Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Για sex video εκβιάζουν γνωστό μοντέλο!!

Εδώ λίγες μέρες η ζωή ενός εκ των πιό γνωστών μοντέλων της χώρας έχει αναστατωθεί μετά την πληροφορία ότι δύο αδέρφια έχουν στην κατοχή τους υλικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί να προσφέρει το κορμί της και τις ηδονές σε έναν απο τους δύο. Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις καθώς...




οι τύποι αυτοί προσπαθούν τώρα χρησιμοποιώντας το υλικό αυτό ώς προϊόν εκβιασμού να πιέσουν το μοντέλο ή να τους δίνει ποσοστό απο τα χρήματα που λαμβάνει ή να υποκύψει στις σεξουαλικές ορμές τους. Η ίδια έχει απευθυνθεί σε φίλους που την έχουν συμβουλέψει να μιλήσει σε δικηγόρο και απο εκεί στην...


Αστυνομία. Πηγές μυημένες στον χώρο του modelling, μου έλεγαν χθές ότι οι συγκεκριμένοι τύποι-που λειτουργούν στις παρυφές της μόδας-συνηθίζουν να λειτουργούν με τον τρόπο αυτό και πώς στην κατοχή τους έχουν ολόκληρη συλλογή. Βεβαίως το υλικό είναι απο την εποχή που τα κορίτσια ήταν μικρότερα και προσπαθούσαν να αναριχηθούν στο χώρο ζητώντας-έναντι εξυπηρέτησης-την βοήθειά τους.


Το σίγουρο είναι πώς τα περισσότερα απο τα "φτασμένα" σήμερα μοντέλα δε γνωρίζουν ότι εν αγνοία τους πρωταγωνιστούν σε sex tape και απο χθές στο Κολωνάκι, επικρατεί πανικός. Και είναι λογικό καθώς είναι πολύ εύκολο μέσω του Διαδυκτίου να βγεί υλικό και να τις εκθέσει ανεπανόρθωτα.


Το κακό είναι ότι αυτά τα λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα και το παίζουν και μεγαλοπαράγοντες. Ελπίζω κάποια στιγμή οι αρχές να τους τσιμπήσουν διότι το παιχνίδι που παίζουν είναι και βρώμικο και τα χτυπήματα κάτω απο την μέση!

Πλήρης Κατάλογος Blogs & Websites ! Ζωντανή Ροή Ειδήσεων !



Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των blogs & websites που φιλοξενούνται στο News Bomb Daily.

Όλα τα blogs διαθέτουν ζωντανή ροη ειδήσεων !!! Δείτε τα !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!