Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Θα σας γαμ... τις μάνες σας. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι" [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη στιγμή που με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή τα αλβανικά κτήνη άκουγαν ότι παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, ως προφυλακιστέοι, αμετανόητοι για τις πράξεις τους άρχισαν να απειλούν δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ planet-greece


"Θα σας γαμ... τις μάνες. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι" ήταν τα λόγια που ξεστόμιζαν, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και παίρνοντας, υπό τη συνοδεία των αστυνομικών, το δρόμο για τις φυλακές. 


Κανείς δεν παραδέθχηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του, παρότι υπάρχουν τρεις μαρτυρικές καταθέσεις.


Οι τέσσερις οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο 15χρονος αλβανός ανήλικος για τις φυλακές ανηλίκων.


Ελεύθερη με περιοριστικού όρους αφέθηκε η 16χρονη ελληνίδα, που διατηρούσε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας.


Δείτε το βίντεο με τα καθάρματα, ολόκληρο και χωρίς περικοπές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το planet-greece:

To-potistiri.blogspot.com - Live News

Δείτε η κοκαϊνη του άνοιξε τρύπα στο στόμα! (ΣΟΚ)


Λένε πως η κοκαϊνη δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα,άνοιγμα της μύτης και διάφορα άλλα! Στην περίπτωση όμως ... αυτού του 25χρονου Αμερικάνου τα πράγματα είναι διαφορετικά!


Δείτε τι έπαθε απο την χρήση κοκαϊνης!





http://to-potistiri.blogspot.com

Την κρατούσε κλεισμένη 10 χρόνια σαν σκλάβα του σεξ.

Φρίκη σε όλο της το μεγαλείο.


Μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την οχτάχρονη απαγωγή και τον εγκλεισμό της Νατάσα Κάμπους από τον Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ είναι η ιστορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Tanya Kach.


Την κρατούσε κλεισμένη 10 χρόνια σαν σκλάβα του σεξ


Η 24χρονη σήμερα γυναίκα εξιστόρησε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του Thomas Hose για περίπου 10 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS.


Ο Thomas Hose ήταν ο φύλακας του σχολείου που πήγαινε η Tanya στην Πενσιλβάνια και εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρναγε η μικρή για να την προσεγγίσει. Οι γονείς της είχαν χωρίσει, η μητέρα της είχε εξαφανιστεί και ο πατέρας της έκανε ότι δεν είχε κόρη. Σε αυτή την ανασφάλεια «πάτησε» ο Hose. Την προσέγγισε σαν φίλος, της μίλαγε και την έκανε να νιώθει ασφαλής.


Ο εφιάλτης της Tanya άρχισε όταν ο Thomas την έπεισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να μείνει μαζί του. Τότε την κλείδωσε για 10 χρόνια σε ένα δωμάτιο, της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της, την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του και την κλείδωνε στην ντουλάπα όταν καλούσε κόσμο.


Με τα χρόνια κατάφερε να τον πείσει να της επιτρέπει να βγαίνει λίγο στην αυλή, ενώ εκείνος την απειλούσε ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε. Τελικά η νεαρή γυναίκα έγινε φίλη με ένα γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον Thomaw.


Η Tanya Kach ακόμα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις τραγικές στιγμές που έζησε, ενώ φρόντισε να τις αποτυπώσει και σε ένα βιβλίο για να μάθει ο κόσμος την ιστορία της.


newsbeast.gr

Οι Αστυνομικοί Τα αυτόγραφα και η Ferrari ( Video )

Απίστευτο - Τα τελευταία λόγια του Michael Jackson

O Ray J συλλαμβάνετε μετά απο καβγά σε club του Las Vegas

JAMES MARSDEN '' X-MEN '' HOT DOG AND SING

Απίστευτο !!! Ξύλο !!! 50 Cent - Ray Z ( Video )


Ο Stevie Wonder και ο ηλίθιος δημοσιογράφος ( Video )

Ο Ray J για το sex tape με την Kim Kardashian

Τι δεν είχε πιει άραγε; Σύλληψη μοντέλου ( Video )

DAVE GROHL - Διώχνει fan απο την συναυλία ( Video )

Ο Dog Champan - Καβγάς σε μπαρ του Colorado ( Video )

Το κίνημα του Slow Down - Ανακαλύψτε το και ακολουθήστε το


Το νέο παγκόσμιο κίνημα που ήρθε να βάλει μια άνω τελεία στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής. Ανακαλύψτε το και ακολουθήστε το ...


Το κίνημα της βραδύτητας (Slow Down) έρχεται να κατεβάσει τις ταχύτητες της καθημερινότητας και να μετατρέψει την κούρσα της ζωής σε απολαυστικό ταξίδι!


slow_down


Ένα παγκόσμιο κίνημα ήρθε να πατήσει φρένο σε όσους φοβούνται μήπως μείνουν πίσω στην επιταχυνόμενη κούρσα ζωής. Σε όσους τρώνε γρήγορα, διαβάζουν φωτογραφικά, τρέχουν στους δρόμους, προσπαθούν να χωρέσουν τα πάντα σε μια ημέρα. Σε εκείνους που κυνηγούν το μέλλον και ξεχνούν να ζήσουν το παρόν. 


Το κίνημα Slow Down γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια. Στόχος του είναι να επισημάνει την τρέλα και το χάος που επικρατεί στις μεγαλουπόλεις και ότι η ποιότητα έχει θυσιαστεί στο βωμό της ποσότητας. Τα μέλη του κινήματος που βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλο τον πλανήτη κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες, αντίθετα με το ρεύμα της εποχής, χωρίς να σημαίνει ότι κάνουν λιγότερα ή ότι δεν παράγουν. Ξέρουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. 


Για να κινητοποιήσουν τον κόσμο διοργανώνουν διάφορες δράσεις, όπως βόλτες με ποδήλατα στην πόλη, αργό περπάτημα σε πολύβουες λεωφόρους και άλλες δραστηριότητες που αποδεικνύουν πως για να ζεις ποιοτικά πρέπει να κατεβάσεις τις ταχύτητες σου. 


Έχουν δημιουργηθεί διάφορα παρακλάδια του κινήματος Slow Down, όπως το Slow Food, το Slow Cities, το Slow Bicycle, το Slow Travel, το Slow Cinema σε διάφορες πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική.


Το Slow Food εναντιώνεται στο fast food και την τάση του γρήγορου φαγητού. 
Το Slow Bicycle και το Slow City εναντιώνονται στην ταχύτητα και τη χρήση του αυτοκινήτου στις πόλεις. 


Το Slow Travel αντιδρά στα οργανωμένα ταξίδια – πακέτα.

νεργειακή ψυχολογία: Το νέο trend


Ζώντας σε μία εποχή που τα πάντα, αργά ή γρήγορα, γίνονται μόδα, η ψυχολογία δε θα μπορούσε να μείνει απλά μια επιστήμη χωρίς εξέλιξη. Και η νέα τάση είναι η Ενεργειακή Ψυχολογία.


Εντάξει, το ξέρουμε πως όσα ψυχολογικά προβλήματα να περνάς (άνθρωπος είσαι, όχι ο Iron Man) στον ψυχολόγο δεν θα πας με τίποτα. Ακόμα κι αν το στρες σου έχει κάτσει βαρίδι στο στήθος ή οι κρίσεις πανικού σου πριονίζουν το στομάχι, εσύ δε θα ζητήσεις βοήθεια από κανέναν. Το ξέρουμε, φοβάσαι να δείξεις αδύναμος. Φοβάσαι και τον κοινωνικό στιγματισμό. Φοβάσαι την ψυχανάλυση, φοβάσαι ακόμα και να γίνεις μέλος καμιάς συνεδρίας. Πού ξέρεις, μπορεί να έρθεις φάτσα με φάτσα με το …αφεντικό σου (λέμε τώρα).


image.32748_390x260


Η Ενεργειακή Ψυχολογία φαίνεται να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία της παραδοσιακής ψυχοθεραπεία. , χωρίς όμως να χρειάζεται καν να ανοίξεις το στόμα σου και να εξομολογηθείς πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα -το λιγότερο-, αλλά ούτε και να ακολουθήσεις τη φροϋδική εξερεύνηση ή να βγάλεις τα εσώψυχα σου μπροστά σε ένα μάτσο psycho- αγνώστους. Για την ακρίβεια, αν κάποιος έπρεπε να «εφεύρει» την ιδανική ψυχοθεραπεία, αυτή θα ήταν ίδια με την ενεργειακή ψυχολογία. Τι πρέπει να ξέρεις όμως για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα;


Πώς ξεκίνησε; 


Οι τεχνικές της Ενεργειακής Ψυχολογίας έγιναν γνωστές στις αρχές της δεκαετίες του 80 από τον δόκτωρα Roger Callahan με το όνομα "Τεχνικές Callahan" or "Thought Field Therapy." Ο Callahan χρέωνε αρχικά απίστευτες τιμές για τα sessions, περιορίζοντας τη θεραπεία του στην τάξη των πλουσίων και διασήμων, αλλά αργότερα οι διάδοχοί του εκλογίκευσαν τις τιμές. Από αυτούς, ο κλινικός ψυχολόγος David Feinstein είναι ο γνωστότερος - διαθέτει μάλιστα ένα CD-ROM πρακτικής άσκησης το οποίο μπορεί να βρει κανείς και μέσα από το Ιντερνετ.


Πως λειτουργεί


Μπορείς να αντιληφθείς καλύτερα τη θεραπεία ως μια μορφή «βελονισμού των συναισθημάτων σου», με τη πίεση των δακτύλων σου να αντικαθιστά τις βελόνες (όπως σιάτσου) και τις φράσεις αυτοσυγκέντρωσης να δίνουν ισορροπία στην ψυχή σου (χαρακτηριστικά, οι ασθενείς αναφέρουν αυτό που είναι στο μυαλό τους ή επαναλαμβάνουν μία φράση που τους φτιάχνει τη διάθεση). Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει εδώ είναι η ίδια η συνείδησή του. Το να επαναλαμβάνεις μια φράση του τύπου «ντα- ρου- μι -σι -μα -πα» και να ζουλάς ταυτόχρονα τον εαυτό σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περίεργα και το να λες στον εαυτό σου «αγάπη και αποδοχή» μπορεί να ακουστείς στα αυτιά σου από ξενέρωτος έως γλυκανάλατος. Από την άλλη βέβαια σκέψου και το όφελος: Κανείς δεν πρόκειται να σου κάνει ενοχλητικές ερωτήσεις του τύπου «μήπως είσαι κρυπτοομοφυλόφιλος» ή «πώς ένιωσες όταν οι γονείς σου ξέχασαν τα 10α γενέθλιά σου;».


Οι αξιώσεις


Αν σου φαίνεται αρχικά σαν ταχύρρυθμη θεραπεία, δεν έπεσες έξω. Αυτό ακριβώς λένε οι υπερασπιστές του – υποστηρίζουν μάλιστα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάντα, από το φόβο της δέσμευσης μέχρι τις αγχωτικές διαταραχές, τις φοβίες και τους εθισμούς. Ο δρ. Candace Pert, πρώην επικεφαλής του τμήματος Εγκεφαλικής Βιοχημείας στο Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, το αναφέρει ως: «η πιο σημαντική ανάπτυξη στην ιατρική μετά τα αντιβιοτικά». Άλλοι υποστηρικτές της θεραπείας δείχνουν συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον -περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν «κατεβάσει» το εγχειρίδιο για την Τεχνική της Συναισθηματικής Ελευθερίας (την πιο γνωστή μορφή της ενεργειακής ψυχολογίας) – κι αυτό είναι ένα σημάδι ότι η θεραπεία έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τη γενική αποδοχή με την πάροδο του χρόνου, όπως έκανε και ο βελονισμός.

Οι 5 καλύτερες πόλεις για να ζεις

Aρ. 1 : Μελβούρνη


Η Μελβούρνη είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αυστραλίας μετά το Σίδνεϊ. Αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Ο πληθυσμός της Μελβούρνης υπολογίζεται σήμερα σε περίπου 4.000.000 κατοίκους. Σχεδόν το 1/4 του πληθυσμού της περιοχής προέρχεται από το εξωτερικό.


Πολιτική σταθερότητα: 95%
Υγεία: 100%
Πολιτισμός & Διασκέδαση: 95.1%
Παιδεία: 100%
Υποδομή:100%
Σύνολο Βιοτικού Επιπέδου: 97.5%

01_melbourne

Aρ. 2 : Βιέννη

Η πρωτεύουσα της Αυστρίας, με πληθυσμό 1.714.000 κατοίκων, κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οι κυριότερες βιομηχανίες της πόλης κατασκευάζουν μηχανήματα, χημικά προϊόντα, έπιπλα, πορσελάνες και υαλικά. Πολύ σημαντικός οικονομικός παράγοντας για την πόλη είναι και ο τουρισμός, καθώς η Βιέννη με τον μεγάλο πλούτο της σε έργα τέχνης, μνημεία, μουσεία αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. 

Πολιτική σταθερότητα: 95%
Υγεία: 100%
Πολιτισμός & Διασκέδαση: 94.4%
Παιδεία: 100%
Υποδομή:100%
Σύνολο Βιοτικού Επιπέδου: 97.4%

02_vienna


Aρ. 3 : Βανκούβερ

Έχασε τα πρωτεία από τη Μελβούρνη. αλλά η καναδική πόλη εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη δεκάδα. Το Βανκούβερ είναι η μεγαλύτερη αστική περιοχή στον δυτικό Καναδά και η τρίτη σε πληθυσμό σε όλη τη χώρα, αν και ως δήμος είναι όγδοος σε πληθυσμό στον Καναδά. Οι κάτοικοί του παρουσιάζουν εθνική πολυμορφία, καθώς το 52% των κατοίκων του έχουν άλλη μητρική γλώσσα από τα αγγλικά.

Πολιτική σταθερότητα: 95%
Υγεία: 100%
Πολιτισμός & Διασκέδαση: 100%
Παιδεία: 100%
Υποδομή:92.9%
Σύνολο Βιοτικού Επιπέδου: 97.3%

03_vancouver

Aρ. 4 : Τορόντο

Άλλη μία καναδική πόλη καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, με πληθυσμό 2,5 εκατομμυρίων κατοίκων και πληθυσμιακή πυκνότητα 3.972 κατοίκων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Η πόλη είναι χτισμένη στην βόρεια όχθη της λίμνης Οντάριο. Το Τορόντο είναι το κεντρικό σημείο του «Χρυσού Πετάλου», της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής του Καναδά η οποία εκτείνεται από την Όσαβα ανατολικά έως τους καταρράκτες του Νιαγάρα δυτικά. Περίπου το ένα τέταρτο των Καναδών κατοικεί στην περιοχή του Χρυσού Πετάλου, και περίπου ένας στους έξι Καναδούς εργάζεται εντός των ορίων της πόλης του Τορόντο. Το Τορόντο σήμερα είναι η οικονομική πρωτεύουσα του Καναδά και αποτελεί ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα («πολυπολιτισμικά») αστικά κέντρα του κόσμου.

Πολιτική σταθερότητα: 95%
Υγεία: 100%
Πολιτισμός & Διασκέδαση: 97.2%
Παιδεία: 100%
Υποδομή:100%
Σύνολο Βιοτικού Επιπέδου: 89.3%

04_toronto

Aρ. 5 : Κάλγκαρι

Καναδική πόλη κατακτά και την τέταρτη θέση. Το Κάλγκαρι, στην Αλμπέρτα, έχει πληθυσμό 988.000 κατοίκων και συνολική έκταση 5.107 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η πόλη βρίσκεται στα νότια της επαρχίας σε απόσταση περίπου 80 χλμ. ανατολικά από τα Βραχώδη Όρη. Το Κάλγκαρυ είναι η πέμπτη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά και ο πληθυσμός του αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό λόγω της οικονομικής ανάπτυξης που έχει φέρει η άντληση πετρελαίου στην Αλμπέρτα.

Πολιτική σταθερότητα: 100%
Υγεία: 100%
Πολιτισμός & Διασκέδαση: 89.1%
Παιδεία: 100%
Υποδομή:96.4%
Σύνολο Βιοτικού Επιπέδου: 96.6%

05_Calgary

Fitness: 10 μέρη για τρέξιμο στην Αθήνα


Σίγουρα υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη για τρέξιμο, και καθένας μπορεί να ανακαλύψει τον δικό του παράδεισο μέσα -ή κοντά στην Αθήνα. Όμως, τα παρακάτω είναι -δοκιμασμένα- πολύ καλές επιλογές. Είτε τώρα ξεκινάς το τρέξιμο, είτε ανήκεις στους λάτρες αυτής της δραστηριότητας, στις τοποθεσίες αυτές θα μπορείς να τρέξεις με ασφάλεια, μακριά από αυτοκίνητα και μέσα στο πράσινο.


man_jogging


Για τρέξιμο στον Εθνικό κήπο

Ο Εθνικός Κήπος πίσω από το Σύνταγμα και λίγα μόλις μέτρα μακριά από την στάση του μετρό είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις του υπαίθριου αθλήματος. Σχεδιάστηκε το 1838 από τον κηποτέχνη Μπαρό. Μαζί με το Ζάππειο, έχει συνολική έκταση 160 στρέμματα. Ο χώρος που για πολλά χρόνια ήταν το προπονητήριο των περισσότερων πρωταθλητών αντοχής στην Ελλάδα. Μεγάλη στροφή σε σχήμα 8 (2χλμ) και μικρότερη -χωρίς την μεγάλη ανηφόρα- 1500μ.


Για τρέξιμο στο Πεδίον του Άρεως

Το πεδίον του Άρεως δημιουργήθηκε το 1934 με στόχο να τιμηθούν οι ήρωες της επανάστασης. Η έκτασή του είναι 277 στρέμματα, αν και ο Πανελλήνιος Γ. Σ. και η οδός Μουστοξύδη έχουν φάει λίγο από το «μπόι» του.  Τον Δεκέμβριο του 2010 έγινε η ανάπλαση του και πλέον αποτελεί μια μικρή όαση. ΤΣτο πάρκο έχουν φυτευτεί 1.200 δέντρα, 50 χιλιάδες ανθόφυτα, 7,5 χιλιάδες θάμνοι, 2,5 χιλιάδες τριανταφυλλιές, ενώ προστέθηκαν 9 στρέμματα χλοοτάπητα και 8 στρέμματα με φυτά εφαδοκάλυψης. Άσφαλτος, 1700 μέτρα η στροφή, με μικρή ανηφόρα και κατηφόρα.


Για τρέξιμο στο Λόφο Αρδηττού

Ο λόφος του Αρδηττού να συγκεντρώνει τους περισσότερους φίλους του τζόγκινγκ. Όλες οι εθνικές ομάδες, από το 1950 και μετά, γυμνάστηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Το πέταλο πάνω από το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι 500 μ. Στο λόφο δίπλα υπάρχουν αρκετές διαδρομές με μεγάλες ανηφόρες.


Για τρέξιμο στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Το στολίδι της περιοχής, μετά την πλατεία και τον Πανιώνιο. Αποτέλεσε το πρώτο έργο στον οικισμό το 1924, όταν υπουργός Γεωργίας ήταν ο Α. Παπαναστασίου. Έχει και ποδηλατοδρόμιο. Λειτουργεί από τις 6 μέχρι τις 11 το βράδυ. Πρόκειται για ένα μικρό πάρκο, με στροφή 800 μέτρα, πλακόστρωτο, χώμα και τσιμέντο. Μια μεγάλη ανηφόρα και άλλη μια κατηφόρα, γνωστές σε όλους του αθλητές του Πανιωνίου.
Για τρέξιμο στο Άλσος Αιγάλεω

Στο γνωστό μπαρουτάδικο στο Άλσος Αιγάλεω μπορείς να τρέξεις και να αθληθείς σε μια περιοχή που έχει κυρίως χώμα, άρα χρειάζονται καλά παπούτσια. Είναι μεγάλη απόσταση, ενδείκνυται για προχωρημένους με στροφή 2000 ή 2500 ή 3000 μ.
Για τρέξιμο στο Λόφο Φιλοπάππου

Ένα δάσος μέσα στην πόλη. Πλούσια πανίδα με σπάνια είδη από χελώνες και πάνω από 120 διαφορετικά είδη πουλιών. Στα συν το υπέροχο πλακόστρωτο του Πικιώνη και το εκκλησάκι του Λουμπαρδιάρη. Αρκετή ανηφόρα και κατηφόρα. Μια κυκλική διαδρομή 1200 περίπου μέτρων. Ξεκίνα από τα σκαλοπάτια δίπλα στο Θ. Δώρα Στράτου.
Για τρέξιμο στο «ΣΕΦ -Φάληρο- Φλοίσβος- Edem»

Διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, 3χλμ, ξεκινώντας από το καφέ «Ναι» έως την «Εσπλανάδα». Άλλες επιλογές: 5 χλμ έως το γήπεδο του στίβου, 6 χλμ έως το Φλοισβο, και, τέλος, 8χλμ έως το Edem. Άσφαλτος σε όλη τη διαδρομή.
Για τρέξιμο στο Άλσος Συγγρού

Το πάρκο που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από το ΚΑΤ, ανάμεσα στην Κηφισιά και το Μαρούσι. Χώμα σε όλες τις διαδρομές με τη μεγαλύτερη να είναι 2,5 χλμ. Επίσης, θα βρεις όμορφους χώρους αναψυχής. Προσοχή στους ποδηλάτες.


Για τρέξιμο στο Πάρκο Καματερού (Αντώνης Τρίτσης)

Από τα μεγαλύτερα και καλύτερα πάρκα της Αττικής, με συνολική έκταση 1.000 στρέμματα. Θεωρείται ένα από τα τελευταία καταφύγια άγριας ζωής στην πρωτεύουσα. Ήταν βασιλικό αγροτεμάχιο και η αξιοποίησή του ξεκίνησε το 1987. Το περισσότερο είναι χώμα. Η μεγαλύτερη διαδρομή είναι 6,5 χλμ- μαζί με το κάτω μέρος. Πολλές διαδρομές σε πολύ όμορφο περιβάλλον, με λιμνούλες, κανάλια με νερό, γεφυράκια, ανηφόρες, κατηφόρες και πόσιμο νερό. Κατά τη γνώμη μου, με διαφορά το καλύτερο πάρκο για τρέξιμο στην Αθήνα.
Για τρέξιστο στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Όμορφο πάρκο, με αρκετά πεύκα. Χωμάτινο το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. 1900μ το πάνω μέρος, πριν την ενδιάμεση άσφαλτο. Προσοχή στα σκυλιά.

Διατροφή Για Αθλητές


Ποιοι είναι οι κανόνες για να δώσεις ενέργεια στον οργανισμό σου; 5 tips για μεγάλες επιδόσεις και καλή υγεία...


Η σωστή διατροφή αποτελεί σημαντικό στοιχείο υψηλής απόδοσης για έναν αθλητή, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή του υγεία. 


food for athletes


Ακολουθούν πέντε συμβουλές που κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει πάντα κατά νου και να τηρεί:


1. Μείνετε ενυδατωμένοι – Επειδή το σώμα μας αποτελείται από 55-65% υγρά, είναι αναγκαίο οι αθλητές να παραμένουν επαρκώς ενυδατωμένοι για την αποφυγή θερμοπληξίας και κραμπών. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε ζεστό και υγρό περιβάλλον, μερικοί αθλητές ενδέχεται να χάσουν έως και 12 ποτήρια υγρών (θα χρειαστεί να καταναλώσουν την διπλάσια ποσότητα για να ενυδατωθούν). Ακόμη και η ελάχιστη αφυδάτωση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση του αθλητή, έτσι θα πρέπει να καταναλώνει αρκετή ποσότητα νερού και αθλητικών ποτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. 


2. Καταναλώνετε επαρκείς ποσότητες θερμίδων και υδατανθράκων – Επειδή η τροφή είναι η “βενζίνη” μας, οι αθλητές πρέπει να εξασφαλίζουν την επαρκή κατανάλωση θερμίδων και υδατανθράκων καθημερινά. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών πρέπει να αποτελούν τουλάχιστον το 50% της διατροφής του ατόμου. Οι υδατάνθρακες, σαν κύρια πηγή ενέργειας του οργανισμού μας, αποθηκεύονται ως γλυκογόνο στους μύες (και το ήπαρ). Μια διατροφή ελλιπής σε υδατάνθρακες και θερμίδες, αυξάνει τον κίνδυνο κόπωσης, τραυματισμών καθώς και μείωσης των επιδόσεων.


3. Καταναλώνετε επαρκείς ποσότητες πρωτεΐνης- Οι πρωτεΐνες παίζουν πρωταρχικό ρόλο στον σχηματισμό των μυών, του δέρματος και των κυττάρων και είναι αυτές που “χτίζουν” το σώμα. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, ένας αθλητής ταλαιπωρεί συνεχώς τους μύες του, γι αυτό πρέπει να καταναλώνει επαρκείς ποσότητες κρέατος, οσπρίων, ψαρικών, πουλερικών, ξηρών καρπών, αυγών και γαλακτοκομικών, τα οποία αποτελούν πλούσιες πηγές πρωτεϊνών.


4. Τρώτε συχνά γεύματα - Μερικοί αθλητές είναι σχεδόν αδύνατο να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες με λιγότερα από 3 γεύματα και 2-3 snack την ημέρα. Τα συχνά γεύματα βοηθούν στην βελτίωση των επιπέδων γλυκόζης αίματος καθώς και ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


5. Αποφύγετε τα συμπληρώματα- Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη μεταξύ των αθλητών ότι η κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν πρωτεΐνες και αμινοξέα αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η λήψη αυτή γίνεται μετά από τη σωματική εξάσκηση. Αυτή η θεωρία δεν έχει τεκμηριωθεί επιστημονικώς. Αντιθέτως, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από Βρετανούς γιατρούς, μια ισορροπημένη διατροφή που θα παρέχει στο άτομο όλες τις αναγκαίες πρωτεΐνες και άλλες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται τη μυϊκή του ανάπτυξη είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει όσους ακολουθούν προγράμματα εντατικής μυϊκής εξάσκησης για αύξηση της μάζας και της δύναμης των μυών. Παρ` όλα αυτά, οι ερευνητές δεν αποκλείουν οριστικά την πιθανότητα τα συμπληρώματα αυτά να έχουν κάποιες θετικές επιδράσεις σε ορισμένα άτομα- ιδιαίτερα σε αθλητές που προπονούνται πολύ σκληρά. Επειδή όμως δεν υπάρχουν προς το παρόν επιστημονικά δεδομένα που να τεκμηριώνουν τη θετική επίδραση τέτοιων συμπληρωμάτων, είναι απαραίτητο να γίνουν και άλλες έρευνες για να διαλευκανθεί ο ρόλος τους στις περιπτώσεις αυτές.


Πηγή: FitnessArt.gr

Tο μεγαλυτερο κρουαζιεροπλοιο στο κοσμο ( Video )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!