Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα και προηγμένες τεχνολογίες!!

Στης 6/11/2008 Η υπηρεσία αμυντικών προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας του Πενταγώνου των ΗΠΑ (DARPA) δέχτηκε την πρόταση της μελέτης και κατασκευής μαζί με την Lockheed ενός απορρήτου αεροπλάνου - υποβρύχιου. Η κατασκευή θα άφορα ένα αεροσκάφος που θα μπορεί να επιπλέει σε ταραγμένες θάλασσες αλλά και να καταδύεται για να μεταφέρει κρυφά σε εχθρικές ακτές οπλισμό οι καταδρομείς.




Η σχεδιαστική ιδέα εδώ αφορά καταδυόμενα αεροσκάφη και όχι ιπτάμενα υποβρύχια διευκρινίζει η νέα προκήρυξη. Το σκάφος θα πρέπει να μπορεί να πετά 1.000 ναυτικά μίλια, να κατεβαίνει κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας για τα επόμενα 100 ναυτικά μίλια, και τελικά να καταδύεται σε μικρό βάθος για τα τελευταία 12 μίλια μέχρι την ακτή. Θα πρέπει επίσης να μπορεί να περιμένει εκεί τουλάχιστον για τρεις ημέρες, με κύματα ύψους έως και τεσσάρων μέτρων.


Στης 5/1/2009 Η αμερικανική υπηρεσία προωθημένων ερευνητικών προγραμμάτων (DARPA) αναφέρει με δελτίου τύπου ότι έχει φτάσει ο καιρός να προσφέρει σε αναδόχους την κατασκευή του υποβρύχιου αεροσκάφους με έναν προϋπολογισμό 3 δισεκατομμύριο δολαρίων.


Όλο αυτό το σχέδιο θα φιλοξενηθεί στο Αμερικανικό Υποθαλάσσιο Κέντρο Δοκιμών και Αξιολόγησης νέων υποθαλασσίων οπλικών συστημάτων.


Η "άλλη" 51
Το (AUTEC) είναι η άλλη μυστική περιοχή 51 των ΗΠΑ οπού δοκιμάζονται τα πάσης φύσεως απόρρητα ναυτικά μέσα. Επίσης υπάρχουν εργαστήρια με όργανα που εκτελούν ολοκληρωμένα τρισδιάστατα hydrospace που καλύπτουν όλο το φάσμα των υποθαλάσσιων προσομοιώσεων πολέμου.


Ο κύριος βάση του AUTEC βρίσκεται στης Μπαχάμες, δυτικά του Nassau και περίπου 180 ναυτικά μίλια (333 χλμ.) νοτιοανατολικά της West Palm Beach, στην Φλόριντα των ΗΠΑ.


Απόρρητα υποβρύχια υπερηχητικά μέσα.


Πρόσφατα διέρρευσαν πληροφορίες για την έρευνα μιας κατηγορίας μικρών υποβρύχιων που θα μπορούν να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 100 κόμβους (περίπου 115 μίλια ένα ώρα) σε ένα πρόγραμμα που είναι γνωστό ως "Υποβρύχια Express". Η τεχνολογία, αν αναπτυχθεί, θα μπορούσε να φέρει επανάσταση μεταφορά των ωκεανών, αν και θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε εμπορικά και επιβατηγά πλοία. 


Το όχημα θα ταξίδευε μέσα σε μια μεγάλη φυσαλίδα αερίου που θα δημιουργείτο μέσα στο νερό, μια διαδικασία γνωστή ως supercavitation. Η φούσκα θα μειώνετε συρομένη δεδομένου ότι η έλξη είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι στον αέρα στο νερό, επιτρέποντας στο όχημα να ταξιδέψει σε υψηλές ταχύτητες. Η Supercavitation τεχνολογία δεν είναι νέα. Η τεχνολογία έχει εφαρμοστεί σε όπλα, αλλά ποτέ για τη μεταφορά οχημάτων, σύμφωνα με την DARPA.


Σήμερα έχουμε καταλήξει σε ένα τρόπο που να μπορούμε να αυξήσουμε δραματικά την αντοχή και την ευελιξία ενός οχήματος σε φάση " υπερσπηλαίωσης" "Το πώς γίνεται ακριβώς αυτή η διαδικασία είναι ένα μυστικό. Είναι επαναστατική, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε τι είναι αυτό", δήλωσε η Jennifer Panosky, διευθυντής του προγράμματος των προηγμένων προγραμμάτων". Δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να γνωρίζουν ακόμη οι άνθρωποι, δήλωσε ο Edson αλλά έχουμε αποδείξει ότι λειτουργεί.


Ο σχεδιασμός ενός από τα συστήματα θα υπάγετε στην Northrop Grumman Electronic στο Μέριλαντ και το ιπτάμενο ταχύτατο καταδυόμενο όχημα επιλέχτηκε να είναι στο ένα τέταρτο του μεγέθους των μη επανδρωμένων οχημάτων, περίπου 8 πόδια η 4-5 μετρά σε μήκος - διάμετρο;. Το απόρρητο όχημα έκανε μια επίδειξη την άνοιξη του 2010 στα ανοιχτά της Ρόουντ Αϊλαντ που περιλαμβάνε 10 λεπτά ταχύτητες έως και 100 κόμβων !! με ελιγμούς, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου βάθους, σύμφωνα με δήλωση DARPA.


Ερευνητές αναφέρουν ότι τα νέα πειραματικά παράξενα αεροπλάνα υποβρύχια που θα μπορούν να ταξιδέψουν υπερηχητικά και να έχουν ταχύτητες στο νερό με 300 χιλιόμετρα την ώρα!! έχουν κάποιες ομοιότητες με τα άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα που παρατηρούνται σε τακτά διαστήματα σε ωκεανούς και λίμνες σε όλο τον πλανήτη.


Πρόσφατα το ρωσικό ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει αρχεία με συναντήσεις με άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα που τεχνολογικά ξεπερνούν οτιδήποτε ανθρώπινη γνωστή κατασκευή αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορικό Svobodnaya - Pressa.Τα αρχεία που χρονολογούνται από τη σοβιετική εποχή είχαν συνταχθεί από ειδική ομάδα του ναυτικού με συγκέντρωση εκθέσεων των ανεξήγητων υποβρύχιων εξαφανίσεων. Η ομάδα με επικεφαλής τον αναπληρωτή διοικητή του Ναυτικού ναύαρχος Νικολάι Smirnov, αποκαλύπτουν πολλές περιπτώσεις με συναντήσεις UFO. Ο Vladimir Azhazha, πρώην αξιωματικός του ναυτικού αναφέρει ότι το "Πενήντα τοις εκατό των συναντήσεων με ΑΤΙΑ συνδέονται με τους ωκεανούς. Δεκαπέντε η και περισσότερο - με λίμνες.


Σε μια περίπτωση ένα πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο ήταν σε μια αποστολή στον Ειρηνικό Ωκεανό, εντόπισε έξι άγνωστα αντικείμενα. Το υποβρύχιο δέχτηκε ταχύτατες διέλευσης από τα άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα αναγκάζοντας τον καπετάνιο του υποβρύχιου να διατάξει να έρθουν στην επιφάνεια. Τα αντικείμενα το ακολούθησαν και σηκώθηκαν στον αέρα, πετώντας μακριά. Σε αρκετές περιπτώσεις τα άγνωστα αντικείμενα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, των 400 χλμ. την ώρα. Η Επιτάχυνση που έχουν είναι τόσο γρήγορη που είναι μια πρόκληση, ακόμη και στην επιφάνεια. Ήταν σαν τα αντικείμενα να αψηφούσαν τους νόμους της φυσικής ανέφεραν οι ρώσοι πλοίαρχοι.


Όπως έγραψε το επιστημονικό περιοδικό New Scientist, μερικές εβδομάδες πριν από το "ατύχημα του ρώσικου υποβρύχιου Kursk, οι βασικές αρχές της Θεωρίας της "υπερσπηλαίωσης εξηγούν το πώς ένα αντικείμενο μπορεί να ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου στο νερό (5.400 Km την ώρα, πενταπλάσια απ' ό,τι στον αέρα!). Κάποιοι ελπίζουν λέει το περιοδικό, να την ξεπεράσουν !? με υποβρύχια που θα κινούνται με 1,5 χιλιόμετρο το δευτερόλεπτο. Από το 1950 ξεκίνησαν οι πειραματισμοί σε υποβρύχια για μεγαλύτερες ταχύτητες .Το 1953 ναυπηγήθηκε το πειραματικό Αλμπακορ που με βελτιωμένους ηλεκτροκινητήρες έφτασε επίσημα τα 45 Ν.Μ. αλλά ανεπίσημα τα 80 Ν.Μ !! Το Αλμπακορ ήταν η αιτία να δημιουργηθούν ορολογίες όπως το "Υδροβατικος " που σήμαινε αυξημένη ευελιξία και ταχύτητα .Το 1960 δημιουργείται το πρώτο ? πειραματικό ηλεκτρομαγνητικό Υποβρύχιο που κατασκευάστηκε από το California University Santa Barbara .


Είναι σαν κάποιος εδώ στον πλανήτη μας να κατέχει τεχνολογία 50 χρονιά μπροστά αναφέρουν μυστικά η στρατιωτικοί των ΗΠΑ.


Το 1966, επιστήμονες πού επέβαιναν σ' ένα σκάφος ερευνών, γεμάτο ηλεκτρονικό άντι-ύποβρύχιο πολεμικό εξοπλισμό, συνέλαβαν στον ηχητικό εντοπιστεί αλλόκοτα διακεκομμένα σήματα, πού προέρχονταν από βάθος 30.000 πόδια. Ανίκανοι να προσδιορίσουν τό αντικείμενο πού τα προκαλούσε, οι επιστήμονες τό ονόμασαν χιουμοριστικά ζώο των <180 περιστροφών άνά λεπτό>, γνωρίζοντας πώς δεν πρόκειται για κάποια μορφή θαλάσσιας ζωής, άλλα για κάποιο άψυχο αντικείμενο, πού περνούσε πολύ βαθιά κάτω άπ' αυτούς.


Στης 7 Αύγουστου 1975 το πλήρωμα ενός αλιευτικού παρακολούθησε για 4 λεπτά ένα μεγάλο αντικείμενο να κινείτο βαθιά στα νερά της βόρειας Νορβηγίας. Οι στρατιωτικές αρχές δήλωσαν ότι δεν υπήρχε νορβηγικό ή συμμαχικό υποβρύχιο στην περιοχή και άρχισαν μια εκτεταμένη έρευνα με αεροπλάνα, ελικόπτερα και τορπιλακάτους. Ως συνήθως, οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες.


Στης 29 Αύγουστου 1964 το Ελτάνιν, ένα ωκεανογραφικό σκάφος εξοπλισμένο με μία υποβρύχια φωτογραφική μηχανή, πού μπορούσε νά κατέβει σε πολύ μεγάλα βάθη, πήρε φωτογραφίες σε βάθος 13.500 πόδια, σε μία τοποθεσία 1.000 μίλια δυτικά από το Ακρωτήριο Χόρν, της Νότιας Αμερικής. Όπως απέδειξε τό φιλμ πού εμφανίστηκε φαινόταν θαμπά, άλλα χωρίς καμία αμφιβολία, ένα εκπληκτικό μηχάνημα, σκεπασμένο από βέργες πού προεξείχαν και θύμιζαν κεραίες τηλεόρασης. Οι επιστήμονες παραδέχτηκαν πώς ήταν αδύνατο νά επρόκειτο για κάποιο θαλάσσιο φυτό σ' αυτό τό βάθος όπου δέν έφτανε κανένα φώς, κι ούτε θά μπορούσε νά ήταν κάποια μορφή κοραλλιών.


Υποψίες για χρήση ξένης τεχνολογίας έκανε και ο Ζακ ΥΒ Κουστω.
Κατά τη διάρκεια τού 1965-66, ο Ζάκ-Υβ Κουστω και το τεχνικό του πλήρωμα άρχισαν να εξερευνούν με υποβρύχια Τα βάθη τής Λίμνης Τιτικάκα τού Περού. Η λίμνη είναι ψηλότερη τού κόσμου, σε υψόμετρο 12.000 πόδια. Φαινομενικά ό Κουστώ εργαζόταν πάνω σ' ένα κινηματογραφικό έργο τού Ουωλτ Ντίσνεϋ, κυκλοφορούσαν όμως φήμες ότι είχε εξουσιοδοτηθεί να ανακαλύψει τη γινόταν στον βυθό της λίμνης γιατί είχαν γίνει συχνά αντιληπτά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που πετούσαν να βυθίζονται μέσα στη λίμνη. 




Το Ναυτικό τού Περού είχε αναφέρει επίσημα 36 UFO πού είχαν χαθεί μέσα στο νερά της Λίμνης Τιτικάκα μέσα σε μια περίοδο τεσσάρων μόνο εβδομάδων. Ο Κουστώ δεν βρήκε τίποτα στον πυθμένα τής λίμνης, - Τουλάχιστον τίποτα δεν έγινε γνωστό στο κοινό.


ΠΗΓΗ:http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!