Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Όνειρα και σεξ: Τα φαντάσματα του Freud

Σύμφωνα με τον Freud και το βιβλίο του «The Interpretation of Dreams» ("H Ερμηνευτική των Ονείρων"), η μετάφραση των ονείρων μας απαιτεί την άμεση αναζήτηση σεξουαλικών συμβόλων (π.χ. τα απότομα κεκλιμένα επίπεδα, οι σκάλες και το ανεβοκατέβασμά τους, είναι όλα συμβολικές αναπαραστάσεις της σεξουαλικής πράξης). Η άποψη αυτή, ιδιαίτερα προκλητική για τα 1900 που κυκλοφόρησε το βιβλίο, ξεσήκωσε αντιδράσεις από άλλους ψυχολόγους της εποχής, ή και νεώτερους, και σιγά-σιγά εγκαταλείφθηκε για να αντικατασταθεί με περισσότερο αναλυτικές μεθόδους επεξήγησης των ονείρων.




Παρ’όλα αυτά, ο Freud δεν φαίνεται να έκανε τελείως λάθος. Όσο απόλυτη και να ακούγεται ακόμα και σήμερα η συγκεκριμένη εξήγηση, η πραγματικότητα που αναγνωρίζουμε όλοι είναι ότι όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του ύπνου μας. Σύμφωνα μάλιστα με ψυχολόγους, αυτά έχουν να μας διδάξουν πολλά για την σεξουαλική μας φύση, τους φόβους και τις επιθυμίες μας. Στα όνειρα η φαντασία μας αφήνεται ελεύθερη να δημιουργήσει εικόνες που, όπως κάποιοι ονειροκριτές υποστηρίζουν, κρύβονται βαθιά στο ασυνείδητό μας. Μπορούν, δηλαδή, να φέρουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες σεξουαλικές επιθυμίες, αισθήματα ενοχής ή φόβους για το σεξ τους οποίους δεν έχουμε εκφράσει όταν είμαστε ξύπνιοι.


Σε πηγές επεξήγησης ονείρων διαβάζουμε ότι αν ένα άτομο νιώθει συναισθηματικά καταπιεσμένο, οι φόβοι και τα άγχη του μπορεί να εκφράζονται μέσω των ονείρων του. Παρομοίως, η επιθυμία ενός ατόμου για μεγαλύτερη εκπλήρωση των επιθυμιών του μπορεί να εκφραστεί μέσα από ερωτικά όνειρα. Όσο πιο καταπιεσμένο είναι ένα άτομο σεξουαλικά τόσο πιο έντονα βιώνει τα σεξουαλικά όνειρα, τα οποία μπορεί ακόμα και να σοκάρουν, να μπερδέψουν ή και να του δημιουργήσουν αισθήματα ντροπής. Δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στα όνειρά μας, ενδέχεται να ανακαλύψουμε υποσυνείδητες ανάγκες και επιθυμίες μας, ή ακόμα και τρόπους να κάνουμε την ζωή μας πιο αισθησιακή.


Σε κάθε περίπτωση, τα ερωτικά μας όνειρα, όσο περίεργα ή ανάρμοστα κι αν μας φαίνονται, είναι άκρως φυσιολογικά, όπως λένε οι ψυχίατροι. Και επιμένουν ότι η ανησυχία είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να νιώθουμε για αυτά. Μπορεί απλά να προκύπτουν σε στιγμές που βιώνουμε καταστάσεις άγχους, άσχετες με την ερωτική μας ζωή, και μέσω των ονείρων το μυαλό μας να εκτονώνεται. Στην πλειοψηφία τους, άλλωστε, τα όνειρα αυτά είναι ευχάριστα, διεγερτικά και ικανοποιητικά. Είναι συνήθως ένα υγιές μέσο με το οποίο το σώμα μας αντιμετωπίζει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Και ο βασικός λόγος για τον οποίον αξίζει να τα μελετήσουμε λίγο παραπάνω είναι ότι μέσα από αυτά μπορεί να βελτιωθεί η σεξουαλική μας ζωή.


Αποκωδικοποιώντας τα ερωτικά μας όνειρα
Καταρχήν, σημασία έχει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα ερωτικά όνειρα μπορεί να σημαίνουν πολλά πράγματα, ανάλογα με το άτομο που τα βλέπει και τις συνθήκες ζωής του. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σύμφωνα με την Pam Spurr, την Βρετανίδα ψυχολόγο με ειδίκευση σε θέματα σχέσεων, τα όνειρα που περιλαμβάνουν σεξ μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχουν καμία σχέση με αυτό. Πώς μπορούμε, όμως, να αναγνωρίσουμε τι σημαίνει το κάθε ερωτικό όνειρο; Η Δρ. Spurr υποστηρίζει πως η ακριβέστερη μετάφραση ενός ερωτικού ονείρου είναι αυτή που βγάζει περισσότερο νόημα στο ίδιο το άτομο που είδε το όνειρο. Στα βιβλία της, η Δρ. Spurr, παραθέτει και εξηγεί κοινά ερωτικά όνειρα, όπως της τα μετέφεραν αναγνώστες της, κάποια εκ των οποίων ακολουθούν παρακάτω με σκοπό να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας κάνει, κάποια πρωινά του μήνα, να ξυπνάτε… ιδρωμένοι.


* Ακατάλληλος εραστής
Μία κοινή εκδοχή σεξουαλικού ονείρου περιλαμβάνει φλερτ, σεξουαλικές περιπτύξεις ή σεξουαλικά υπονοούμενα με ένα άτομο που, στον ξύπνιο μας, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει ερωτικός μας παρτενέρ. Είτε επειδή το άτομο αυτό βρίσκεται ήδη σε σχέση, είτε επειδή είναι κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο ή απλά επειδή δεν υφίσταται καν, το άτομο αυτό -όσο κι αν μας γοητεύει- αποτελεί απαγορευμένο καρπό. Το σεξ με αυτό το άτομο, στο όνειρό μας πάντα, είναι ένας τρόπος να αναγνωρίσουμε τα αισθήματά μας γι’αυτόν/ γι’αυτήν και έτσι σταδιακά να τον/την αποβάλλουμε από την σκέψη μας, από μόνοι μας, χωρίς άγχος και στρες.


* Εραστής χωρίς πρόσωπο
Ένα ακόμα κοινό όνειρο είναι αυτό κατά το οποίο ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή με ένα άτομο του οποίου το πρόσωπο αδυνατούμε να δούμε. Πάνω από ένα σέξι σώμα, το οποίο μπορεί ακόμα και να μας θυμίζει κάποιον, βλέπουμε ένα πρόσωπο θολό, δυσδιάκριτο ή εντελώς άγνωστο, τα χαρακτηριστικά του οποίου δε μπορούμε με τίποτα να αναγνωρίσουμε. Μία πιθανή -και απλουστευτική- απάντηση σε αυτό είναι ότι επιθυμούμε σεξ χωρίς περαιτέρω περιπλοκές, στην πιο ζωώδη μορφή του. Στο υποσυνείδητό μας, δηλαδή, θέλουμε έναν ερωτικό σύντροφο χωρίς να μας ενδιαφέρει η ταυτότητα ή τα αισθήματά του. Μία ακόμα εξήγηση προέρχεται από τον Carl Jung και λέει ότι με ένα τέτοιο όνειρο το μυαλό μας μάς οδηγεί σε ένα ταξίδι αυτο-βελτίωσης. Ένας εραστής χωρίς πρόσωπο, λέει ο Jung, είμαστε στην πραγματικότητα εμείς οι ίδιοι και ο σωστός τρόπος να ανταποκριθούμε σε ένα τέτοιο όνειρο είναι υιοθετώντας τις ιδιότητες που κατέχει αυτό το κενό πρόσωπο στο όνειρό μας.


* Ομοφυλοφιλικά ερωτικά όνειρα
Δεν είναι απίθανο για έναν ετεροφυλόφιλο να ονειρευτεί κάποια στιγμή ότι έρχεται σε επαφή -ή απλά ότι φλερτάρει- με ένα άτομο του ίδιου φίλου, αναγνωρίσιμο ή μη. Δεν είναι απίθανο, μάλιστα, όσο παράλογο και να μας φαίνεται στον ξύπνιο μας, η επαφή αυτή να μας ικανοποιεί. Σύμφωνα με την Δρ. Spurr το όνειρο αυτό δείχνει σαφώς την υποσυνείδητη επιθυμία του ατόμου να έρθει σε επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να εξερευνήσει δηλαδή και άλλες πτυχές της σεξουαλικότητάς του. Αν πάλι δεν είχαμε ουδέποτε στον ξύπνιο μας φαντασιώσεις με άτομα του ίδιου φύλου, ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να υπονοεί ότι επιστρέφουμε σε ένα κομμάτι του εαυτού μας που είχαμε ξεχάσει -όπως η νεανική έξαψη- ή ότι ενστερνιζόμαστε μία πτυχή του χαρακτήρα μας που δεν είχαμε μέχρι πρόσφατα αναγνωρίσει –όπως η αυξανόμενη αίσθηση αυτοπεποίθησης.


Τέλος, για να σας φύγει το άγχος, κάποιοι άλλοι ψυχολόγοι λένε ότι ίσως επιθυμούμε ο πραγματικός ερωτικός μας παρτενέρ να λειτουργεί σα να ανήκε στο ίδιο φύλο. Π.χ. αν ένας άντρας ονειρεύεται ότι έρχεται σε επαφή με έναν άλλον άντρα μπορεί να σημαίνει ότι επιθυμεί από την πραγματική σύντροφό του να λειτουργεί λίγο πιο «ανδρικά», να είναι σεξουαλικά πιο ενεργή, να παίρνει πρωτοβουλίες. Ξεκαθαρίζουν, δε, οι επιστήμονες, ότι αν τα ομοφυλοφιλικά όνειρα σας χαλάνε την διάθεση τότε πιθανότατα δεν έχετε καμία τέτοια έφεση.


* Σεξ με τον/την πρώην
Το όνειρο αυτό μας βρίσκει στο κρεβάτι με έναν παλιό μας έρωτα, κάτι που εκ πρώτης μας σοκάρει. Πριν αγχωθείτε ότι δεν έχετε «ξεκολλήσει» ακόμα, οι ψυχολόγοι λένε ότι αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι προσπαθείτε να «ξεφορτωθείτε» αυτό το άτομο από την καρδιά και το μυαλό σας. Ειδικά αν βρίσκεστε ήδη σε μία νέα σχέση, το όνειρό αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να κλείσετε οριστικά τον προηγούμενο κύκλο προκειμένου να ανοίξετε έναν καινούργιο.


* Σεξ με κάποιον διάσημο
Η ψυχολόγος-ειδική στην αποκωδικοποίηση ονείρων Carol L. Cummings υποστηρίζει ότι παρόλο που η ερωτική επαφή με κάποιον star στο όνειρό μας μπορεί να φαίνεται ρομαντική, στην πραγματικότητα αυτό το όνειρο δεν έχει σεξουαλικές προεκτάσεις. Ως προς την μετάφραση αυτού του ονείρου θα μας βοηθούσε να αναρωτηθούμε τι προσόντα έχει αυτό το άτομο -στην πραγματικότητα ή ως «ρόλος»- που θα μπορούσαν να συσχετιστούν με τον χαρακτήρα μας. Ίσως αυτός ο σταρ να αντιπροσωπεύει κάτι που θαυμάζουμε και εποφθαλμιούμε για εμάς τους ίδιους ή που θα θέλαμε να έχει ο πραγματικός μας σύντροφος, π.χ. εξαιρετική εμφάνιση, δυναμισμό, sex appeal. Σε κάθε περίπτωση, ειδικά αυτό το όνειρο αξίζει να το απολαύσετε στο έπακρο γιατί το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να βιώσετε μία τέτοια εμπειρία στον ξύπνιο σας.


* Σεξ σε δημόσιο χώρο ή με την παρουσία τρίτων
Όσο άβολα κι αν μπορεί ένα τέτοιο όνειρο να μας κάνει να νιώθουμε όταν ξυπνήσουμε, η πιθανότερη επεξήγησή του είναι ότι ενώ νιώθουμε πίεση από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα προκειμένου να είμαστε «ευπρεπείς», στην πραγματικότητα είμαστε πολύ σίγουροι για την σεξουαλικότητά μας και δεν υπολογίζουμε τις απόψεις των άλλων. Ειδικά η παρουσία συγγενικών προσώπων στα όνειρά μας υποδεικνύει έναν υποσυνείδητο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις παροντικές μας σεξουαλικές πεποιθήσεις και αυτές που διδαχθήκαμε όταν ήμασταν παιδιά. Και ίσως βαθιά μέσα μας αυτός ο κρίκος να έχει πλέον σπάσει οριστικά. Μία άλλη, αντίθετη, μετάφραση για αυτό το όνειρο είναι ότι ίσως υποσυνείδητα προσπαθούμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε: Με τα ρούχα που φοράμε κατά την διάρκεια του δημόσιου σεξ να λειτουργούν μεταφορικά ως το δημόσιο πρόσωπό μας, η απώλειά τους μπορεί να δείχνει κάποιον κρυφό φόβο μας, ότι οι γύρω μας θα μάθουν ποιοι πραγματικά είμαστε. Μεταφράστε το όπως νομίζετε ότι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.


* Αδυναμία ολοκλήρωσης κατά την διάρκεια του σεξ
Αυτό μοιάζει πολύ με το -καθόλου σεξουαλικό- όνειρο κατά το οποίο είμαστε παράλυτοι ή αδυνατούμε να κουνήσουμε κάποιο μέλος του σώματός μας. Αν σας έχει συμβεί να ονειρεύεστε ότι κατά την διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης που απολαμβάνετε ξαφνικά χάσετε το πάθος σας ή προκύψει κάποια δυσλειτουργία -αφορά συνήθως τους άνδρες- αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νιώθετε αδύναμοι ή «παράλυτοι» σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αν π.χ. δείτε ένα τέτοιο όνειρο σε μια περίοδο που ψάχνετε για δουλειά ή περιμένετε κάποια προαγωγή, ίσως υποδεικνύει το άγχος σας να προοδεύσετε επαγγελματικά. Παράλληλα, πέρα από προσωπική αδυναμία, μπορεί να σημαίνει και φόβο να εμπιστευτούμε τον πραγματικό μας σύντροφο, να του ανοιχτούμε και να δεθούμε ουσιαστικά μαζί του.




Οι ειδικοί απαντούν
Οι απορίες μας, ωστόσο, για τα σεξουαλικά όνειρα δεν σταματούν εδώ. Ο Δρ. David Delvin, ψυχίατρος με ειδίκευση σε θέματα οικογενειακής οργάνωσης και η Δρ. Christine Webber, ψυχοθεραπεύτρια, απαντούν:


Γιατί βλέπουμε σεξουαλικά όνειρα;
Τα όνειρά μας προκύπτουν από την έντονη δραστηριότητα του μυαλού μας -συνειδητά και ασυνείδητα- κατά την διάρκεια της ημέρας. Ως εκ τούτου, με το σεξ να αποτελεί μία από τις ισχυρότερες παρορμήσεις της ζωής μας, δεν είναι περίεργο πολλά από τα όνειρά μας να έχουν έντονο ερωτικό περιεχόμενο.


Ισχύει ότι η συνείδησή μας «λογοκρίνει» τα σεξουαλικά μας όνειρα;
Πράγματι, το μυαλό μας έχει μία λειτουργία που ονομάζουμε «λογοκρισία ονείρων», η οποία τείνει να «ξεκαθαρίζει» τα όνειρά μας. Αν, λοιπόν, ένα άτομο που έχει ιδιαίτερα πουριτανικές αντιλήψεις αρχίσει να βλέπει σεξουαλικά όνειρα, η «λογοκρισία ονείρων» μπορεί να τα παραλλάξει από πολύ «ωμά» σε κοινά, καθημερινά σύμβολα. Ένας τέτοιος άνδρας, π.χ. μπορεί να ονειρεύεται τούνελ και υπόγειες διαβάσεις αντί για γυναικεία αιδοία, βουνά και λόφους αντί για γυναικεία στήθη, ενώ μία τέτοια γυναίκα μπορεί να ονειρεύεται κωνοειδή αντικείμενα, πούρα και καμινάδες, αντί για ανδρικά μόρια.


Σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι, στις μέρες μας τέτοιου είδους συμβολισμοί είναι λιγότερο κοινοί από παλαιότερα, καθώς οι άνθρωποι σήμερα είναι λιγότερο πουριτανοί. Γι’αυτό άλλωστε ονειρεύονται πλέον ξεκάθαρα σεξουαλικά στοιχεία.




Έρχονται οι άνθρωποι σε οργασμό στα όνειρά τους;
Οπωσδήποτε. Οι γυναίκες λιγότερο συχνά από τους άνδρες, αλλά συμβαίνει και σε αυτές, ειδικά σε περιόδους με ιδιαίτερα ενεργή σεξουαλική ζωή. Το πιο σύνηθες στις γυναίκες, βέβαια, είναι να διεγείρονται κατά την διάρκεια του ονείρου και όχι να ολοκληρώνουν, ενώ οι άνδρες, ειδικά στην εφηβεία, έχουν πολύ συχνά αυτό που λέμε «υγρά όνειρα» ή επιστημονικότερα "ονείρωξη".


Τι θα πρέπει να κάνουμε αν ενοχλούμαστε από τα σεξουαλικά μας όνειρα;
Τα περισσότερα σεξουαλικά όνειρα είναι ευχάριστα, οπότε δεν χρειάζεται παρά να τα απολαμβάνουμε όσο κοιμόμαστε. Παρόλο που μπορεί συχνά να περιλαμβάνουν δραστηριότητες που πιθανότατα δεν θα πραγματοποιήσουμε στον ξύπνιο μας, όπως ομοφυλοφιλικές επαφές, αυτό δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί. Αν, όμως, κάποια από αυτά τα όνειρα μας ενοχλούν, π.χ. αν περιλαμβάνουν βιασμό ή αιμομιξία, και αν τα ονειρευόμαστε τακτικά, τότε ίσως να υποβόσκει κάποιο παθολογικό αίτιο. Σε αυτήν την περίπτωση θα βοηθούσε πολύ να έρθουμε κατ' ιδίαν σε επαφή με κάποιον ειδικό.

Οι προφητείες της Βάνγκα -«Η ισορροπία θα έρθει όταν οι εξωγήινοι μιλήσουν με τους ανθρώπους»!...

Η προφήτισσα Βάνγκα προείδε σχετικά με τις επερχόμενες συγκλονιστικές για τον κόσμο μας εξελίξεις, οι οποίες – είναι βέβαιο – θα σηματοδοτήσουν την απαρχή μιας Νέας Εποχής και θα αλλάξουν ριζικά τις παραστάσεις μας για τη ζωή και τον άνθρωπο!...




Επειδή δε, η Βάνγκα επαληθεύτηκε σε πολλές από τις «προφητείες» της, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα είπε και επαναλαμβάνουμε ότι (όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Παΐσιου) οι πηγές από τις οποίες αντλήσαμε τα όσα αναφέρουμε κάτωθι είναι πολύ αξιόπιστες και δεν συντρέχει λόγος κανένας να αμφιβάλλουμε για την αληθινότητά τους. Αυτό το γράφουμε προς άρση παρεξηγήσεων, επειδή ακριβώς αυτά τα θέματα αποτελούν «ναρκοπέδιο» για τον ερευνητή και δεν είναι και τόσο δύσκολο κάποιος να πέσει θύμα παραπληροφόρησης ή και απάτης...


Μερικές από τις «προφητείες» της Βάνγκα αφορούν τους λεγόμενους «έσχατους» καιρούς και το «τέλος του κόσμου».


Είπε λοιπόν η χαρισματική αυτή γυναίκα το 1981 τα εξής:


«Θα έρθουν χρόνια, στα οποία πόλεις και χωριά θα καταστραφούν από σεισμούς και πλημμύρες, κατακλυσμοί θα συνταράξουν τη Γη, στην κορυφή θα ανέρχονται οι κακοί άνθρωποι, ενώ οι κλέφτες, οι αλκοολικοί, οι καταδότες και οι έκφυλοι δεν θα έχουν τελειωμό»!
Και πράγματι, από τη δεκαετία του 1980 και μετά η ανθρωπότητα γνώρισε φοβερούς σεισμούς με χιλιάδες νεκρούς ο καθένας, όπως π.χ. στο Μεξικό, την Αρμενία, την Τουρκία και το Ιράν, ενώ σημειώθηκαν και πολλές πλημμύρες, όπως π.χ. το φοβερό τσουνάμι στην ανατολική Ασία τον Δεκέμβριο του 2004, που θύμισε όντως σκηνές Αποκάλυψης!... Και ασφαλώς κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι...


Αλλά και το 1995, έναν χρόνο προ του θανάτου της, η Βάνγκα ανέφερε τα κάτωθι:
«Ξέρετε τι έρχεται τα επόμενα χρόνια; Σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες, συμφορές... Απ’ αυτά πολύς κόσμος θα χαθεί. Από παντού θα σκοτώνονται, όλοι οι λαοί θα είναι στο ίδιο καζάνι! Οι άνθρωποι θα ελαττωθούν, προϊόντα δεν θα υπάρχουν πια... Τα πρόβατα, οι αγελάδες, οι κατσίκες δεν θα μπορούν πλέον να τρώγονται»!...


Σίγουρα τα παραπάνω δείχνουν μία καθόλου αισιόδοξη εικόνα για το μέλλον... Να τώρα τι είπε η Βάνγκα για τις τελευταίες ημέρες του κόσμου:


«Αυτά που είναι γραμμένα στη Βίβλο θα πραγματοποιηθούν! Η Αποκάλυψη θα έρθει! Όχι εσείς, αλλά τα παιδιά σας θα το ζήσουν»!!!


Αν λάβουμε υπόψη ότι τα παραπάνω η Βάνγκα τα είπε περί το τέλος του βίου της, δηλ. τη δεκαετία του 1990, και απευθύνονταν σε μία γυναίκα που ήταν τότε περίπου 40 ετών, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι η «προφητεία» αυτή αφορά με «χοντρούς» υπολογισμούς τα χρόνια κάπου πριν από τα μέσα του 21ου αιώνα...


Διάφορα αξιοπερίεργα που «είδε» η Βάνγκα στις ενοράσεις της για το απώτερο μέλλον είναι και τα όσα σχετίζονται με την υγεία του ανθρώπου και την κατάσταση της φύσης. Είπε λοιπόν για τις μελλοντικές ασθένειες τα παρακάτω:


«Πολλές και άγνωστες ασθένειες θα εμφανιστούν. Οι άνθρωποι θα πέφτουν κάτω στον δρόμο χωρίς ορατή αιτία και χωρίς να είναι δια γυμνού οφθαλμού άρρωστοι»!
Και η «προφήτισσα» έγινε πιο συγκεκριμένη, λέγοντας:
«Το φάρμακο κατά του AIDS θα βγει και θα ’ναι φτιαγμένο από σίδηρο. Διότι αυτό το στοιχείο ελαττώνεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Όμως θα έρθει άλλη αρρώστια, φοβερότερη απ’ τον καρκίνο και το AIDS»!...


Για την επικείμενη – όπως αναμένουν οι επιστήμονες... – έλλειψη νερού στο μέλλον η Βάνγκα ανέφερε τα κάτωθι συγκλονιστικά:


«Μια μέρα το νερό θα γίνει ακριβότερο κι απ’ το χρυσάφι! Όλο το χρυσάφι της γης που είναι τώρα κρυμμένο θα βγει στην επιφάνεια, αλλά θα κρυφτεί το νερό. Έτσι είναι γραμμένο να γίνει»!...


Όσον δε αφορά διάφορα είδη διατροφής, ιδού η πρόβλεψη της Βάνγκα:
«Θα έρθει ημέρα, που απ’ το πρόσωπο της Γης θα εξαφανιστούν διάφορα φυτά, λαχανικά, ζώα... Πρώτα απ’ όλα το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πιπέρι. Μετά οι μέλισσες, ενώ το γάλα θα γίνει βλαβερό»...


Και σε άλλη επιβεβαιωμένη «προφητεία» της είπε τα εξής:
«Οι μέλισσες θα ψοφήσουν! Το γάλα θα μετατραπεί σε δηλητήριο... Να φυλάγετε νερό σε βαζάκια»!...


Η «προφήτισσα» πίστευε ότι υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί, που είναι μάλιστα πολύ πιο προηγμένοι απ’ τον δικό μας. Να τι είπε κάποτε σχετικά με το θέμα αυτό:
«Στη Γη υπήρξαν πολύ παλαιότεροι πολιτισμοί από τον δικό μας, στο δε διάστημα υπάρχουν παράλληλα μ’ εμάς και άλλα νοήμονα όντα, πολύ πιο εξελιγμένα! Σε σχέση με τον πολιτισμό αυτών των όντων, ο ανθρώπινος πολιτισμός βρίσκεται ακόμα στη φάση της παιδικής ηλικίας»...


Και άλλοτε πάλι είπε τα παρακάτω που εκπλήσσουν:
«Μια μέρα οι κάτοικοι της Γης θα συναντηθούν με εκπροσώπους άλλων πολιτισμών! Οι ιπτάμενοι δίσκοι τους και τώρα περιφέρονται γύρω απ’ τη Γη, αναζητώντας να έρθουν μαζί μας σε επαφή»!...


Η επίδραση που μια πιθανή επαφή του ανθρώπου με εξωγήινους πολιτισμούς μπορεί να έχει θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε θα αλλάξει εντελώς τις αντιλήψεις μας σχετικά με τη φύση του κόσμου και των πραγμάτων!


Να τι είπε γι’ αυτό το ζήτημα η Βάνγκα:


«Ο κόσμος θα υποστεί πολλές αλλαγές. Θα βρίσκεται σε άνοδο και σε πτώση. Η ισορροπία θα έρθει τότε, όταν τα εξωγήινα όντα αρχίσουν να μιλάνε με τους ανθρώπους»!...
Τις προβλέψεις της Βάνγκα τις παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον η κομμουνιστική εξουσία της Βουλγαρίας (αλλά και της Σοβιετικής Ένωσης), κάτι που δείχνει ότι την έπαιρναν πολύ στα σοβαρά και κάθε άλλο παρά «τσαρλατάνικες» υπήρξαν οι ρήσεις της! Ήδη στο προηγούμενο κείμενό μας κάναμε αναφορά στην ιδιαίτερη σχέση και φιλία της Βάνγκα με την ίδια τη Λιουντμίλα Ζίβκοβα, κόρη του άλλοτε «σκληροπυρηνικού» κυβερνήτη της χώρας: οι δυο γυναίκες ήταν σαν μάνα με κόρη, γι’ αυτό και η Ζίβκοβα προώθησε τη μεταφυσική και τον μυστικισμό στα πλαίσια μίας άθεης και υλιστικής εξουσίας!...


Άλλωστε η σκέψη ενός ανώτερου νου, δηλ. η διαλεκτική, είναι εκείνη που «παντρεύει» τη σάρκα και το πνεύμα, το ορθολογικό και το μεταφυσικό, δημιουργώντας μία μοναδική σύνθεση που οδηγεί την ανθρώπινη φύση σε αρμονία με το περιβάλλον και σε ψυχική-πνευματική ισορροπία.

Agean !! Το επόμενο ταξίδι σας αρχίζει εδώ!


Σημεία των Καιρών - Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου (Χειρόγραφο Κείμενο)



Υπήρχαν άγγελοι στο φεγγάρι (πριν 200.000 χρόνια);

Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις… 200.000 χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;




Γιατί αποφάσισαν ξαφνικά να μας φανερώσουν πράγματα που απειλούν να ανατρέψουν επιστημονικές θεωρίες μισού αιώνα; Ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη φάρσα με στόχο τους εύπιστους που οραματίζονται την έλευση εξωγήινων;


Εκατοντάδες ιστοσελίδες που ασχολούνται με παράξενα και μεταφυσικά θέματα φιλοξενούν εδώ και έναν μήνα τη φωτογραφία ενός μικρού αγάλματος ύψους μόλις είκοσι πέντε εκατοστών. Παριστάνει μια γυναικεία ανθρωποειδή μορφή με μακριά μαλλιά και μακρύ φόρεμα που καλύπτει τα πόδια… Στους ώμους της φέρει ένα ζευγάρι φτερά και μοιάζει πολύ με την εικόνα που έχουμε όλοι για τους αγγέλους.


Εως εδώ, τίποτε το παράξενο. Εκείνο που έκανε τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου συνοδευόμενη από ένα είδος ρεπορτάζ, το οποίο ωστόσο δεν αναπαρήγαγαν τα γνωστά ΜΜΕ, ήταν ο ισχυρισμός ενός επιστήμονα που εργάστηκε επί είκοσι τρία χρόνια στη NASA ότι το άγαλμα αυτό βρέθηκε το 1969 ενσωματωμένο σε ένα από τα βράχια της Σελήνης και έφεραν στη Γη οι αστροναύτες του «Απόλλων 11»!


Ο γεωλόγος δρ Μόρις Τσαρλς που αποκάλυψε την ύπαρξη του αγαλματίδιου ισχυρίζεται ότι εργαζόταν στη NASA επί είκοσι τρία χρόνια, από το 1964 έως το 1987, αλλά διατηρεί ακόμη στενές σχέσεις με τους παλιούς συνεργάτες του. Υποστηρίζει λοιπόν ότι η χημική ανάλυση στην οποία υποβλήθηκε το αγαλματίδιο απέδειξε ότι δημιουργήθηκε από ένα μείγμα σιδήρου που υπάρχει μόνο στη Σελήνη και μάλιστα γυαλίστηκε «στο χέρι» για να έχει μια εντυπωσιακά ασημόχρωμη γυαλάδα!


Σύμφωνα με τον καθηγητή, οι γεωλόγοι εκτιμούν ότι κατασκευάστηκε πριν από 200.000 χρόνια, δηλαδή 170.000 χρόνια πριν εμφανιστεί στη Γη το ανθρώπινο είδος! «Το είδος του μετάλλου δείχνει ότι κατασκευάστηκε στη Σελήνη και δεν μεταφέρθηκε εκεί από εξωγήινα όντα! Αυτό σημαίνει πως κάποτε η Σελήνη είχε ατμόσφαιρα που επέτρεπε την ανάπτυξη ζωής και μάλιστα ενός εξελιγμένου είδους με υψηλή αίσθηση της ομορφιάς» υποστηρίζει ο καθηγητής.


Μετά την επίδειξή του σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, το αγαλματίδιο μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία για περαιτέρω μελέτη και εργαστηριακή εξέταση…Ενας άλλος Ιησούς ή δημιούργημα των Ανουνάκι; Πώς όμως έφτασε το αγαλματίδιο στα χέρια του δρα Τσαρλς, αν και έμεινε κρυφό επί σαράντα χρόνια;


«Ηταν κοινό μυστικό η ύπαρξή του, αλλά τα “κεφάλια” της NASA την κρατούσαν απόρρητη γιατί φοβόντουσαν παγκόσμιο πανικό! Πρόσωπα που για ευνόητους λόγους πρέπει να μείνουν ανώνυμα μου έφεραν κρυφά το άγαλμα» διατείνεται ο ίδιος.


Στο ρεπορτάζ που συνοδεύει τη φωτογραφία, ένας ανθρωπολόγος από την Ουάσινγκτον που δεν κατονομάζεται χαρακτηρίζει τους κατασκευαστές του «αγγέλου» ως όντα με θρησκευτικές πεποιθήσεις που μοιάζουν με τις χριστιανικές! «Δεν αποκλείεται να είχαν έναν δικό τους “Ιησού”, πράγμα που θα αποδείκνυε ότι οι πνευματικές αρχές είναι συμπαντικές» φέρεται να λέει προκαλώντας αντιδράσεις: «Αυτό είναι καθαρή χριστιανική προπαγάνδα» απαντά ο δρ Μάιλς Φρέντερικς από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δίνοντας μιαν άλλη εκδοχή: «Οι Σουμέριοι έλεγαν ιστορίες για τους Ανουνάκι από τον 18ο αιώνα π.Χ. Ισως τους επισκέφθηκαν όντα από τη Σελήνη που έφτιαξαν το άγαλμα κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή τους»!


Κανείς δεν ξέρει αν το άγαλμα και οι ισχυρισμοί του δρα Τσαρλς είναι αληθινά. Η NASA διέψευσε επισήμως τους ισχυρισμούς του. Πάντως, το ίδιο είχε κάνει και στις 20 Απριλίου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του πρώην αστροναύτη Εντγκαρ Μίτσελ στο CNN, σύμφωνα με τις οποίες η συντριβή ενός UFO στο Ρόσγουελ του Νιου Μέξικο ήταν πραγματικό γεγονός! Ο Μίτσελ, που είχε συμμετάσχει στην αποστολή του «Απόλλων 14» στη Σελήνη, υποστήριξε ακόμη ότι οι Αρχές των ΗΠΑ -αλλά και οι διεθνείς- γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή, αλλά το κρατούν μυστικό από την κοινή γνώμη!


http://a-pistefto.blogspot.com/

Αφιέρωμα ....Τα παιδιά indigo ζουν ανάμεσα μας ... και ποια είναι !!!!

Υπάρχουν άραγε παιδιά που προορίζονται να σώσουν τον κόσμο; Μήπως βρίσκονται ανάμεσα μας αυτοί οι άνθρωποι που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο και μπορούν να συμβάλουν σε αυτό; Οι «φωτισμένες» γενιές είναι εδώ ...




Τα παιδιά indigo θεωρούνται ασυνήθιστα ευαίσθητα και χαρισματικά. Κάθε χρόνο, γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές από γονείς και καθηγητές που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτών των παιδιών.


Η ψυχολόγος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Ένωσης, Natalya Mikhaylovskaya, λύνει τη σιωπή της για τα παιδιά indigo μετά από πολλά χρόνια έρευνας.


Ώριμα μάτια


«Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν γεννηθεί παιδιά τα οποία δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα συνηθισμένων αγοριών και κοριτσιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Η μοναδικότητα είναι εμφανής από τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Οι γιατροί συνήθως μένουν έκπληκτοι από τα “ώριμα” μάτια των παιδιών αυτών.


«Ενώ τα συνηθισμένα μωρά αδυνατούν να συγκεντρώσουν το βλέμμα τους σε ένα ορισμένο σημείο, τα “πεφωτισμένα” έχουν την ικανότητα να κοιτούν επίμονα. Τα παιδιά αυτά όσο μεγαλώνουν συμπεριφέρονται με όλο και πιο περίεργο τρόπο.»


Οι γονείς συνήθως ανησυχούν και στρέφονται σε ειδικούς που θα τους συμβουλεύσουν για τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Οι γονείς δυσκολεύονται να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά τους. Τα παιδιά της «φωτισμένης» γενιάς, όπως συχνά αποκαλούνται, δεν θέλουν να μελετήσουν ή να παίξουν όπως οι φίλοι τους, δεν υπακούν στις αρχές και σχεδόν πάντα βρίσκονται μόνα τους.


Όλα τα παραπάνω ίσως μοιάζουν οικεία. Πάντα υπήρχαν παιδιά με ιδιαιτερότητες. Παλιότερα οι ψυχολόγοι αποφαίνονταν ότι τα παιδιά αυτά πάσχουν από Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή Υπερ-κινητικότητα και τους χορηγούσαν ηρεμιστικά. Παρόλα αυτά, τα παιδιά που πάσχουν από υπερ-κινητικότητα αδυνατούν να συγκεντρωθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δραστηριότητα. Το παραμικρό εμπόδιο μπορεί να τα αποσπάσει και αμέσως να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό.


Τα παιδιά Indigo, όμως, μπορούν να επιμένουν σε ένα θέμα που τα ενδιαφέρει και δεν αποθαρρύνονται διόλου από τις δυσκολίες. Αντιθέτως μάλιστα, τα εμπόδια τα οπλίζουν με περισσότερη επιμονή που θα χρειαστούν για να επιτύχουν. Τα παιδιά Indigo μπορούν να καταφέρουν αρκετά σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είναι επίμονα και συγκεντρωμένα έως ότου καταφέρουν να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους. Αυτός που έρχεται στο μυαλό όλων μας φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αϊνστάιν, ο οποίος θεωρήθηκε επίσης προβληματικό παιδί.


Κοινωνικά στερεότυπα


«Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε επίσημη ονομασία για αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Στη Ρωσία έχουν πάρει το όνομα παιδιά της χιλιετίας ή παιδιά του φωτός.»


Στη Γαλλία, τα παιδιά αποκαλούνται Teflon kids καθώς δεν συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα. Στην Αγγλία ονομάζονται cyborgs, αφού όπως θεωρείται, ακολουθούν περισσότερο το μυαλό παρά τη καρδιά τους.


Τα παιδιά Indigo αρχίζουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές όταν βρίσκονται μόλις στην ηλικία των 3-4 χρονών. Σε αντίθεση λοιπόν με τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους, φαίνεται ότι είναι τεχνολογικά εξελιγμένα. Γι'Α αυτό το λόγο μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία θα παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο τα επόμενα 10 χρόνια. Τα παιδιά Indigo θα ανοίξουν την πόρτα σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν με το μυαλό τους και όχι με τα χέρια τους.


Ο όρος "Indigo," όπως αποκαλούνται τα παιδιά αυτά στην Αμερική, έχει τις ρίζες του στην έρευνα του Lee Carroll. Ο Carroll μελέτησε αρκετές περιπτώσεις “φωτισμένων” παιδιών για χρόνια ενώ αργότερα ξεκίνησε με την μελέτη της αύρας τους. Η μελέτη του Carroll είναι αμφισβητήσιμη καθώς το θέμα της αύρας δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας. Παρόλα αυτά, ένας πολύ μεγάλος αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων υποστηρίζει την παραπάνω θεωρία μέσα από την ανάπτυξη μεθόδων για την μελέτη της ενέργειας που περιβάλλει τα αντικείμενα και ονομάζεται αύρα.


Ο Carroll μέτρησε την αύρα αυτών των ατόμων, το μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα και την ένταση της φωτεινότητας. Ο ίδιος ανακάλυψε ότι η αύρα των χαρισματικών παιδιών ήταν λουλακί σε αντίθεση με την αύρα των περισσοτέρων ατόμων που είναι κίτρινη ή πράσινη. Ο Carroll επιβεβαίωσε επίσης ότι τα παιδιά με αυτή την αύρα υπερτερούν τόσο ως προς τους γονείς όσο και προς τους συνομήλικους τους σε επίπεδο νοημοσύνης και γνώσης.
«Τα παιδιά Indigo είναι έξυπνα, ανεπτυγμένα και δεν ταιριάζουν με τα συνηθισμένα στερεότυπα των παιδιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Πρόκειται για χαρισματικά παιδιά που διαθέτουν μια εντελώς διαφορετική πνευματική δομή. Το μέσο IQ αυτών των παιδιών φτάνει το 130.»


Η γενιά Indigo πολλαπλασιάζεται πολύ γρήγορα. Μέχρι πριν από 30 χρόνια, κανένας δεν είχε ακουστά το φαινόμενο. Σήμερα, το 70% των παιδιών που γεννιούνται διαθέτουν αύρα ανοιχτού μωβ χρώματος. Οι επιστήμονες αναμένουν την αύξηση αυτού του ποσοστού έως το 90% στο κοντινό μέλλον. Κάποιοι άλλοι επίσης τονίζουν ότι η γέννηση των παιδιών Indigo δεν είναι τυχαία, προτείνοντας ότι η νέα αυτή φυλή υπήρχε ανέκαθεν και λάμβανε μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια των πιο καταστροφικών στιγμών στην ιστορία μας.


Διάσημα παιδιά


Ο 9χρονος Mike Smith από τη Γερμανία μας έδειξε ένα ενδιαφέρον κόλπο. Πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι με φάρμακα, το τοποθέτησε σε ένα τραπέζι από όπου και εξήγαγε τα φάρμακα με τη βοήθεια των τηλεπαθητικών του ικανοτήτων.


Η Nadezhda Kipryanovich γέννησε ένα παιδί φαινόμενο στην περιοχή Volgograd. Όταν ο Boris ήταν μόλις 8 μηνών, μπορούσε να αρθρώσει ολόκληρες προτάσεις, στην ηλικία των 18 μηνών μπορούσε να διαβάσει ακόμα και εφημερίδα... Στα τρία του χρόνια, ο μικρός Boris ξεκίνησε να μιλάει για το πανεπιστήμιο. Ο μικρός χαρισματικός Boris δεν γνώριζε μόνο τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους δορυφόρους τους αλλά και τα ονόματα των αστρικών συστημάτων. Οι επιστήμονες μελέτησαν το φαινόμενο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν μια λογική εξήγηση.


Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, η 10χρονη Mariya Yudovich έδωσε σε όλα τα μέλη του κοινού της από ένα τριαντάφυλλο, το οποίο κατάφερε να ανθίσει απλά με την κίνηση του χεριού της.


Ένα νεαρό κορίτσι από το Μεξικό μπορεί να περιγράψει με δεμένα μάτια και μόνο με ένα απλό άγγιγμα την απεικόνιση μιας φωτογραφίας. Μπορεί να κατονομάσει τα πρόσωπα της φωτογραφίας, τις διευθύνσεις τους και τους αριθμούς του διπλώματος οδήγησης και τις ασφάλειες τους.


Σκεπτικισμός


Ο Δρ. Vladimir Kireev, ψυχίατρος σε νοσοκομείο του Τάλιν της Εσθονίας, αναφέρει: «Ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι ερευνητές που εγκωμιάζουν το φαινόμενο Indigo είναι ενοχλητικός. Στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να χωρίζουν τα παιδιά σε δυο ομάδες, μια επίλεκτη φυλή και ένα κατώτερο είδος. Το επόμενο λογικό βήμα είναι η εμφάνιση μιας χώρας που θα ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα παιδιά Indigo από οποιαδήποτε άλλη και θα υποστηρίζει ότι είναι η επίλεκτη φυλή. Μήπως τελικά πρόκειται για ένα είδος ανερχόμενου φασισμού σε πνευματικό επίπεδο;»


Ο Oleg Gubin, ψυχίατρος στο Health Plus Medical Center, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά που είναι προικισμένα σε ένα πεδίο συχνά υποφέρουν από πνευματικές ή ψυχολογικές διαταραχές, αυτό όμως δεν αποτελεί ένδειξη ύπαρξης μιας νέας φυλής. Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μαζικής εισροής πληροφοριών, μιας μεταβαλλόμενης οικολογίας, γενετικά τροποποιημένων τροφών και πολλών άλλων παραγόντων που αλλάζουν μέρα με τη μέρα τη ζωή μας.»


Ο Yury Fomin, μηχανικός και ειδικός αυτοματοποιημένης διαχείρισης, αναφέρει: «Η αποκάλυψη των τηλεπαθητικών ικανοτήτων σε όλο και περισσότερα παιδιά σημαίνει ότι το φαινόμενο Indigo εξαπλώνεται...»


Αύρα: Μπορεί να αναλυθεί;


Ο καθηγητής Konstantin Korotkov είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο πεδίο της επιστημονικής μελέτης της αύρας. Σήμερα ο Δρ.Korotkov δουλεύει στο Ινστιτούτο Fine Mechanics and Optics του Saint Petersburg. Ο Korotkov κατασκεύασε μια μηχανή η οποία μετράει την αύρα των ανθρώπων και παρέχει αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική ισορροπία του ατόμου. Όμως τι ακριβώς μετράει αυτό το όργανο;


Όπως αναφέρει ο Korotkov: «Αυτό που κάνουμε είναι να συλλέγουμε πληροφορίες από τα φυσικά πεδία γύρω από τα δάχτυλα. Όταν ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός χτυπήσει το δάχτυλο μας, τότε το σώμα απελευθερώνει μια ροή φωτονίων και ηλεκτρονίων. Το οπτικό μας σύστημα παρακολουθεί αυτές τις αντιδράσεις. Αργότερα αναλύουμε τα αποτελέσματα μέσω υπολογιστή. Μέσα σε 10-15 λεπτά μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ψυχική κατάσταση, το σώμα και την κατάσταση των οργάνων του ατόμου.»


Το όργανο αυτό χρησιμοποιείται ήδη στο First Medical Institute, την Military and Medical Academy, το Sports Institute και πολλούς άλλους οργανισμούς τόσο στην Ρωσία όσο και στο εξωτερικό.


Τα παρακάτω καλά είναι να τα γνωρίζετε. Είναι χρήσιμα!!!!


Πέντε γενιές ίντιγκο


Μία από τις πιο γνωστές ερευνήτριες των φαινόμενων της Νέας Εποχής, είναι η κυρία Lori Johnson, που ασχολήθηκε με την ίντιγκο γενιά σχεδόν επιστημονικά και τη χώρισε σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με τη χρονολογίαγέννησης των παιδιών.


Η 'Άλφα γενιά


Η πρώτη γενιά, η οποία ονομάστηκε Άλφα, περιλαμβάνει τα παιδιά πουγεννήθηκαν την περίοδο από το 1958 ως το 1968. Η αύρα τους είχε βαθύ γαλάζιο & πράσινό - μοβ αποχρώσεις και ήταν κάτω από την επιρροή του μεταλλικού μπεζ που τους προστάτευε από τις εξωτερικές επιθέσεις και από τις υπερβολικές πρόωρες εξωτερικές του indigo δυναμικού τους.


Τα εξωτερικά πέπλα τις αύρας τις, βοηθήσαν και βοηθούν ακόμη αυτούς τους Λειτουργούς του Φωτός να προσαρμοσθούν στον τρόπο ζωής και ύπαρξης των υπόλοιπων συνανθρώπων τους, που δεν ανήκουν σ' αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που την ονομάσαμε indigo.


Από μικρό παιδιά ακόμη οι Άλφα είχαν μια αίσθηση ότι είναι διαφορετικοί, σαν να μην ανήκουν στον τόπο, στη χώρα ή στους γονείς που τους γέννησαν.. Οι λόγοι γι' αυτή τη διαφορετικότητα ήταν πάντα ασαφείς και ποτέ δεν έβρισκαν μια ικανοποιητική εξήγηση. Μόλις ωρίμασαν νοητικά, αρκετά για να μπορέσουν να φανούν τα χαρίσματα τους, είχαν και την εμπειρία της «Σκοτεινής Νύχτας της Αφύπνισης». Για κάθε indigo γενιά αυτή η διαδικασία της αφύπνισης ξεκινάει γύρω στην ηλικία των 28 με 29 ετών και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. Η «Σκοτεινή Νύχια της Αφύπνισης» είναι ηπερίοδος που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή είναι η περίοδος τηςοριστικής επιστροφής του ατόμου στον Εαυτό του και στην αποστολή για την οποία τελικά βρίσκεται Εδώ και Τώρα. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, προβλήματα διάφορων ειδών, αρρώστιες, θανάτους των αγαπημένων ανθρώπων.. Για την Άλφα γενιά αυτή η περίοδος συνέπεσε από το 1986 μέχρι το 1996. Στην ηλικία των ώριμων τριάντα (37 - 39) ξεκινάει η ανάρρωση και η άνθιση των ψυχικών τους δυνατοτήτων.


Μέχρι τότε το άτομο είχε αρκετό χρόνο να μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται ή να προσπαθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του οπωσδήποτε με τους άλλους. Εδώ μιλάμε για τις διάφορες εσωτερικές εμπειρίες του Ανοιχτού Νου (open mind) πoυ σημαίνει να έχει κανείς καθαρή διαίσθηση, δυνατή εσωτερική κατεύθυνση και επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, αναγνώριση των σκέψεων, συναισθηματιών και προθέσεων των άλλων, κατανόηση των παράλληλωνεπιπέδων της πραγματικότητας, μια αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου, καθημερινές συγχρονικότητες (synchronicity) και πολλά άλλα χαρίσματα. Στην ηλικία των τριάντα ετών απελευθερώνονται συνήθως όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις όλων των γενιών. Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν γιατί το Ρέικι ανθίζει τα τελευταία χρόνια που η Άλφα indigo γενιά έχει περάσει στη δική της «ώχρα φάση», δηλαδή στη φάση της πλήρους αυτογνωσίας.


Βήτα γενιά


Είναι άνθρωποι γεννημένοι κατά την περίοδο μεταξύ του 1968 και 1978. Χαρακτηριστικά χρώματα στην αύρα τους είναι το γαλάζιο - πράσινο - μοβ, αλλά δεν υπάρχει ποια το μεταλλικό χρώμα της προστατευτικής ασπίδας. Η περίοδος της δικής τους αφύπνισης συμπίπτει, περίπου στην περίοδο από το 1996 μέχρι το 2006, Πολύ σπάνια ένα indigo άτομο συνειδητοποιεί την αποστολή του πριν τα τριάντα του χρόνια. Για αυτό τον λόγο όσοι ανήκετε σ' αυτή τη γενιά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και τρυφεροί με τον εαυτό σας. Εκείνη την περίοδο εξαφανίζονται τα προστατευτικά πέπλα της αύρας και το άτομο μπορεί να έχει συχνά την αίσθηση πως είναι γυμνό, απροστάτευτο και ευάλωτο διότι περνάει τις διαδικασίες κάθαρσης σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Μπορεί εύκολα να νομίζει ότι τρελλαίνεται και δεν είναι κακό σ' αυτή την περίπτωση να ζητάει βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου, αλλά πρέπει να αποφεύγει φάρμακα «εκτός από τα ομοιοπαθητικά και μακροβιοτικά (macrobiotic), που δεν βλάπτουν.


Πέρα από αυτό αναπτύξτε τη διαίσθησή σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή γιατί όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας. Μην συγκρίνεστε με τους άλλους κι αν έχετε αρκετή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτά που σας φαίνονται τρέλα θα περάσουν σύντομα και θα διαπιστώσετε πως η ζωή είναι γεμάτη θαύματα. Τα indigo άτομα που ανήκουν σε αυτή τη γενιά, την πνευματική ωρίμανση θα τη βιώσουν στα σαράντα τους, που αρχίζει ένα πραγματικά πανηγύρι αυτογνωσίας και απελευθέρωσης. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό και των δύο γενιών, Άλφα και Βήτα, είναι ότι φαίνονται πολύ πιο νέοι απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.


Η Γενιά Γάμα


Είναι η τρίτη γενιά των παιδιών indigo, που έχουν γεννηθεί από το 1978 μέχρι το 1988. Αυτή είναι και η πρώτη γενιά με την ελάχιστη προστατευτική ασπίδα. Σε περίπτωση που την έχουν είναι συνήθως μωβ απόχρωσης με σημάδια της ώχρας ή του κρυστάλλινου χρώματος. Η περίοδος της πνευματικής αφύπνισης αυτών των παιδιών συμπίπτει με την περίοδο μεταξύ 2006 και 2016.


Η Δέλτα Γενιά


Το χαρακτηριστικό της τέταρτης γενιάς είναι το χρώμα της αύρας, που είναι καθαρά indigo (γαλάζιο - λουλακί). Τα παιδιά αυτά είναι γεννημένα από το 1988 μέχρι το 1998. Ως εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα κάποια άτομα που ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, έχουν ένα ελαφρύ πέπλο στον εξωτερικό κύκλο της αύρας τους.


Αυτή η γενιά είναι υπερβολικά ευαίσθητη και χρειάζεται αρκετή βοήθεια για να
Bρει τον εαυτό της. Είναι υπερδραστήριοι και αρκετά εξωστρεφείς. Τους αρέσει
να δείχνουν στον κόσμο ποιοι είναι πραγματικά και σε πολλές περιπτώσεις
το κάνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.


Αν είστε γονέας ενός indigo παιδιού της γενιάς Δέλτα πρέπει να ξέρετε ότι αν το βοηθήσετε να φτιάξει μία γαλήνια όαση στο δωμάτιο του κι αν ζει σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γαλήνη, θα το βοηθήσετε πολύ περισσότερο από το να του δίνετε φάρμακα γιατη δική του «υπερκινητικότητα».


Στο δικό του περιβάλλον θέλει γαλάζιο και μοβ χρώματα, ενώ απολαμβάνει πραγματικά τη μουσική με αργούς ρυθμούς. Να αποφεύγετε την πολυκοσμίακαι τις υψηλές, θερμοκρασίες όταν είστε μαζί του. Την τηλεόραση καλά είναι να την ελαττώσετε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί του αυξάνει τη νευρικότητα. Επίσης είναι καλά, να μην κοιμάται ή να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σ' ένα δωμάτιο με πολλές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Αυτές οι συμβουλές ισχύουν για το κάθε indigo άτομο, ειδικά αν είναι ακόμη μικρό παιδί. Η Δέλτα γενιά έχει συνήθως πολύ δύσκολη εφηβεία. Πολλά από αυτά τα παιδιά νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους, μπλέκονται με τα ναρκωτικά, έχουν τάσεις αυτοκτονίας.. Το καλύτερο φάρμακο για αυτούς είναι η Φύση στην οποία καλό είναι να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Η περίοδος της ωρίμανσης και της πνευματικής αφύπνισης της Δέλτα γενιάςσυμπίπτειμε την περίοδο από το 2016 ως το 2026.


Ωμέγα γενιά


Τα παιδιά που γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν από το 1998 μέχρι το 2008 ανήκουν στη Λεγόμενη Ωμέγα indigo γενιά. Υποτίθεται πως αυτή είναι και η τελευταία «καθαρή» indigo γενιά. Τα παιδιά που γεννήθηκαν στη Δέλτα και Ωμέγα εποχή, ονομάζονται επίσης και Κρυστάλλινα Παιδιά (Crystal Children) λόγω μιας ιδιαίτερης φωτεινής, κρυστάλλινης απόχρωσης στην αύρα τους. Αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε διάφορες δερματολογίες, αλλεργίες και αρρώστιες ειδικά του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που οφείλονται στημεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος. Επίσης ένα σημαντικό ποσοστό τους χαρακτηρίζεται ως αυτιστικά ή υποφέρουν από το σύνδρομο Asperher. Ο αυτισμός σ' αυτά τα παιδιά πολλές φορές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας τρόπος αυτοπροστασίας από τη νεύρωση και επίθεση του έξω κόσμου. Πολλά απ' αυτά είναι παιδιά των indigo γονέων ή είναι μετενσάρκωση των πρόωρα πεθαμένων τής Άλφα και Βήτα γενιάς.


Αυτή η γενιά θα βιώνει τη «Σκοτεινή Νύχτα της Αφύπνισης» την εποχή από το 2026 μέχρι το 2036.


Το Κρυστάλλινο Παιδί θα το αναγνωρίσετε από τα τεράστια μάτια του, που όταν σας κοιτάνε κατάματα έχετε την αίσθηση ότι μπορούν να δουν τα βάθη της ψυχής μας, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους που θέλουν να κρυφτούν. Από τη φύση τους είναι χαρούμενα, πάντα χαμογελαστά και ανοιχτά προς τους άλλους, ανά πάσα στιγμή έτοιμα να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη. Έχουν έμφυτη μεγάλη συμπόνια και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, αλλά και για τα ζώα και τα φυτά.


Αν είστε γονέας ενός Κρυστάλλινου Παιδιού της τελευταίας γενιάς μην το φορτώνετε με πολλά παιχνίδια γιατί δεν τα εκτιμά ιδιαίτερα. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του χαρίσετε είναι η ιδία η Φύση με τα διάφορα δωρεάν παιχνίδια της. Λατρεύει να σκαρφαλώνει στο δέντρα, να ξαπλώνει στο χορτάρι, να περπατάει ξυπόλυτο, να μιλάει με τα φυτά, με μικρά ζωντανά πλάσματα και να χάνεται σε μικρόκοσμους έχοντας μέσα από αυτούς μία βαθιά επικοινωνία με το ίδιο το σύμπαν.. Αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους την αγνή αγάπη. Είναι σαν μικρά ζωντανά «μαγικά φωτοβόλα» που το φως τους είναι σαν να εκπέμπεται από την επιδερμίδα τους.


Είναί πιο ευαίσθητα από όλα τα indigo, παιδιά, δεν έχουν καμία ανεκτικότητα στα χημικό φάρμακα, και πολλές φορές μόνα τους αποφασίζουν να γίνουν χορτοφάγοι. Ακόμη και σε οικογένειες που καταναλώνουν πολύ κρέας αυτά τα παιδιά προτιμούν φρούτα και λαχανικά, φυσικούς χυμούς. Ακόμη και το γάλα δεν το θέλουν. Τα παιδιά αυτά έχουν πολλές ψυχικές δυνατότητες. Είναι πολλές οι μητέρες που έχουν δηλώσει ότι, όταν κυοφορούσαν τα Κρυστάλλινα Παιδιά, απέκτησαν διάφορες ψυχικές δυνατότητες, που δεν είχαν πριν, όπως πρόβλεψη, διαίσθηση, τηλεπαθητικές δυνατότητες..


Τα Κρυστάλλινα Παιδιά έχουν σε μεγάλο βαθμό εξελιγμένο το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους βλέπουν πνεύματα και αγγέλους, βλέπουν διάφορα προβλεπτικά όνειρα, έχουν ουσιαστική αντίληψη του χρόνου,ζουν το Τώρα ολοκληρωτικά. Σε αυτή την ομάδα ανήκουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα, καθώς κι εκείνα που είναι 8 - 9 χρονών (σύμφωνα με την Doreen Vrtue). Μπορούν να επικοινωνούν με την οικογένεια τους τηλεπαθητικά. Δεν χρειάζεται να μιλάνε γιατί η τηλεπάθεια είναι πιο άμεση και αποτελεσματική. Είναι διαφορετικά, έχουν ενέργεια, μεγαλύτερη συλλογική συνείδηση, έχουν περάσει από το Εγώ στο Εμείς και αγωνίζονται κατά των παλιών αρχών που μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό και απληστία...


Εγκαταλείπουν το παλιό πατριαρχικό μοντέλο και περνάνε στο μητριαρχικό που είναι πιο ισορροπημένο, που έχει και τις δύο αρχές μέσα του: θηλυκή και αρσενική. Γενικότερα χάρη στις indigo γενιές, στον Δυτικόκόσμο τουλάχιστον, αυξάνεται η ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκή καιστην αρσενική ενέργεια. Οι indigo άνθρωποι έχουν το αίσθημα του ομαδικού πνεύματος. Αυτά τα παιδιά έχουν ένα εσωτερικό ραντάρ που το ονομάζουμε «BS detector» με το οποίο μπορούν να «μυρίσουν»τον άνθρωπο και να καταλάβουν αν μπορούν ή όχι να τον εμπιστευτούν. Πόσοι από μας έχουμε βρεθεί με κάποιον, ενώ το εσωτερικό μας ραντάρ χτυπούσε: «Προσοχή, αυτός δεν είναι δικός σου άνθρωπος!»Οι άνθρωποι με indigo αύρα όταν συναναστρέφονται με τους άλλους δεν ενδιαφέρονται πολύ για την ηλικία τους, για το τι ρούχα φορούν ή αν είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Το μόνο που, τουςενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας και η ψυχή του άλλου.


Τα indigo παιδιά συνήθως έχουν μία απόλυτα φυσική συμπεριφορά.Είναι πρώτα στη σειρά των ανθρώπων που δίνουν αγώνα να είναι αυτό που είναι πραγματικά, να μη μιμούνται τους άλλους και για αυτό τον λόγο έχουν μεγάλα προβλήματα με τους γονείς τους, με τους δασκάλους κ.λ.π. Θέλουν να ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες χωρίς να είναι τυπικοί και κοινωνικοί αναγκαστικά, εάν δεν το αισθάνονται. Γενικώς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων.


Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πραγματική επιδημία διάγνωσης ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) που σημαίνει έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα. Αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύονται φυσικά οι φαρμακευτικές βιομηχανίες, κι έτσι «..μόνο στη Βόρεια Αμερική υπολογίζεται ότι περίπου πέντε εκατομμύρια παιδιά καταναλώνουν καθημερινά διάφορα ψυχοφάρμακα.Αν και οι ιατρικοί ερευνητές το αρνούνται πεισματικά, η υπερκινητικότητα και ο αυτισμός των παιδιών δημιουργείται κυρίως από οικογενειακούς παράγοντες και όχι από βιολογικούς..» (Γιώργος Σιάμκος, Mind Control: O πόλεμος για τον Έλεγχο του Νου, Εκδόσεις Άγνωστο). Συνήθως περνάνε πάνω από τριάντα ώρες την εβδομάδα μόνα τους, βλέποντας τηλεόραση, και παρόλο που οι γιατροί προσπαθούν να τα εντάξουν σε «έναν νέο τρόπο της ανθρώπινης εξέλιξης» μάλλον αυτά τα παιδιά αυτό που χρειάζονται δεν είναι χημικές ουσίες, αλλά μια ειδική φροντίδα και εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανθίσουν.

ΣΟΚ:ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Ιερός Αριθμός (11) Αιματοχυσία στο Μανχάταν (Πρέπει να δεις)

Το παρακάτω βιντέο αναφέρει ένα τραγούδι του Leonard Cohen - First We Take Manhattan





Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στους στίχους !!!


ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΗ ΠΛΗΞΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ , ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΩ
ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ
ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚ ΓΕΝΕΤΟΙΣ
ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ
ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΑΣ
ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΡΑΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ;
ΣΤΟ ΕΙΠΑ, ΣΤΟ ΕΙΠΑ ,ΣΤΟ ΕΙΠΑ , ΕΙΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ


ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
ΠΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,
ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ
ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


ΔΕΝ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ
ΔΕΝ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ
ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΣ
ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΚΕ ΒΙΟΛΙ
ΕΚΑΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΑΙ


ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ,ΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ , ΕΦΕΡΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ* ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΓΩΜΕΝΟΣ
ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ


ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ )




Ως γνωστον το Μανχάταν το επήρανε με τους δίδυμους πύργους που έριξαν οι ιλουμινατι με την βοήθεια της εβραιοσιωνιστηκης αμερικανοτρομοκρατικής κυβέρνησης!!!


Ας θυμηθούμε μια έρευνα που είχε κάνει ένα φίλος με της αποδειξης για τους στυγερούς εγκληματίες ιλουμινατι και τις μαριονέτες της ότι αφορά τον ιερό τους αριθμό 11; 111; 1111;δεν νομίζω να έχει σημασία φτάνει να έχει το 11 και όσους πιο πολλούς άσους έχουν τόσο πιο ισχυρή η θυσία που κάνουν !!!


Μυστικά πίσω απο το αριθμό 11


1) Η New York City έχει 11 γράμματα


2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα


3) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο
τρομοκράτης που απείλησε να καταστρέψει τους δίδυμους
πύργους το 1993)


4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό
παίρνει ενδιαφέρον:


5) Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.


6) Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους
δίδυμους πύργους ήταν αριθμός πτήσης 11.


7) Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. (9 + 2 = 11)


8) Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους
πύργους, έφερνε 65 επιβάτες. (6 + 5 = 11)


9) Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11
δεδομένου ότι είναι τώρα γνωστή. (9 + 1+ 1 =11)


10) Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911
υπηρεσιών αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.
Καθαρή σύμπτωση.; Διαβάστε επάνω και αποφασίστε σας:


11) Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα
που ήταν με αεροπειρατές ήταν 254. (2 + 5 + 4 =
11)


12) 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 του
ημερολογιακού έτους.


13) Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο


3/11/2004. (3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11).


14) Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από
το δίδυμο γεγονός πύργων.


Τώρα αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συνολικά
μυστηριώδη:


Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα
αστέρια & τις λωρίδες, είναι ο αετός.


Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό
ιερό βιβλίο:


«έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν
τρομακτικό αετό. Η οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε
όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί από τους ανθρώπους
έτρεμαν στην απελπισία που εκείνος χαιρόταν: για την οργή
του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και μετάυπήρξε ειρήνη.»


Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.

Όταν η Ελλάδα μετρούσε τα άστρα!

Μπορεί, όπως πολλοί υπέθεσαν, η προαναγγελθείσα προ μερικών εβδομάδων ανακοίνωση της ΝΑSΑ σε χρόνο πολιτικά φορτισμένο λόγω της διαρροής αμερικανικών διπλωματικών εγγράφων διά του WikiLeaks να απογοήτευσε τη διεθνή κοινή γνώμη που περίμενε μάλλον να ακούσει ότι ανακαλύφθηκε ζωή σε κάποιον άλλο πλανήτη, κατάφερε όμως να πετύχει, προσωρινά έστω, τον στόχο της. 




Η παρούσα έρευνα, ωστόσο, εξαιτίας ακριβώς της συγκεκριμένης είδησης κατάφερε να... ανακαλύψει ότι πριν από μερικές δεκαετίες υπήρχε στην Ελλάδα Αστροναυτική Εταιρεία. Παράδοξη ή όχι η είδηση, με τη σκέψη στραμμένη στο άστρο που οδήγησε τους τρεις μάγους στη Βηθλεέμ τις ημέρες των Χριστουγέννων, θα μπορούσε να εμφανίζεται και ως επίκαιρη και ας πέρασε μισός αιώνας από τη διοργάνωση του 16ου Διεθνούς Αστροναυτικού Συνεδρίου στη χώρα μας!


Το συνέδριο είχε προγραμματισθεί να συνέλθει μεταξύ 12ης και 18ης Σεπτεμβρίου 1965 στο ξενοδοχείο Χίλτον, η δε πανηγυρική έναρξή του το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου παρουσία του έλληνα άνακτα Κωνσταντίνου στο Ηρώδειο. Είχε προβλεφθεί διαστημική έκθεση στο Ζάππειο και στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από θαλαμίσκους πτήσεων, τεχνητούς δορυφόρους, ομοιώματα διαστημοσκαφών, μικρούς και μεγάλους πυραύλους κ.ά.


Επίσης, προβλεπόταν έκθεση ελληνικής επιστημονικής και εκλαϊκευμένης βιβλιογραφίας σχετικά με τη συμβολή της αρχαίας αλλά και της νεότερης Ελλάδας στην πρόοδο ερευνών του Διαστήματος.


Για την κάλυψη δαπανών του συνεδρίου, ειρήσθω εν παρόδω, είχε προβλεφθεί και εγκριθεί το ποσό του 1,3 εκατ. δραχμών, ενώ υπηρεσίες τους εντός του συνεδριακού χώρου είχαν αναλάβει με δικές τους δαπάνες η Τράπεζα της Ελλάδος, ο ΟΤΕ (εγκατάσταση έκτακτων τηλεφωνικών συνδέσεων), ο ΕΟΤ, τα ΕΛΤΑ (με την κυκλοφορία νέου γραμματοσήμου) και η ΕΙΡ (Ελληνική Ραδιοφωνία), η οποία διά του γενικού διευθυντή της Σ. Πεπονή είχε θέσει «εις διάθεσιν της Ελληνικής Αστροναυτικής Εταιρείας επί μίαν ώραν μηνιαίως εκ του προγράμματος της ΕΙΡ διά ραδιοφωνικά συμπόσια» (ΕΑΕ, ΑΠ 504, 29 Απριλίου 1965).


Γλώσσες του συνεδρίου είχαν ορισθεί η αγγλική, η γαλλική και η ρωσική. Από την ανάγνωση της πυκνής αλληλογραφίας των διοργανωτών του συνεδρίου με τα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας προκύπτει ανάγλυφη η αγωνία της Αεροναυτικής Εταιρείας για την άρτια διοργάνωση του συνεδρίου, συνεκτιμωμένης της «κολοσσιαίας» σημασίας, όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν, για την παγκόσμια προβολή της Ελλάδας και του τουρισμού της από ένα διεθνές συνέδριο με μια θεματική που συνδεόταν άμεσα με το αρχαίο παρελθόν της και την ελληνική μυθολογία.


Οι πολωνοί σύνεδροι


Η χορήγηση θεωρήσεως εισόδου (visa) σε αστροφυσικούς κομμουνιστικών κρατών (για επιφανείς κοσμοναύτες, όπως οι Σοβιετικοί Ιβάνοβιτς και Λεόνοφ, κατόχους διπλωματικών διαβατηρίων δεν ετίθετο ζήτημα) αποδείχθηκε μια δυσχερής και χρονοβόρα διαδικασία, ιδιαίτερα στην περίπτωση της πολωνικής αντιπροσωπείας υπό τον καθηγητή Μιχαήλ Λουντς, πρόεδρο της Πολωνικής Αστροναυτικής Εταιρείας, που ως τις 31 Αυγούστου 1965 δεν είχε καταφέρει να λάβει έγκριση εισόδου.
Τελικά εξεδόθησαν στις 7 Σεπτεμβρίου, πέντε μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου, 100 θεωρήσεις εισόδου αντιπροσωπειών ανατολικών χωρών (Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ρουμανία, ΕΣΣΔ, Βουλγαρία και Γιουγκοσλαβία), με πολυπληθέστερη εξ όλων τη σοβιετική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από 17 συνέδρους. Το διάστημα παραμονής όλων προβλεπόταν για 14 ημέρες και τούτο παρά την επιθυμία κάποιων να παραμείνουν περισσότερο στη χώρα.


Απαγόρευση εισόδου στους Ανατολικογερμανούς


Εκείνοι που συνάντησαν αξεπέραστες δυσκολίες ήταν οι τρεις ανατολικογερμανοί φυσικοί Ηoppe, Ρriese και Ρfaffe, οι οποίοι αρνούνταν να υποβάλουν σχετική αίτηση για έκδοσηTΤD (Τemporary Travel Documents) και ασκούσαν πιέσεις ώστε να λάβουν έγκριση εισόδου στον αερολιμένα Αθηνών. Μάλιστα, σε εμπιστευτικό έγγραφο του ΥΠΕΞ προς την Ελληνική Αστροναυτική Εταιρεία ο τότε διευθυντής της αρμοδίας Γ΄ Πολιτικής Διευθύνσεως, πρέσβης Λ. Καυταντζόγλου, επεσήμαινε: «... την διαδικασίαν γνωρίζουν άριστα οι Ανατολικογερμανοί οίτινες ,όμως, διά πολιτικούς λόγους ισχυρίζονται ότι δήθεν αύτη αποτελεί εμπόδιον εις τας μετακινήσεις των» (ΑΠ Γ 240-44, 20 Αυγούστου 1965). Σε συνημμένο δε υπηρεσιακό εσωτερικό σημείωμα καταρτιζόταν κατάλογος πολιτών κατοικούντων «εις ανατολικήν ζώνην κατοχής εις τους οποίους απαγορεύεται η χορήγησις ταξιδιωτικών εγγράφων κατόπιν προτάσεως της Γερμανικής παρά τω ΝΑΤΟ Αντιπροσωπείας» (άνευ ΑΠ).


Εχοντας άλλωστε υπόψη του τη συγκεκριμένη οδηγία ο διευθυντής της Διευθύνσεως ΝΑΤΟ στο ΥΠΕΞ,πρέσβης Δ.Αβραμίδης,υπενθύμιζε από τον Ιούνιο ήδη του 1965 ότι «συμφώνως προς τας αποφάσεις του ΝΑΤΟ απαγορεύεται η εξ Ανατολικής Γερμανίας έλευσις ενταύθα επιστημόνων υπό την επίσημον επαγγελματικήν των ιδιότητα. Οθεν, δεν θα ήτο πολιτικώς σκόπιμος η συμμετοχή των τριών Ανατολικογερμανών εις το Αστροναυτικόν Συνέδριον των Αθηνών»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!