Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζει ..

Δεύτερο διεθνές κρούσμα γαμήλιου εφιάλτη για σήμερα...


Ο γάμος μετατράπηκε σε εφιάλτη για μία νεαρή μετανάστρια από το Μπαγκλαντές, η οποία μόλις έφθασε στο Λονδίνο, οι δικοί της την υποχρέωσαν να παντρευτεί έναν άγνωστο άνδρα.




Η μουσουλμανική τελετή έγινε στο διαμέρισμα του γαμπρού και εκείνος από το πρώτο βράδυ της ζήτησε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα...


Ωστόσο, η κοπέλα του ζήτησε να περιμένουν δύο ημέρες για να γνωριστούν καλύτερα. Πράγματι, δύο ημέρες μετά ο δράστης ζήτησε από τη γυναίκα του να κάνουν έρωτα, όμως και πάλι άκουσε δικαιολογίες. Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με τον πιο άγριο και άνανδρο τρόπο. Ο 35χρονος έβρεξε μια πετσέτα με χλωροφόρμιο και αναισθητοποίησε τη σύζυγό του.


Στη συνέχεια την έδεσε στο κρεβάτι και τη βίασε. Η κοπέλα δεν μπορούσε να αντιδράσει λόγω του χημικού που την άφησε ανήμπορη. Την ίδια ακριβώς μέθοδο χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος και την επόμενη φορά που ήθελε να κάνει σεξ με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάποια στιγμή το ζευγάρι μάλωσε έντονα και ο άνδρας ξυλοκόπησε την κοπέλα.


Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τις φωνές τους και κάλεσαν την αστυνομία. Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί έντρομη η γυναίκα άρχισε με νοήματα και σπαστά αγγλικά να τους περιγράφει την τρομακτική περιπέτεια που ζούσε όλον αυτό τον καιρό, ενώ τους πήγε στην κρεβατοκάμαρα και τους έδειξε το μπουκάλι με το χλωροφόρμιο.


Ο 35χρονος αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ και στη συνέχεια ότι συνέβη μεταξύ ήταν συναινετικό. Δεν έπεισε όμως την έδρα και ο δικαστής που άκουσε την ιστορία είπε στον κατηγορούμενο, ότι μεταχειρίστηκε τη σύζυγό του σαν αντικείμενο που μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Τελικά οι ένορκοι με ψήφους 11 προς 1, τον έκριναν ένοχο για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.


Πηγή: dete.gr


Read more: http://thessnea.blogspot.com/2011/11/blog-post_7495.html#ixzz1coFpvPp0

Sexy όσο ποτέ η Rihanna για το Esquire ( Video )




ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ! Το ποτάμι των χρωμάτων !!!

Απλά Απίστευτο

chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas
chicas atrevidas borrachas

Σοκ - Εκατοντάδες Αράχνεςςςςς !!!!


ΒΟΜΒΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ετοίμαζαν πραξικόπημα οι Ε.Δ.!!

Είδηση βόμβα μετέδοσε πριν λίγο ο Ν.Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον real fm. Όπως είπε Γάλλος δημοσιογράφος ανέβασε στο twitter του πως ο Σαρκοζί του είπε εμπιστευτικά ότι, ο Παπανδρέου του εξομολογήθηκε πως ...




αναγκάστηκε να ρίξει στο τραπέζι την πρόταση για δημοψήφισμα επειδή είχε πληροφορίες για πραξικόπημα στην χώρα μας.Αν ισχύει κάτι τέτοιο, έρχεται και κουμπώνει με την αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης να "ξηλώση" εν μία νυκτί ολόκληρη την στρατιωτική ηγεσία της χώρας.


Η ακριβής διατύπωση του Quatremer είναι: “Papandréou, lors du diner mercredi, a notamment justifié son référendum par le risque d’un coup d’Etat. Pas moins…”Παπανδρέου: Είπα για δημοψήφισμα για να μη γίνει πραξικόπημα !


Σημειωτέον ότι η πηγή δεν είναι τυχαία, καθώς ο J. Quatremer ήταν παρών στις Κάννες, είναι συνεργάτης της εφημερίδας Liberation εξειδικευμένος στα ευρωπαϊκά θέματα και συγγραφέας του blog “Παρασκήνια των Βρυξελλών” (Coulisses de Bruxelles).




Χονδροειδείς θεωρίες συνωμοσίας ή γεγονός; Σε περίπτωση που υπήρχε έστω και η ελάχιστη υποψία αλήθειας περί πραξικοπήματος, θα έπρεπε απλά οι αποστρατευθέντες να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας, κι όχι απλά να πάνε... σπίτια τους.


Σε περίπτωση όμως που δεν ισχύουν οι φήμες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να λογοδοτήσει. Γιατί τα περί πραξικοπήματος τα είπε σε Μέρκελ και Σαρκοζί. Και αυτό και μόνο τον καθιστά επικίνδυνο, τουλάχιστον, αν όχι ψεύτη και προδότη.


http://planet-greece.blogspot.com

Τα πιο μακριά νύχια στον κόσμο

Lee Redmond, μια γυναίκα από τη Γιούτα που δεν έχει κόψει τα νύχια της από το 1979.Αποτέλεσμα αυτού ειναι τα νύχια της να φτάσουν σε συνολικό μήκος 8,65 m (28 ft 4.5), 


 Η Lee Redmond μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες ως τα μεγαλύτερα νύχια του κόσμου . Δυστυχώς, τον Φεβρουάριο του 2009, τα έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Lee Redmond

Πολυ περίεργοι γάμοι

The couple who decided to get married with no clothes in front of 250 guests
The couple who got married on a Bung-jump platform – and obviously jumped after saying yes
The Chinese bride who wore a 200m-long dress to set a World record
The couple who got married at T.J. Maxx
The groom who decorated his wedding with 99,999 roses to surprise his bride
The Russian couple who decided to get married while bicycling

Ασία VS Αμερική - Οι χώρες με τους πιο φρικαρισμένους ανθρώπους !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!