Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Hassapis-peter.blogspot.com - Live News

Frappedoupoli.blogspot.com - Live News

Enimerwsi.com - Live News

www.i-diadromi.com - Live News

To-kounavi.blogspot.com - Live News

Αmanpoiare.blogspot.com - Live News

ΣΟΚ για τα Σκόπια: «Είστε αμαθείς και εξοργιστικοί»


Ο κ.Ρόμπιν Λέϊν Φοξ είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για μία έκθεση που γίνεται στη χώρα του για τη Μακεδονία, έκανε μια τόσο δήλωση που είναι βέβαιο ότι θα έχει προκαλέσει ταραχή στην ηγεσία των Σκοπίων.


Είναι μια δήλωση που κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει τολμήσει να κάνει.


ΠΗΓΗ: onalert.gr


Xespao.blogspot.com - Live News

Kapistri.blogspot.com - Live News

Sourta-Ferta - Live News

Pikri-sokolata.blogspot.com - Live News

Scorernews.gr - Live News

Παραπολιτική - Live News

Thraki-devil.blogspot.com - Live News

H σέξι κοπέλα που ξεσήκωσε το φοιτητικό κίνημα στη Χιλή (vid)

Η Καμίλα Βαγιέχο είναι μόλις 23 ετών και πρόλαβε μέσα σε λίγους μήνες
να δημιουργήσει ένα πρωτοφανές φοιτητικό κίνημα που απαιτεί μεταρρυθμίσεις και περισσότερα λεφτά στην παιδεία στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.


Η καλοντυμένη μαυρομάλλα φοιτήτρια είναι σύμφωνα με τους 73.000 υποστηρικτές που έχει στο Facebook γεννημένη ηγέτης και έχει κερδίσει το σεβασμό ολόκληρης της κοινωνίας αλλά και του προέδρου, Σεμπαστιάν Πινιέρα.


Μέσα σε πέντε μήνες κατάφερε να βγάλει στους δρόμους εκατομμύρια Χιλιανούς, περισσότερο κόσμο και από το 1973 και το πραξικόπημα του Πινοσέτ.


Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν κάνει αντικυβερνητικές πράξεις αλλά θέλει να συνδράμει ώστε να αλλάξει μια για πάντα το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας.

Πρόγραμμα υπολογιστή ρίχνει φως στο ποιος έγραψε τη Βίβλο!


Το ποιος έγραψε τη Βίβλο είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη για
αρκετούς αιώνες• τώρα έρχεται ένα νέο πρόγραμμα υπολογιστή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο!


Πρόγραμμα υπολογιστή ρίχνει φως στο ποιος έγραψε τη Βίβλο!


Ισραηλινοί επιστήμονες σε συνεργασία με αναλυτές της Βίβλου κατόρθωσαν να συντάξουν έναν αλγόριθμο που διακρίνει τα διαφορετικά στυλ συγγραφής και την επιλογή λέξεων για την αναγνώριση τμημάτων που έχουν γραφτεί από διαφορετικούς συγγραφείς.


Έτσι, παρόλο που δε μπορεί να κατονομάσει τον κάθε συγγραφέα, το εν λόγω λογισμικό προσδιορίζει με σχετική βεβαιότητα αν το κάθε απόσπασμα έχει γραφτεί από έναν ή περισσότερους συγγραφείς αλλά και σε ποιο σημείο αλλάζει κάθε φορά ο συγγραφέας.


Για παράδειγμα αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι 5 πρώτοι τόμοι της Βίβλου έχουν γραφτεί από τον Μωυσή, ενώ άλλοι διαφωνούν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μπορέσει να απαντήσει στο ερώτημα αναλύοντας το στυλ συγγραφής τους.


Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι το λογισμικό δοκιμάστηκε σε ανακατεμένα αποσπάσματα από τα δύο εβραϊκά βιβλία των Ιεζεκιήλ και Ιερεμία με ποσοστό επιτυχίας 99%, οπότε δύσκολα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων του.


http://www.blog.gr

Συνελήφθησαν κατηγορούμενες για βιασμό ανδρών!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις νεαρές από τη Zιμπάμπουε, οι οποίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επιθέσεις εναντίον 17 συνολικά ανδρών.


Συνελήφθησαν κατηγορούμενες για βιασμό ανδρών!


Πρόκειται για τις Rosemary Chakwizira, 26 ετών, Sophie Nhokwara, 26 ετών και Netsai Nhokwara, 24 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 33 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.


Τα 17 θύματα αναγνώρισαν στα πρόσωπα των κοριτσιών τους δράστες των επιθέσεων σε βάρος τους, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.


Κατά την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι κοπέλες εντόπιζαν τους εν λόγω άνδρες κάνοντας οτοστόπ, και στη συνέχεια, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τους βίαζαν είτε με την απειλή όπλου, είτε έχοντας ρίξει ναρκωτικές ουσίες σε ποτό που τους προσέφεραν.


Πάντως οι φερόμενες ως δράστιδες ισχυρίστηκαν ότι ήταν ιερόδουλες και ότι έκαναν απλά… τη δουλειά τους.


http://www.blog.gr

To Pontiki.gr - Live News

ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Επιστροφή Ελλήνων Θεών

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ - ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΡΘΑΝ



ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ

Ταύρος σεξ με τη ταυρομάχο

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ? '' ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ''


Apneagr.blogspot.com - Live news

Ο Johhny Depp ... μεθυσμένος στο πεζοδρόμιο! (vid)

Συμβαίνει ακόμα και στους καλύτερους. Ο Johhny Depp είχε ένα μικρό ατύχημα έξω από ένα club στο Hollywood χθες το βράδυ.


Ο διάσημος ηθοποιός υποβασταζόμενος από άνθρωπο της ασφάλειάς του προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό του μετά από μια νύχτα ξεφαντώματος.


Την ώρα που υπέγραφε ένα αυτόγραφο οι paparazzi του έκλεισαν τον δρόμο στο πεζοδρόμιο και αυτός βρέθηκε φαρδύς πλατύς κάτω. Αφού τον σήκωσαν, τον έβαλαν στο αμάξι που περίμενε παρκαρισμένο.


Μόλις κάθισε στο πίσω κάθισμα έκανε και μια χειρονομία στον paparazzo για καληνύχτα.


Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:



newpost

Μr Jumbo, ο μεγιστάνας της κρίσης

Μετακινείται από το ένα κατάστημά του στο άλλο με... ιδιωτικό ελικόπτερο ακόμα και μέσα στην Αθήνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, αποκαλεί τις συσκέψεις της επιχείρησης «συσκέψεις χαράς» και ενίοτε συμβάλει με λίγη έμπνευση ακόμα και στα ραδιοφωνικά σποτάκια της δικής του βιομηχανίας γέλιου, όπως λέει, «Jumbo». 




Λίγοι τον γνωρίζουν ως Απόστολο Βακάκη. Όλοι όμως τον γνωρίζουν ως «κύριο Jumbo», καθώς είναι ο επιχειρηματίας που δημιούργησε  την τοις πάση γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών. Ο κ. Βακάκης αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό είναι καθόλα γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο και από χτες είναι ο πιο αξιοζήλευτος έλληνας επιχειρηματίας. Ο λόγος; O Όμιλος Jumbo, όπως ανακοινώθηκε, αύξησε κατά 19,39% τα καθαρά κέρδη του στο δυσκολότερο 12μηνο για το ελληνικό λιανεμπόριο, με τις πωλήσεις του να παραμένουν σταθερές.


Ο Mr Jumbo είναι ίσως ο μοναδικός επιχειρηματίας που εν ολίγοις καταφέρνει απτόητος να πλουτίζει εν μέσω κρίσης, αν όχι οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Όπως και να έχει, δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο επιχειρηματία. Ο ίδιος και ομάδα εργαζομένων του επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τα καταστήματα Jumbo ανά την Ελλάδα και δη στην Αθήνα με ελικόπτερο… διότι ο χρόνος είναι χρήμα! Οι περισσότερες διαδικαστικές λειτουργίες της επιχείρησης μετονομάζονται σε… συσκέψεις χαράς ή διαδικασίες γέλιου προς σεβασμό στα παιδιά όπου και απευθύνεται η επιχείρηση, ενώ… ο ίδιος αγωνιά κάθε φορά για το επόμενο ραδιοφωνικό σποτάκι- τραγούδι των Jumbo.


«Είμαι θιασώτης του απλού οτιδήποτε δεν καταλαβαίνω μου δημιουργεί νευρικότητα. Είμαι θιασώτης της παραγωγικότητας διότι δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα διαχυθεί ο πλούτος στα μεσαία και τα χαμηλότερα στρώματα χωρίς να αυξηθεί η παραγωγικότητα. Είμαι και θιασώτης μιας λογικής που λέει ότι δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι, αλλά πάντα να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις όπως έρχονται» έχει δηλώσει ο κ. Jumbo σε παλιότερες συνεντεύξεις του εξηγώντας ότι ούτε ένας πόλεμος δεν θα τον φόβιζε επιχειρηματικά, αν και υπήρξε ο κακομαθημένος υιός του μπαμπά βιομήχανου.

Η ιστορία του Mr Jumbo


Έλληνας της διασποράς, ο Απόστολος Βακάκης γεννήθηκε το 1954 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο πατέρας του, βιομήχανος στην Αίγυπτο, παρήγαγε διογκωμένη πολυστερίνη, που αποτελούσε το βασικό μονωτικό υλικό της εποχής εκείνης για ψυγεία αλλά και για κτίρια. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Αίγυπτο υποχρέωσαν την οικογένεια Βακάκη το 1962 να έρθει στην Ελλάδα. Όμως η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλύτερη ούτε εδώ και έτσι ο Γεώργιος Βακάκης ξενιτεύεται στη γειτονική Ιταλία, όπου πιάνει δουλειά σε μια μικρή οικοτεχνία κατασκευής λούτρινων ζώων και κουκλών.

Τα κοσμήματα που πρόλαβε να πάρει μαζί της, φεύγοντας από την Αίγυπτο, η μητέρα του η Σοφία Βακάκη τα πούλησε στον μεγαλοβιομήχανο της εποχής εκείνης Μποδοσάκη. Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο κίνησης για τη δημιουργία της ελληνικής βιομηχανίας παιχνιδιών, της El Greco.

Μετά τα 20 του χρόνια, ο Απόστολος Βακάκης φεύγει για σπουδές Λογιστικής και Finance στο Warwick της Βρετανίας με όνειρο να καταλήξει στο Berkeley. Τότε δέχτηκε το πρώτο χτύπημα. Μια μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο της El Greco στην Άνω Γλυφάδα υποχρέωσε τον 23χρονο Απόστολο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να προσπαθήσει να ανασυγκροτήσει τη βιομηχανία από τα αποκαΐδια με τη βοήθεια της παραγωγικής μονάδας στο νησί της Ζακύνθου.


Εκεί ξεκίνησαν και οι πρώτες συγκρούσεις με τον πατέρα του, τον ιδρυτή της επιχείρησης. Στο νησί έμεινε 3 χρόνια. Το 1985 απομακρύνει εντελώς τον πατέρα του από την επιχείρηση και αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της El Greco.


Το 1990 αποφασίζει να πουλήσει την El Greco στην πολυεθνική Hasbro, ενώ συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία και ταυτόχρονα συμμετέχει στη διοικούσα επιτροπή της Hasbro Europe. 


Η ιστορία των καταστημάτων Jumbo ξεκινά με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στη Γλυφάδα το 1986. Εκείνη την περίοδο ο Απόστολος Βακάκης αισθάνεται έτοιμος να περάσει το κατώφλι της Σοφοκλέους.  Όπερ και εγένετο, αντλώντας 2 εκατ. ευρώ. Το 1998 ήταν πλέον φανερό ότι χρειαζόταν μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και γι’ αυτό μισθώνει μια αποθήκη στα Οινόφυτα σχεδόν διπλάσιου μεγέθους από την πρώτη αποθήκη στη Νίκαια. Το 1999, την εποχή που όλη η Ελλάδα αγοράζει μετοχές, ο ίδιος επενδύει στη γη και στη δουλειά του.


Τα χρόνια που ακολουθούν βρίσκουν την εταιρεία σταθερά στην κορυφή της επιτυχίας με κορύφωση το 2004, όταν αναλαμβάνει ύστερα από πλειοδοτικό διαγωνισμό το δικαίωμα αποκλειστικής παραγωγής και εμπορίας της Μασκότ του 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Από τότε μέχρι σήμερα, ο κ. Βακάκης βάζει τους επόμενους στόχους, τα σούπερ μάρκετ παιχνιδιών. Και όπως εξηγεί, «στην Ελλάδα δεν χρειάζεται ακόμη να «σκέφτεσαι», χάνεις πολύτιμο χρόνο. Σε πρώτη φάση δεν έχεις παρά να μελετάς και να ακολουθείς τα βήματα της εξέλιξης στις αναπτυγμένες αγορές του εξωτερικού. Εγώ απλώς ακολούθησα την κυρίαρχη διεθνή τάση».

Η μαγική συνταγή της επιτυχίας


Η «βιομηχανία της χαράς», όπως αποκαλεί την επιχείρησή του, έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον στοιχείο δυσκολίας, τη σταδιακή «μετανάστευση» των πιτσιρικάδων από τα παραδοσιακά παιχνίδια στις πιο περίπλοκες τεχνολογικά επιλογές δώρων όπως για παράδειγμα τα κινητά, τα iΡod, τα videogames, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ. Βρήκε αμέσως τη λύση: η «βιομηχανία της χαράς» δεν έπρεπε να απευθύνεται στους μικρούς καταναλωτές, αλλά στους ενήλικους αγοραστές. Οργάνωσε τη στρατηγική επικοινωνίας και διαφήμισης επιλέγοντας μέσα και μηνύματα που απευθύνονταν πρώτα στον ενήλικο και κατόπιν στο παιδί. Δεν επένδυσε πολλά στην τηλεόραση αλλά στο κατ’ εξοχήν μέσο ενημέρωσης των μεγάλων που δεν έχουν χρόνο, το ραδιόφωνο. Με διαφημίσεις προκλητικές, σκαμπρόζικες αλλά και δυναμικές στήριξε την εμπορική του πολιτική στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία.

Αριθμοί που … ζαλίζουν


Με 45 καταστήματα σήμερα στην ελληνική αγορά, 3 στην Κύπρο, και 6 στη Βουλγαρία, η αλυσίδα Jumbo δικαίως κρατά τα ηνία στον κλάδο του παιχνιδιού με μερίδιο που φτάνει τα 35%.


Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη του ομίλου για το 2011 σε 94,60 εκατ. ευρώ έναντι 79,24 εκατ. ευρώ πριν ένα χρόνο. Ο Όμιλος λειτούργησε 7 νέα υπερκαταστήματα. Συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα, 1 στην Κύπρο και 3 στη Βουλγαρία τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν μελλοντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.


Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον ο Όμιλος έχει σχεδιάσει την λειτουργία 6 νέων καταστημάτων για την οικονομική χρήση 2011/2012 και συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα και 3 στην Βουλγαρία.


http://www.newpost.gr

To Παρίσι πλημμύρισε και εγκαταλείφθηκε - Tαινία μικρού μήκους

Διαγωνισμός Πράσινης ανάπτυξης - Umbrellas for Sun Angels


Eco Έργο «ΟΜΠΡΕΛΑ» (Λος Άντζελες, Καλιφόρνια) Διαγωνισμός Πράσινης ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα πρέπει να προσφέρουν ιδέες μετασχηματισμού του κεντρικού τμήματος μιας μεγαλούπολης.


Αρχιτέκτονες : by Constantin Boincean, Ralph Bertram and Aleksandra Danielak.


Eco-Project
Eco technologies

Κινηματογραφική απάτη σε καζίνο


Η αστυνομία της Γαλλίας συνέλαβε τρεις Ιταλούς και έναν Γάλλο για απάτη σε καζίνο στις Κάννες.


Ο Γάλλος κατηγορείται ότι σημάδεψε τράπουλα με αόρατο μελάνι και εξασφάλισε ότι οι τρεις Ιταλοί θα παίξουν στο συγκεκριμένο τραπέζι ...




Οι Ιταλοί φορούσαν ειδικούς φακούς, ώστε να μπορούν να βλέπουν μόνο αυτοί τις ενδείξεις πάνω στην τράπουλα, σύμφωνα με την αστυνομία.


Η συμμορία κατηγορείται για την υπεξαίρεση έως και 64.000 ευρώ από το καζίνο.


Ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η τεχνική ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλα καζίνο της Ευρώπης.


Οι υποψίες για απάτη, ξεκίνησαν στο Princes Casino όταν οι τρεις Ιταλοί κέρδισαν 44.000 ευρώ, παίζοντας μια μορφή stud poker. Την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψαν για να αποσπάσουν από τον κρουπιέρη ακόμη 20.000 ευρώ.


Ύστερα από έρευνες, στην τράπουλα εντοπίστηκαν σημάδια με αόρατο μελάνι. Μεταξύ άλλων, ο άσος ήταν σημαδεμένος με μια γραμμή και ο ρήγας με ένα σταυρό.


«Στην αρχή νομίζαμε ότι χρησιμοποιούσαν κάμερες αλλά δεν βρήκαμε τίποτα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας: «Τελικά ανακαλύψαμε ότι η στρατηγική τους είχε να κάνει με φακούς επαφής».


Οι ύποπτοι αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για απάτη και κλοπή και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν έως και 10 χρόνια φυλάκισης


πηγή:http://planet-greece.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!