Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

5secondfilms.com Ιστοσελίδα με ταινίες διάρκειας 5 δευτερολέπτων!


5secondfilms.com Ιστοσελίδα με ταινίες διάρκειας 5 δευτερολέπτων

Απίστευτο site : Νυχτερινή έξοδος: Φαντασία vs Πραγματικότητα


Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε θα δείτε ένα video το οποίο δείχνει σκηνές από μία ιδανική νυχτερινή έξοδο, έτσι όπως τη φανταζόμαστε. Μετακινήστε το δείκτη του mouse πάνω από το video για να δείτε και την άλλη εκδοχή, αυτήν που δείχνει την πραγματικότητα!

Πατήστε εδω : http://byturen.com/

Βοηθήστε τον να περάσει τον δρόμο !!!


Πατήστε εδω : http://www.selfcontrolfreak.com/crossroads/

Βοηθήστε τον τύπο να πάρει το τσιγάρο του από τη φάκα!!!!!

Προσπαθήστε να αγγίξετε με το ποντίκι τη μύτη του τύπου στη φωτογραφία

Μία πολύ πρωτότυπη γέφυρα

"Moses Bridge": Βρίσκεται στην Ολλανδία και είναι ουσιαστικά ένα "βυθισμένο" πεζοδρόμιο η οποία δίνει τη ψευδαίσθηση ότι περπατάς μέσα από το νερό.


www.piperies.gr

Φτιάχνουν ψωμί σε σχήμα των μερών του ανθρώπινου σώματος !!

Απίστευτο! Στην Tαϊλάνδη μια επιχείρηση εδώ και κάποια χρόνια…


ετοιμάζει ψωμιά σε σχήμα διαφόρων μερών του ανθρώπινου σώματος.


Τα γκροτέσκα ''γλυπτά'' από ψωμί, είναι πολύ ρεαλιστικά, σε σημείο μάλιστα που να προκαλούν φόβο στους πελάτες! . Η είδηση αυτή κάνει και πάλι το γύρο του κόσμου, καθώς πλησιάζει το Halloween και τα ''τρομακτικά'' νέα απ'όλον τον κόσμο κερδίζουν την περιέργεια του κόσμου.



10 σημάδια ότι η κοπέλα σου είναι λίγο…τσόντα!

Μήπως όταν βγαίνετε έξω την χαιρετάνε μόνο άντρες;


Το συρτάρι στο μπάνιο της είναι γεμάτο προφυλακτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.




Αν νομίζεις ότι η κοπέλα που μόλις γνώρισες είναι αυτό που λέμε «από μπροστά παρθένα και…» ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις με τον πιο εύκολο τρόπο.


Την ξέρουν όλοι ;
Και φυσικά δεν μιλάω για γυναίκες, αλλά για άντρες. Όταν λοιπόν βγαίνετε έξω και σε όποιο μαγαζί κι αν πάτε την χαιρετάνε μόνο άνδρες, κάτι δεν πάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να πονηρευτείς για το αν τελικά είναι ή ήταν μόνο φίλοι. Μα να μην την ξέρει ούτε μια γυναίκα;


Δεν σου λέει τον αριθμό


Όχι του κινητού της, ούτε του σταθερού της, αλλά τον αριθμό στην ερώτηση με πόσους άντρες έχει πάει. Τώρα εδώ που τα λέμε καμιά γυναίκα δεν πρόκειται να σου δώσει τον ακριβή αριθμό. Αν όμως το φέρει η κουβέντα και δεις το κεφάλι να χαμηλώνει και τα μάτια να σκοτεινιάζουν μην περιμένεις μονοψήφιο.


Περίεργα τατουάζ


Ξέρεις ότι πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι ύποπτο. Το θέμα όμως είναι που τα έχει. Αν λοιπόν τα δεις σε περίεργα σημεία όπως στους γοφούς, μέσα στους μηρούς, στα οπίσθια ή κοντά στο στήθος της, τότε θα πρέπει ν’ αναρωτηθείς γιατί θέλει να τραβήξει την προσοχή σ’ αυτά τα σημεία;


Το μπάνιο της το τσέκαρες;


Οι περισσότερες γυναίκες δεν περιμένουν να ψάξεις το μπάνιο τους και εσύ δεν το κάνεις γιατί νομίζεις ότι θα βρεις μόνο χαρτί υγείας, κρέμες και ταμπόν. Λάθος. Εκεί είναι που πρέπει να ψάξεις αν έχεις υποψίες. Αν βρεις ένα συρτάρι γεμάτο προφυλακτικά, αντισυλληπτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης, άρχισε ν’ ανησυχείς. Αν είναι μαζί σου σε σχέση τι τα θέλει όλα αυτά;


Το λένε και οι φίλοι σου


Όχι δεν σε ζηλεύουν. Ούτε θέλουν το κακό σου. Ίσως θα έπρεπε να τους ακούσεις μιας και βλέπουν μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα από σένα. Έχε στο μυαλό σου, ότι όσοι περισσότερο το λένε, τόσο περισσότερο πρέπει ν’ ανησυχείς. Δεν πάνε να σου φάνε την γκόμενα. Υπάρχει άλλωστε και ο άγραφος νόμος μεταξύ φίλων.


Πλησιάζει αλλά κρατάει κι αποστάσεις


Αναρωτιέσαι πως γίνεται; Αν την δεις να προσκολλάτε πάνω σου και ν’ αρχίζει από νωρίς τα σ’ αγαπώ κτλ, ούτως ή άλλως πρέπει ν’ ανησυχείς. Αν όμως παράλληλα μετά από λίγο την δεις να κρατάει αποστάσεις, τότε πρέπει ν’ ανησυχείς διπλά. Τι την θέλει την ελευθερία; Μήπως για να κάνει τη ζωή της;


Πολλά ψέματα


Οι ιστορίες που σου λέει για το πώς πέρασε χτες το βράδυ μπορεί και να συγκρούονται μεταξύ τους. Μπορεί αν σου πει ότι πήγε σινεμά με τις φίλες της να σου ακουστεί τελείως αθώο, μέχρι 10 λεπτά αργότερα που θα σου πει για την άρρωστη γιαγιά της. που ήταν τελικά;


ΕθισμόςΌχι απαραίτητα σε ναρκωτικά αλλά και στο αλκοόλ. Οι άνθρωποι που είναι επιρρεπής στους εθισμούς, είναι και στην ζωή τους γενικότερα. Αν δεν κόβει το ένα ποτηράκι παραπάνω, είσαι σίγουρος ότι έχει ξεκόψει από την παλιά ζωή της;


Είναι διακριτική


Αν σου πει ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει στους φίλους ή τους γονείς της ότι είστε μαζί, τότε σίγουρα λέει ψέματα. Όταν μια γυναίκα έχει καινούριο άντρα στη ζωή της αποτελεί το Νο1 στις συζητήσεις και ανυπομονεί να τον γνωρίσει σε όλους. Αν λοιπόν αποφεύγει και τους χώρους με πολύ κόσμο, κάτι δεν πάει καλά και μάλλον αφορά και κάποιον άλλο άνδρα.


Ελεύθερη τα βράδια


Όχι συνέχεια, αλλά αν κάθε τρεις και λίγο κανονίζει να βγει γυναικοπαρέα, μόνο γυναικοπαρέα δεν είναι. Κι εσύ έχεις φίλους άλλα δεν πας γήπεδο μαζί τους 4 φορές την εβδομάδα.


to-gamato

Πότε άλλοτε η... Apple δεν ήταν τόσο «καυτή»! (photos)

Θα μπορούσε ποτέ μια Ολλανδέζα να είναι τόσο «καυτή»; Θα μπορούσε, ωστόσο οι ίδιοι οι Ολλανδοί, στη δική τους έκδοση του διάσημου ανδρικού περιοδικού Playboy, προτίμησαν να δώσουν το... θρόνο της σεξουαλικότητας σε μία 22χρονη καλλονή από την Ταϊβάν!






Ο λόγος για το μοντέλο με το όνομα... Apple, η οποία ποζάρει γυμνή για το τεύχος Νοεμβρίου του ολλανδικού Playboy, ανεβάζοντας στο... ζενίθ τη θερμοκρασία, μολονότι ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά!


Πηγή: http://www.supercomments.gr/2011/10/apple-photos.html#ixzz1dkikagSZ

Γιατί οι άντρες αγαπούν τα ξέκωλα;

Ένα ερώτημα που την απάντησή της δεν θα καταλάβουν (ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν) ποτέ οι γυναίκες. Και όμως η απάντηση είναι τόσο εύκολη. Τόσο εύκολη, όσο δείχνει και ένα ξέκωλο.




Από τον Πέτρο Κωστόπουλο


Και κυρίως γιατί τα μισούν οι γυναίκες; Ας προσδιορίσουμε καταρχήν τι είναι ξέκωλο. Δεν είναι τίποτα χειρότερο και τίποτα καλύτερο από μια γυναίκα που επιδεικνύει λίγο παραπάνω τα κάλλη της από ότι μια κανονική γυναίκα. Ok, δεν είναι μόνο ενδυματολογικό το πρόβλημα, η φούστα να είναι ζώνη και το στήθος να είναι έτοιμο να ξεμπουκάρει από ένα σφικτό σουτιέν. Αυτό είναι ένα must. Κυρίως είναι το κούνημα που το συνοδεύει, μία πιο αναιδής και ζαμανφού κίνηση και ένα βλέμμα που μετατρέπεται σε χρόνο ντε-τε από μοιραίο και χαμένο κάπου στο υπερπέραν, σε κατά μέτωπο κάρφωμα. Το ξέκωλο δεν φοβάται να κουνηθεί, να ανέβει στο τραπέζι, δεν ντρέπεται να βάφει τα χείλια μέσα στο εστιατόριο και το club, συνήθως δεν έχει την αίσθηση των χρωμάτων και όλα αυτά δίνουν την αίσθηση στους άντρες, και την ψευδαίσθηση, ότι ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.


Όλοι παραπάνω είναι οι λόγοι που κάνουν τους άντρες να γυρίζουν με τη μία το κεφάλι προς αυτό το κορίτσι και τις γυναίκες να θέλουν να βάλουν δάχτυλο εμφανώς και να βγάλουν τα άντερά τους!


Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι σέξι. Και εγώ λέω ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι σέξι, η κάθε μία στα κυβικά της βέβαια. Η πλειοψηφία των γυναικών, όμως, έχει έναν φόβο. Ok, σέξι, αλλά μην μας πάρουν και τα σκυλιά από πίσω. Μην μας κράξουν για λαϊκές. Μην πασαλείψουμε με κραγιόν και το μουστάκι. Μην καθίσουμε σταυροπόδι και φαίνεται το βρακί μας. Μην κινδυνέψουμε να πεταχτεί η ρόγα έξω πάνω στον χορό. Και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν. Το ξέκωλο δεν έχει αίσθηση κινδύνου, αυτό είναι το βασικό του χαρακτηριστικό. Θέλει να αρέσει, θέλει να τραβήξει, θέλει να είναι Λολίτα. Δεν ξέρει τον Ναμπόκοφ, αλλά σίγουρα θα ήθελε να υπάρχει για να της γράψει και αυτής ένα βιβλίο. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πηδιέται πιο πολύ και πιο εύκολα, και αυτό σας το υπογράφω εγώ, που στα χρόνια της ωρίμανσής μου έχω δει πολλές σιγανοπαπαδιές να ξηλώνουν στρατόπεδα.


Η γυναίκα είναι γυναίκα. Άλλο ζώο. Ακόμα και μια σοβαρή γυναίκα θα σηκωθεί σε ένα μαγαζί να το κουνήσει. Για αυτό είναι και γυναίκα. Εδώ το κούναγε η Εύα σε ένα φίδι. Να μην αισθανθεί αναστατωμένη μια γυναίκα μέσα σε ένα μαγαζί με 500 φίδια;! Αν δεις έναν άντρα πάνω σε ένα τραπέζι το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ή ότι είναι πίτα ή ότι το έχασε. Δεν σκέφτεσαι το ίδιο και για μια γυναίκα – ιδιαίτερα αν ξέρει τι της γίνεται. Η αίσθηση λοιπόν του προκλητικού και του εύκολου, όχι μόνο δίνει την αίσθηση στους άντρες ότι η λεία είναι έτοιμη, αλλά τους δίνει και μια υπόσχεση (πιστέψτε με και αυτή ψευδαίσθηση είναι πολλές φορές) ότι αφού συμπεριφέρεται έτσι στο δημόσιο χώρο, σκέψου τι θα γίνει στο κρεβάτι. Το τι λέμε μεταξύ μας οι άντρες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να το περιγράψω, ακόμα και εγώ ντρέπομαι. Τι να σας πω; Όλων οι φαντασιώσεις πετάγονται σαν τέρατα από το μυαλό τους.


Ναι, αυτό είναι που τη βιδώνει στις γυναίκες. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τελείως άδικο, που στη δίνει ο άνισος ανταγωνισμός. Εννοείται ότι θα το καλύψουν με λέξεις όπως “τσόλι”, “τσόκαρο”, “δευτεράντζα”, “λάικα”, “καραπούτανο” (αυτό το λέμε και εμείς) και τέλος “ξέκωλο”. Και λέω ότι έχουν δίκιο οι γυναίκες πολλές φορές, γιατί πολλές από αυτές τις “πεταλουδίτσες”, αν δεν έκαναν αυτές τις extreme σεξουαλικές εμφανίσεις, δύσκολα θα τράβαγαν το μάτι. Όταν περιφέρονται σε ένα μαγαζί σαν ανοικτός μπουφές, όλοι θέλουν να τσιμπήσουν κάτι. Βέβαια με τα χρόνια με πιάνουν και τα γέλια με κάποια από αυτά τα κορίτσια, όταν μέσα στην άγνοια και την αμάθεια, αλλά και τη έλλειψη στυλ, μισοκλείνουν τάχα μοιραία τα μάτια, γουρλώνουν τα χείλη, σπάνε το χέρι με ένα τσιγάρο και από πάνω ανάβει η νοητή ταμπέλα μόλις ανοίξαμε και σας περιμένουμε!


Τι να κάνουμε και εμείς; Οι γυναίκες δεν λένε ότι οι άντρες είναι ζώα; Τώρα για το αν θα την είχες μόνιμη γκόμενα ή θα την παντρευόσουν μία από αυτές ποτέ, έτσι όπως είναι χωρίς να τις περάσεις από τη διαδικασία της “Ωραίας μου κυρίας” και “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”, αυτό είναι ένα θέμα που θα το αναλύσουμε τις επόμενες μέρες σε ένα νέο πόνημα.


ΥΓ.: Μέσα στην κρίση το ξέκωλο εκπληρώνει και έναν κοινωνικό ρόλο. Σου υπενθυμίζει, και μάλιστα με σεξουαλικότητα, την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι…


Πηγή: http://www.supercomments.gr/2011/11/blog-post_7426.html#ixzz1dkhj7900

Λογαριασμός στο Τwitter κοστίζει 270.000 ευρώ!


Σε μια απίστευτη δικαστική μάχη έχουν εμπλακεί ένα τεχνολογικό site και ένας πρώην συντάκτης του!




Ο λόγος για τον Noah Kravitz ο οποίος δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο από το phonedog.com καθώς κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας για διάφορους εργασιακούς λόγους!


Από την πλευρά τους όμως και οι υπεύθυνοι του site προχώρησαν σε μήνυση σε βάρος του πρώην υπαλλήλου τους διότι κράτησε το Twitter account του (@PhoneDog_Noah), αφού αποχώρησε από την εταιρεία.


Μάλιστα υπολογίζουν ότι για κάθε follower τους χρωστάει 1.83 ευρώ για κάθε μήνα, οπότε του ζητούν να πληρώσει συνολικά 270.000 ευρώ!


Πηγή: http://www.supercomments.gr/2011/11/witter-270000.html#ixzz1dkh3cgAx

Τι να προσέξετε όταν έχετε (πολύ) καιρό να κάνετε σεξ και τελικά...σας κάτσει!

Της sex editor Ελένης Αρλετή


Είναι αλήθεια ότι το ποδήλατο και το σεξ δεν ξεχνιούνται αλλά...
αν έχεις να πιάσεις καιρό... το τιμόνι όλο και καμιά στραβοτιμονιά θα κάνεις και στη χειρότερη θα φας και τούμπα... Μερικές οδηγίες λοιπόν για να μην φανεί ότι το μόνο που θυμάσαι από την τελευταία φορά είναι ότι δεν είχαμε οικονομική κρίση ή ακόμα χειρότερα ότι κυκλοφορούσε ακόμα η δραχμή...




1) Όχι με τα μούτρα : Δε θέλω να παρεξηγηθείτε αλλά συμβαίνει συνήθως με τους άνδρες... Από την πολλή χαρά πάνε περίπατο και τα προκαταρκτικά και η διάρκεια και στο τέλος ... και η γκόμενα!


2) Ταμπού : Τώρα σε πιάσανε κουκλίτσα μου; Όταν έκανες με τον Τάκη o,τι υπήρχε στη "βίβλο" του Κάμα Σούτρα δεν ντρεπόσουν; Εντάξει δεν είπαμε να δείξεις με την πρώτη ότι έχεις και μεταπτυχιακό στο κρεβάτι αλλά αν είσαι στα ...άντα και ψάχνεις το "τιμόνι" βλέπω την κατηφόρα να έρχεται...


3) Ειλικρίνεια : Εάν δεν έχεις σκοπό μετά τη συνεύρεση να κλειστείς σε μοναστήρι (δηλαδή να θες να αγιάσεις) πραγματικά δεν βρίσκω ούτε ΕΝΑΝ καλό λόγο να πεις στο νέο σου "απόκτημα" ότι έχεις να "γλεντήσεις" πάνω από χρόνο. Γιατί να σε πιάσει τέτοια κρίση ειλικρίνειας;


4) Μην μεθύσεις : Για ΕΝΑΝ και μόνο λόγο ---> σκέψου να μη θυμάσαι τίποτα μετά και να κάνεις άααααααλλο τόσο καιρό να βρεις κάποιον να σου κάτσει! Τόσο κόπο έκανες!


http://skandalistis.blogspot.com

Απίστευτα sexy t-shirts με θέμα κάτα τις βιας των γυναικών απο την εταιρία Gianneli !!! Δείτε τα !!

Οι Stars πριν και μετά τα ναρκωτικά..

Ποιος είδε το Δήμαρχο Στυλίδας και δεν τον φοβήθηκε ... ( ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ )

Ποιος είδε το Δήμαρχο Στυλίδας και δεν τον φοβήθηκε στην επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας...


Θέμα ήταν μια μεγάλη επένδυση αιολικού πάρκου στη Σκύρο. 



Ο Απόστολος Γκλέτσος υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει η επένδυση παρά τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Σκύρου και ότι ο ίδιος παρακαλάει την εταιρεία που θα κάνει την επενδυση, αμέσως μετά να πάει και στη Στυλίδα με το σκεπτικό ότι τέτοιες κινήσεις βοηθούν όχι μόνο τους Δήμους αλλά ολόκληρη τη χώρα.


Πάνω στην κουβέντα τα αίματα άναψαν...


Δείτε το βίντεο του LamiaReport:



Σας έχει φιλήσει λιοντάρι στο στόμα ; Δείτε το πιο ερωτικό λιοντάρι ever !!!


Η ΚΑΥΤΗ Πηνελόπη Αναστασοπούλου … on ice [φωτο]

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το μπούστο είναι η καλύτερη συστατική επιστολή μιας γυναίκας. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, παρότι το διαθέτει σε βαθμό… κακουργήματος, δεν φαίνεται να συμφωνεί.




Άλλωστε η ίδια ουδέποτε κυνήγησε την ταμπέλα του σέξι συμβόλου αλλά πάντα προβάλλει τον ατίθασο χαρακτήρα της και την προτίμηση της στην rock μουσική.




Φέτος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να φορέσει τα παγοπέδιλά και να χορέψει στον Dancing on ice. Καθημερινά κάνει πολλές πρόβες και διαψεύδει ότι έχει κόντρες με άλλους καλλιτέχνες στο σόου.


Εκείνο όμως που φαίνεται ότι της έχει λείψει όλο αυτό το διάστημα που τρέχει για πρόβες είναι τα τακούνια της. «Τι μου έχει λείψει όλο αυτό τον καιρό με τις συνεχείς πρόβες; Να φοράω τακούνια χωρίς να πονάνε τα πόδια μου» είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο DownTown.




Διαβάστε περισσότερα: 24 Greek News: Η ΚΑΥΤΗ Πηνελόπη Αναστασοπούλου… on ice [φωτο] 


ΠΗΓΗ: real.gr

Έκανε striptease πάνω στη σκηνή?? Ποιά τραγουδίστρια το έκανε αυτό???

Η Courtney Love όντας πλέον 47 ετών δέιχνει πως δεν έχει σταματήσει να προκαλέι καθώσ σε συναυλία της στο φεστιβάλ τεχνών του Sao Paolo στην Βραζιλία δεν αρκέστηκε στο να τραγουδήσει αλλα αποφάσισε να γίνει πιο αποκαλυπτική και να προσφέρει ενα στριπτίζ στους θαυμαστές της....


Δείτε το φωτογραφικό υλικό

Έκανε striptease πάνω στη σκηνή?? Ποιά τραγουδίστρια το έκανε αυτό???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!