Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

10 άνθρωποι που θάφτηκαν ζωντανοί...

Όλοι μας φοβόμαστε (..όσοι το έχουμε σκεφτεί σαν πιθανότητα!!) το να θαφτούμε ζωντανοί. Αυτός ο εφιάλτης μετατράπηκε σε πραγματικότητα... για κάποιους ανθρώπους, όταν κηρύχθηκαν νεκροί πρόωρα.


1. Virginia Macdonald

Η Virginia Macdonald πέθανε το 1851 αφού ήταν άρρωστη εδώ και πολύ καιρό. Αφού θάφτηκε, η μητέρα της ήταν σίγουρη πως δεν ήταν νεκρή. Δυστυχώς, όταν το φέρετρο ανοίχτηκε, διαπιστώθηκε ότι τα χέρια του φτωχού κοριτσιού ήταν δαγκωμένα και το σώμα έδειξε διάφορα ίχνη του ότι είχε θαφτεί ζωντανή.
2. Madame Blunden

Η κυρία Blunden κηρύχθηκε νεκρή το 1896 και θάφτηκε κάτω από ένα σχολείο. Το φέρετρο άνοιξε μετά από καταγγελίες από τα παιδιά σχετικά με θορύβους και αυτοί που ήταν γύρω κατάφεραν να την παρακολουθήσουν να παίρνει την τελευταία της πνοή.
3. Collins
Το 1886,η New York Times έγραψε ένα άρθρο για μια νεαρή κοπέλα, που πέθανε ξαφνικά και στη συνέχεια θάφτηκε. Όταν το σώμα της  απομακρύνθηκε, ανακαλύφθηκε ότι τα γόνατά της ήταν τραβηγμένα μέχρι το σαγόνι της, το χέρι της είχε μετατραπεί σε μια αφύσικη μάζα και το πρόσωπό της ήταν στριμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ήταν προφανές ότι είχε περάσει φοβερά βασανιστήρια.
4. Άγνωστος άνδρας
Η Daily Telegraph σε ένα άρθρο το 1889 έγραψε για έναν άνθρωπο που είχε θαφτεί στην Γκρενόμπλ. Επειδή έμεινε σε κατάσταση μέθης επί 20 ώρες, θεωρήθηκε ότι ήταν νεκρός. Ωστόσο, όταν ο νεκροθάφτης έβαζε το παχύ φέρετρο στον τάφο, ακούστηκαν δυνατοί στεναγμοί και ξέφρενα χτυπήματα. Μέχρι τη στιγμή που άνοιξε, ο άνδρας είχε πεθάνει και το κεφάλι του ήταν σε εξαιρετικό βαθμό ελλιπές.
5. Άγνωστος άνδρας
Η εφημερίδα Sunday Times σε ένα άρθρο το 1838 έγραψε για έναν άνθρωπο στο Tonneins που είχε θαμμένος ζωντανός. Όταν το φέρετρο κατέβαινε μέσα στη γη, ο νεκροθάφτης άκουσε δυνατούς θορύβους και ήταν αρκετά βέβαιος ότι ο άνθρωπος είχε κηρυχθεί νεκρός πρόωρα.
6. Άγνωστη γυναίκα
Η British Medical Journal σε ένα κομμάτι το 1877 ανέφερε μια γυναίκα που θάφτηκε γιατί ήταν νεκρή, ενώ στην πραγματικότητα? Ήταν σε κάποιο είδος έκστασης. Όταν ο τάφος της ανοίχτηκε μερικές ημέρες αργότερα, για να τοποθετηθεί κάποιος άλλος άτυχος, το σώμα της γυναίκας βρέθηκε να είναι ελλιπές.
7. Miss Hockwalt
Η Δεσποινίς Hockwalt ανήκε στο ελίτ τμήμα της κοινωνίας της Ντέιτον κατά τη διάρκεια 1884. Βρέθηκε σε μια καρέκλα κοιτάζοντας άψυχα και θεωρήθηκε «νεκρή». Έτσι και θάφτηκε. Ο τάφος άνοιξε αργότερα και τα μαλλιά της κυρίας είχαν σχιστεί και το δέρμα της ήταν δαγκωμένο
8. Mary Norah Best
Η Mary Norah Best ήταν δεκαεπτά ετών όταν κηρύχθηκε νεκρή το 1871. Το 1881, διαπιστώθηκε ότι ο σκελετός της Μαρίας ήταν καθιστός και ο νεκροθάφτης συνειδητοποίησε ότι η φτωχή κοπέλα είχε ξυπνήσει και κατάφερε να σπάσει - ανοίξει το φέρετρο.
9. Άγνωστος άνδρας
Οι New York Times έγραψαν ένα άρθρο σχετικά με έναν άνδρα από το Asheville, που κηρύχθηκε νεκρός μετά από αδιαθεσία για αρκετούς μήνες. Όταν το φέρετρο απομακρύνθηκε και άνοιξε τα μαλλιά του ήταν τραβηγμένα.
10. Η κυρία Bobin
Το 1901, η κυρία Bobin κόλλησε δήθεν κίτρινο πυρετό ενώ ήταν έγκυος. Αφότου θάφτηκε, μια νοσοκόμα είπε ότι το σώμα ήταν αρκετά ζεστό και ότι οι μύες δεν ήταν άκαμπτοι. Όταν το φέρετρο άνοιξε, διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει το μωρό της στο φέρετρο και είχαν πεθάνει και οι δύο από ασφυξία.


peri-sk-opio.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!