Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Οι πιο hot stars του Hollywood κάτω των 25 ετών!


Η "καυτή" 25αδα έχει ως εξής:




25) Tom Felton


Ο 24χρονος αιώνιος αντίπαλος του Harry Potter, ο κινηματογραφικός Draco Malfoy θα εμφανιστεί στην ταινία Apparition δίπλα στην Ashley Greene.


24) Zac Efron


Εικοσιτετράχρονος και αυτός, εκτοξεύθηκε στο status του σταρ με το High School Musical ενώ τραγουδούσε και χόρευε και στο Hairspray.
Ο Efron αρνείται πεισματικά να συμμετέχει ενεργά στα social media, ώστε να κρατήσει κρυφή την ιδιωτική ζωή του.


23) Julianne Hough


Καλλονή μόλις 23 ετών, συμμετείχε στο Dancing With the Stars και κυκλοφόρησε ένα δίσκο ο οποίος πήγε πολύ καλά στα charts.
Επίσης θα την απολαύσουμε και στην μεγάλη οθόνη.


22) Rupert Grint


Ο πιστός φίλος του Harry Potter, Ron Weasley. Ο 23χρονος ηθοποιός για να υποστηρίξει τον συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες Harry Potter, Tom Felton, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα ταινίας του με μπλούζα "I love Tom Felton!"


21) Emma Stone


Η 22χρονη Stone, εμφανίστηκε στις ταινίες Crazy, Stupid, Love, Friends With Benefits και The Help


20) Vanessa Hudgens


Μια ακόμα πρωταγωνίστρια του High School Musical, η Hudgens θα κλείσει τα 23 το Δεκέμβριο.


Επίσης εμφανίστηκε και στην ταινία Sucker Punch.


19) Elizabeth Olsen


Η 22χρονη μικρότερη αδερφή των διδύμων Mary-Kate και Ashley Olsen. Η Elizabeth εμφανίζεται στην ταινία Peace, Love and Misunderstanding με την Jane Fonda αλλά και στην ταινία τρόμου Silent House.


18) Lily Collins


Η 22χρονη Χιονάτη της νέας ταινίας The Brothers Grimm: Snow White με την Julia Roberts σαν την κακιά βασίλισσα.


17) Daniel Radcliffe


Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τι έχει κάνει ο 22χρονος Daniel. Και μόνο που ενσάρκωσε τον Harry Potter είναι αρκετό...


16) Mia Wasikowska


Η Mia υποδύθηκε την Αλίκη στην ταινία του Tim Burton, Alice in Wonderland.


15) Liam Hemsworth


Πρωταγωνίστησε στην ταινία The Last Song, μαζί με την κοπέλα του, Miley Cyrus. Επίσης παραλίγο να υποδυθεί αυτός τον Thor στην ομώνυμη ταινία, όμως τον πρόλαβε ο αδερφός του, Chris!


14) Kristen Stewart


Η 21χρονη Bella της σειράς ταινιών Twilight, θα υποδυθεί και αυτή την Χιονάτη στην ταινία Snow White and the Huntsman


13) Emma Watson


Η Ερμιόνη του Harry Potter μεγάλωσε, όχι πολύ αφού είναι μόλις 21 ετών. Θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία My Week With Marilyn με την Michelle Williams.


12) Jennifer Lawrence


Η 21χρονη υποδύθηκε την Mystique στην ταινία X-Men: First Class, ενώ τώρα περιμένουμε να την δούμε στο The Hunger Games.


11) Emma Roberts


Μόλις 20 ετών, η Emma συμμετείχε στην ταινία Scream 4 ενώ είναι και ανιψιά της Julia Roberts!


10) Shailene Woodley


Η 19χρονη Shailene εμφανίστηκε σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές


09) Taylor Lautner


19χρονος και αυτός, εμφανίστηκε στα Twilight οπότε η επιτυχία ήταν σίγουρη.


08) Josh Hutcherson


Συμμετείχε στο οσκαρικό The Kids Are All Right, ενώ θα εμφανιστεί και στο Hunger Games. Ο 19χρονος ήθελε να γίνει ηθοποιός από τα 4.


07) Saoirse Ronan


Η 17χρονη είχε προταθεί για Όσκαρ όταν ήταν μόλις 13 ετών για την ταινία Atonement. Το όνομά της σημαίνει "Ελευθερία."


06) Joel Courtney


Ο 15χρονος Courtney πρωταγωνίστησε στην ταινία Super 8.


05) Abigail Breslin


Έσπασε το ρεκόρ της Saoirse καθώς κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ όταν ήταν 11 ετών για την ταινία "Little Miss Sunshine"


04) Chloe Moretz


Η 14χρονη εμφανίστηκε στην ταινία (500) Days of Summer, ενώ στη συνέχεια εντυπωσίασε τους πάντες με τον ρόλο της στην ταινία Kick-Ass.


03) Elle Fanning


Η 13χρονη μικρή αδερφή της Dakota, η οποία πηγαίνει στο ίδιο σχολείο που πήγαιναν και οι δίδυμες Olsen.


02) Jaden Smith


Ο 13χρονος γιος του Will Smith συμπρωταγωνίστησε με τον μπαμπά του στην ταινία The Pursuit of Happiness, ενώ και στην επιτυχία The Karate Kid.


01) Willow Smith


Η 10χρονη αδερφή του Jaden, η οποία εμφανίστηκε και αυτή σε ταινίες του μπαμπά...

Οι Prodigy έφτιαξαν βίντεο, αφιερωμένο αποκλειστικά στους Έλληνες!

Η παρέα του Keith Flint δίνει το respect της στην Ελλάδα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Το παραπάνω βίντεο μιλάει από μόνο του.




Υπό τους ήχους του "Thunder", οι Prodigy παρουσιάζουν σε ένα κλιπ διάρκειας 5 λεπτών ένα tribute στο ελληνικό κοινό με σκηνές από την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα, το καλοκαίρι στο Rockwave στη Μαλακάσα.


Στο βίντεο ακούγεται και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας, ενώ ο Liam Howlett χαρακτηρίζει τρελό το κοινό που μαζεύτηκε στη Μαλακάσα τον Ιούλιο (σε διαβεβαιώ, στην περίπτωση που δεν ήσουν εκεί, ότι έχει δίκιο).


Στο βίντεο, τα μέλη της μπάντας μιλάνε και για πλάνα τους για το επόμενο άλμπουμ, ενημερώνοντας ότι μπαίνουν άμεσα στο στούντιο. Αλλά αρκετά με το κείμενο.

Γυναικολόγος βίασε νεαρή γυναίκα στην Κύπρο


Μια πρωτοφανή υπόθεση βιασμού, μιας νέας γυναίκας, από το γυναικολόγο της, εξετάζει η Αστυνομία της Κύπρου.




Η γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, κατήγγειλε ότι ο γυναικολόγος, τον οποίο επισκέφθηκε χθες το απόγευμα για ιατρική επέμβαση την εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αναισθητικού φαρμάκου.


Ο γιατρός συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.


Στην κλινική του γυναικολόγου διενεργήθηκαν το πρωί έρευνες και κατασχέθηκαν τεκμήρια.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, όταν άρχισε να συνέρχεται από τη νάρκωση, αντιλήφθηκε ότι ο γιατρός ήταν γυμνός και ξαπλωμένος πάνω της.


Αντέδρασε έντονα και αργότερα με το σύζυγό της πήγαν σε αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν καταγγελία.


http://www.nooz.gr

Tyxaiodenomizo.blogspot.com - Live News

Monopoli.gr - Live News



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Reportaznet.blogspot.com - Live News

Paraplanitikos.blogspot.com - Live News

Neatoday.blogspot.com - Live News

100greekblogs.blogspot.com - Live News

Exofitsio.blogspot.com - Live News

Θέσεις εργασίας - Εργασία - Ελλάδα - Careerjet

Αναζήτηση Εργασίας από την Careerjet





Εργασία από την Careerjet

Οι 10 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις καταφατικά


Πριν αρχίσεις να ψωνίζεις πρόστυχα εσώρουχα και περίεργα αξεσουάρ για να κάνεις καλύτερη την σεξουαλική σου ζωή, τσέκαρε αν απαντάς θετικά στις παρακάτω ερωτήσεις...




1. Επικοινωνείς σωστά με τον σύντροφό σου;
Η επικοινωνία είναι από τα βασικότερα συστατικά μιας σχέσης που βοηθάνε στη σωστή εξέλιξή της και φυσικά είναι κάτι που αντανακλάται και στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού.


2.Έχεις αυτοεκτίμηση; Ο σύντροφός σου έχει;
Οι άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση, τα άτομα που δεν τα πηγαίνουν καλά με τον εαυτό τους είναι πολύ δύσκολο να αφεθούν, να χαλαρώσουν, να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους. Και η επαφή δύο ερωτικών συντρόφων χρειάζεται όλα τα παραπάνω. Τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες έχουν αρνητικές συνέπειες.


3. Απολαμβάνεις τη στιγμή;
“Η συναισθηματική αποδέσμευση είναι βασικό συστατικό του καλού σεξ” τονίζει η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου. “Δεν πρέπει να περιμένεις από το σεξουαλικό κομμάτι να σου φτιάξει ή να σου χαλάσει αυτό που ήδη έχεις. Δηλαδή, πολλές φορές το σεξ λειτουργεί καταλυτικά στο να στρώσει η σχέση... Αλλά για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις σωστά σεξ και να είσαι ικανοποιημένη πρέπει εκείνη τη στιγμή να μην περιμένεις τίποτα από αυτό, αλλά να απολαμβάνεις της στιγμή”.


4. Δίνεσαι απόλυτα;
“Όταν κάνεις έρωτα με τον σύντροφό σου πρέπει να είσαι δοσμένη σε αυτό” σημειώνει η ψυχολόγος. “Μερικές φορές, γυναίκες που έχουν πολλές ευθύνες μπορεί κατά τη διάρκεια της πράξης να σκέφτονται άλλα πράγματα που τις αγχώνουν. Όπως για παράδειγμα: άπλωσα το πλυντήριο;”. Τέτοιου τύπου σκέψεις μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην ερωτική σου ζωή.


5. Έχεις αποβάλλει τις αρνητικές σκέψεις;
Στις εποχές που ζούμε, τα πράγμα στις σχέσεις είναι λίγο “περίεργα”. Και πολλές φορές λίγο “φλου”. Δεν ξέρεις ακριβώς αν αυτό που έχεις με τον άλλον είναι “σχέση”.
“Στη φάση που δεν υπάρχει σχέση και είναι ασαφείς οι καταστάσεις δεν πρέπει να σκέφτεσαι: “άραγε τα κάνει αυτά μόνο με μένα;” γιατί αυτό στην πορεία σου χαλάει τα πάντα” εξηγεί η κ. Αργυρίου.


6. Ξεπερνάς τα “εμπόδια";
“Δεν πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή. Δεν πρέπει να περιμένεις να είσαι ξεκούραστη, να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου, να είσαι μακιγιαρισμένη, να έχεις φτιάξει ατμόσφαιρα”. 


7. Ξέρει ο σύντροφός σου τι θέλεις;
Σύμφωνα με την ψυχολόγο “πολύ σημαντικό είναι να μιλάς, να ζητάς αυτό που θέλεις και να επικοινωνείς κατά τη διάρκεια του σεξ”.


8. Αποφεύγεις την γκρίνια;
“Μην περιμένεις την ώρα του σεξ για να λύσεις τα προβλήματά σου. Πολλές γυναίκες αφού τελειώσουν το σεξ αρχίζουν να λένε στον σύντροφό τους οτιδήποτε τις έχει ενοχλήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, της εβδομάδας... Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να τα συζητάτε. Μετά από αυτό, ο άντρας είναι πιο επιφυλακτικός προς τη γυναίκα που τον “πρήζει”. Και φυσικά αυτό επηρρεάζει την ερωτική ζωή του ζευγαριού”.
Το σεξ παύει να είναι happy hour και στο αντρικό μυαλό παίρνει αρνητική γεύση.


9. Νιώθεις οικειότητα με τον σύντροφό σου;
Σχέση σημαίνει γνωρίζω τον σύντροφό μου και νιώθω άνετα μαζί του. Δεν χωράνε μεταξύ μας οι παρεξηγήσεις. Με ξέρει, τον ξέρω και νιώθω ευχάριστα. Μαζί του είμαι ο εαυτός μου. Δεν χρειάζεται να υποκρίνομαι κάτι που δεν είμαι.


10. Είσαι σταθερή στις επιλογές σου;
“Είναι σημαντικό να μην αλλάζεις συχνά ερωτικούς συντρόφους γιατί έτσι δεν μαθαίνεις ποτέ τον άνθρωπο που είναι παρτενέρ σου. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι σχέσεις που κρατάνε περισσότερο καιρό, κρατάνε γιατί ουσιαστικά έχεις μάθει τη χημεία του άλλου, τι του αρέσει και τι όχι. Ενώ αν πας με διαφορετικούς άντρες μέσα σε ένα χρόνο, φυσικά δεν ξέρεις κανέναν” τονίζει η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου.


tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!