Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Γνωρίζετε πως: Οι άσχημοι άνδρες πιο γόνιμοι !!

Οι γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες θα πρέπει να βρουν έναν άσχημο άνδρα σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι οι ελκυστικοί άνδρες παράγουν λιγότερο σπέρμα κατά τη διάρκεια του σεξ.




Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι όμορφοι άνδρες είναι προσανατολισμένοι βιολογικά να ανακόπτουν το σπέρμα τους σε κάθε συνάντηση για να αυξήσουν την πιθανότητα να κάνουν σεξ με πιο πολλά θηλυκά. Αντίθετα οι λιγότερο ελκυστικοί άνδρες γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να βρεθούν στο κρεβάτι με τόσες πολλές γυναίκες - έτσι όταν το κάνουν θα δώσουν ό, τι έχουν.


Τα ευρήματα από τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Λονδίνου προέρχονται από μελέτες σε κοτόπουλα και ψάρια αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να ισχύουν και για τους ανθρώπους.

Γνωρίζετε πως: Κακή οικονομία σημαίνει καλό σεξ!

Είναι κάτι που παρατηρείται και όταν έχει κακοκαιρία. Οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά βρίσκουν… τρόπους να περνούν καλά μέσα στο σπίτι. Το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και σε περιόδους οικονομικής κρίσης.




Οι γυναικολόγοι το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Οι άνθρωποι κάνουν πια περισσότερο σεξ.


«Έχετε χάσει τη δουλειά σας ή έχετε χρέη; Δεν πρόκειται να πάτε στον κινηματογράφο ή να βγείτε έξω για φαγητό», δηλώνει η Αμερικανίδα γυναικολόγος Natalie Leibensperger και προσθέτει με πονηρό χαμόγελο «ακριβώς όπως με τους τυφώνες το 2004. Το ίδιο κάνουν οι άνθρωποι και σήμερα».


Της έχει τύχει να δει μέχρι και 23 έγκυες σε μια εβδομάδα. Αυτές οι γυναίκες απολαμβάνουν υγιή σεξουαλική ζωή μέσα σε μια κακή οικονομική συγκυρία.


«Πιθανώς κάνουν περισσότερο σεξ, αντί να επιδοθούν σε άλλες –ενδεχομένως δαπανηρές- δραστηριότητες. Το σεξ άλλωστε φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και προσφέρει μεγάλη ανακούφιση από το στρες» σημειώνει η Δρ Leibensperger.

Η Sexy Νέλλη Καραμάνη - Απολαύστε την !!!!

Νέλλη Καραμάνη - Απολαύστε την !!!!


Τι προκαλεί τις σεξουαλικές φαντασιώσεις; Τι είναι φυσιολογικό;

Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι σχετικά με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις; Πόσο ένοχα πρέπει να νιώθουμε όταν έχουμε μια απαγορευμένη φαντασίωση; Ευτυχώς, η επιστήμη είναι με το μέρος μας!




Aν θέλετε να αποκτήσει ενδιαφέρον το επόμενο δείπνο σας, θέστε αυτό το ερώτημα: ποιο ήταν το αντικείμενο της τελευταίας σεξουαλικής φαντασίωσής σας;


Οι περισσότεροι θα υποστηρίξουν ότι δεν φαντασιώνονται ή ότι έχουν φαντασιώσεις μόνο με το σύντροφό τους. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι στο τραπέζι έχουν ερωτικές φαντασιώσεις και μάλιστα απαγορευμένες . Ωστόσο σπάνια, αν όχι ποτέ, έχουν τη διάθεση να μιλήσουν για αυτό.


Η ερωτική φαντασίωση ταμπού;


Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι κάτι, το οποίο σπανίως συζητάμε, ακόμη και με τους πολύ στενούς μας φίλους. Οι βαθύτερες σεξουαλικές σκέψεις μας θεωρούνται συχνά κάτι πολύ παράξενο, παράλογο, ή απλά λάθος να το μοιραστούμε με οποιονδήποτε.


Οι φαντασιώσεις μπορεί να υποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις σχέσεις μας, ή, ακόμη χειρότερα, με τον εαυτό μας. Ωστόσο η έρευνα δείχνει ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό, αν όχι αναγκαίο, κομμάτι της σεξουαλικής μας ταυτότητας. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό.


Οι περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι σχεδόν όλοι έχουμε κρυφούς πόθους και επιθυμίες αλλά σχεδόν κανένας από εμάς δεν συζητάει για αυτό.


Στη διάρκεια έρευνας που έκανε κατά τη συγγραφή του βιβλίου του «Ποιος κοιμάται στο μυαλό σου: ο μυστικός κόσμος των σεξουαλικών φαντασιώσεων» ο Brett Kahr, ψυχολόγος από το Ηνωμένο Βασίλειο, υπέβαλε ανώνυμες ερωτήσεις σε 18.000 άτομα στη Βρετανία και την Αμερική. Οι ερωτήσεις αφορούσαν τη συχνότητα και το περιεχόμενο των φαντασιώσεών τους και διαπίστωσε ότι 9 στους 10 έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις.


Και το σημαντικότερο ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτός ο ένας 10, που υποστηρίζει ότι δεν έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις στην πραγματικότητα έχει και παραέχει, αλλά ντρέπεται πάρα πολύ να το παραδεχτεί.


Ακόμη και εκείνοι που παραδέχονται ότι έχουν φαντασιώσεις είναι απρόθυμοι να συζητήσουν τι είναι αυτό που τις προκαλεί. Το 95% από τους συμμετέχοντες στην έρευνα δεν έχουν ποτέ συζητήσει λεπτομερώς για τις φαντασιώσεις τους με κάποιο άλλο πρόσωπο.


Παρά το γεγονός ότι κάποιες φαντασιώσεις μπορεί να είναι καλύτερο να μην αποκαλύπτονται-όπως για παράδειγμα το να αποκαλύψετε στο νέο σύντροφό σας ότι σκεφτόσασταν την προηγούμενη σχέση σας, την ώρα που κάνατε σεξ μαζί του, δεν το συζητάμε καν για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις με φίλους-. Η ερωτική φαντασία αποτελεί ταμπού.


Αχαλίνωτη φαντασία


Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ντροπή και ενοχή για τη «διεστραμμένη» φύση των φαντασιώσεών τους, έστω και αν αυτό που σκέφτονται ως «διεστραμμένο» μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά κοινό. Αν και μια τυπική και μέτρια φαντασίωση τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες αφορά το σεξ με το σύντροφό τους, ο Brett Kahr διαπίστωσε ότι η δουλεία, η αιμομιξία, ο σαδομαζοχισμός και η ηδονοβλεψία περιλαμβάνονται επίσης στη φαντασία των «κανονικών» ανθρώπων.


ΠΗΓΗ: men24.gr

Η πρώτη λέξη που είπε ο άνθρωπος ήταν ίσως «Ντα» ή «Ντο»

Τελικά ο δημοφιλής Χόμερ Σίμπσον είναι ακόμη πιο «πρωτόγονος» από όσο τον εμφανίζουν οι δημιουργοί του αφού σύμφωνα με νέα μελέτη το επιφώνημα «Ντο» που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ομιλίας του ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε ο άνθρωπος. Η μελέτη περιγράφει την εξέλιξη του μηχανισμού που επέτρεψε στον άνθρωπο να μιλήσει.




Σύμφωνα με τη μελέτη χρειάστηκε να περάσουν περίπου τρία εκατομμύρια έτη από την εμφάνιση του πρώτου ανθρωποειδούς μέχρι τη στιγμή που κατάφερε κάποιο είδος ανθρώπου να επικοινωνήσει μέσω της ομιλίας. Οι πρώτες λέξεις ήταν απλές συλλαβές και οι ερευνητές αναφέρουν ότι μια εξ αυτών ήταν το «Ντα» ή «Ντο».


Η εξέλιξη


Πολλά είδη ζώων επικοινωνούν μεταξύ τους με ήχους αλλά ο άνθρωπος ξεχωρίζει επειδή κατάφερε να αναπτύξει ομιλία και μάλιστα σε διαφορετικές γλώσσες. Η ικανότητα αυτή αναπτύχθηκε μέσα από μια διαδικασία που διήρκεσε πολλά εκατομμύρια έτη. Καθόλη αυτήν την περίοδο τα φωνητικά μας όργανα εξελίχθηκαν με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούν να παράγουν πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους ήχους.


Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές στη φωνητική ανατομία του ανθρώπου ήταν ότι τα αρχέγονα είδη όπως η περίφημη Λούσι (Australopithecus afarensis) που εμφανίστηκε πριν από 3,3 εκατομμύρια έτη διέθετε ένα όργανο που διαθέτουν και οι πίθηκοι.


Το όργανο αυτό μοιάζει με μπαλόνι και βοηθά τα πρωτεύοντα θηλαστικά να βγάζουν βροντερούς ήχους. Όμως όταν έκανε την εμφάνιση του ο Homo heidlbergensis πριν από περίπου 600 χιλιάδες έτη αυτός ο φωνητικός «αερόσακος» δεν υπήρχε πλέον.


Το πείραμα των λέξεων


Για να διαπιστώσουν το πώς αυτή η ανατομική μεταβολή επηρέασε την παραγωγή των ήχων στον άνθρωπο ερευνητές του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ έφτιαξαν δύο τεχνητές φωνητικές κοιλότητες από πλαστικούς σωλήνες. Η μια κοιλότητα διέθετε ένα θάλαμο που λειτουργούσε με τρόπο ανάλογο με εκείνο του αερόσακου ενώ η άλλη όχι. Ο αέρας που περνούσε μέσα από τις φωνητικές κοιλότητες παρήγαγε διάφορους ήχους και κυρίως φωνήεντα.


Στην συνέχεια εθελοντές κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τους ήχους που παρήγαγαν οι δύο φωνητικοί μηχανισμοί. Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές ο μηχανισμός που δεν διέθετε τον «αερόσακο» παρήγαγε πιο καθαρούς ήχους και λέξεις από τον άλλο μηχανισμό.


Σύμφωνα με τους ερευνητές οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν σε θέση να παράγουν κάποιους ήχους ή και σύντομες λέξεις αλλά ο αερόσακος έκανε τους ήχους και τις λέξεις τους είτε να είναι ακατάληπτες είτε να μοιάζουν ίδιες μεταξύ τους οπότε δεν μπορούσε να αναπτυχθεί κάποια εξελιγμένη μορφή επικοινωνίας.


Η ανάγκη επιβίωσης


Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η ανάγκη για καλύτερη επικοινωνία οδήγησε στη σταδιακή εξαφάνιση του συγκεκριμένου αερόσακου. Η απουσία του αερόσακου επέτρεψε την αύξηση σε ποσότητα αλλά και ποιότητα των ήχων που παρήγαγαν οι άνθρωποι. Έτσι μοιράζονταν περισσότερες πληροφορίες για το επικίνδυνο περιβάλλον στο οποίο ζούσαν αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες επιβίωσης τους μέσα σε αυτό. H έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Journal of Human Evolution» και εδώ μπορείτε να ακούσετε τα ηχητικά πειράματα.

ΠΗΓΗ:tovima.gr

Ξέρετε τι σημαίνουν τα παρατσούκλια των κατοίκων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πάρα πολλά παρατσούκλια για τους κατοίκους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ξέρετε όμως τι σημαίνουν; Διαβάστε παρακάτω…




Κως – Μπόχαλοι
Προέρχεται από την τοπική διάλεκτο στην οποία το μπουκάλι το λένε μποχάλι.


Ρόδος – Τσαμπίκοι
Από το γνωστό τοπικό όνομα.


Θεσσαλονίκη – Καρντάσια
Καρντάσι είναι ο αδερφός στα τουρκικά. Παλιά επεφτε πολυ δούλεμα από τους Αθηναίους επί του θέματος. Σαλονίκη δε, γνωστή και ως Καρντασούπολη! Οι θεσσαλονικείς είναι επίσης γνωστοί ως μπαγιάτηδες και ως παυλοκαταραμένοι.


Έβρος – Γκάτζοι ή Γκάτζολοι
Στο Σουφλί του νομού Έβρου παλαιότερα υπήρχαν πολλά γαϊδούρια, τα οποία τα έλεγαν αλλιώς και γκάτζους. Έτσι οι φαντάροι έβγαλαν κοροϊδευτικά την περιοχή Γκατζολία και έμεινε να φωνάζουν τους κατοίκους Γκάτζολους. Η ιστορική αμαξοστοιχία 604 ΕΒΡΟΣ ΕΞΠΡΕΣ λέγεται και Γκάτζος Εξπρές.


Πτολεμαΐδα – Καϊλαριώτες
Αυτό συμβαίνει γιατί η Πτολεμαϊδα λέγεται αλλιώς και Καϊλάρια. Επίσης λέγεται και λασποχώρι γιατί παλιά όταν έβρεχε ήταν ένα χωριό γεμάτο λάσπες.


Κοζάνη – Σούρδοι
Λέγονται έτσι διότι προσποιούνταν ότι δεν άκουσαν κάτι – κοινώς ποιούσαν τη νήσσαν – όταν φυσικά δεν τους συνέφερε. Και ενώ οι μεν υπόλοιποι Έλληνες τους δέχτηκαν με αυτήν τους τη νοοτροποία, οι δε Εβραίοι δεν κατάφεραν να στεργιώσουν ούτε στιγμή στην περιοχή. Στα βλάχικα σούρδος σημαίνει κουφός / βλάκας.


Κέρκυρα – Παγανέλια ή Φρανκολαντσέρηδες
Ονομάστηκαν έτσι γιατί παγανέλι στην κερκυραϊκή διάλεκτο σημαίνει περιστέρι και η Κέρκυρα (κυρίως οι πλατείες, αλλα γενικά όλη η πόλη της) είναι γεμάτη περιστέρια. Το φρανκολαντσέρηδες είναι άγνωστο από που βγαίνει.


Ιωάννινα – Παγουράδες
Αποκαλούνται έτσι, γιατί παλιά λέγανε ότι στη λίμνη στα Γιάννενα καθρεπτιζόταν το φεγγάρι και οι Γιαννιώτες έτρεχαν με τα παγούρια για να μαζέψουν και καλά το μαγικό νερό!


Λάρισα – Πλατυποδαράδες ή Πλατύποδες ή Τυρόγαλα
Οι Λαρισαίοι λέγονται έτσι λόγω του κάμπου που είναι επίπεδος και δεν βοηθάει στο σχηματισμό καμάρας στο πόδι. Το τυρόγαλα βγαίνει απ’ το τοπικό προϊόν.


Βόλος – Αυστριακοί
Kυκλοφορούν διάφορες εκδοχές:
* Διότι οι Βολιώτες είναι τσιγκούνηδες – σαν τους Αυστριακούς
* Διότι είναι ψυχροί άνθρωποι – σαν τους Αυστριακούς
* Διότι είναι μοχθηροί – επί Τουρκοκρατίας, οι Αυστριακοί είχαν χειρότερη φήμη κι απ’ τους Τούρκους.
* Διότι στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν μπήκε στον Παγασητικό ένα αυστριακό πολεμικό, αν και εχθρικό, οι Βολιώτες το υποδέχθηκαν με μπάντες και αυστριακές σημαίες.
Αυτά τα λένε οι Λαρισαίοι. Οι εξηγήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι Βολιώτες είναι:
* Επί Τουρκοκρατίας, η πόλη είχε διάφορα εμπορικά προνόμια, ένα από τα οποία ήταν και η ύπαρξη αυστριακού προξενείου και η δυνατότητα που είχαν οι Βολιώτες να εμπορεύονται υπό αυστριακή προστασία.
* Μετά το 1881, που ο Βόλος ενσωματώθηκε στο ελληνικό κράτος, η νέα διοίκηση φορολόγησε βαριά τη Θεσσαλία. Μπήκε ένας ιδιότυπος νέος κεφαλικός φόρος σε όλους τους <<Έλληνες το γένος>> (κατά κύριο λόγο εμπόρους), κάτι το οποίο οδήγησε στους μαγαζάτορες να βάλουν ξένες, αυστριακές σημαίες στα μαγαζιά τους για να αποφύγουν να φορολογηθούν.
Υπάρχει και η εκδοχή της Φρικηπαίδειας.
* Ο Βόλος είναι μία πόλη στην κεντρική Ελλάδα. Γνωστή αυστριακή αποικία που εξελίχθηκε σε αποικία των ΕΛ, μετά την εκδίωξή τους από την αφιλόξενη προσωρινή τους κατοικία, τη γνωστή υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας.


Άρτα – Νερατζοκώληδες
Λόγω του ότι στην Άρτα έχουν πολλά νεράτζια και μεγάλους κώλους, άρα έχουν κώλους σαν νεράτζια.


Πρέβεζα – Σαρδέλες
Διότι λέγεται ότι βάζουν τις σαρδέλες στο κλουβί.


Αθήνα – Γκάγκαροι
Γκάγκαρο ήταν το βαρύ ξύλο που ήταν κρεμασμένο με σκοινί πίσω από τις αυλόπορτες, τις οποίες έκλεινε με το βάρος του (gaga στα τούρκικα το ράμφος). Γκάγκαρος λεγόταν επί τουρκοκρατίας ο Αθηναίος της ανώτερης κοινωνικής τάξης, ο οποίος στην πόρτα του είχε γκάγκαρο. Σημαίνει σήμερα ο γνήσιος Αθηναίος.


Φλώρινα – Απόγονοι της Γιουργίας
Γιατί η γιούργα ήταν η Γεωργία στα φλωρινιώτικα. Ήταν η μεγαλύτερη πόρνη της Φλώρινας. Απ’ τις μεγαλύτερες βρισιές για τους Φλωρινιώτες!


Πόντος – Ντουντούμια / Τουρκούλια
Άγνωστη προέλευση.


Λέσβος – Γκαζμάδες
Τη Μυτιλήνη τη λένε Γκασμαδία ή Κασμαδία οι φαντάροι που υπηρετούν εκεί, επειδή η στρατιωτική ζωή εκεί έχει πολύ σκάψιμο, σκάβουν ορύγματα. Επίσης, υπάρχει και ο παλιός μύθος που λέει ότι (σύμφωνα με την παράδοση από στόμα σε στόμα των φαντάρων) όταν ήταν να φτιαχτεί το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, όλοι οι κάτοικοι πήγαν να συνδράμουν κρατώντας από έναν κασμά (και κανένας δεν κρατούσε φτυάρι ή σκαπέτι).


Σέρρες – Ακανέδες
Λόγω του ότι στη πόλη των Σερρών φτιάχνονται ακανέδες (ένα είδος γλυκού σαν λουκούμι).


Πάτρα – Μινάρες
Λίγο υποτιμητική λέξη για τους Πατρινούς που σημαίνει μ..άκας αλλά σε πιο light εκδοχή. Τυπικός χαιρετισμός: “που ‘σαι ρε μιναρα”


Ηράκλειο – Σουμπερίτες ή Καστρινούς
Σουμπερίτες, διότι στην κατοχή ο Σούμπερ είχε την έδρα του στο Hράκλειο και Καστρινούς επειδή το Ηράκλειο ονομαζόταν και Κάστρο.


Αγρίνιο – Βλάχοι
Έτσι τους αποκαλούν οι Μεσολογγίτες, οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους πολύ διακεκριμένο.


Ναύπλιο – Κωλοπλένηδες
Οι Aργίτες τους αποκαλούν έτσι διότι πλένονταν στις τούρκικες τουαλέτες.


Άργος – Πρασάδες
Ως αντίποινα τους έβγαλαν έτσι, διότι έτρωγαν το πράσο με το οποίο χτυπούσαν το γαϊδούρι τους.


Καβάλα – Ψαροκασέλες
Έτσι τους αποκαλούν οι Ξανθιώτες.


Αρκαδία – Σκορδάς ή Αβγοζύγης
Σκορδάς λόγω των τοπικών προϊόντων και αβγοζύγης γιατί πρώτοι οι Αρκάδες πουλούσαν αυγά βάσει του μεγέθους τους – των αυγών -.


Κόρινθος – Λαΐδες
Γιατί Λαΐδα ήταν μια εταίρα της αρχαιότητας από την Κόρινθο.


Κρήτη – Πέτσακες ή Σβούρους
Μάλλον από Ρέθυμνο, Ηράκλειο. Ο ορεσίβιος ή χωρικός που κατεβαίνει στην πόλη με ιμπεριαλιστικές διαθέσεις ως προς γυναίκες, μπάρια κλπ. με τα γνωστά αξεσουάρ (4χ4, μαύρο πουκάμισο κλπ κλπ). Τείνει να αντικαταστήσει και στα Χανιά το <<κούργιαλος>>. Σβούροι είναι οι κάγκουρες στην τοπική διάλεκτο.


Σαλαμίνα – Μπακαουκες ή Μανάρια
Για το “Μπακαουκας” υπάρχει και το γνωστό ανέκδοτο ότι στη σαλαμίνα επικρατεί… εμφύλιος μεταξύ των Μπακις και των Ουκας.


Xαλκίδα – Τρελονερίτες
Απο το φαινόμενο της παλίρροιας. Τα τρελά νερά του Ευρίπου λένε οτι έχουν πειράξει και τα μυάλα των Χαλκιδέων.


Τρίκαλα – Κασέρια ή Σακαφλιάδες
Κασέρια λόγω τοπικού τυριού και Σακαφλιάδες λόγω του Σακαφλιά, ο οποίος έζησε την εποχή του Μεσοπολέμου, λίγο μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και ήταν ο Δον Ζουάν της εποχής. Ήταν ένας ωραίος άντρας που είχε αναστατώσει την τρικαλινή κοινωνία με τα καμώματά του, ώσπου κάποιοι του στήσανε καρτέρι στα στενά σοκάκια του Βαρουσίου και τον μαχαιρώσανε (εξού και το γνωστό στιχάκι “Στα τρίκαλα στα δυό στενά σκοτώσανε τον Σακαφλιά”). Το σακαφλιάς κατά λέξη σημαίνει ο φίλος της σάρκας.


ΠΗΓΗ: endiaferonta
http://aneiromai.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο! Αυτός ο πίνακας ζωγραφικής δεν καίγεται!

Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού «αναστάτωσε» το 1985 τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς η ιστορία του κρύβει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά αλλά και ένα μεγάλο μυστήριο.


ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο! Αυτός ο πίνακας ζωγραφικής δεν καίγεται!


Ο εν λόγω πίνακας δημιουργήθηκε από έναν καλλιτέχνη του δρόμου ονόματι Bragolin σε πολλά αντίτυπα, τα οποία πουλιούνταν σε διάφορα τουριστικά σημεία της Βενετίας. Η συνηθισμένη, μάλιστα, ζωγραφιά λέγεται ότι είχε αναπαραχθεί σε 50.000 και πλέον αντίτυπα, καθώς αποτελούσε συνηθισμένη επιλογή διακόσμησης την εποχή εκείνη.


Ο θρύλος του πίνακα που δεν… καίγεται, ο οποίος απασχόλησε τον Τύπο για πολλά χρόνια, ξεκίνησε από έναν πυροσβέστη στο Γιορκσάιρ, ο οποίος πρόσεξε ότι σε ένα σπίτι που καταστράφηκε εντελώς από τη φωτιά, το πορτρέτο του αγοριού είχε μείνει άθικτο! Και μάλιστα το γεγονός αυτό, όπως έλεγε, είχε παρατηρηθεί και σε άλλα σπίτια που κάηκαν ολοσχερώς…


Μετά την αναφορά του πυροσβέστη, άνθρωποι από όλη τη Βρετανία άρχισαν να στέλνουν παρόμοιες ιστορίες και να υποστηρίζουν πως και ο δικός τους πίνακας με κάποιο «ανεξήγητο» τρόπο παραμένει άθικτος από τις φλόγες! Η υπόθεση πήρε διαστάσεις… τρόμου και πολλοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν να ψάχνουν το… παρελθόν του πορτρέτου αλλά και την ιστορία του εικονιζόμενου αγοριού.


Το αγόρι ήταν ένα ορφανό παιδί που είχε χάσει τους γονείς του σε μια πυρκαγιά, ενώ σύμφωνα με ορισμένες φήμες είχε την ικανότητα να βάζει το ίδιο φωτιά… με τηλεπάθεια! Ο ζωγράφος το πήρε υπό την προστασία του και μετά από λίγο καιρό το στούντιό του έπιασε φωτιά και το αγόρι το έσκασε. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.


Αρκετά χρόνια αργότερα έγινε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, στο οποίο το όχημα κάηκε ολοσχερώς και ανασύρθηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειας οδήγησης ο νεκρός άνδρας ήταν το ορφανό αγόρι, γεγονός που έφερε ξανά στην επιφάνεια το θέμα του πίνακα.


Από το 1985 μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλά πειράματα για να λυθεί το μυστήριο, τα οποία περιλαμβάνουν αρκετές προσπάθειες για να τον κάψουν. Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός, ο Steve Punt, βρήκε έναν τέτοιο πίνακα και τον πήγε σε ένα ερευνητικό κέντρο, όπου θα μπορούσε να δοκιμάσει να τον κάψει με ασφάλεια (με πρόθεση να διακωμωδήσει την υπόθεση).


Το αποτέλεσμα τον εξέπληξε. Μια φλόγα ξεπήδησε στη γωνία του πίνακα και συνέχισε να καίει, όμως μόνο την κορνίζα και όχι την εικόνα του αγοριού. Όταν η φωτιά έσβησε, το δακρυσμένο πρόσωπο έμεινε άθικτο. Το σχετικό βίντεο που θα δείτε προβλήθηκε τότε από το BBC, δημιουργώντας επιπλέον ερωτηματικά αλλά και την έκπληξη όσων των παρακολούθησαν. Τα σχόλια δικά σας…





http://www.tsantiri.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είδε την πεθαμένη γιαγιά της.…στη φωτογραφία του υπερήχου!!!

Η 35χρονη Catherine Beattie είχε μια κάπως περίεργη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός υπέρηχου πριν από μερικούς μήνες.




Ισχυρίζεται ότι είδε το πρόσωπο της αγαπημένης της γιαγιάς, που έχασε πριν από 32 χρόνια στην οθόνη του υπέρηχου!


Οι γιατροί ενημέρωσαν την Catherine ότι το έμβρυο κινδύνευε από ένα θρόμβο αίματος που παρατήρησαν και τώρα η 35χρονη πιστεύει ότι το πνεύμα της γιαγιά της εμφανίστηκε για να προστατεύσει το μωρό της!


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είδε την πεθαμένη γιαγιά της…στη φωτογραφία του υπερήχου!


«Όταν οι γιατροί μου είπαν ότι κινδύνευε το μωρό μου προσευχήθηκα ώστε η γιαγιά Meg και η μαμά μου, την οποία έχασα όταν ήμουν 10 χρονών, να την προσέχουν. Λίγο καιρό μετά τη γέννηση της Amy είδα το πρόσωπο της γιαγιάς στη φωτογραφία του υπερήχου και σοκαρίστηκα» λέει η ίδια.


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είδε την πεθαμένη γιαγιά της…στη φωτογραφία του υπερήχου!


http://periergaa.blogspot.com
http://ierosagon.org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!