Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο !! Ο Κρυφός ρόλος της Hillary και Bill Clinton και οι σχέσεις Εβραϊκών γραμμάτων με αριθμούς!!! ( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ )

Απίστευτο !! Ο Κρυφός ρόλος της Hillary και Bill Clinton και οι σχέσεις Εβραϊκών γραμμάτων με αριθμούς!!!


Στα βιβλία των Εβραίων περιέχεται και η gematria που δίνει σχέσεις Εβραϊκών γραμμάτων με αριθμούς. Στην πραγματικότητα δίνει αντιστοιχίες όμοιες με τα Ελληνικά, εκτός του τ, μόνο που τα φωνήεντα στην Εβραϊκή δεν αναγράφονται. Γι' αυτό είναι καλό να χρησιμοποιείται η Ελληνική γλώσσα, που είναι η γλώσσα της Αποκαλύψεως στο πρωτότυπο, όπως βέβαια και ολόκληρης της Καινής Διαθήκης.


Ακόμη όμως και η Παλαιά Διαθήκη θεωρείται πιο αυθεντική στο Ελληνικό κείμενο των Ο΄ (Εβδομήκοντα), παρά στο Εβραϊκό, το οποίο επειδή χάθηκαν τα πρωτότυπα, γράφτηκε εκ των υστέρων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τα ανακαλυφθέντα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας, τα οποία ταιριάζουν πολύ περισσότερο με τη μετάφραση των Ο΄.


Για λόγους όμως σύγκρισης δίνεται από τη γραμματική της Εβραϊκής του Gesenius, (έκδοσης E. Kautzsch and A.E. Cowley, σελ. 26) χαρακτηριστικός πίνακας αντιστοιχιών:




Σαν παράδειγμα διπλού υπολογισμού, δίνεται από παλιότερο κατέβασμα από (προτεσταντικό) site, με βελτίωση της διαμόρφωσης από εμάς για να διαβάζεται πιο άνετα, το αρχείο: Clinton_num.pdf (119 ΚΒ), που αφορά το πλήρες όνομα του Κλίντον, και τον αριθμό του σε Εβραϊκά και Ελληνικά (=666;).


Δείτε και τι πιθανόν τον αφορά στην προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Όταν ξεσπάσει πόλεμος στην Δαλματία (1999), και εμφανισθεί ο σημαδεμένος άνθρωπος, πρωταγωνιστής στα αίσχη, κοντά θα είναι η συντέλεια του κόσμου». (1,4ΜΒ)


Ο τέως πρόεδρος Clinton και η γυναίκα του αυτοπροβάλλονται σαν Σιωνιστές.


Ο τέως αμερικανός πρόεδρος Clinton μιλώντας στους Εβραίους με το σκουφάκι, κατά την επίσκεψη που έκανε με τη Hillary σε Ισραήλ και Ιορδανία. Στην Ιορδανία εννοείται το σκουφάκι το έβγαλε...




Η Hillary Clinton με το εξάγωνο αστέρι του Ισραήλ στην πλάτη, μιλάει στο Αρχηγείο του Magen David Adom, στους εκεί Εβραίους. (Αυτά από το site της Χίλλαρυ).




Ενδιαφέροντα είναι τα μπλουζάκια με τα οποία η Hillary Clinton διαφημίζει την υποψηφιότητά της για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.


- Hillary Clinton 2008 Democrat  Infant/Toddler T-


Δεν χρειάζονται πρόσωπα στα μπλουζάκια, όταν όλοι θα έχουν γίνει νούμερα, και μάλιστα του συστήματος barcode, κοινώς 666!


Η διαφήμιση λέει: Hillary 2008. For the Hillary Clinton vote. (Για την ψήφο στην Χίλλαρυ Κλίντον)


Το κατάστημα του ιντερνέτ που πουλάει τα μπλουζάκια barcode, διαφημίζει τέτοια για τους αστέρες της Ροκ, για παντρεμένους, ανύπαντρους κλπ, μέχρι για τον Σάντα (ένα είδος ’ϊ Βασίλη) και αγόρια και κορίτσια των Χριστουγέννων! Αλλά η μοναδική πολιτικός, ως τώρα, που προβάλλεται έτσι, και με τη σειρά της προβάλλει το barcode είναι η Κλίντον...


Επειδή φαίνεται ότι η εκμετάλλευση του 666 σαν αθροίσματος του πλήρους ονόματος του Κλίντον βοηθούσε τους Ρεπουμπλικάνους, οι Δημοκρατικοί με τη σειρά τους ανακάλυψαν στο όνομα του Bush επίσης το 666!



Σ= 666


Όπως όμως είπαμε, επειδή στο Εβραϊκό αλφάβητο δεν υπάρχουν φωνήεντα, μετά στο όνομα του Μπους δεν ελήφθη υπ' όψιν το αρχικό του πατρωνύμου, δηλ. πολλές φορές δεν τηρούνται οι ίδιοι κανόνες κατά την ψηφιοποίηση, μπορεί να φτάνουμε σε ίδιο αποτέλεσμα, αλλά αυτό να είναι ενδεικτικό όχι τόσο αντικειμενικό όσο όταν η ψηφιοποίηση γίνεται στα Ελληνικά.


Στα Ελληνικά και μάλιστα μόνο στο όνομα, διότι ο Αντίχριστος σαν απόλυτος άρχων ένα όνομα θα έχει, (είτε απλό πχ «Ιαπετός», είτε σύνθετο είναι πχ «Καίσαρ Απειλής»), δεν θα χρειάζεται να διευκρινισθεί ποιος είναι από το επώνυμό του, δεν υπάρχουν τέτοιες αμφισβητήσεις. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη αναφέρεται με τα Ελληνικά γράμματα χξστ στον αριθμό που θα δίνει το όνομά του.


Μέχρι τότε μπορούμε να πειραματιζόμαστε με διάφορα ονόματα, και με διάφορους τρόπους, αλλά καλό είναι να μη μας απασχολεί υπερβολικά το θέμα, διότι η σοφία του Θεού δεν είναι αριθμοσοφία του κόσμου τούτου!


Πρέπει να είμαστε ικανοί να διακρίνουμε από την πνευματική ποιότητα των έργων κάποιου το ποιος είναι. Στην εποχή του τελικού Αντιχρίστου, επειδή δεν θα υπάρχουν μέχρι την εκλογή του εμφανή εις βάρος του στοιχεία, αλλά θα διαφημίζονται με υποκρισία μόνο τα καλά, γι' αυτό αφ' ενός θα εμφανισθούν οι 2 προφήτες Ηλίας και Ενώχ που θα προειδοποιούν τον κόσμο ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος, και αφ' ετέρου τα ψηφία του ονόματός του αθροιζόμενα θα δίδουν 666. Επομένως μέχρι τότε δεν πρέπει να χάνουμε πολύτιμο χρόνο σε μάταιες αναζητήσεις.


Οι πράξεις των ανθρώπων, μαζί με τους λόγους και τις σκέψεις τους θα τους κρίνουν την ημέρα της Κρίσεως, όχι ο αριθμός του ονόματός τους!


..."Λέγω δε υμίν ότι πάν ρήμα αργόν (ανώφελο πνευματικά) ό εάν λαλήσωσιν οι άνθρωποι, αποδώσουσι περί αυτού λόγον εν ημέρα κρίσεως". (Ματ. Ιβ-36).


Ο αριθμός του ονόματος του "θηρίου" χαρακτηρίζει κυρίως τα χρόνια κοντά στον Αντίχριστο, δηλαδή την εποχή μας, και καλεί τους Χριστιανούς σε επαγρύπνηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!