Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ομορφιά και Ευέξια - Ρεζουβάνς

Το Rejuvance είναι μια εξαιρετική τεχνική, ένα εξιδεικευμένο μασάζ προσώπου, που αναζωογονεί το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες, ανακουφίζει τα σημάδια του χρόνου, διορθώνει το περίγραμμα, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός «φυσικού λίφτινγκ».


istock_000005412975xsmall


Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος εναλλακτικής αισθητικής, που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά και την έκφραση του προσώπου.


Δουλεύει πάνω στον συνδετικό ιστό και στους μυς.
Η τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού, βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος, τονώνει την μικροκυκλοφορία, μεταφέρει νερό και οξυγόνο στα κύτταρα, απομακρύνοντας έτσι τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και την επιδερμίδα.


Η τεχνική απελευθέρωσης των μυών, αφαιρεί την ένταση από τον κάθε μυ, και ένα  πρόσωπο απαλλαγμένο από εντάσεις, είναι ένα πρόσωπο γεμάτο υγεία, λάμψη και ομορφιά!


Το Ρεζουβάνς δεν είναι μια κλασική αισθητική θεραπεία, αφού δεν περιορίζεται μόνο στο τομέα της αισθητικής, αλλά δρα σε όλα τα επίπεδα.
Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ηρεμία στο σώμα, το νου και το πνεύμα.
Εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, βελτιώνοντας την αιμάτωση του εγκεφάλου και των εσωτερικών οργάνων.


Οι τεχνικές πίεσης των σημείων που εφαρμόζονται επηρεάζουν θετικά την ενέργεια που ρέει στα ενεργειακά κανάλια, δίνοντας μέγιστα ωφέλει, τόσο στο πρόσωπο, όσο και σε ολόκληρο το σώμα!


Η γενικότερη αίσθηση ευεξίας που αφήνει το Ρεζουβάνς αντανακλά στο πρόσωπο μας και ως γνωστόν, το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής!


Από τη πρώτη συνεδρία το αποτέλεσμα είναι ορατό.  Προτείνονται 6 επισκέψεις για μια ολοκληρωμένη σειρά, που διαρκούν από μία ώρα η καθεμία. Η κάθε συνεδρία εστιάζεται σε μια ορισμένη περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του αυχένα και του ντεκολτέ.

H ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ )


Θες γκόμενα ? Ξανασκέψου το…

Μετά από πολλές σκέψεις, συζητήσεις και μαλακίες (μόνο ξύλο δεν έπεσε) με την καφροπαρέα μου σχετικά για το θέμα των σχέσεων, συμπεριφοράς, τυπικότητας, ειλικρίνειας και πολλών πολλών άλλων αγαθόν (ουαααα ουαααα):
Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες?


Γιατί το θέλουν?


Πώς το θέλουν?


Βλέπω κάθε μέρα παραδείγματα γυναικών/κοριτσιών/κλπ κλπ που είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ξύλο (άντε μην πω και για τι άλλο)...




Οι μισές το παίζουν θεο-γκόμενες (ας ξυπνήσει το πρωί και σου λέω εγώ). Οι άλλες την έχουνε δει χλιδάτες και γκόμενες-για-πολύ-χοντρές-τσέπες. Μιλάω για ηλικίες 16-17-18-19-20 και όσο πάει... Θέλουν βόλτα με το κάμπριο (ξες δουλεύω από τα 0 μου και αγόρασα ένα για πλάκα), εξόδους περιοχή ΦΙΧ και Αεροδρόμιο (πάμε για αεροπειρατεία?) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.


Να τις βγάζεις βόλτα όταν τις καπνίσει (έχω και δουλειές λέμε) και πολλές πολλές άλλες μαλακίες. Ε αφού η κοπελία σε θέλει για αυτό που είσαι, τις βόλτες τις θέλει για να περνάει η ώρα (ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)...


Ωραία βρε κοπελιά, εγώ θα στα κάνω τα χατήρια (ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ) αλλά εσύ τι ΘΑ κάνεις για μένα? Μάλλον τι θα ΜΟΥ κάνεις?


-Ε ξές, είμαι λίγο μικρή για τέτοια (μικρό είναι το μυαλό σου ρε!!) -Έλα πάμε στο σπίτι μου! -Δεν θέλω, θα είμαστε μόνοι μας (γιατί θα σε φάω?)
και άλλα πολλά τέτοια...


Μήπως είμαι όντως ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ, ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΜΙΑ?


Κάποτε μου είχανε πει πως πρέπει να έχω αυτοκίνητο, αλλά και τι αυτοκίνητο: HYUNDAI Coupe κόκκινο με ζαντολάστιχο (εμ βέβαιά, είναι δυνατόν να λείπει από την παραριά κάτι που να το κάνει όμορφο?) και με δερμάτινο κάθισμα, αλλιώς μαζί μου θα ξενέρωναν...
ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! (hit me somebody!)


Αν κάνει κανείς μια βόλτα στην παραλία θα παρατηρήσει πως το 90% των κοριτσιών φοράνε τα ίδια ρούχα, περπατάνε με τον ίδιο τρόπο, μιλάνε και πολλά άλλα...και οι περισσότερες διαβάζουνε το ίδιο guide «Πώς να γίνετε πουτάνες» (γεια σου ρε Λάμπρε) αλλά όταν φτάνει η ώρα να δείξουν το τι γνώσεις αποκόμισαν από το βιβλιαράκι αυτό, για κάποιο παράξενο λόγο κολλάνε σαν τις μη λαδωμένες μηχανές (πειραγμένες μάλιστα, στον εγκέφαλο).


(μπορώ να πω πως χέστηκα για το γεγονός ότι κόλλησε, εγώ θέλω πράξεις)
-Εγώ θέλω να κάνω σεξ με την προϋπόθεση ότι θα κοιμηθούμε μαζί μετά, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μετά, θα είμαστε μόνοι χωρίς να μας ενοχλούνε (έχω κλείσει ξενοδοχείο)
-Άσε, δε θέλω, είναι φτηνιάρικο! Και πολλά άλλα μπλα μπλα μπλα μπλα...ΜΩΡΗ, ΑΥΤΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΕΕΙ? Η ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ COSMOPOLITAN?


Το γεγονός επίσης το ότι ΠΑΝΤΑ πλέον θα είναι η εποχή «ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ», δεν μπορεί να αφήσει ήρεμο τον μισό αντρικό πληθυσμό που αγναντεύει αυτό το υπέροχο θέαμα (το άλλο μισό είναι πλέον τοιούτοι, για αυτό θα μιλήσω σε άλλο άρθρο, θα σας πρήξω ξανά δηλαδή) με αποτέλεσμα πολλές να «παραπονιούνται» σε στυλ «ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΧΛΕ?», «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΖΟΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ» και άλλες τέτοιες πέρλες..
Δηλαδή, μετά από τα όλα που έχεις κάνει σαν λακαμάς (ανάποδα μαλάκας) δεν μετράνε?! ΑΕΙ ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! (στα ΤΕΙ πάω Καραμητροοοοοοοοο)
Λίγες σκόρπιες σκέψεις.


ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Έλα ντε που φταίμε και μεις, όταν η άλλη τον κουνήσει λίγο περισσότερο απ' όσο πρέπει, κάτι παππούδες είναι έτοιμοι να τελειώσουν από την χαρά τους, τέσπα.. είπα να πω και άλλα, αλλά βαρέθηκα και κουράστηκα να γράφω για σας, έχω και δουλειές να κάνω...


ENERGO Link: http://Pswnio.gr/

Xamaileonnews.blogspot.com - Live News

Dinatos.blogspot.com - Live News

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!