Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η θέση της γυναίκας στις αρχαίες θρησκείες και η άνοδος της Πατριαρχικής παράδοσης!!!

Η θέση της γυναίκας στις αρχαίες θρησκείες και η άνοδος της Πατριαρχικής παράδοσης!!


Η υψηλότερη και πιο σεβαστή θεότητα που λατρεύθηκε από τους πρωϊμότερους πολιτισμούς ήταν η Μάνα Γη.




Η μητέρα Θεά. ή απλώς «Η Μητέρα».


Τα αρχαιότερα αγάλματα Θεάς που έχουν βρεθεί,έχουν ηλικία 35.000 ετών. Από την στιγμή που είναι το θηλυκό που έχει την ικανότητα να κουβαλάει τη ζωή,
να την φανερώνει και να την μεγαλώνει, και επιπλέον με ένα μηνιαίο κύκλο όπως της ιερής σελήνης κάτι που την συνδέει με την ισχυρή δύναμη της, δεν είναι περίεργο πως η ίδια η Φύση θεωρείτο θηλυκή.


Η μήτρα από όπου όλοι προήλθαμε θα είναι επίσης και ο τάφος μας..


Οι γυναίκες στις εποχές εκείνες με σεβασμό θεωρούντο ως οι δωρητές αλλά και οι καταστροφείς της ζωής. Επίσης θεωρείτο πως οι γυναίκες ήσαν ευλογημένες με το δώρο της διαίσθησης και πως μπορούσαν να εισέλθουν στον «κάτω κόσμο», την «άλλη πλευρά», το υποσυνείδητο, εκεί όπου θα μπορούσε -η γυναίκα- να επικοινωνήσει με τα πνεύματα και έτσι η τέχνη του σαμανισμού πολλές φορές εξασκείτο από τις γυναίκες.


Πολλές παγανιστικές κουλτούρες θεωρούσαν μάλλον φυσικό, το να καταλαβαίνουν οι γυναίκες καλύτερα τα μυστικά του Σύμπαντος. Συχνά, ήσαν οι γυναίκες εκείνες που λειτουργούσαν ως μάγισσες (σοφές), ιέρειες, μάντισσες, θεραπεύτριες, μαίες, και σύμβουλοι στα οικογενειακά ή στα περί της τεκνοποίησης. Οι γυναίκες αναγνωρίζονταν επίσης ως φιλόσοφοι, επιστήμονες ή αθλήτριες και συμμετείχαν στην πολιτική.


Είχαν επίσης περιουσία δική τους και κερδίζανε τον σεβασμό της κοινωνίας με την γενναιότητα, την αποφασιστικότητα, την δυνατή θέληση, την χάρη και τις δεξιοτεχνίες τους. Σε αυτές τις φυσικές κουλτούρες η ανάγκη για μια ισορροπία μεταξύ των αντιθέτων ήταν μία αρχή, ευρέως κατανοητή. Το να παραμελήσεις το ένα μέρος θα δημιουργούσε ανισορροπία και έτσι οι άντρες και οι γυναίκες εναρμονίζονταν με σκοπό να σχηματίσουν ένα όλον.


Το αιώνιο τραγούδι της Θεάς που οι γυναίκες τραγουδούσαν από την αυγή της ανθρώπινης συνείδησης, βιαίως σώπασε από την ανατέλλουσα πατριαρχική παράδοση. Οδηγημένοι από την απληστία , την πικρία, τον φθόνο και τον φόβο, οι πατριαρχικοί «πατέρες» σκόπευαν στο να καταπιέσουν τις γυναίκες και τις δυνάμεις τους.


Έχοντας και την θρησκεία που αυτοί δημιούργησαν με όλα της τα αντίφυσικά δόγματα από πίσω τους, οι γυναίκες έμαθαν να είναι υπάκουες έτσι ώστε να είναι «καλές». Βασικά αυτοί οι άντρες διαστρέβλωσαν τα πάντα και δαιμονο-ποίησαν όλα τα αρχαία γονιμικά σύμβολα τα οποία οι παγανιστές είχαν ως ιερά, όπως το φίδι, το δέντρο, το μήλο και φυσικά την γυμνή γυναίκα, την «ξεμυαλίστρα» (η οποία αναγνωρίζεται την μυθιστορία του κήπου της Εδέμ).


Η Εύα είναι η πρώτη αμαρτωλή. Μια ξεμυαλίστρα είναι υπεύθυνη για τις αμαρτίες του ανθρώπου. Για να μην ξεχνάμε και την Εβραϊκή ιστορία της Λίλιθ, της πρώτης «κακής γυναίκας» που θεωρείται «κακή» από τους πατριαρχικούς πατέρες γιατί ήθελε να είναι ανεξάρτητη και δεν δέχθηκε να υποτάσσεται στον άνδρα της Αδάμ. Ή την Μαρία την Μαγδαληνή, την καημένη «παραστρατημένη γυναίκα» που ακολούθησε τον ραβίνο Jesua, η οποία στην πραγματικότητα ήταν μια ιέρεια.


Μια σεξουαλικά ενεργή ιέρεια, όπως ήσαν οι περισσότερες ιέρειες στις ημέρες των παγανιστικών κοινωνιών.



Οι γυναίκες σε αυτή την νέα πατριαρχική, μονοθεϊστική θρησκεία, θεωρούντο ως πολίτες δευτέρας διαλογής, στους οποίους δεν ήταν επιτρεπτό να διαβάζουν, να δημιουργούν ή να τους ανήκει περιουσία.


Ούτε τους επιτρεπόταν να είναι ιέρειες ή θεραπεύτριες. Η νέα τους μοίρα ήταν να υπηρετούν τους άνδρες τους και να είναι μηχανές αναπαραγωγής.


Το ισχυρότερο τους εργαλείο, η ικανότητα να μαγεύουν με την ομορφιά τους και να εκκινούν την σεξουαλική συνεύρεση, ήταν τώρα ένα θανάσιμο αμάρτημα.


Η φυσική συνεύρεση και σεξουαλική ένωση του άνδρα και της γυναίκας, η οποία υμνήθηκε τόσο πολύ στην πρότερη μητριαρχική παράδοση, τώρα έγινε ντροπή, καταστρέφοντας έτσι την αρμονική σχέση που είχαν οι άντρες και οι γυναίκες.


Είμαστε ακόμη και τώρα μάρτυρες της σκληρής καταπίεσης των γυναικών στις χώρες που οι δογματικές πατριαρχικές θρησκείες επικρατούν. Γυναίκες που ποτέ δεν θα έχουν την ευκαιρία να αποκαλύψουν τους εαυτούς τους και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους.


Κατά τον Μεσαίωνα, ελάμβαναν χώρα τρομακτικές επιθέσεις κατά των γυναικών και δεν εκτελούντο με τους πιο φρικτούς τρόπους που μπορεί η φαντασία να συλλάβει μόνο οι παγανίστριες σοφές γυναίκες, αλλά και γυναίκες που ήσαν απλώς άνω του «μέτρου» επιθυμητές, έξυπνες, και περήφανες, ή γυναίκες που απλώς αντιμιλούσαν στις αρχές.


Η ίδια η γυναικεία φύση δαιμονοποιήθηκε και η Εκκλησία κατέστησε πίστη πως οι γυναίκες ήσαν στην πραγματικότητα μια.. δημιουργία του διαβόλου (μαζί με τις γάτες και τους λύκους, ζώα δηλαδή που συμβολίζουν το ελεύθερο ανθρώπινο πνεύμα), τον οποίο θα.. υπηρετούσαν στην πρώτη του διαταγή. Μόνο στους άντρες επιτρεπόταν να ασκούν το ιατρικό επάγγελμα.


Εάν μια γυναίκα χειριζόταν φάρμακα ή δοκίμαζε να γιατρέψει κάποιον, αυτό ήταν.. μαγεία, και η άτυχη γυναίκα έπρεπε να τιμωρηθεί.. Η περιγραφή της μεσαιωνικής μάγισσας, των εργαλείων της, των μεθόδων της κ.τ.λ. είναι ολόϊδια με αυτή της παγανίστριας σοφής και των τελετουργιών της, αλλά σε μια γελοία, δαιμονοποιηθείσα έκδοση.


Η ανθρώπινη φύση καταπιέσθηκε, αλλά ποτέ δεν καταστράφηκε. Και έτσι η φύση της Θεάς επέζησε, και οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια είχαν ξανά την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους. Ακόμη και αν, δεδομένης της περίστασης, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν θα αδράξουν ποτέ αυτήν την ευκαιρία.


Φυσικά δεν ενδιαφέρονται όλες οι γυναίκες και ακόμη δεν είναι όλες προικισμένες ώστε να ασχοληθούν με την δημιουργική τέχνη ή την φιλοσοφία, ή ακόμη και την ιερατική τέχνη. Αλλά υπάρχουν και αυτές που πραγματικά είναι, αλλά παρ' όλα αυτά είναι πολύ ανασφαλείς για να φανερωθούν και να αποδείξουν τον εαυτό τους, επειδή μεγάλωσαν με το δίδαγμα πως «τα κορίτσια θα πρέπει να μένουν παθητικά στην αφάνεια». Πρέπει να στραφούμε στους αρχαίους μύθους.


Να μάθουμε από την παλαιά παγανιστική σοφία, εκεί όπου η αρμονία μεταξύ αντιθέτων δυνάμεων, όπως η αρσενική και θηλυκή, η μέρα και η νύχτα, το φως και το σκοτάδι, η δημιουργία και η καταστροφή, η λογική και το συναίσθημα λαμβάνονταν πάντοτε και σεβαστικά υπόψη. Να μάθουμε τις αρχαίες ιστορίες που μας διδάσκουν ότι είμαστε μέρος της Φύσης και των μυστηρίων της. Και γι' αυτό πρέπει να σεβασθούμε τόσο αυτή, όσο και την ζωή των πλασμάτων της.


Μέσα από την μυθολογία μπορούμε να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας και να συνειδητοποιήσουμε τις διάφορες ποιότητες που έχουμε μέσα μας. Γυναίκα, χρησιμοποίησε την διαίσθηση σου, την φαντασία σου, τα αισθήματα σου και την σεξουαλικότητα σου ! Χρησιμοποίησε την εσωτερική σου δύναμη και νοιώσε ελεύθερη να εκφραστείς. Με όποιον τρόπο θέλεις!

Andrea M. Haugen
(Hagalaz' Runedance)


http://aneiromai.blogspot.com
ΠΗΓΗ: kerkyraikialepou


Τι ήταν η χρονομηχανή του μοναχού Ερνέτι;

Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούν, αυτό είναι η εξαιρετική ακαδημαϊκή και επιστημονική κατάρτιση, καθώς και η τεράστια πολυμάθεια του Βενεδικτίνου πατέρα Πελεγκρίνο Μαρία Ερνέτι (1925 - 1944).....




Όσο ζούσε, θεωρούνταν αυθεντία στην αρχαϊκή μουσική και το Γρηγοριανό μέλος και κατέχοντας μια σημαντική θέση σε μουσικό ωδείο της Βενετίας, είχε συγγράψει ένα μεγάλο αριθμό έργων επάνω σε αυτή.


Εκτός από την αγάπη του για τη μουσική, είχε επίσης πτυχίο στην κβαντική και υπατομική φυσική, τομείς στους οποίους επίσης παρήγαγε σημαντικό έργο. Επιπρόσθετα, ήταν και γνωστός εξορκιστής. Φήμες θέλουν να εκτελεί εκατοντάδες εξορκισμούς κάθε μήνα.


Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται απλά για έναν πολυπράγμωνα ιερωμένο αλλά θα έκανε λάθος, γιατί το όνομα του πατέρα Ερνέτι εμπλέκεται σε μια πραγματικά πολύ περίεργη ιστορία, κομβικό στοιχείο της οποίας είναι μια...χρονομηχανή.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ας πάμε πίσω στον Φεβρουάριο του 2002, οπότε και δημοσιεύεται ένα βιβλίο του επίσης ιερωμένου Φρανσουά Μπρυν του τάγματος των Ιησουιτών και συγγραφέα βιβλίων σχετικά με θρησκευτικά και μεταφυσικά ζητήματα.


Ο συγγραφέας, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας Ερνέτι, τον οποίο γνώριζε προσωπικά και είχαν τακτική επικοινωνία μέχρι το θάνατό του, συμμετείχε σε ένα πρωτοποριακό πείραμα κατασκευής μιας χρονομηχανής, μαζί με δώδεκα άλλους επιστήμονες διεθνούς προβολής.


Στο πείραμα αυτό, εκτός των άλλων, υποτίθεται ότι συμμετείχαν και ο Ενρίκο Φέρμι και ο Βέρνερ φον Μπράουν και το αποτέλεσμά του ήταν η κατασκευή μιας χρονομηχανής, με την οποία ο πατέρας Ερνέτι κατόρθωσε να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο στο έτος 169 π. Χ και να παρακολουθήσει μια παράσταση της χαμένης πλέον τραγωδίας Θυέστης, του Κούιντου Έννιου.


Ως απόδειξη, έφερε πίσω ένα τμήμα της τραγωδίας. Επίσης, σε ένα άλλο ταξίδι, παρακολούθησε απο κοντά τη Σταύρωση του Χριστού, φέρνοντας ως απόδειξη μια φωτογραφία του, όπως δημοσιεύθηκε το 1972 σε ένα ιταλικό περιοδικό. Ο ιερωμένος, μάλιστα έδωσε μερικές περιγραφές της μηχανής, καθώς και του τρόπου με τον οποίο λειτουργούσε.


Αμφιβολίες και περιπλοκή του μυστηρίου


Στην παράδοξη αυτή ιστορία, εμπλέκεται και μια ανώνυμη επιστολή που εστάλη σε έναν αμερικανικό εκδοτικό οίκο, από άγνωστο αποστολέα και η οποία υποτίθεται ότι περιλαμβάνει την εξομολόγηση του ίδιου του πατέρα Ερνέττι σε έναν μακρινό του συγγενή, η οποία συνέβη λίγο πριν το θάνατό του.


Σε αυτό το έγγραφο, ο βενεδικτίνος μοναχός παρουσιάζεται να ισχυρίζεται ότι, κατά τη διάρκεια μιας περιθανάτιας εμπειρία του, θυμήθηκε αμυδρά ότι ήταν ο ίδιος που συνέθεσε το απόσπασμα από τον Θυέστη, που παρουσίασε ως αληθινό, καθώς και το ότι είχε αποπειραθεί σε προηγούμενες ζωές του να κατασκευάσει μια χρονομηχανή, χωρίς όμως επιτυχία.


Μάλιστα, σε μια από αυτές τις ζωές, είχε λάβει τη διαβεβαίωση από τον ίδιο το Νοστράδαμο ότι η κατασκευή μιας χρονομηχανής ήταν απολύτως εφικτή.


Τέλος, ο μοναχός διαβεβαιώνει υποτίθεται τον μακρινό του συγγενή, ότι θα επιστρέψει στη ζωή, με μια νέα ενσάρκωση, ώστε να την ολοκληρώσει και του αποκαλύπτει ότι μόνο ένας νεαρός ιερωμένος γνωρίζει την αλήθεια, ο οποίος όμως δεν θα μιλήσει ποτέ.


Ο πατέρας Μπρυν, από την άλλη, έχει σοβαρές αμφιβολίες για τη γνησιότητα του εγγράφου, το οποίο αποδίδει σε σκοτεινούς κύκλους, που σκοπό έχουν να εξευτελιστεί η πραγματική ιστορία και η αλήθεια να μη μαθευτεί ποτέ. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι κάποιες λεπτομέρειες, που είχαν τονιστεί από τον ίδιο, στο έγγραφο αυτό δεν αναφέρονται.


Από την άλλη, η μελέτη του αποσπάσματος του Θυέστη, σύμφωνα με τη μελέτη ειδικών επιστημόνων, τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι πλαστό, αποτελούμενο από συρραφές φράσεων της τραγωδίας, από έναν σπουδαίο γνώστη της Λατινικής, όπως ήταν ο Ερνέτι.


Η φωτογραφία του Χριστού, επίσης θεωρήθηκε ότι είναι στην πραγματικότητα η φωτογράφιση ενός ξυλόγλυπτου που υπάρχει σε κάποιον ναό, τραβηγμένη όμως από διαφορετική γωνία.


Μέσα από αυτό τον κυκεώνα παράδοξων και εξωφρενικών απόψεων, είναι εξαιρετικά δύσκολο κανείς να καταφέρει να βγάλει μιαν άκρη. Προσπάθησε, άραγε, ο επιστήμονας μοναχός να κατασκευάσει μια τέτοια μηχανή, με την αρωγή σπουδαίων επιστημόνων, όπως ήταν ο Φέρμι και ο φον Μπράουν; Και αν ναι, ποιό ήταν άραγε το αποτέλεσμα;


Η αλήθεια είναι πως το έγγραφο της εξομολόγησης, αναφέρει κάποια πράγματα για τον μυστηριώδη μοναχό, τα οποία, κατά τον Μπρυν, δε συνάδουν με τη θεολογική και επιστημονική του προσωπικότητα, εκτός και αν δεχτούμε την πιθανότητα ενός διαταραγμένου μυαλού, το οποίο όμως ο μοναχός δεν είχε.


Από την άλλη, εντύπωση και αφορμή για προβληματισμό αποτελεί για μένα η στερεότυπη κατάληξη πολλών τέτοιων ιστοριών, όπως έχουμε διαπιστώσει μέσα από τη μελέτη τους.


Δηλαδή, παράδοξοι για την καθημερινότητά μας ισχυρισμοί ενός ατόμου, το οποίο αργότερα, παρά τη σοβαρότητα των όσων έχει ισχυριστεί, με μεγάλη ευκολία βγαίνει και λέει ότι όλα αυτά ήταν μια απάτη.


Και ενώ σε πολλές περιπτώσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι απίθανο, στην περίπτωση ενός εξαιρετικά μορφωμένου λόγιου επιστήμονα μοναχού, μοιάζει τουλάχιστον περίεργο...


ΠΗΓΗ: .topeiraxtiri.gr/

Απίστευτο Βίντεο !! Ερεθισμένος μασέρ , τρομάζει τους πελάτες !!! ( ΦΑΡΣΑ )

Απίστευτο Βίντεο !! Ερεθισμένος μασέρ , τρομάζει τους πελάτες !!! ( ΦΑΡΣΑ ) Τρελό γέλιο απο τις αντιδράσεις των γυναικών !!!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ : Λιώνει η Αρκτική !!! S-O-S

Η δεύτερη μεγαλύτερη μείωση της επιφάνειας των πάγων της Αρκτικής από το1979 καταγράφηκε αυτό το καλοκαίρι... όπως ανακοίνωσε το Εθνικό.




Αμερικανικό Κέντρο Μετρήσεων του Χιονιού και του Πάγου (NSIDC), βάσει νέων μετρήσεων που έγιναν από δορυφόρους.


Οι πάγοι του Βόρειου Παγωμένου Ωκεανού φαίνεται πως έφτασαν στη μικρότερη έκτασή τους για φέτος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις δορυφορικές παρατηρήσεις.


Η ελάχιστη επιφάνεια των πάγων το καλοκαίρι σ' αυτή τη ζώνη θεωρείταιαπό την επιστημονική κοινότητα ένα σημαντικό μέτρο για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη, η οποία αποδίδεται από τη μεγάλη πλειονότητα των κλιματολόγων στις ανθρώπινες δραστηριότητες και κυρίως στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.




Οι πάγοι της Αρκτικής κάλυπταν έτσι στις 9 Σεπτεμβρίου μια επιφάνεια 4,33 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, που φαίνεται πως είναι η μικρότερη για το 2011 και το δεύτερο χαμηλότερο επίπεδο από το 2007, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του NSIDC.


Η έκταση των πάγων της Αρκτικής μετριέται μέσω δορυφόρου από το 1979 και έκτοτε οι πάγοι δεν έχουν πάψει να μειώνονται το καλοκαίρι, πριν αρχίσουν να σχηματίζονται και πάλι το φθινόπωρο.


Φέτος η ελάχιστη επιφάνεια των πάγων της Αρκτικής ξεπέρασε το ρεκόρ συρρίκνωσής τους του 2007 κατά μόλις 160.000 τ.χλμ. και ήταν μικρότερη κατά 2,38 εκατομμύρια τ.χλμ. ή κατά 36% από την ελάχιστη επιφάνεια του 1979 (6,71 εκατομμύρια τ.χλμ.).


Τα πέντε τελευταία χρόνια (από το 2007 ως το 2011) έχουν καταγραφεί τα χαμηλότερα ελάχιστα του πάγου στην Αρκτική, σύμφωνα με το NSIDC.


tsekouratoi

Τι ξενερώνει τους άντρες, βάση του ζωδίου τους;


Όλες μας έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να «ψυχολογήσουμε» την συμπεριφορά των ανδρών και να καταλάβουμε τί μπορεί να σκέφτονται και τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουν!

Ενώ όλα μπορεί να φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά σε μία νέα γνωριμία ή σχέση, εντελώς ξαφνικά από μία ασήμαντη αφορμή, το όμορφο κλίμα αλλάζει και...

παρατηρείς ότι ο άνδρας που μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε ερωτευμένος, τώρα αρχίζει σιγά – σιγά να απομακρύνεται και γίνεται αδιάφορος!

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στη φάση που αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ κάτι άλλαξε ανάμεσά σας, ή απλά θέλεις να προλάβεις το «κακό» και να μάθεις τί πρέπει να αποφύγεις για να μην «ξενερώσει», τότε διάβασε το ζώδιό του και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να τον κρατήσεις πάντα δίπλα σου!

Κριός
Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς και να του θέσεις τους όρους σου, τότε σίγουρα το παιχνίδι είναι «χαμένο»! Ο άνδρας Κριός είναι πολύ ενθουσιώδης τύπος, ωστόσο το ενδιαφέρον του φεύγει πάρα πολύ γρήγορα, όταν μία γυναίκα προσπαθεί να του περιορίσει την ελευθερία του, τον πιέζει ή έχει πολλές απαιτήσεις.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, τότε κομμένα τα νυχτοπερπατήματα με τα φιλαράκια σου» : Όσο και να προσπαθήσεις, δεν μπορείς να κόψεις τις συνήθειες του Κριού.

«Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εμένα γιατί δεν μου είπες να έρθω»; Έλεγχο δεν έδινε ούτε στη μαμά του, μην περιμένεις να δώσει σε σένα!

«Αχ πόσο περιμένω τη στιγμή που θα ζήσουμε για πάντα μαζί οι δυο μας, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε πολλά όμορφα παιδάκια...»: Είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό με αυτή την ατάκα! Φυσικά και ο Κριός μπορεί να σκεφτεί το γάμο, αλλά καλύτερα να το κάνει από μόνος του, τη στιγμή που δεν το περιμένεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Άφησέ του χώρο και χρόνο, δείξε ότι είσαι άνετη και χαλαρή μαζί του και προσπάθησε να τον έχεις... μία κρύο και μία ζέστη. Ο Κριός πρέπει να αισθάνεται ότι είναι «κυνηγός»! Οσες περισσότερες αμφιβολίες έχει για τα αισθήματά σου, τόσο το καλύτερο!

Ταύρος
Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αλλά και την ασταθή, κυκλοθυμική συμπεριφορά! Αν λοιπόν αλλάζεις διαρκώς άποψη ή σε «πιάσει» να του λες ψέματα, τότε θα κάνει υπομονή, θα περιμένει να σε πιάσει και σε άλλη ατασθαλία και στη συνέχεια - αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά - θα μπει στη διαδικασία να «ξενερώνει»! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Βλέπεις τη σχέση μας σοβαρά; Τι θα γίνει με μας ; Σου δίνω προθεσμία 3 μέρες για να μου απαντήσεις»: Ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να πάρει αποφάσεις.

«Δεν ξέρω τι θέλω αυτό τον καιρό και τι χρειάζομαι»: Ακόμα και αν δεν το εννοείς και το πεις απλά για να τον «πικάρεις» είναι μεγάλο λάθος. Ο Ταύρος αναζητά πάντα ένα άτομο σοβαρό, τίμιο, που να ξέρει τι ζητάει από τη ζωή!

«Το ξέρω ότι κάναμε σχέδια για σήμερα, αλλά τώρα δεν έχω κέφια για να βγούμε. Το κανονίζουμε για αύριο καλύτερα»: Η ασυνέπεια και τα ψεματάκια είναι το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Ο λόγος σου να είναι συμβόλαιο και η συμπεριφορά σου σταθερή. Μην σε πιάνει το άγχος και οι ανασφάλειες σου και προσπαθείς να του κρύψεις πράγματα για σένα ή ακολουθείς «κόλπα» για να τον εξιτάρεις! Τα μόνα που θέλει είναι 1) αισθησιασμός, 2) ασφάλεια, 3) σταθερότητα!

Δίδυμος
Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς ότι ξέρεις πολλά περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις πολύ κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες, άκουσέ με και μένα λίγο, κάτι παραπάνω θα ξέρω»: Διακόπτεις το Δίδυμο; Αμφισβητείς τις γνώσεις του; Τότε φεύγει το ερωτικό ενδιαφέρον....

«Πολύ μιλάς, με κούρασες ...άσε και κανέναν άλλον να πει καμιά κουβέντα»: Μην περιμένεις τον Δίδυμο να σταματήσει να μιλά. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όσα σου λεει και του το δείχνεις, τότε σίγουρα αυτός θα βρεις γρήγορα κάποια άλλη, που θα του επαινεί την εξυπνάδα του!

«Δες επιτέλους τη σχέση μας λίγο πιο σοβαρά...Όλο άλλες κοιτάζεις, δεν νοιάζεσαι για μένα»: Γκρίνια, παράπονα, ζήλιες και απαιτήσεις;;; Προσοχή, θα φύγει μακριά!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Εκτός από ερωτική του σύντροφος, γίνε η καλύτερή του φίλη! Διατήρησε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον κλίμα επικοινωνίας μεταξύ σας και άφησέ του απεριόριστες ελευθερίες!

Καρκίνος
Ο άνδρας Καρκίνος, από τη στιγμή που ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο να «ξενερώσει»! Θα πρέπει να γίνουν αρκετά «παρατράγουδα» για να χάσει το ενδιαφέρον του! Αν λοιπόν τον παραμελήσεις και δεν του δείχνεις πλέον το ενδιαφέρον σου, τον προσβάλεις και τον μειώνεις και αρχίζει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Ρε παιδί μου είσαι πολύ “μαμάκιας”, γίνε άντρας επιτέλους»: Η αλήθεια είναι ότι ο άνδρας Καρκίνος έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη μαμά του. Αυτό είναι κάτι που πρέπει αναγκαστικά να αποδεχτείς, χωρίς να το κρίνεις...

«Εντάξει το ξέρω ότι με αγαπάς και ότι ενδιαφέρεσαι, δεν χρειάζεται να μου λες όλο τα ίδια και τα ίδια, με πιέζεις»: Αν προσβάλεις τον Καρκίνο, ενώ σου εκδηλώνει τα συναισθήματά του, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα..

«Δεν είσαι και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ..»: Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να του το ομολογήσεις έτσι ψυχρά ...

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Κάνε τη σχέση σας ένα ρομαντικό παραμύθι! Επιβεβαίωσέ του τα συναισθήματά σου, γιατί ο Καρκίνος είναι ο άνδρας που θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια!

Λέων
Θαύμασες κάποιον άλλον άντρα; Του κάνεις κριτική και τον μειώνεις; Θέλεις να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας; Τότε ναι, ο άνδρας Λέων πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός της σχέσης.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Δεν σου πάει αυτό που φοράς σήμερα, νομίζω ότι σε παχαίνει»: Εδώ καθόταν με τις ώρες για να ετοιμαστεί και να δει τι θα φορέσει για να σε εντυπωσιάσει και εσένα δεν σου αρέσει; Ο Λέοντας θέλει μόνο επαίνους.

« Μωρό μου αν μου έλεγαν να διαλέξω εσένα ή τον Ρουβά, φυσικά και θα διάλεγα τον Ρουβά»: Κάποια πράγματα δεν τα λέμε ούτε για αστείο σε έναν Λέοντα. Μα ποιος είναι ο Ρουβάς τέλος πάντων; Δεν μπορεί να είναι καλύτερος από τον Λιονταρίνο σου!

« Δεν γίνεται να αποφασίζεις εσύ συνέχεια για τα πάντα. Άσε με και εμένα να πάρω καμιά πρωτοβουλία»: Σημασία δεν έχει το τι θα του πεις του Λέοντα, αλλά ο τρόπος! Σίγουρα δεν ανέχεται τους τσαμπουκάδες και την αγένεια. Φυσικά και θέλει να παίρνει αυτός όλες τις αποφάσεις, αν όμως του ζητήσεις κάτι με τρόπο τρυφερό και γλυκό, τότε δεν θα σου χαλάσει χατίρι!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Θαύμασέ τον σαν να είναι ο βασιλιάς σου, κάνε του επαίνους και δώσε του την ευκαιρία να παίρνει πρωτοβουλίες!

Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος, θα αρχίσει λοιπόν να χάνει το ενδιαφέρον του, αν διαπιστώσει ότι η γυναίκα που έχει απέναντί του είναι ασταθής, δεν περιποιείται τον εαυτό της και δεν κρατά το λόγο της. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος αν και ασκεί σκληρή κριτική, δεν μπορεί να την δέχεται από το ταίρι του!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, έχουν περάσει τόσοι άντρες από τη ζωή μου»: Μπορεί να το εννοείς αυτό που λες, όμως καλό είναι ο Παρθένος να μην ξέρει όλες τις λεπτομέρειες της ερωτικής σου ζωής. Αναζητά μία συνεσταλμένη γυναίκα, που σίγουρα θα έχει πολύ λιγότερες εμπειρίες από εκείνον.

«Τι δουλεύεις τόσες ώρες, νομίζεις ότι θα πάρεις περισσότερα λεφτά»; Ο Παρθένος είναι εργασιομανής, θέλει να προοδεύει και να εξελίσσεται επαγγελματικά. Αν ειρωνευτείς αυτή την ανάγκη του και τον μειώσεις, τότε σίγουρα θα «χαλαστεί»!

«Γιατί δεν μου εκδηλώνεσαι; Δείξε μου τα συναισθήματά σου ...πες μου μια γλυκιά κουβεντούλα»: Ο Παρθένος δεν είναι ο άνδρας που θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και μετά από λίγο θα εξαφανιστεί. Μην περιμένεις να ακούσεις ρομαντικές ερωτικές εξομολογήσεις. Με το να τον πιέζεις και να του γκρινιάζεις να σου εκδηλωθεί, σίγουρα θα τον απομακρύνεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Ο Παρθένος δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν, γι’ αυτό προσπάθησε εσύ να προσαρμοστείς στους ρυθμούς του. Δείξε σταθερή συμπεριφορά απέναντί του και απέδειξε τα συναισθήματά σου με έμπρακτο τρόπο!

Ζυγός
Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό, που ζηλεύουν και συμπεριφέρονται μίζερα. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις, γι’ αυτό αν μία γυναίκα τροχίζει διαρκώς τα νύχια της για καβγά, τότε ο Ζυγός «την κάνει με ελαφρά...»!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Δεν έχω καμία διάθεση να βγω πάλι για διασκέδαση, αν θέλεις να με δεις, τότε κανόνισε να κάνουμε κάτι οι δυο μας»: Ο Ζυγός είναι λάτρης της παρέας και της διασκέδασης. Αν εσύ προτιμάς να βρίσκεστε διαρκώς οι δυο σας στη «φωλίτσα» σας και δεν σου αρέσει να περνάτε και χρόνο με παρέα, τότε ναι, θα βαρεθεί!

«Αν νομίζεις ότι μπορείς εσύ να κοροϊδέψεις εμένα, τότε είσαι πολύ γελασμένος, αφού σε βλέπω πώς κοιτάζεις σαν «ξερολούκουμο» κάθε θηλυκό»: Ο Ζυγός είναι «φλερτατζής» και αρκετά κοινωνικός, όμως με την γκρίνια το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον ωθήσεις ακόμα περισσότερο σε αυτό, που τόσο πολύ σε εκνευρίζει σε αυτόν !

«Αποφάσισε επιτέλους τι θες από εμένα ...»: Μην περιμένεις να αποφασίσει, γιατί όσο πιέζεις τον Ζυγό και του βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρει μία απόφαση, τόσο τον απομακρύνεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας μία ατελείωτη διασκέδαση! Μην του θέτεις «τελεσίδικα» και προσπάθησε να μην είναι απότομη η συμπεριφορά σου απέναντί του, ακόμα και όταν το αξίζει! Με διπλωματία και ευγένεια μπορείς να κάνεις έναν Ζυγό ...ότι θέλεις!

Σκορπιός
Προσπαθείς με «τερτίπια» αδιαφορίας ή με ψεύτικες δηλώσεις να τον κάνεις να ζηλέψει; Τον αποφεύγεις ερωτικά; Του μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Τότε ο Σκορπιός δεν θα ανεχτεί για πολύ τα παιχνιδάκια, γρήγορα θα βαρεθεί και θα ξεκινήσει να αναζητά νέες συγκινήσεις.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Θυμάμαι ο πρώην μου ήταν απίστευτος στο σεξ»: Αν πεις αυτή την ατάκα στο Σκορπιό, τότε πολύ απλά θα σου απαντήσει “Τότε πήγαίνε στον πρώην σου” και θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να μετανιώσεις για την κουβέντα που ξεστόμισες.

«Μην με αγγίζεις, έχω τα νεύρα μου μαζί σου και δεν έχω όρεξη ούτε για αγκαλίτσες, ούτε και για χαδάκια»: Απορρίπτεις ερωτικά έναν Σκορπιό; Τότε να ξέρεις ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις τις ολέθριες συνέπειες...Οχι μόνο θα βαρεθεί, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τον παρακαλάς εσύ και αυτός να σου λεει όχι!

«Δεν έχεις το δικαίωμα να θέλεις να τα ξέρεις όλα και εσύ να κρατάς μυστικά από μένα. Αν θες να τα πάμε καλά, τότε θα δίνεις και εσύ λογαριασμό σε μένα»: Ο άνδρας Σκορπιός δεν ανέχεται τελεσίδικα, ούτε διατακτικό υφάκι! Πρέπει να του δίνεις αναφορά για τα πάντα , αλλά να ξέρεις ότι αυτός πάντα θα κρατά μυστικά από εσένα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Δείξε του με πάθος τα συναισθήματά σου, άφησέ τον να «εισβάλλει» στη ζωή σου και να μην έχει ποτέ καμία αμφιβολία, για το πώς σκέφτεσαι και πώς αισθάνεσαι!

Τοξότης
Ο αισιόδοξος, φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας Τοξότης, βαριέται πολύ εύκολα την γυναίκα που δεν έχει προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί του, τον πιέζει και του κάνει μούτρα όταν αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Καλά τέτοια ώρα με θυμήθηκες; Όλη μέρα περίμενα ένα τηλεφώνημά σου ...»: Μην προσπαθήσεις να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις επικοινωνίες σου με τον άνδρα Τοξότη, γιατί όχι μόνο θα αποτύχεις, αλλά θα τον κουράσεις κιόλας!

«Ακύρωσα το γυμναστήριο και τον καφέ με τις φίλες μου για να σε δω. Βρες επιτέλους και εσύ περισσότερο χρόνο για μένα »: Αν ο άνδρας Τοξότης καταλάβει ότι τα πάντα στη ζωή σου περιστρέφονται γύρω από αυτόν, θα χάσει το ενδιαφέρον του. Γιατί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου και να αλλάξει τις δραστηριότητές σου, αφού αυτός ποτέ δεν θα το έκανε αυτό για σένα;

«Αυτός ο φίλος σου δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω ότι σε παρασύρει! Δεν θέλω να βγαίνετε οι δυο σας»: Όποια γυναίκα προσπαθήσει να του βάλει ηθικά διλήμματα και να τον ξεκόψει από τους φίλους του, θα το μετανιώσει πικρά! Ακόμα και δίκιο να έχεις, δεν πρόκειται να το βρεις, γιατί ο άνδρας Τοξότης βάζει τη φιλία πάνω από όλα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Κάνε τη σχέση σας ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό πάρτι! Προγραμμάτισε ταξίδια, βραδιές με φίλους και ζήσε στο πλάι του την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό. Άφησέ τον κάποιες στιγμές να διατηρεί και τις αμφιβολίες του για τα αισθήματά σου, γιατί ο άνδρας Τοξότης λατρεύει τα «δύσκολα»!

Αιγόκερως
Ο άνδρας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να «ξενερώσει» με μία γυναίκα που: 1) δεν έχει στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή, 2) προσπαθεί με τον τρόπο της να τον ανταγωνιστεί, 3) είναι αρκετά φιλελεύθερη και προοδευτική.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Και που δουλεύεις τόσες ώρες τι καταφέρνεις; Εγώ και λιγότερο δουλεύω και περισσότερα λεφτά βγάζω»: Ακόμα και αν πάνω σε κουβέντα σου ξεφύγει και μειώσεις - άθελά σου - την δουλειά του, μην παραξενευτείς αν το τηλέφωνό σου δεν ξαναχτυπήσει!

« Γιατί δεν βγαίνουμε, γιατί δεν διασκεδάζουμε, σπάνια με κερνάς και ένα δωράκι μου κάνεις μόνο στη γιορτή μου»: Ο Αιγόκερως υπολογίζει το χρήμα, δεν του αρέσει να το σκορπά άσκοπα σε εξόδους και δώρα! Αν εμμέσως τον πεις τσιγκούνη, τότε δεν θα μπορέσει ποτέ να σε πάρει στα σοβαρά!

«Μίλησα σήμερα με τον πρώην μου τον Κώστα, θυμάσαι σου είχα πει ότι κρατάμε φιλικές επαφές. Κανονίσαμε να πάμε για καφέ, θέλεις να έρθεις μαζί»;: Μην περιμένεις ο άνδρας Αιγόκερως να έχει τόσο προοδευτικές ιδέες. Δεν του αρέσουν οι τόσο φιλελεύθερες γυναίκες, γι’ αυτό και αν δείξεις ότι είσαι τόσο προοδευτική, θα πάψει να σου έχει εμπιστοσύνη !

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη αλλά και ...σεβασμό! Δείξε του πίστη, αφοσίωση αλλά και θαυμασμό για τα επιτεύγματά του και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Υδροχόος
Ο άνδρας Υδροχόος θα βαριόταν πολύ γρήγορα, μία γυναίκα που δεν έχει όνειρα, δεν προβληματίζεται για ότι συμβαίνει γύρω της και το μόνο που την νοιάζει είναι τα λούσα, η διασκέδαση και ο έρωτας! Επειδή είναι λάτρης της ελευθερίας, θα έτρεχε μακριά από την γυναίκα που θα προσπαθούσε να του τη στερήσει!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Τι θα κάνουμε το Σαββατόβραδο; Δεν μπορώ συνέχεια να κανονίζουμε τελευταία στιγμή, πρέπει επιτέλους να μπεις σε ένα πρόγραμμα»: Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις να βάλεις τον άνδρα Υδροχόο σε πρόγραμμα, αλλά με μία τέτοια ατάκα σίγουρα θα τον απομακρύνεις, αφού βαριέται οικτρά να βάζει σε πρόγραμμα τη ζωή του!

«Ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί σου! Εγώ και εσύ στο σπιτάκι μας, με τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο ...»: Φυσικά και ο άνδρας Υδροχόος κάποια στιγμή παντρεύεται, όμως τον πνίγει και μόνο η σκέψη και η κουβέντα περί αιώνιας αγάπης, γάμου και οικογένειας!

«Δεν μου αρέσει να μιλάς με άλλες γυναίκες, θέλω αν είμαι η μοναδική γυναίκα της ζωής σου»: Πρέπει να δεχτείς το γεγονός ότι ο άνδρας Υδροχόος είναι πολύ κοινωνικός, έχει σταθερές φιλίες με γυναίκες και δεν πρόκειται ποτέ να κόψει τις αγαπημένες του συνήθειες, για κανέναν και για τίποτα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Γίνε το καλύτερο και πιο έμπιστο φιλαράκι του! Δείξε ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές του και αιφνιδίασέ τον με εκπλήξεις που τόσο πολύ του αρέσουν!

Ιχθύς
Γρήγορα μπορεί να του φύγει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα του μιλήσει απότομα, τον προσβάλει ή η συμπεριφορά της είναι αρκετά έκρυθμη και η σχέση είναι γεμάτη με καβγάδες και χωρισμούς!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Σε ποιον κόσμο νομίζεις ότι ζεις; Προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα...Νομίζεις ότι πιστεύω όλα όσα μου λες»; Ο άνδρας Ιχθύς όταν είναι ερωτευμένος, εκδηλώνει τα συναισθήματά του με τρόπο υπερβολικό! Παρόλο που θα ακούσεις πολλά λόγια που μέσα σου μπορεί να τα αμφισβητείς, αν λειτουργήσεις καχύποπτα απέναντί του και θελήσεις να τον προσγειώσεις, στην πραγματικότητα θα αδιαφορήσει!

« Μην με παίρνεις τόσα πολλά τηλέφωνα μέσα στην ημέρα, κουράστηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια, με πνίγεις με την αγάπη σου»: Ο άνδρας Ιχθύς θα θελήσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα να σε ακούσει και να σου δείξει τα αισθήματά του, αν όμως καταλάβει ότι γίνεται ενοχλητικός ή ότι δεν του το ανταποδίδεις, θα πληγωθεί και θα μαζευτεί!

«Θέλω το χρόνο μου, μη με πιέζεις»: Μπορεί τα συναισθήματα του Ιχθύ να τα θεωρήσεις δεδομένα...σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι! Αν απομακρυνθείς και τον αφήσεις ελεύθερο, θα στεναχωρηθεί μερικές μέρες, όμως σύντομα θα αναζητήσει αλλού τον έρωτα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας ένα μοναδικό παραμύθι με εκείνον πρωταγωνιστή! Ρομαντικές εκπλήξεις, πολλές τρυφερές εκδηλώσεις και συναίσθημα δίχως όρια, είναι μερικά από τα «συστατικά» για να τον έχεις πάντα κοντά σου

Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM 

Δείτε στη φωτό πως θα είναι η Θεσσαλονίκη σε 10 χρόνια!

Η φωτογραφία είναι όντως εντυπωσιακή.Δείχνει συγκεκριμένο τμήμα του κέντρου της πόλης. Από την παραλία της Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο κι από εκεί...στον πύργο του ΟΤΕ. Πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ που δημιούργησε ο γνωστό ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Βλαβογελάκης, ο οποίος ξεχωρίζει για το χιούμορ του.




Ο ίδιος περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε η φωτογραφία. Διαβάστε:


«Χάζευα το βαρετό, για τα δεδομένα του Νοέμβρη, ηλιοβασίλεμα και είπα να ανακατέψω λίγο τον κυριακάτικο πολτό στο μυαλό μου με ένα ερώτημα. Που έτυχε να είναι αυτό: Πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτή η πόλη σε δέκα χρόνια, που ενδεχομένως θα έχει περάσει η κρίση; Έβαλα λοιπόν τον Υπερυπολογιστή μου να τρέξει ένα τυχαίο σενάριο και έβγαλε αυτό:


Η πόλη, μαζί με τον θερμαϊκό, τα νερά τα ψάρια, τα προφυλακτικά, τα απόβλητα κλπ μετανάστευσαν μαζικά προς κάποια κατεύθυνση, την οποία δε μου διευκρίνησε ο Υπερυπολογιστής!


Το απότέλεσμα, λέει, με πιθανότητες περίπου 1:250.000.000.000.001 θα είναι αυτό, μια Κοιλάδα των Μνημείων στα χρώματα μάλιστα αυτής στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ψάχνοντας από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον το πώς κατέληξε σε αυτή την πιθανότητα ο Υπερυπολογιστής μου, είδα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και έλαβε υπόψιν του σοβαρές παραμέτρους όπως:




Ο Κοινός παράγοντας της λέξης: ΚΩΛΟκατάσταση με το COLOrado, όπου βρίσκεται το σκηνικό. Ακόμη, ο παρονομαστής του κλάσματος των πιθανοτήτων είναι το ελληνικό χρέος, μεταφρασμένο σε νέες δραχμές! (Το”1″ στο τέλος του αριθμού, είναι ο επιπλέον τόκος, 3 msec μετά τη στιγμή του υπολογισμού του αριθμού


thestival.gr

Πώς να ψηλώσω; 7 χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε!

Θα θέλατε να ξέρατε ότι ακόμα και τώρα μπορείτε να πάρετε ύψος;


Λοιπόν, εάν είστε ακόμα στην εφηβεία τότε μπορεί να γίνει.




Αλλά, τι γίνετε εάν είστε ενήλικος;


Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα 1-2 εκατοστά στο ύψος σας, αλλά πρέπει να ξέρετε κάποια σημαντικά πράγματα. Μετά από κάποια ηλικία δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσουν τα κόκκαλά σου. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικές ασκήσεις για την σπονδυλική σας στήλη, η οποία στερεί επιπλέον ύψος.


1. Κοιμηθείτε καλά το βράδυ: κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μας παράγει αυξητικές ορμόνες. Θα πρέπει να πηγαίνετε για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα.


2. Συμπεριλάβετε ορισμένα τρόφιμα στη διατροφή σας: Μερικά παραδείγματα είναι: το γάλα, επειδή περιέχει ασβέστιο, τα αυγά και τα ψάρια, επειδή είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αλλά επίσης και τα όσπρια.


3. Κόψτε τις τροφές που σταματούν την ανάπτυξή σας: αποφύγετε την επεξεργασμένη ζάχαρη, τον καφέ, τους απλούς υδατάνθρακες όπως το άσπρο ψωμί και φυσικά το πρόχειρο φαγητό.


4. Αρχίστε να παίρνετε συμπληρώματα: συμπληρώματα που περιλαμβάνουν αμινοξύ γλυκίνη μπορεί να τονώσουν την κυκλοφορία της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH), ειδικά αν τα παίρνετε πριν από την άσκηση.


5. Να τρώτε μικρά γεύματα αντί για μεγάλα: η κατανάλωση μεηάλων γευμάτων προκαλεί την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης, η οποία αναστέλλει την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH).


6. Αλλάξτε τον τρόπο που ντύνεστε: αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψηλώσετε, αλλά προκαλεί την ψευδαίσθηση του ύψους. Ξεκινήστε φορώντας ρούχα με κάθετες ρίγες που έχουν το ίδιο χρώμα. Επίσης, η σωστή στάση του σώματος, όταν κάθεστε και επίσης να έχετε το κεφάλι σας ψηλά και ίσια το κορμί.


7. Κάντε πολλές από τις εξής ασκήσεις: κολύμβηση,να κάνετε μονόζυγο και ασκήσεις σπριντ. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ψηλώσετε με ταχύτερους ρυθμούς, αλλά πρέπει πραγματικά να ενσωματώσετε αυτές τις ειδικές ασκήσεις στρέτσινγκ στην καθημερινή σας προπόνηση. Αυτές οι ασκήσεις θα κάνουν τα οστά σας πιό υγιή και πιό ισχυρά και θα σας βοηθήσουν να πάρετε μερικούς πόντους.


Αυτές είναι πολύ χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε, αλλά και να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας.


pikilife.com


Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM

Συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού για φιλανθρωπικό σκοπό!!!!!


Συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού για φιλανθρωπικό σκοπό!!!!


Σε οσους υπαρχει φιλανθρωπια, εκει υπαρχει και ερωτας προς την επιστημη! Συλλογη τροφιμων και ειδων ρουχισμου για ιδρυματα κοινωνικης αλληλεγγυης του Νομου Λαρισας Στο πλαισιο στηριξης ευπαθων ομαδων πραγματοποιειται μια εθελοντικη κινηση στο Τμημα Βιοχημειας και Βιοτεχνολογιας για τη συλλογη τροφιμων και ειδων ρουχισμου. Στις 5, 12 και 19 Δεκεμβριου και ωρες 14:00-20:00 στο εργαστηριο Χημειας μπορειτε να δωρισετε ειδη ρουχισμου και...τροφιμα (ρυζι, μακαρονια, συμπυκνωμενο γαλα, λαδι, αλευρι,ζαχαρη κ.α. προϊοντα μακρας ημερομηνιας ληξης).


e-mail επικοινωνίας: stgianno@bio.uth.gr


ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2011/11/blog-post_5722.html


Το Πρόσωπο Στον Πλανήτη Άρη!!!!

Η ιστορία του προσώπου στον Άρη ξεκινά το 1976, όταν το Viking 1 της NASA προχώρησε σε μια σειρά φωτογραφήσεων στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη με στόχο την επιλογή του σημείου προσεδάφισης για το αδερφό του σκάφος, το Viking 2 που επρόκειτο να ακολουθήσει. Μια από τις φωτογραφίες αυτές απεικόνιζε ένα περίεργο σχηματισμό που έμοιαζε πολύ με ανθρώπινο πρόσωπο.


face in mars


Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τη NASA με την περιγραφή: «σχηματισμός βράχων ο οποίος μοιάζει με ανθρώπινο πρόσωπο εξαιτίας των φωτοσκιάσεων». Γι αρκετά χρόνια δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη φωτογραφία. Οι πρώτες συζητήσεις άρχισαν στα μέσα της δεκαετίας του 80 και εντάθηκαν σε αυτή του 90. Μια θεωρία είχε ήδη σχηματιστεί: το πρόσωπο ήταν το κατασκεύασμα ενός εξωγήινου πολιτισμού που προσπαθούσε να μεταδώσει κάποιο μήνυμα. 


Επίσης μια σειρά μικρότερα υψώματα που εμφανίζονται επίσης στη φωτογραφία θεωρήθηκαν πυραμιδοειδείς κατασκευές και σύντομα άρχισε να γίνεται συζήτηση για τα ερείπια μιας ολόκληρης πόλης. Σύμφωνα με τις θεωρίες αυτές η NASA είχε γνώση του ότι επρόκειτο για τεχνητές κατασκευές, πιθανώς δε και άλλες αποδείξεις, και προσπαθούσε να συγκαλύψει το γεγονός.


Έτσι γεννήθηκε και διαδόθηκε ο μύθος του προσώπου της Κυδωνίας (από την περιοχή του Άρη στην οποία εντοπίζεται ο σχηματισμός) και των αρχαίων εξωγήινων πόλεων στην επιφάνεια του Άρη. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η θεωρία στήθηκε και στηρίχθηκε πάνω σε στοιχεία ελλιπή, και τραβηγμένες υποθέσεις-εικασίες, αγνοώντας όλες τις λογικές απαντήσεις και αποδείξεις τις οποίες και εντάσσει στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.


Δεν ασχολείται για παράδειγμα με την απλούστερη των ερωτήσεων: αν η NASA είχε αμφιβολίες για την ακριβή φύση του προσώπου και ήθελε κάτι να αποκρύψει για ποιο λόγο έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα. Επίσης έχει αγνοηθεί το γεγονός ότι έχουν ληφθεί και άλλες φωτογραφίες του ίδιου σχηματισμού κατά τη διάρκεια των αποστολών του Mars Global Surveyor, οι οποίες δεν αφήνουν αμφιβολίες για το ότι πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς.


Αλλά ακόμα και εάν επρόκειτο για σημάδια κάποιου εξωγήινου πολιτισμού ποιος ο λόγος να κρατηθεί κρυφό; Για να αποφευχθεί ο πανικός, απαντούν οι υποστηρικτές της θεωρίας. Όταν η Αμερικανική Διοίκηση δε μπορεί να κρατήσει κρυφά μια σειρά από άλλα θέματα μικρής ή μεγάλης σημασίας, (πχ οι ερωτικές αναζητήσεις του Κλίντον ή τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν οι Αμερικανικές υπηρεσίες πρίν τα γεγονότα της 11/9), καταφέρνει να αποκρύπτει, εδώ και 25 χρόνια ότι υπάρχουν ερείπια ενός πολιτισμού στον Άρη.


Όμως και ο ισχυρισμός του ενδεχόμενου πανικού ελάχιστα στέκει. Μήπως δεν είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι στην Ευρώπη, ένα από τους δορυφόρους του Δία, υπάρχει νερό και πολύ πρόσφατα οι επιστήμονες διατύπωσαν για μια ακόμα φορά την άποψη ότι ίσως υπάρχει και ζωή. Δεν υπήρξε κανένας πανικός, αντίθετα, μάλλον μεγαλειώδης αδιαφορία. Ή όταν η New York Sun, το 1835, ανακοίνωνε την ανακάλυψη ζωής στο φεγγάρι ο μόνος πανικός που δημιουργήθηκε ήταν αυτός των αναγνωστών να αγοράσουν φύλλα της εφημερίδας. Ο αντίλογος μπορεί να αναφέρει τον πανικό που προκάλεσε η περίφημη εκπομπή του Orson Wells «Ο πόλεμος των Κόσμων», όμως εκεί οφειλόταν στο στοιχείο του πολέμου και όχι στην εξωγήινη ζωή αυτή καθεαυτή.


Παρόλα αυτά, όσο οι θεωρίες αυτές θα «πουλάνε», θα συνεχίσουν να γράφονται άρθρα και βιβλία και κάποιοι θα θησαυρίζουν χάρις στην άγνοια και την ευπιστία.


Ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση όλων των ανόητων και αστήρικτων θεωριών είναι η ανάπτυξη κριτικής σκέψης. Κάτι που άλλωστε χρειάζεται και για τη αξιολόγηση κάθε είδους ιστοριών και θεωριών συνομωσίας, είτε αυτές αφορούν τους εξωγήινους είτε τη 17 Νοέμβρη. Ίσως τότε οι ανησυχίες επικεντρωθούν σε άλλα θέματα, πολύ πιο κρίσιμα και σημαντικά. Γιατί οι πραγματικές «συνομωσίες» κρύβονται σε θέματα όπως το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η τρύπα του όζοντος, ή η υπεράντληση υδάτινων πόρων. 


Άλλωστε δε χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια από τους «συνωμότες», τους αρκεί η αδιαφορία του κοινού. Όμως τα θέματα αυτά δεν κρύβουν το στοιχείο του εξωτισμού και του εύκολου εντυπωσιασμού.


Πρόσφατα εξαφανίστηκε μια ολόκληρη λίμνη μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Όμως ένα βιβλίο για τη σχεδόν ολοκληρωτική εξαφάνιση της Κορώνειας είναι βέβαιο ότι δε θα πουλήσει ούτε ένα κλάσμα των αντιτύπων από αυτά που πούλησε στην Ελλάδα το βιβλίο του Berlitz για ένα αντιτορπιλικό που ίσως να εξαφανίστηκε, 50 χρόνια πρίν, μερικές χιλιάδες μίλια μακριά.


ΠΗΓΗ : www.e-telescope.gr του Κώστας Δελήμπαση

Ο Θρύλος Των ZOMBIES : Αλήθεια Ή Μύθος ;;

Όλα άρχισαν το 1968 με την, θρυλική πια, ταινία «Night of the living dead» («Η νύχτα των ζωντανών νεκρών»). Ήταν η πρώτη γνωριμία των ανθρώπων με το φαινόμενο των Zombies (Ζόμπι). Την φοβερή περιέργεια που νιώθουμε οι περισσότεροι από μας για το άγνωστο και ασυνήθιστο, εκμεταλλεύτηκε το Hollywood για να προσελκύσει πλήθος κόσμου στις αίθουσες των κινηματογράφων. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέες ταινίες που έχουν ως θέμα τα Zombies («Dawn of the dead», «Resident evil 2») και έκαναν χιλιάδες πωλήσεις εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο.


xartis aiti


Υπάρχουν όμως στην πραγματικότητα Zombies; Και αν ναι που βρίσκονται; Πώς «δημιουργούνται»; Σε αυτές και άλλες ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει η έρευνα του εθνοβοτανολόγου Wade Davis, ο οποίος ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ παράξενο φαινόμενο στην Αϊτή.


Η Αϊτή είναι μία χώρα στον Ατλαντικό ωκεανό (Το Δυτικό μέρος ενός νησιού, για την ακρίβεια, κοντά στο τρίγωνο των Βερμούδων), της οποίας οι κάτοικοι ζουν πολύ φτωχικά. Αν και η κύρια θρησκεία τους είναι η Ρωμαιοκαθολική, περίπου το 80% των ρωμαιοκαθολικών συμμετέχει σε τελετουργίες voodoo (βουντού). Μάλιστα υπάρχουν ορισμένοι ιερείς που αποκαλούνται Voodoo Priests (Ιερείς βουντού).


Το 1980, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος στην Αϊτή ονόματι «Clairvius Narcisse» (ο οποίος είχε πεθάνει πριν από 18 χρόνια!), και αφού βρήκε την αδερφή του, της εξήγησε ότι τον είχε κάνει zombie ένας μάγος voodoo και τον είχε για σκλάβο στις καλλιέργειές του με ζαχαροκάλαμα, στα βόρεια της χώρας. Το γεγονός αυτό προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επιστημόνων οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν κάποια λογική εξήγηση. 


psari fugu


Αρκετά χρόνια πριν, συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου του 1936, παρουσιάστηκε μία γυναίκα στο χωριό Ennery, σε τραγική κατάσταση. Κουρελιασμένη, το δέρμα της χλωμό και τα μάτια της δεν μπορούσαν να αντέξουν το φως του ήλιου. Αφού επικράτησε μία γενική αναστάτωση τελικά μία οικογένεια θεώρησε ότι η γυναίκα είναι ένα μέλος της που είχε πεθάνει πριν από χρόνια. Η γυναίκα δεν μπορούσε να μιλήσει και ούτε μπορούσε να θυμηθεί τίποτα για τον εαυτό της.


Ο Wade Davis, μετά από έρευνα, ανακάλυψε μία μυστική σκόνη που χρησιμοποιούν οι ιερείς βουντού για να “δημιουργήσουν” τα zombies. Πήγε μαζί με έναν ιερέα ο οποίος του έδειξε τα συστατικά της σκόνης (ένα από τα οποία είναι το χώμα πάνω από τάφους νηπίων) και τον τρόπο με τον οποίο τα αναμειγνύουν. Μετά από καιρό ανακάλυψε ότι η βασική ουσία της σκόνης που ευθύνεται για την δημιουργία των zombie είναι το tetrodotoxin το οποίο είναι δηλητήριο ενός ψαριού που λέγεται blowfish.


Το ψάρι αυτό (blowfish ή puffer ή fugu) χρησιμοποιείται ως έδεσμα από τους μεγάλους σεφ της Ιαπωνίας, οι οποίοι φροντίζουν να μην αφαιρέσουν όλο το δηλητήριο, για να προκαλεί ευφορία σε όσους το δοκιμάζουν. Ορισμένες φορές όμως τα πράγματα δεν λειτουργούν και τόσο σωστά, με αποτέλεσμα 100 άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο από την κατανάλωση του fugu. Τα συμπτώματα ωστόσο που παρατηρούνται είναι παρόμοια με αυτά στην διαδικασία της δημιουργίας ενός zombie στην Αϊτή.


Όπως εξήγησε ο Davis αργότερα από τις μελέτες του, αυτή η σκόνη, κάνει τον άνθρωπο να δείχνει νεκρός ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Περιορίζει σε τέτοιο βαθμό τους χτύπους της καρδιάς και την αναπνοή που είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. Αυτή η σκόνη προκαλεί επίσης νευρολογικές διαταραχές και επηρεάζει το αριστερό μέρος του εγκεφάλου, το οποίο ελέγχει την ομιλία, την μνήμη, και την δυνατότητα της κίνησης. Έτσι ο άνθρωπος καταλήγει να βρίσκεται θαμμένος ενώ ακόμα είναι ζωντανός! Ο Ιερέας τον ξεθάβει μυστικά και τον χρησιμοποιεί σαν σκλάβο στις καλλιέργειες. Ο άνθρωπος θα παραμείνει zombie, μέχρι να φάει αλάτι ή κρέας (με αυτές τις τροφές θα ενεργοποιηθεί πάλι ένα μέρος του εγκεφάλου που έχει αδρανήσει) όποτε και θα τον σκοτώσουν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια


Υπάρχει ένας νόμος στην Αϊτή που λέει ότι:


Article 249. It shall also be qualified as attempted murder the employment which may be made against any person of substances which, without causing actual death, produce a lethargic coma more or less prolonged. If, after the person had been buried, the act shall be considered murder no matter what result follows.


zombie picture


Μετάφραση:


Άρθρο 249. Θα θεωρηθεί ως δολοφονία η πράξη εναντίον οποιουδήποτε προσώπου με συστατικά που χωρίς να προκαλούν θάνατο, δημιουργούν ληθαργικό κόμμα λίγο ή πολύ παρατεταμένο. Αφού ο άνθρωπος θαφτεί, η πράξη θα θεωρηθεί δολοφονία, ασχέτως με το αποτέλεσμα


Στην Αϊτή, τα zombie είναι ένα φαινόμενο συνηθισμένο και γενικά αποδεκτό. Κανείς όμως δεν μιλάει γι’ αυτό.Προς μεγάλη ανακούφιση των περισσότερων από εμάς, τα zombies δεν είναι όπως τα βλέπουμε στις ταινίες. Δεν είναι ούτε ζωντανοί νεκροί ούτε «διψούν» για αίμα… Είναι κανονικοί άνθρωποι σαν εμάς που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης με αυτό τον παράδοξο και ασυνήθιστο τρόπο.

http://www.findtube.gr

Έλληνες τρελάναν ρομπότ στην Ισπανία!!! (video)

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία για εμάς!!!




Έλληνας επισκέπτεται την τεχνολογική έκθεση της Ισπανίας.Συναντά ένα εκ των τεχνολογικών θαυμάτων, ένα ρομποτ……Η συνέχεια επί του βίντεο….πολύ κλάμα σου λέω....





http://www.topeiraxtiri.gr/


Πρέπει να είναι παρθένα για πάρει υποτροφία!

Και να... παραμείνει μέχρι να τελειώσει τις σπουδές της στη Σιέρα Λεόνε!!!


Ασυνήθιστα κριτήρια θέτει μία πόλη στη Σιέρα Λεόνε για να δώσει υποτροφίες σε κοπέλες προκειμένου να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο. Για να πάρει υποτροφία για σπουδές πέντε χρόνων, μία κοπέλα πρέπει να είναι παρθένα και μάλιστα να παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών της!




Ο στόχος είναι να μειωθούν οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, με τη διαβεβαίωση πως «τουλάχιστον το 80% των γυναικών που σπουδάζουν θα παραμείνουν παρθένες μέχρι να ολοκληρώσουν τη φοιτητική τους ζωή», όπως λέει ο Mathew Margao, δημοτικός σύμβουλος της πόλης Bo.


Αναφορικά με τον τρόπο που θα επιβεβαιώνεται εάν μία κοπέλα πληροί τα προσόντα για τη χορήγηση της υποτροφίας, ο Margao εξηγεί πώς θα γίνεται αυτό. «Το συμβούλιο θα προσλάβει γυναικείο ιατρικό προσωπικό που θα επιβεβαιώνει εάν μία κοπέλα είναι παρθένα», λέει ο Margao.


Όπως είναι αναμενόμενο, η συγκεκριμένη απόφαση ξεσήκωσε πλήθος διαμαρτυριών τόσο από γονείς όσο και από οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να επιτρέπει να εξεταστεί η κόρη μου απλά για μία υποτροφία» ομολογεί ένας γονιός.


Εκπρόσωπος μίας τοπικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για τα δικαιώματα των γυναικών δήλωσε πως πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να τραβήξεις την προσοχή στο ζήτημα της ανεπιθύμητης νεανικής εγκυμοσύνης», σημειώνει χαρακτηριστικά.


Ο Mathew Margao ωστόσο, επιμένει στην υποστήριξη της απόφασης αυτής, εξηγώντας πως έχει δύο πλεονεκτήματα. «Η μέθοδος αυτή όχι μόνο θα βοηθήσει στην εξάλειψη της νεανικής εγκυμοσύνης, αλλά και επιπλέον θα οδηγήσει στην αύξηση των μορφωμένων γυναικών στη χώρα».


Σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ο αριθμός των ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων και των αμβλώσεων στη χώρα αυξάνεται συνεχώς.


topeiraxtiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!