Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Arbitrage Betting!Βγάλτε χρήματα με τα site στοιχημάτων. Το ξέρατε πως μπορείτε να κερδίζετε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ενός αγώνα;

Arbitrage Betting!!!


Βγάλτε χρήματα με τα site στοιχημάτων. Το ξέρατε πως μπορείτε να κερδίζετε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ενός αγώνα;


Τι είναι το Arbitrage Betting;

Όπως καταλαβαίνετε και απ'τον τίτλο το arbitrage betting έχει να κάνει με το στοίχημα χωρίς όμως να είναι τζόγος. Δηλαδή είναι ένας τρόπος να βγάζουμε χρήματα απ'το online στοίχημα χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του αγώνα που ποντάρουμε και να έχουμε σίγουρο κέρδος. Τοποθετούμε το arbitrage betting στην κατηγορία Online Businesses γιατί πραγματικά αν ασχολείστε μια ώρα το πολύ την ημέρα θα μπορείτε να βγάζετε υψηλότατο σταθερό εισόδημα για χρόνια. Αν αναρωτιέστε πως θα σας εξηγήσω παρακάτω.

To arbitrage betting είναι ουσιαστικά η εκμετάλευση του ανταγωνισμού μεταξύ των site στοιχημάτων που προσπαθούν να προσφέρουν καλύτερα ποσοστά στους χρήστες τους. Η διαφορά αυτή των ποσοστών μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε κάθε πιθανό αποτέλεσμα ενός αγώνα σε διαφορετικά site στοιχημάτων και να καταφέρνουμε να βγαίνουμε κερδισμένοι. Μετατρέπει δηλαδή το στοίχημα σε μια επιχείρηση με μηδενικό ρίσκο και κέρδη από 10%-30% του αρχικού κεφαλαίου κάθε μήνα.


Με πιο απλά λόγια; Βάζεις 1000 και παίρνεις σίγουρα 1100-1300, και αν συνεχίσεις χωρίς να ξοδεύεις τα κέρδη θα βγάζεις όλο και περισσότερα! Το όριο του κέρδους είναι το ανώτατο όριο που σου επιτρέπουν τα site στοιχημάτων. Ξέρετε πολλές επενδύσεις που να προσφέρουν τόσο σταθερό και υψηλό κέρδος;

Αν ακόμα είστε λίγο μπερδεμένοι πιστεύω πως θα καταλάβετε με ένα απλό παράδειγμα.

Ας πούμε ότι αύριο έχουν αγώνα μπάσκετ ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα. Η bwin δίνει 1,9 αν κερδίσει ο Ολυμπιακός και η bettoto δίνει 2,5 αν κερδίζει η Μπαρτσελόνα (για όσους δεν γνωρίζουν από στοίχημα τα παραπάνω σημαίνουν ότι αν ποντάρετε στον Ολυμπιακό να κερδίσει θα πάρετε τα χρήματά σας επι 1,9 ενω αν ποντάρετε στη Μπαρτσελόνα θα πάρετε τα χρήματά σας επι 2,5).

Ποντάρουμε στη bwin 100 ευρώ στο να κερδίσει ο Ολυμπιακός και αν είμαστε σωστοί θα πάρουμε πίσω 190 ευρώ.

Ποντάρουμε στη bettoto 76 ευρώ στο να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και αν είμαστε σωστοί θα πάρουμε πίσω 190 ευρώ.

Συνολικά ποντάραμε 100+76=176 ευρώ και αφού στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία όποια απ'τις δύο ομάδες κι αν κερδίσει εμείς θα πάρουμε πίσω 190 ευρώ δηλαδή καθαρό κέρδος 14 ευρώ ότι κι αν γίνει!

Βέβαια είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι απο εσάς (όπως κι ο πατέρας μου μέχρι να καταλάβει) θα σκεφτείτε "σιγά το κέρδος" αλλά ξεχνάτε κάτι σημαντικό:


1. Τέτοιους αγώνες θα βρίσκετε 10άδες κάθε μέρα οπότε με 5 αγώνες τη μέρα θα βγάζετε 70 ευρώ καθαρά και ξεκούραστα.


2. Με λίγη υπομονή θα αυξήσετε αρκετά το κεφάλαιό σας ώστε να βγάζετε 100, 200, 500 ευρώ από κάθε αγώνα ή κάθε ημέρα.


3. Είναι μια επιχείρηση με την οποία θα ασχολείστε το πολύ μια ώρα την ημέρα και λειτουργεί 24/7/365 δηλαδή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο.

Τι θα χρειαστώ;


Αφού μάθαμε τι είναι το arbitrage betting ας δούμε τώρα τι θα χρειαστούμε για να ξεκινήσουμε.


Αρχικό κεφάλαιο : Είναι τα χρήματα με τα οποία θα ξεκινήσουμε την επιχείρησή μας. Το πόσα χρήματα θα διαθέσετε είναι δική σας επιλογή. Προσωπικά ξεκίνησα με 1000 περίπου ευρώ αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε και με λιγότερα. Το καλύτερο αρχικό κεφάλαιο είναι περίπου 6000 ευρώ αν σκεφτείτε ότι έτσι θα έχετε 200 ευρώ για να παίζετε κάθε μέρα επι ένα μήνα χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε πότε θα σας στείλουν τα κέρδη σας τα site (περίπου 5 ημέρες).


Τραπεζικός λογαριασμός : Ένας απλός αποταμιευτικός λογαριασμός σε οποιαδήποτε τράπεζα αρκεί. Τον χρειάζεστε για να συγκεντρώνονται εκεί τα κέρδη σας.


Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα : Μια πιστωτική ή χρεωστική (καλύτερα) κάρτα για να μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στους λογαριασμούς σας στα site στοιχημάτων.


Λογαριασμός paypal ή moneybookers


Συνδρομή RebelBetting : Αυτό είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν το έχετε ξανακούσει. Στο RebelBetting στηρίζεται ολόκληρη η επιχείρησή μας καθώς θα μας προμηθεύει με τα arbs δηλαδή με τους αγώνες που παρουσιάζουν ευκαιρίες για κέρδος. 


Όπως είναι φυσικό δεν προσφέρονται όλοι οι αγώνες για arbitrage betting οπότε χρειαζόμαστε κάτι ή κάποιον που θα συγκρίνει τα ποσοστά σε όλους τους αγώνες, σε όλα τα site στοιχημάτων, θα βρίσκει ποιοί αγώνες προσφέρονται για σίγουρο κέρδος και θα μας λέει ακριβώς το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε σε κάθε αποτέλεσμα και σε ποιά site στοιχημάτων θα ποντάρουμε.


Βέβαια αν θέλετε μπορείτε και μόνοι σας να πάρετε ένα κομπιουτεράκι και να αρχίσετε την αναζήτηση αλλά με το RebelBetting θα γλιτώσετε πολύ χρόνο και θα βγάλετε περισσότερο χρήμα.


Αφού μάθαμε τι ακριβώς θα χρειαστούμε ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που θα δούμε τι ακριβώς προσφέρει η πλατφόρμα της RebelBetting.


Τι προσφέρει η πλατφόρμα RebelBetting;

Πρίν δούμε πως ακριβώς λειτουργεί το RebelBetting ας μιλήσουμε για το τι προσφέρουν οι 2 εκδόσεις του.

Δωρεάν Έκδοση

Θα μπορείτε να βλέπετε όλους τους αγώνες μόνο για μια εβδομάδα απο την εγγραφή σας. Μετά την πρώτη εβδομάδα θα βλέπετε μόνο τους αγώνες που προσφέρουν απόδοση εώς 0,6% πράγμα που σημαίνει λιγότερους αγώνες και μικρότερο κέρδος.

Ας δούμε το πιθανό κέρδος μιας απόδοσης 0.6%:

Έστω ότι η StanJames δίνει στο UNDER (κάτω από 2 γκολ) του αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1,62 και η EuroBet δίνει στο OVER (πάνω από 2 γκολ) του ίδιου αγώνα 2,65. Ποντάρουμε 100 ευρώ στο UNDER στη StanJames και 61,13 ευρώ στο OVER στη EuroBet. Είτε έρθει OVER είτε έρθει UNDER εμείς έχουμε καθαρό κέρδος 0,87 ευρώ. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος το κέρδος είναι 87 λεπτά του ευρώ.

Πλήρης Έκδοση

Όπως καταλάβατε δεν είναι δωρεάν αλλά είναι αρκετά φθηνή συγκριτικά με όσα προσφέρει. Με την πλήρη έκδοση θα έχετε πρόσβαση σε όλους τους αγώνες και μιλάμε για αποδόσεις μέχρι 7% ή 16% (η μεγαλύτερη που έχω δει μέχρι στιγμής). Οι στάνταρ καθημερινές αποδόσεις είναι περίπου στο 2%-4% πράγμα που σημαίνει υψηλό κέρδος και πολλούς αγώνες για να το αποκτήσουμε.

Οι τιμές για τη συνδρομή στην Πλήρη Έκδοση του RebelBetting κυμαίνονται από 63 εως 79 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πόσους μήνες θα προπληρώσετε και αν σκεφτούμε πως μπορούμε να βγάλουμε το κόστος της συνδρομής μέσα σε 3-4 μέρες το πολύ αξίζει τα λεφτά του 1000%.

Ας προχωρήσουμε τώρα στο τελευταίο κομμάτι της ενότητας Arbitrage Betting όπου θα δούμε πως ακριβώς λειτουργεί η πλατφόρμα RebelBetting.



Πως λειτουργεί η πλατφόρμα RebelBetting;


Ας δούμε πως λειτουργεί η πλατφόρμα RebelBetting βήμα-βήμα:


1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του RebelBetting, πραγματοποιήστε εγγραφή (Subscribe) και κατεβάστε (Download) την πλατφόρμα RebelBetting.




2. Αφού τελειώσετε με το κατέβασμα και την εγγραφή σας κάντε εγκατάσταση της πλατφόρμας RebelBetting στον υπολογιστή σας και ανοίξτε την.


3. Κάντε login με τα στοιχεία που επιλέξατε κατα την εγγραφή σας και θα οδηγηθείτε στην αρχική οθόνη της πλατφόρμας.


4. Στην αρχική οθόνη θα δείτε τα τρέχοντα arbs, δηλαδή όλους τους αγώνες που προσφέρουν σίγουρο κέρδος, τα ποσοστά τους καθώς και τα site στοιχημάτων που προσφέρουν τα συγκεκριμένα ποσοστά.


5. Επιλέξτε τον αγώνα που επιθυμείτε με ένα κλικ και κάντε κλικ στην επιλογή Bet, επάνω και αριστερά στην οθόνη σας.


6. Με το που κάνετε κλικ στην επιλογή Bet ανοίγει ο Betting Browser της πλατφόρμας. Ο Betting Browser φορτώνει στην ίδια οθόνη όλα τα site στοιχημάτων που θα χρειαστείτε για τον αγώνα που επιλέξατε, στην σελίδα που βρίσκετε ο αγώνας για να ποντάρετε κατευθείαν.




7. Τώρα μένει να επιλέξουμε το ποσό που θα ποντάρουμε σε κάθε σημείο του αγώνα για να έχουμε σίγουρο κέρδος. Κάτω αριστερά στην οθόνη του Betting Browser βλέπουμε την επιλογή Total Stake και δίπλα ένα κουτάκι εισαγωγής που γράφει 100. Σβήνουμε το 100 και βάζουμε το ποσό που επιθυμούμε να διαθέσουμε για τον αγώνα που επιλέξαμε.


Αν το ποσό που εισάγαμε δεν βγάζει σωστό αποτέλεσμα (δηλαδή σίγουρο κέρδος σε όλα τα σημεία του αγώνα) πατάμε το +/- και το ποσό αυτόματα θα αλλάξει στο σωστό ποσό που βρίσκεται πιο κοντά στην αρχική μας επιλογή.


8. Όπως βλέπουμε στον Betting Browser στα αριστερά μας υπάρχουν κουτάκια που μοιάζουν κάπως έτσι:


Υπάρχει ένα κουτάκι για κάθε σημείο που πρέπει να ποντάρουμε στον αγώνα (π.χ. ένα κουτάκι για το 1, ένα για το Χ και ένα για το 2). Αφού εισάγουμε το ποσό της αρεσκείας μας στο Total Stake βλέπουμε πως τα νούμερα διπλα στην επιλογή Bet στο κάθε κουτάκι αλλάζουν. Το νούμερο που βλέπουμε στο κάθε κουτάκι είναι το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε στο αντίστοιχο σημείο του αγώνα.


9. Αφού επιλέξουμε το ποσό που επιθυμούμε μένει να τοποθετήσουμε τα στοιχήματά μας.


10. Για να τοποθετήσουμε τα στοιχήματά μας έχουμε 2 επιλογές: α) Κάνουμε login μόνοι μας στα site στοιχήματος που χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή ή β) Έχουμε αποθηκεύσει από πρίν στην πλατφόρμα RebelBetting όλους τους κωδικούς μας και μας κάνει login αυτόματα με το που ανοίγουμε τον Betting Browser (για να αποθηκεύσουμε όλους τους κωδικούς μας κάνουμε κλικ στην επιλογή Options πάνω δεξιά και στη συνέχεια κλικ στην επιλογή Bookmakers, εκεί εισάγουμε τους κωδικούς μας και η πλατφόρμα τους αποθηκεύει)


11. Αφού τοποθετήσουμε τα στοιχήματα μας μπορούμε να ηρεμήσουμε και να περιμένουμε απλώς να τελειώσει ο αγώνας για να εισπράξουμε τα κέρδη μας.


Σε καλή μεριά!


Πατήστε ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το site του RebelBetting.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ!

100 ευρώ μπόνους στο στοίχημα +1000 ευρώ μπόνους στο πόκερ από τη bet-at-home!


Ανοίξτε το λογαριασμό σας στην bet-at-home.com και πάρτε 50 % μπόνους στην αρχική σας κατάθεση μέχρι το ποσό των 100 ευρώ στο στοίχημα +100 % μπόνους στο πόκερ μέχρι 1000 ευρώ!




Η ζωή είναι παιχνίδι στην bet-at-home.com και οι κανόνες είναι απλοί: φανταστικές αποδόσεις, αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών και εκπληκτική διασκέδαση. Μπείτε στην παρέα της bet-at-home σήμερα ανοίγοντας έναν δωρεάν στοιχηματικό λογαριασμό!


Η bet-at-home.com σας προσφέρει ένα αθλητικό μπόνους 50% (μέχρι και 100 ευρώ) στην πρώτη σας κατάθεση! Ένα μοναδικό δώρο για μια σπουδαία αρχή!


Επισκεφτείτε το site της bet-at-home.

100% μπόνους μέχρι 125 ευρώ από την εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


100% μπόνους μέχρι 125 ευρώ από την εταιρεία στοιχημάτων William Hill γιατί το William Hill τα έχει όλα!




Τις κορυφαίες αποδόσεις, Live στοίχημα με 100 αγορές, και πλέον νέο σούπερ BONUS εγγραφής!


Κάντε παιχνίδι στο William Hill με 250 ευρώ! 


Ολοι οι νέοι παίκτες που θα καταθέσουν 125 ευρώ, έχουν 100% μπόνους εγγραφής!


Πώς; Σε 3 απλά βήματα: 


1ο Βήμα: Κατά την εγγραφή σας, εισάγετε των κωδικό EL125*


2ο Βήμα: Πραγματοποιήστε την πρώτη σας κατάθεση.


3ο Βήμα: Λαμβάνετε ως μπόνους 100% της κατάθεσής σας μέχρι και 125 ευρώ για να παίξετε στην ενότητα "Αθλήματα"!


William Hill, Κάνε παιχνίδι στην κορυφαία online εταιρία!


4ο Βήμα: Λαμβάνετε ως μπόνους το 100% του ποσού που καταθέσατε, έως 125 ευρώ, εντός 48 ωρών


Για να λάβετε το μπόνους στο William Hill η πρώτη σας κατάθεση πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ


Για καταθέσεις πάνω από 125 ευρώ το μπόνους στο William Hill παραμένει 125 ευρώ



150 % μπόνους εγγραφής μέχρι 30 ευρώ από τη bwin !


150 % μπόνους από τη bwin μέχρι 30 ευρώ! Βάλε 20 παίξε με 50




Λάβετε 150% μπόνους στην αρχική σας κατάθεση στην bwin μέχρι 30 ευρώ
Πατήστε εδώ και στη συνέχεια ανοίξτε το λογαριασμό σας και κάντε μια κατάθεση από 10-20 ευρώ.


Αν η πρώτη σας κατάθεση είναι 10 ευρώ θα πάρετε άλλα 15 μπόνους και θα έχετε στο λογαριασμό σας 25 ευρώ!


Αν η πρώτη σας κατάθεση είναι 20 ευρώ θα πάρετε άλλα 30 μπόνους που είναι και το μεγαλύτερο που προσφέρει η εταιρεία και θα έχετε στο λογαριασμό σας 50 ευρώ!


Η αρχική σας κατάθεση θα λάβει αυτόματα μπόνους 150%. Το μεγαλύτερο μπόνους που μπορείτε να εισπράξετε είναι τα 30 ευρώ

Διπλασιάστε την αρχική σας κατάθεση στη bet365 μέχρι 100 ευρώ!


Η εταιρεία στοιχημάτων bet365 προσφέρει σε όλους τους νέους πελάτες που θα κάνουν εγγραφή στην εταιρεία 100 % μπόνους μέχρι 100 ευρώ.




Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα κωδικό που λήγει σε NCDBS


Στη συνέχεια επισκεφθείτε τη σελίδα κωδικού προσφοράς που βρίσκετε στην περιοχή μελών στο site της εταιρείας, καταχωρήστε το δεκαψήφιο κωδικό και αυτόματα θα διπλασιαστεί ποσό που έχετε καταθέσει.



Η expekt.com είναι ένας διεθνής όμιλος ασχολούμενος με τα Αθλητικά Στοιχήματα και προσφέρει ασφαλή και ανταγωνιστικό online στοιχηματισμό από το 1999. Θεωρούμε ότι κάθε μέλος είναι πολύτιμο και δικαιούται προϊόντα, προγράμματα και υποστήριξη πρώτης ποιότητας. Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, θα εκτιμούσαμε πάρα πολύ την γνώμη σας. 




Bonus πρώτης κατάθεσης, μέχρι και 100 euro για όλους τους νέους πελάτες.
Ξεκινήστε να παίζετε με ΔΙΠΛΑΣΙΑ από όσα καταθέσατε! 100% bonus.


Λάβετε το $600 καλώς ήλθατε Bonus και την δωρεάν συμμετοχή στο τουρνουά $1,000 καλώς ήλθατε Freeroll τώρα! 


Ως καινούργιος παίκτης στο expekt.com Καζίνο, μπορείτε να επωφεληθείτε από το γενναιόδωρο 100% bonus, μέχρι και 250 ΔΩΡΕΑΝ 



10Bet Bonus εγγραφής 100% έως 50 euro


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Αμέσως με την εμφάνιση της, στον κόσμο του online αθλητικού στοιχήματος, το 2003, η 10Bet.com καθιερώθηκε γρήγορα ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχηματισμού παγκοσμίως, παρέχοντας στους παίκτες σε ολόκληρη την υφήλιο τις καλύτερες αποδόσεις και υπηρεσίες. Σήμερα, η 10Bet.com εξυπηρετεί έμπειρους κι αρχάριους παίκτες σε περισσότερες από 90 χώρες και τηρεί πιστά τη δέσμευσή της να παρέχει σε όλους τους πελάτες της, τις καλύτερες αποδόσεις κάθε μέρα, πιο νωρίς από οποιονδήποτε.




Η 10Bet.com διαθέτει άδεια και ελέγχεται από την Μ. Βρετανία και παρέχει στους πελάτες της ένα ασφαλές, σίγουρο και απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον επιτρέποντάς τους, να απολαύσουν την ευχαρίστηση του online στοιχηματισμού


WEBSITE


Η 10Bet.com χρησιμοποιεί την τελευταίας λέξης τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) σε όλες τις σελίδες που περιέχουν τις προσωπικές σας πληροφορίες και το πιο εξελιγμένο σύστημα προστασίας firewall στους servers της. Με τον τρόπο αυτό, σας παρέχει την ασφαλέστερη πλατφόρμα για την διατήρηση και την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών και των συναλλαγών σας.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-BONUS


Bonus εγγραφής 100% έως 50 euro : Σας δίνουν,στην πρώτη σας κατάθεση, ένα 100% bonus εγγραφής στις καταθέσεις νέων παικτών έως €50.


Reload bonus – 10% έως €100 : Όσο περισσότερο παίζετε τόσο περισσότερο σας πληρώνουν. Ανταμείβουν τα πονταρίσματα σας, προσφέροντάς σας δωρεάν στοιχήματα – ένα Reload Bonus – κάθε φορά που κάνετε μία κατάθεση, σας πληρώνουν 10% της κατάθεσής σας έως €100.


Casino bonus 100% έως500 euro : Ζήστε την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καζίνο, στην 10Bet.com, ξεκινώντας με το δεξί και επιπλέον μάρκες για να δείτε όλα τα φανταστικά τους παιχνίδια.Για το σκοπό αυτό,σας βοηθούν να αυξήσετε τα κέρδη σας, προσφέροντας μία ανεπανάληπτη προσφορά 100% bonus εγγραφής μέχρι 500 ευρώ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!