κόστος.


Για περισσότερες λεπτομέριες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας Click Here


For English Verson Click Here

Η Ρουλέτα και τα μυστικά της!! Δαμάστε το θυρίο !!

Η Ρουλέτα και τα μυστικά της!!!





Οι περισσότεροι από εσάς θα θεωρήσουν περιττό να εξηγήσουμε τι είναι η ρουλέτα αλλά να είστε σίγουροι πως υπάρχει αρκετός κόσμος που δε γνωρίζει ακριβώς.


williamhillcasino.com


Τοποθετούμε τη Ρουλέτα στην κατηγορία Money Makers γιατί όπως καταλάβατε δεν είναι τρόπος για να δημιουργήσουμε σταθερό εισόδημα καθώς εμπεριέχει υψηλό ρίσκο. Μπορεί όμως να μας φτιάξει ένα καλό αρχικό κεφάλαιο για τις υπόλοιπες δουλειές μας αν έχουμε υπομονή και δεν παρασυρθούμε απ'το εύκολο κέρδος.


Η ρουλέτα λοιπόν είναι ένα απ'τα κλασικά παιχνίδια των καζίνο εδώ και αρκετά χρόνια και λειτουργεί ως εξής:


Ένας δίσκος με αριθμούς από το 0 μέχρι το 36 περιστέφεται και γύρω από αυτόν γυρνάει μια μπίλια. Όταν σταματά η περιστροφή η μπίλια κάθεται σε έναν αριθμό και η παρτίδα τελειώνει. Αν έχουμε προβλέψει σωστά κερδίζουμε, αν όχι χάνουμε και πάλι απ'την αρχή.


Η ρουλέτα προσφέρει τα εξής πονταρίσματα:


1. Κέρδος = το ποντάρισμά μας επι 2
- Κόκκινο/Μαύρο : Κάθε αριθμός (εκτός του 0) έχει κόκκινο ή μαύρο χρώμα. Αν προβλέψουμε σωστά παίρνουμε το ποντάρισμά μας επί 2.
- Μονά/Ζυγά : Οι αριθμοί (εκτός του 0) είναι Ζυγοί ή Μονοί. Αν προβλέψουμε σωστά παίρνουμε το ποντάρισμά μας επί 2.
- 1-18/19-36 : Όπως είπαμε ο δίσκος της ρουλέτας περιλαμβάνει αριθμούς απ'το 0 ως το 36. Το 0 δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το ποντάρισμα αρα πρέπει να προβλέψουμε αν ο αριθμός που θα έρθει θα είναι από το 1 ως το 18 ή απο το 19 ως το 36. Αν προβλέψουμε σωστά παίρνουμε το ποντάρισμά μας επι 2.


2. Κέρδος = το ποντάρισμά μας επί 3
- Οριζόντιες Δωδεκάδες 1-12, 13-24, 25-36 : Το τραπέζι στοιχημάτων της ρουλέτας χωρίζεται σε τρείς οριζόντιες δωδεκάδες. Μια από το 1 ως το 12, μια απο το 13 ως το 24 και μια από το 25 ως το 36. Αν προβλέψουμε σωστά σε ποιά δωδεκάδα θα βρίσκεται ο αριθμός στον οποίο θα κάτσει η μπίλια παίρνουμε το ποντάρισμά μας επί 3.
- Κάθετες Δωδεκάδες 1-34, 2-35, 3-36 : Το τραπέζι στοιχημάτων της ρουλέτας χωρίζεται σε τρείς κάθετες δωδεκάδες (στήλες). Μια από το 1 ως το 34, μια από το 2 ως το 35 και μια από το 3 ως το 36. Αν προβλέψουμε σωστά σε ποιά δωδεκάδα θα βρίσκεται ο αριθμός στον οποίο θα κάτσει η μπίλια παίρνουμε το ποντάρισμά μας επί 3.


3. Κέρδος = το ποντάρισμά μας επί 9, 18 ή 36
- Αριθμοί απ'το 0 ως το 36 : Σε αυτό το ποντάρισμα παίζουν όλοι οι αριθμοί μαζί και το 0. Είναι το πιό κερδοφόρο και το πιο δύσκολο στην πρόβλεψη. Το τραπέζι στοιχημάτων της ρουλέτας χωρίζεται σε αριθμούς απ'το 0 ως το 36 όπως βλέπουμε παρακάτω


Τραπέζι στοιχημάτων


α) Αν ποντάρουμε σε 4 διπλανούς αριθμούς (π.χ. 19,20,22,23) τοποθετώντας το ποντάρισμά μας στο κέντρο του τετραγώνου που σχηματίζουν και προβλέψουμε σωστά παίρνουμε το ποντάρισμά μας επι 9.



β) Αν ποντάρουμε σε 2 διπλανούς αριθμούς (π.χ. 29,31 ή 26,27) τοποθετώντας το ποντάρισμά μας στη γραμμή που ενώνει τους δύο αριθμούς και προβλέψουμε σωστά παίρνουμε το ποντάρισμά μας επι 18.


γ) Αν ποντάρουμε σε έναν αριθμό τοποθετώντας το ποντάρισμά μας πάνω του και προβλέψουμε σωστά παίρνουμε το ποντάρισμά μας επι 36.


Έτσι λειτουργεί λοιπόν η ρουλέτα. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα συστήματα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε χρήματα απο αυτό το παιχνίδι.


Όλοι οι τρόποι για να δαμάσετε το θηρίο online και offline.


Συστήματα Κόκκινο/Μαύρο, Μονά/Ζυγά και 1-18/19-36


Ρίσκο : Υψηλό


Τα πιο απλά, γρήγορα αλλά ταυτόχρονα και πιο επικίνδυνα συστήματα ρουλέτας είναι τα συστήματα για το Κόκκινο/Μαύρο, Μονά/Ζυγά και 1-18/19-36. Τα συστήματα αυτά είναι επικίνδυνα για την online ρουλέτα καθώς οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται εκεί μπορούν εύκολα να παρακάμπτουν τη λογική στατιστική και να βγάζουν πραγματικά ό,τι θέλουν.


Ας δούμε λοιπόν το σύστημα.


Όπως είπαμε πρίν σε αυτά τα πονταρίσματα παίρνουμε το ποντάρισμά μας επι 2. Δηλαδή αν ποντάρουμε 5 ευρώ στο Μαύρο και έρθει θα πάρουμε πίσω 10 ευρώ.


Για να περιορίσουμε τον κίνδυνο πρέπει να παίζουμε σε online καζίνο που προσφέρουν δωρεάν spin, δηλαδή τη δυνατότητα να γυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να χρειάζεται να ποντάρουμε σε κάθε γύρισμα.*


Εγώ χρησιμοποιώ το Aurumage ένα όχι και τόσο γνωστό online καζίνο αλλά είναι ότι πρέπει για τη δουλειά που το θέλουμε και έχει πολλά προνόμια.


Λοιπόν, ξεκινάμε γυρνώντας τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τον αριθμό που έρχεται. Έστω ότι ήρθε το 13, που είναι Μαύρο, Μονό (ODD) και 1-18.


Ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τον αριθμό που έρχεται. Έστω ότι ήρθε το 29, που είναι Μαύρο, Μονό (ODD) και 19-36.


Ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τον αριθμό που έρχεται. Έστω ότι ήρθε το 5, που είναι Κόκκινο, Μονό (ODD) και 1-18.


Βλέπουμε ότι η μπίλια έκατσε 3 συνεχόμενες φορές σε Μονό (ODD) αριθμό άρα δημιουργείται μια ευκαιρία για ποντάρισμα. Ποντάρουμε 1 μονάδα στο αντίθετο δηλαδή στο Ζυγό (EVEN) και γυρνάμε τη ρουλέτα.


Έστω ότι ήρθε το 31 που είναι Μαύρο, Μονό (ODD) και 19-36. Χάσαμε αλλά συνεχίζουμε να ποντάρουμε στο Ζυγό (EVEN) αυτή τη φορά διπλασιάζοντας το αρχικό μας ποντάρισμα δηλαδή ποντάροντας 2 μονάδες και ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα.


Έστω ότι ήρθε το 28, που είναι Κόκκινο, Ζυγό (EVEN) και 19-36. Κερδίσαμε 4 μονάδες δηλάδη κερδίσαμε τις 3 μονάδες (1 στο πρώτο ποντάρισμα και 2 στο δεύτερο) που ποντάραμε συνολικά συν 1 μονάδα καθαρό κέρδος.


Και έτσι λειτουργεί το σύστημα. Δηλάδη όταν δούμε το Κόκκινο ή το Μαύρο, τα Ζυγά ή τα Μονά και τα 1-18 ή τα 19-36 να έρχονται 3 συνεχόμενες φορές ποντάρουμε στο αντίθετο. Όταν χάνουμε συνεχίζουμε να ποντάρουμε στο αντίθετο διπλασιάζοντας κάθε φορά το ποντάρισμά μας μέχρι να κερδίσουμε και κάθε φορά θα κερδίζουμε 1 μονάδα. Σε αυτό το διπλασιασμό οφείλεται ο κίνδυνος του συγκεκριμένου συστήματος γιατί αν δούμε παρακάτω


1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024...
Αρκούν 13-14 χαμένες παρτίδες (κάτι που συμβαίνει συχνά ότι και αν σας λένε όσοι πουλάνε συστήματα ρουλέτας στο ίντερνετ) για να φτάσετε το όριο του τραπεζιού (συνήθως 500-1000 ευρώ ή δολάρια) πράγμα που σημαίνει πως είστε αναγκασμένοι να ποντάρετε συνεχώς το όριο του τραπεζιού με αποτέλεσμα να τινάξετε τη μπάνκα σας στον αέρα γιατί πλέον δε θα μπορείτε να διπλασιάζετε οπότε είστε καταδίκασμένοι να χάσετε αρκετά.


Συστηματα Δωδεκάδων (Κάθετων και Οριζόντιων)


Τα παρακάτω συστήματα ισχύουν για τις κάθετες και της οριζόντιες δωδεκάδες.


Θα χρειαστούμε και πάλι ένα online καζίνο που προσφέρει τη δυνατότητα των free spins.


Σύστημα Πρώτο


Ρίσκο: Χαμηλό


Γυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε. Έστω ότι έρχεται ο αριθμός 8 που βρίσκεται στην μεσαία κάθετη δωδεκάδα.


Ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε. Έστω ότι έρχεται ο αριθμός 17 που βρίσκεται στην μεσαία κάθετη δωδεκάδα.


Ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε. Έστω ότι έρχεται ο αριθμός 29 που βρίσκεται στην μεσαία κάθετη δωδεκάδα.


Βλέπουμε πως μέχρι στιγμής έχουν έρθει 3 συνεχόμενοι αριθμοί που βρίσκονται στην ίδια κάθετη δωδεκάδα. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να ποντάρουμε.


Ποντάρουμε 1 μονάδα στην αριστερή και μια μονάδα στη δεξιά κάθετη δωδεκάδα και γυρίζουμε τη ρουλέτα.


Έστω ότι έρχεται ο αριθμός 14 που βρίσκεται στη μεσαία κάθετη δωδεκάδα. Χάσαμε αλλά ξαναποντάρουμε στις υπόλοιπες δύο δωδεκάδες αυτή τη φορά τριπλασιάζοντας το αρχικό μας ποντάρισμα.


Ποντάρουμε 3 μονάδες στη δεξιά και 3 μονάδες στην αριστερή κάθετη δωδεκάδα και γυρίζουμε τη ρουλέτα.




Έστω ότι έρχεται ο αριθμός 33 που βρίσκεται στη δεξιά κάθετη δωδεκάδα. Κερδίσαμε 9 μονάδες με καθαρό κέρδος 1 μονάδα.


Έτσι λειτουργεί το πρώτο μας σύστημα. Δηλαδή γυρίζουμε τη ρουλέτα μέχρι να δούμε 3 συνεχόμενους αριθμούς απ'την ίδια δωδεκάδα (είτε κάθετη είτε οριζόντια) και μετά ποντάρουμε στις υπόλοιπες δύο δωδεκάδες τριπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας κάθε φορά που χάνουμε.


Το σύστημα έχει μεσαίο ρίσκο γιατί καλύπτουμε τα δύο τρίτα του τραπεζιού με τα πονταρίσματά μας οπότε είναι πολύ δύσκολο, όσο και αν μας μισεί ο αλγόριθμος του καζίνο, να χάσουμε πάνω από 6-7 συνεχόμενες παρτίδες. Προσωπικά οι περισσότερες χαμένες παρτίδες που έχω δει με αυτό το σύστημα είναι 7 και αυτό ελάχιστες φορές.


Σύστημα Δεύτερο


Ρίσκο: Χαμηλό


Το συγκεκριμένο σύστημα είναι αργό και βασανιστικό αλλά έχει το χαμηλότερο ρίσκο και είναι το πιο κερδοφόρο. Επειδή θα χρειαστούν πολλά γυρίσματα της ρουλέτας χωρίς ποντάρισμα θα σας περιγράψω το σύστημα σύνοπτικά και όχι βήμα-βήμα όπως τα προηγούμενα.


Αρχικά διαλέγουμε ποιές δωδεκάδες θέλουμε να παρακολουθήσουμε (τις κάθετες ή τις οριζόντιες).


Γυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τη δωδεκάδα κάθε αριθμού που έρχεται. Δώστε ένα γράμμα σε κάθε δωδεκάδα για συντομία (π.χ. Α Β Γ). Όταν δούμε οτι μια δωδεκάδα δεν έχει έρθει για 8 συνεχόμενες φορές αρχίζουμε να ποντάρουμε σ'αυτή τη δωδεκάδα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:


Το σύστημα αυτό είναι πραγματικά ότι καλύτερο και ότι πιο σίγουρο υπάρχει. Ακόμα και όταν οι αλγόριθμοι τρελαίνονται να είστε σίγουροι πως κάποια στιγμή θα κερδίσετε. Προσωπικά δεν έχω φτάσει σε επίπεδο μεγαλύτερο των 20 μονάδων πονταρίσματος οπότε καταλαβαίνετε πως το σύστημα έχει αρκετά χαμηλό ρίσκο και καλά κέρδη.

WeRlive:ΑΝ είστε ένας εμπειρογνώμονας σε κάτι,Θέλουμε να σας γνωρίσουμε!Θα σας δώσουμε 100% ΔΩΡΕΑΝ ό, τι χρειάζεστε για να εκτελέσετε μία επιτυχημένη online επιχείρηση!!

ΑΝ είστε ένας εμπειρογνώμονας σε κάτι,Θέλουμε να σας γνωρίσουμε!




Θα σας δώσουμε 100% ΔΩΡΕΑΝ ό, τι χρειάζεστε για να εκτελέσετε μία επιτυχημένη online επιχείρηση,συμπεριλαμβανομένου του VideoChat πρόγραμματος, σε απευθείας σύνδεση.





Μπορείτε να δημιουργήσετε tutorials, να τραβήξετε μια φωτογραφία, με παροχή υπηρεσιών ακόμα και όταν δεν είστε online, και θα εξακολουθήτε να πληρώνεστε!




Όλες οι χρέωσεις των πελάτων σας χειρίζονται από εσας ο οποίος σας πληρώνει δύο φορές το μήνα, για την ώρα, κάθε φορά.



18+ Απίστευτο Βίντεο !! Χιλιάδες γυμνές γυναίκες σε δημόσιο χώρο !!! Δείτε το !!

18+ Απίστευτο Βίντεο !! Χιλιάδες γυμνές γυναίκες σε δημόσιο χώρο , για τις ανάγκες φωτογράφισης !!





Ενά μικρό,συγκινητικό Flash Back για εμάς που είμαστε γεννημένοι την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 80 ... από 1980 μέχρι 1989 !!!

Είμαστε ακόμα από 20 εώς 30... δηλαδή στη καλύτερη ηλικία... 

Θα θέλαμε να θυμόμαστε τις μουσικές εκείνης της εποχής αλλά ήμασταν πολύ μικροί για να έχουμε τέτοιες αναμνήσεις (αν και το Sweet Dreams των Eurithmics ηχεί ακόμα στα αυτιά μας, γιατί μπορούσαμε να έχουμε γλυκά όνειρα)... 

Ήμασταν στην τελευταία δεκαετία που προλάβαμε Κρυφτό, Κυνηγητό, Κλέφτες κι Αστυνόμους κ.α. ...


Βλέπαμε Στρουμφάκια, Thundercats, Κabamaru και Candy Candy και όχι Pokemon, Digimon και Yu Gi Oh... 

Παίζαμε με Playmobil και LEGO και όταν θέλαμε ποδόσφαιρο υπήρχε ακόμα κάποια αλάνα να μας δεχθεί... 

Τρώγαμε καραμελάκια ΡΕΖ, γαριδάκια Extra και Φοφίκο... 

Βλέπαμε εκπαιδευτική τηλεόραση στην ΕΡΤ1 και Φρουτοπία και του κουτιού τα παραμύθια... 


Επίσης κάναμε ακόμη παιδικά πάρτυ στα σπίτια μας και δεν τρέχαμε σε κάθε τυχαίο παιδότοπο... 

Δεν γεννηθήκαμε μέσα στην Τεχνολογία αλλά την ανακαλύψαμε σε μία καλύτερη ηλικία - χωρίς να είναι η μοναδική επιλογή διεξόδου μας από την καθημερινότητα...

Τις πρώτες πορνό ταινίες τις βλέπαμε σαν κλέφτες στο Βίντεο του Μπαμπά, όχι όπως τώρα που με ένα κλικ τα παιδάκια βρωμίζουν την ψυχή τους...

Ακούγαμε τη φωνή του άλλου όταν παίρναμε τηλέφωνο μέχρι που μας έφαγαν τα SMS...

Παίρναμε εκατομμύρια φακελάκια με αυτοκόλλητα Panini και όταν μας τύχαινε κάποιο σπάνιο το δείχναμε σε όλο το σχολείο...


Παίρναμε κουλούρια και λουκουμάδες με ζάχαρη από το κυλικείο και όχι τυποποιημένες τυρόπιτες...

Τρώγαμε Κουκουρουκου και Σοκοφρέτες...


Κάναμε ψεύτικα τατουάζ από τις τσίχλες...

Διαβάζαμε Μπλεκ και Σούπερ Κατερίνα... με αγνά μέχρι τότε μηνύματα...και όχι πως θα σου κάτσει η φίλη του φίλου σου...

Τρώγαμε την Φάτσα Μπανάνα από την ΕΒΓΑ και τις γρανίτες Turbo πριν τις καταργήσουν...

Τρώγαμε ακόμη σπιτικό φαγητό... 

Πρωτοχρονιά και Ανάσταση καθόμασταν με την οικογένεια μας και δεν τρέχαμε 00.01 στο πρώτο κλαμπ να τσακίσουμε Mojito, space kai Cuervo...

Είδαμε τα πρώτα Χρυσά σε Ολυμπιακούς αγώνες με την Βούλα Πατουλίδου και τον Πύρρο Δήμα...

Τραγουδήσαμε κομμάτια της Χαρούλας, της Αρβανιτάκη Άννας Βίσση , Α.Τσουκαλα , Vips , Ρακιντζή , Αρβανίτη , 2002GR κ.α που ήταν απίθανα...

Καταφέραμε ίσως να δούμε μια φορά στη ζωή μας την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σανίδι...

Είδαμε σε πρώτη εκτέλεση απίθανες σειρές ... από το Εκμέκ Παγωτό και τους Απαράδεκτους μέχρι τις Τρεις Χάριτες και τους Μεν και Δεν...

Ξέραμε μόνο τη Μπαλαρίνα και το Μύλο στα Λούνα Παρκ και δεν μας έφευγε η ψυχή στα 3G...

Μας έδιναν ένα πεντοχίλιαρο οι γιαγιάδες και οι παππούδες και νιώθαμε ευτυχισμένοι... Δεν ήμασταν μουρτζούφληδες όπως τώρα που αν πάρουν 20 ευρώ κοιτάζουν με μισό μάτι...


Δεν είχαμε ανάγκη να γίνουμαι ΕΜΟ γιατί ζούσαμε με ευτυχία...

Ακόμα και το Game Boy δεν μας έκλεινε σπίτι... το παίρναμε και τρέχαμε έξω να το μοιραστούμε με τους φίλους μας...

Γράφαμε ακόμη ραβασάκια και δεν κάναμε comment σε Hi5...

Βγαίναμε με τα ποδήλατα στο δρόμο και δεν κινδυνεύαμε τόσο...

Βλέπαμε τα Νιτζάκια σε βιντεοκασέτες και βλέπαμε και μαζεύαμε τους Κατσίστες--- απίστευτε Χαλ Χόγκαν και Ντόλαρ μαν...


Θυμάστε τους Ευχούλιδες?

Χάρρυ Κλύν σόου και Δέκα Μικροί Μήτσοι...

Παίρναμε τα μικρά μερεντάκια με το πλαστικό κουταλάκι και όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα κρουασάν είχαμε ψαρώσει...

Κόντρα Πλακέ, Τροχός της Τύχης, Μέγκα Μπάγκα, 'Αλλα Κόλπα (Ά ρε Βλάσση)... 

Τα σόου της Ρούλας Κορομηλά και το Ciao Ant1...

Ghostbusters- Karate Kid - ET - Home Alone - Γκούνις - Σεξογήινη (Ποιός δεν είχε κολλήσει με την Κίμ Μπάσιτζερ;)

Carousel και Disney club στο Mega...

Παίζαμε Μήλα - Σχοινάκι - Μακριά γαϊδούρα

Βλέπαμε Transformers - GIJo - Rambo - Αστυνόμο Σαΐνη

Προλάβαμε όλη την εξέλιξη του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς και το Baywatch καθώς και τον Ιππότη της Ασφάλτου...


Τραγουδήσαμε "Το νού σου κύριε οδηγέ" και χορέψαμε λαμπάντα...

Πίναμε SINALCO...To θυμάστε ρε παιδιά;

Πηγαίναμε στα "Ηλεκτρονικά" και παίζαμε Super Mario, Sonic, Mortal Compact, Streetfighter, Bubble Bubble, Tetris, Arcanoid, Top Gun και στα πλοία τρέχαμε να βρούμε που τα έχουν κρυμμένα...

Οι γονείς μας δεν ανησυχούσαν αν θα γυρίσουμε σώοι όπως τώρα... Ματώναμε τα γόνατα μας και συνεχίζαμε το παιχνίδι...

Φορούσαμε μπότες Wermacht και μπουφάν FLY ενώ είχαμε μπλουζάκια με τον Fido Dido...

Βλέπαμε Tom & Jerry, Looney toones, Bugs Bunny και Coyte με το Bippp Bippp... 

Θυμάστε τα καραμελάκια που όταν τα έβαζες στο στόμα ανατινάσσοταν; Και τη μόδα με τις τσίχλες Shock, το σπανάκι του Ποπάυ και τα τσιγάρα του Αστερίξ; 

Τρώγαμε Smarties...

Παίζαμε Μπουκάλα και Θάρρος ή Αλήθεια...

Πατούσαμε τα κουτάκια από τα αναψυκτικά και περπατούσαμε σαν να ήταν τακούνια...

Παίζαμε με την Τσουλήθρα με τα πιγκουινάκια και με τα όπλα και τις μπάλες NERF...

Κάναμε απίστευτες πλάκες με τις μπουγελόφατσες και τα μπουγέλα γενικά στα σχολεία...

Βλέπαμε Μαγκάιβερ και Φλας...

Παίρναμε τα φακελάκια που είχαν τα πατίνια με διάφορες φιγούρες και τις Κωλοφωτιές (Πυγολαμπίδες)...

Διαβάζαμε Ποπάυ και Τιραμόλα...

Πίναμε Carnation και Dolca και τρώγαμε Veloutela της ΦΑΓΕ...

Ντυνόμασταν Νιτζα, Καουμπόυ και Ρομπέν των Δασών τις Απόκριες και όχι Πίκατσου και Μπομπ Σφουγγαράκης... 

Ψάχναμε για αυτοκόλλητα και τάπες στα γαριδάκια...

Είχαμε τα κλασσικά walkman με τα ακουστικά με το σφουγγαράκι στο πλάι και με το ζόρι χωρούσαμε στη τσέπη μας δύο κασέτες...

Κάναμε κοπάνες για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι για να πάμε στα WEB και στα InSpot...

Βλέπαμε το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι...

Παίζαμε με τους Φωτεινούλιδες και την Πατατο-οικογένεια...

Βλέπαμε Αυθαίρετους, Ρετιρέ και Μικρομεσαίους...

Συνωστιζόμασταν στα Βίντεο Κλαμπ, για να πάρουμε κασέτες με τον Μουστάκα, τον Τσάκωνα, τον Ταμτάκο και τους νέους τότε Μιχαλόπουλο, Γαρδέλη, Ψάλτη και Στίβ Ντούζο...

Παίζαμε ακόμα με μπίλιες...

Παίζαμε με τα ΥΠΕΡΑΤΟΥ καρτελάκια... αυτοκίνητα-πλοία-Αεροπλάνα

Παίρναμε τα φακελάκια με τις φάρσες, μελανό μάτι, σκουλήκια στο νερό, τρύπιο δάχτυλο και άλλα πολλά...

Είχαμε τις χλαπάτσες...

Πιάναμε 4-4 τα Μιράντα Παπαδοπούλου και τα βουτούσαμε στο γάλα...

Bλέπαμε Power Rangers - Sailormoon - Batman - Spiderman - Dragonball...

Τρώγαμε Derby της ΙΟΝ και τσίχλες Big Babol...

To πρώτο μας ηλεκτρονικό το Atari και ακολούθησαν NES, Super Nintendo, Mega Drive...

Βλέπαμε Παντρεμένους με παιδιά και τσαντιζόμασταν που η μαμά μας ήθελε να βλέπει Ατίθασα Νιάτα και Τόλμη και Γοητεία...

Τρώγαμε τα λαστιχένια αρκουδάκια και τα μπουκαλάκια της Κόκα Κόλα...

Παίρναμε την τσίχλα σωληνάριο και τα γλειφιτζούρια κραγιόν...

Πηγαίναμε στα μηχανήματα που έβγαζαν τα μπαλάκια με τα δωράκια και είχαμε αγωνία τι θα πετύχουμε...

Τρώγαμε Φουντούνια- Δρακουλίνια- Πακοτίνια και Λόττο...

Λέγαμε 6 αριθμούς για το νεόφερτο τότε Λόττο στους γονείς, αλλά ποτέ δεν μας κάθισαν ;( ...

Παίρναμε Ξυστό και αν μας έπεφτε ένα κατοστάρικο, παίρναμε άλλο ένα και το χάναμε και αυτό...

Είδαμε να ξεφυτρώνουν καρτοτηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα και κάναμε συλλογή από τηλεκάρτες...

Βάζαμε τα σπορτεξάκια με τα φώτα και είχαμε κολλήσει με τις τσάντες PAXOS...και ξερός...

Παίζαμε με στρατιωτάκια και τους αλεξιπτωτιστές με το πλαστικό αλεξίπτωτο... θυμάστε;

Παίζαμε με τα πλαστικά βατραχάκια που έκαναν τον μυστήριο ήχο...

Παίζαμε τον Γιατρό (τρελή φάση) και μπάσκετ μέσα στο σπίτι με τις κάλτσες...

Βλέπαμε τον Διαμαντένιο κόσμο... με τα δωμάτια και στο τέλος με τη μπάλα με τα ασημένια χαρτάκια...

Βλέπαμε το ART ATTACK με το Πέτρινο άγαλμα στο τέλος που έκανε τις ερωτήσεις...

Βλέπαμε το Φώτα παρακαλώ με τον Μποστατζόγλου και το παιδικό πρόγραμμα με τα κρυμμένα αντικείμενα στις παιδικές χαρές...

Βλέπαμε Μάπετ Σόου...

Παίζαμε το Φωτιά Φωτιά στη πέρα γειτονιά και Σ' αγαπώ Σ'αγαπώ που με βάζεις...

Tις καραμέλες γάλακτος ΚΟΚΟΣ και τα Blu...

Tα σοκολατάκια Noiseta που προσπαθούσαμε να πάρουμε από τη φοντανιέρα της μαμάς...

Το μπισκότο Choco bloom...

Ροκάραμε με το Losing my religion από R.E.M. και συγκινηθήκαμε με το Nothing compares to you της Sinead o'Connor...

Πηγαίναμε ακόμα και βλέπαμε Καραγκιόζη και όταν με το σχολείο μας είχαν πάει να δούμε την Αρκούδα (Θυμάστε;) είχαμε συγκινηθεί πολύ...

Παίρναμε το μπλοκ με τις χειροτεχνίες και με το ασημόχαρτο και το χρυσόχαρτο φτιάχναμε στολίδια τα Χριστούγεννα...

Βλέπαμε Παιχνίδια χωρίς Σύνορα...

Είδαμε Michael Jordan και μαζεύαμε κάρτες ΝΒΑ...

Τρώγαμε Lila Pause και Milka...

Βάζαμε στο γάλα μας για να το πιούμε πιο εύκολα HEMO Caotonic και ήρθε η ώρα να αρπάξουμε το Nesquick...

Το πρώτο μας φιλί δίνονταν με ακούμπισμα των χειλιών και όχι κατευθείαν η γλώσσα στον ουρανίσκο...

Τρώγαμε και τα ΤΙ & ΤΙ...

Βλέπαμε μικρό μου Πόνυ και Αμποτ και Κοστέλλο...

Τρώγαμε γλειφιτζούρια Chupa Chups και Boomer...

Μαζεύαμε καπάκια από αναψυκτικά στα ταβερνάκια που πηγαίναμε με τους γονείς ενώ τώρα μαζεύουν τις μπίλιες από τα μπουκάλια που ανοίγουν...

Θυμάται κανείς τις πορτοκαλάδες με το αλουμινένιο καπάκι;...

Τρώγαμε παγωτά ΑΓΝΟ με την φάτσα με την τσιχλομυτούλα...

Πιάναμε τα καλαμάκια και βάζοντάς τα κάτω από τη μασχάλη, κάναμε τεχνητά Αέρια...

Ακούγαμε Στέφανο Κορκολή, Οmega Vibes, Αλέξια και Κωνσταντίνα...

Βλέπαμε το ΑΡΓΑ και το Μπίγκο με τον Νίκο Μαστοράκη...

Είδαμε χιλιάδες σποτάκια εναντίων των Ναρκωτικών...

Βρέχαμε χαρτοπετσέτες και τις πετούσαμε σε ακαθόριστες πορείες και όποιον έβρισκε...

Παίζαμε με νεροπίστολα...

Βλέπαμε τους Αστρομαχιτές να κυνηγούν τα Γκάγκς...

Βλέπαμε ακόμα Λευκά Χριστούγεννα, πριν οι εποχές γίνουν και αυτές ΕΜΟ...

Παίρναμε το τριπλό πακετάκι με Μερέντα, Μπισκότα και μπαστουνάκια...

Τρώγαμε 10 με τόνο...

Τρώγαμε τυράκια BABYBEL και LA VAS QUI RIT(που το λέγαμε πάντα λαβάς τυρί)... 

Διαβάζαμε Αλμανάκο και Σαΐνια...

Τρώγαμε σοκολατίνες και Κορνέδες και όχι κρέπες Σοκό - Μπανά - Μπισκό...

Στο γήπεδο παίρναμε ΚΩΚ και Σάμαλι...

Περνούσε από τα σχολεία ο κλασσικός τύπος με το Σαλέπι...

Τρώγαμε ακόμα παγωτό από τον πλανόδιο, που αν μας συμπαθούσε έβαζε και λίγο παραπάνω...

Βάζαμε κολόνια Μυρτώ...

Λουζόμασταν με Johnson's όχι πια δάκρυα και βάζαμε τραυμαπλάστ με φιγούρες και ας μην είχαμε πληγή...

Τρώγαμε Καραμπόλα, αλλά ανοίγαμε το δωράκι πριν φάμε το παγωτό...

Μασούσαμε τσίχλες STIMOROL και Brooklyn...

Λέγαμε ανέκδοτα με τον Τοτό και τους Πόντιους...και όχι με Ξανθιές

Προλάβαμε Κωνσταντίνο Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου και όχι τις τωρινές κόπιες τους, που μας βασανίζουν ανελέητα...

Παίζαμε τα επιτραπέζια της ΜΒ όπως ΗΟΤEL, Μάντεψε ποιος, Το στοιχειωμένο σπίτι...

Είδαμε τον Casper και τον Σκαθαροζούμη...

Περάσαμε την επιδρομή από ψείρες και κόνιδες, και όμως είμαστε εδώ...Το φάρμακο που είχαν οι μαμάδες βρωμούσεεε...

Κάναμε γαργάρες με ACT μετά το τρίψιμο των δοντιών...

Τρώγαμε σοκολάτες ΒRΕΑΚ και όταν βγήκε η λευκή με τα Corn Flakes είχαμε μείνει...

Eίδαμε το Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά και λατρέψαμε τα Cheerios από την σκηνή με τον μπαμπά στο πιάτο...

Τρώγαμε μπισκότα Rondo...και ανοίγαμε πρώτα να φάμε τη σοκολάτα ή τη βανίλια και μετά το μπισκότο...

Λησμονήσαμε και την Φραουλοπατούσα της ΕΒΓΑ...

Bλέπαμε τα Ρακούνς και τον Ντένις τον Τρομερό... Παράλληλα με το Για μπα Ντα μπα Ντου του Φρεντ από τους Flinstones που τα άκουγε μονίμως από την Βίλμα...

Βλέπαμε την σειρά με το ανθρώπινο σώμα και το πως λειτουργεί ο οργανισμός...

Φορούσαμε σπορτέξ Strike και Mitsuko...

Τις τσίχλες μπάλες ποδοσφαίρου και τα σοκολατένια κέρματα τα θυμάστε;...

Τα μπαστουνάκια που είχαν μέσα καραμελάκια και στην κορυφή κάποιο ήρωα του Καραγκιόζη;...

Οι μαμάδες φορούσαν μπλούζες με βάτες και λέγαμε ότι είναι σαν το Ρόμποκοπ...

Τρώγαμε γκοφρέτα SMASH και Serenata...

Τα κοριτσάκια έπαιρναν Αλληλογραφίες με άρωμα και έτρωγαν γλειφιτζούρια με σχήμα πιπίλας... για τώρα ας μη πω καλύτερα...

Βλέπαμε Μικρή Λουλού - Ten Ten και τα Ρώσικα παραμύθια με την μυστήρια μουσική στην ΕΡΤ...

Τα πατουσάκια που βάζαμε μέσα στο φακελάκι με τη ζάχαρη...

Τα καραμελάκια TIC-TAC...

Tραγουδούσαμε το Μ'αρεσει να μη λέω πολλά και το Λιωμένο Παγωτό (που κολλούσε πάντα στο χέρι)...

Ήμασταν κολλημένοι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

Βλέπαμε Sport Billy και ΗΕ-ΜΑΝ...

Κάναμε μανία τα παπούτσια All STAR και τα Dock Martins... ενώ τα αγοράκια μόνο Boxer...

Bλέπαμε το Legends of the Hidden Temple με τις ομάδες των παιδιών...που έμπαιναν στο ναό...

Κλέβαμε από το πορτοφάλι της μαμάς και όχι του γείτονα..

Το σεξ, ήταν ταμπού και κουβέντα στα κρυφά...

Κάθε βράδυ λέγαμε "Καληνύχτα" ένας, ένας και αν δεν τελειώναμε, δεν κοιμόμασταν...

Κοιμόμασταν σε φίλους Σαββάτο βράδυ και το κανονίζαμε από την Κυριακή...

Η γιαγιά τις Κυριακές, έφτιαχνε γλυκό νεράτζι. Και ναι, μας άρεσε...

Όταν μας επισκεπτόταν κάποιος, δεν τον κοιτούσαμε στα χέρια...

Αγοράζαμε καινούρια τετράδια και κάθε χρόνο ορκιζόμασταν ότι θα τα κρατήσουμε καθαρά. 2 βδομάδες μετά είχαν γεμίσει στιχάκια και μηνύματα με τον διπλανό...

Παίζαμε με πλαστελίνες και PLAY DOH...

Ο μπαμπάς στο αυτοκίνητο άκουγε Δήμου, Μάνου και Scorpions

Όταν βλέπαμε προφυλακτικά και τράπουλές με τσόντες, κοκκινίζαμε...

Θεωρούσαμε πορνό την "Γαλάζια Λίμνη"...

Παίρναμε κιμωλίες από τον πίνακα του σχολείου... και λερώναμε ο ένας τον άλλο...

Ερωτευόμασταν και το μάθαινε όλο το τμήμα...

Αργήσαμε να μάθουμε το πώς γίνονται τα παιδιά...ενώ τώρααα...

Βλέπαμε το λικέρ στο σύνθετο του σαλονιού και δοκιμάζαμε...

Χορεύαμε ακόμη μπλουζ στα πάρτυ...

Οι γιαγιάδες μας φορούσαν μαντίλες και έφτιαχναν πίττες ενώ τώρα τις πετυχαίνεις στο ΖΑΡΑ και στα ΛΑΚ...

Τις Κυριακές, σηκωνόμασταν απο νωρίς για να προλάβουμε τα "παιδικά"...

Ζητούσαμε ακόμη για δώρο αυτοκινητάκια τα αγόρια και κούκλες τα κορίτσια...ενώ τώρα ζητούν το νέο Grand Theft Auto για το PSP...

Ζωγραφίζαμε ακόμη σε χαρτί και όχι με προγράμματα στα VISTA...

Τι μόδα με τους πολύχρωμους πηλούς στα σχολεία, τη θυμάστε; ...

Κρεμούσαν οι μαμάδες τη ΒΑΠΟΝΑ στις ντουλάπες και εμείς επηρεασμένοι από τη διαφήμιση φωνάζαμε...θα τη κρεμάσει...

Τα μακρόστενα σωληνάρια που τα κουνούσαμε και βγάζαμε με το κυκλάκι τις φούσκες; ...

Τα παιχνιδάκια με τη μπιλίτσα που προσπαθούσαμε να βρούμε την τρύπα...

Είχαμε κολλήσει τη μανία με τον πολύχρωμο κύβο του Ρούμπικ...

Φτιάχναμε ακόμη παζλ και οι γονείς μας τα έκαναν κορνίζες...

Είχαμε δει όλοι φαντάζομαι τη Γοργόνα και τη Ροξάνη με την Ντάρυλ Χάνα...

Τα κουτάκια της Πεπσι με τα διάφορα σχέδια τα θυμάστε; ...

Τα τρελομπαλάκια τα οποία τα πετούσαμε και τα βρίσκαμε ένα τετράγωνο πιο κάτω...

Τα πανηγύρια στο χωριό που πηγαίναμε μια φορά το χρόνο και τρώγαμε ότι παραδοσιακό υπήρχε...

Τη μανία με τα ΓΙΟ-ΓΙΟ...

Τα ζελεδάκια του Λάβδα που τα παίρναμε με τα σακουλάκια και τις μακρόστενες καραμέλες με τα φρούτα...

Τη πίτσα που τη τρώγαμε σπάνια και κάναμε γιορτή κάθε φορά που μαθαίναμε ότι οι γονείς θα μας πάνε σε πιτσαρία...

Παίζαμε με τα αυτοκινιτάκια που για να μετακινηθούν τους βάζαμε ένα κέρμα...

Θυμάστε τα VIEWMASTER?

Το ζαχαρούχο γάλα Βλάχας και το τρέξιμο που κάναμε για να προλάβουμε μια κουταλιά πριν το βάλει όλο στο γλυκό η μαμά...

Τις Χριστουγεννιάτικες καρτέλες με τους αριθμούς που είχαν σοκολατάκια από πίσω...

Οι γιαγιάδες μας έφτιαχναν πίττες και κουλουράκια, τώρα φτιάχνουν τα νύχια και τα μαλλιά τους...

*[{ Κλείνοντας τα ματιά μου γίνομαι πάλι μικρό παιδί… μπορεί να δακρύζω με όλες αυτές τις αναμνήσεις που πέρασαν και έφυγαν… αλλά και μονό που τις έζησα όταν ανοίγω τα ματιά είμαι με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλι…

Κάθε στιγμή που περνάει μου έρχονται ακόμα περισσότερα στο μυαλό…

Πόσο αθώοι ήμασταν…

Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο από την αθωότητα στην πλήρη ενοχή… αλλά τουλάχιστον μας έχουν μείνει κάποια σωσίβια από τα παιδικά μας χρονιά και μπορούμε να βλέπουμε πιο θετικά τα πράγματα που μας συμβαίνουν…

5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100…

Φτου και βγαίνω…

Βγαίνω από την καθημερινότητα και γίνομαι πάλι παιδί…

Γιατί είμαι ευτυχισμένος που γεννήθηκα αυτή τη δεκαετία και πρόλαβα να ζήσω όλα αυτά…

http://www.facebook.com/group.php?gid=39722641896


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!