Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Οι πιο απρόβλεπτες… έσχατες επιθυμίες διασήμων!


Οι επιθυμίες των ανθρώπων λίγο πριν το «τέλος» είναι το λιγότερο ιερές και οι οικείοι τους οφείλουν να τις πραγματοποιήσουν με κάθε τρόπο, όσο αυτό βέβαια είναι εφικτό από την πραγματικότητα. Συνήθως συμπεριλαμβάνονται στις διαθήκες (γραπτές ή προφορικές) και αφορούν κυρίως στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και περιουσιακών θεμάτων. Ορισμένοι διάσημοι, όμως, σημαντικά πρόσωπα της παγκόσμιας ιστορίας, και της πολιτικής, ακόμη επιχειρηματίες και συγγραφείς «είπαν» τις τελευταίες τους λέξεις με σκοπό να προκαλέσουν, να περάσουν κάποιο μήνυμα, να κάνουν… πλάκα ή ακόμη να μείνουν «αξέχαστοι» στις επόμενες γενιές για τις απρόβλεπτες έσχατες απαιτήσεις τους!


perierga.gr - Οι πιο απρόβλεπτες... έσχατες επιθυμίες διασήμων!


1. Ουίλιαμ Σαίξπηρ: «Δώστε στη σύζυγό μου το δεύτερο καλύτερο κρεβάτι μου»! Για τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν παράξενο να ασχολείται κάποιος με την κληροδότηση ενός κρεβατιού (τα καλά κρεβάτια ήταν πολύτιμα αντικείμενα), αλλά η εντολή του αποδείχθηκε και μεταφορική, καθώς όταν πέθανε η σύζυγός του, δεν επιτράπηκε το σώμα της να ταφεί στο ίδιο σημείο με τον Σαίξπηρ, υποδηλώνοντας ίσως την κακή σχέση που είχαν μεταξύ τους εν ζωή.


2. Βιργίλιος: «Κάψτε την Αινειάδα»! Ο Βιργίλιος μέχρι το θάνατό του είχε ολοκληρώσει μόνο 12 μέρη της «Αινειάδας», πολύ λιγότερα από τις 24 ραψωδίες του Ομήρου. Δεν θα καταδεχόταν με τίποτα να έχει το έργο του μικρότερο μέγεθος! Ευτυχώς για την παγκόσμια συγγραφική παράδοση, το έργο του σώθηκε από την πυρά!


3. Τσαρλς Ντίκενς: «Όσοι έρθουν στην κηδεία μου να μην φοράνε φουλάρι, μανδύα, μαύρο παπιγιόν, πλατύγυρο καπέλο ή άλλη παρόμοια αποκρουστική ανοησία!» Αντιπαθούσε τους «καθωσπρέπει» και αρέσκονταν στα λιτά πράγματα. Στην κηδεία του, που πήρε εθνικές διαστάσεις, τίποτα από τα παραπάνω δε τηρήθηκε!


4. Βενιαμίν Φραγκλίνος: «Η κόρη μου να μην ασχοληθεί ποτέ με τα κοσμήματα». Είχε κληροδοτήσει στην κόρη του Σάρα έναν πίνακα του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣΤ’, όπου αποτελούνταν από 408 διαμάντια. Με αυτή την επιθυμία ήθελε να την εμποδίσει στο μέλλον να αφαιρέσει από αυτόν τα διαμάντια και να φτιάξει κοσμήματα.


5. Χάρι Χουντίνι: (αναφερόμενος στη γυναίκα του) «Κάθε χρόνο θέλω να κάνεις μια σεάνς ώστε να επικοινωνώ μαζί σου!» Προς το τέλος της ζωής του ασχολήθηκε με τα πνεύματα και πριν το θάνατό του άφησε στη γυναίκα του 10 τυχαίες λέξεις τις οποίες υποστήριξε πως θα της λέει ως πνεύμα στις ετήσιες σεάνς. Κάθε χρόνο, την ημέρα του Halloween, η σύζυγός του ακολουθούσε τις εντολές του, αλλά το πνεύμα του Χουντίνι δεν εμφανίστηκε ποτέ.


6. Ναπολέων Βοναπάρτης: «Να ξυρίσετε το κεφάλι μου και να μοιράσετε τις τρίχες στους φίλους μου!» Πολλές δεκαετίες μετά το θάνατό του απέδειξε ότι πιθανότατα αυτός οφειλόταν σε δηλητηρίαση. Στις τρίχες που κράτησαν οι φίλοι του βρέθηκε αρσενικό και οι εικασίες των ειδικών έκαναν λόγο για συστηματική δηλητηρίαση από το γιατρό του.


7. Τζον Μπάουμαν: «Κάθε βράδυ να ετοιμάζετε δείπνο στο σπίτι, σε περίπτωση που ξαναζωντανέψουμε!» Ο διάσημος δικηγόρος και ιδρυτής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι είχε χάσει τη γυναίκα και τις δύο κόρες του και ήταν σίγουρος πως μετά το δικό του θάνατο σύσσωμη η οικογένεια θα επέστρεφε μετενσαρκωμένη. Έτσι, άφησε ένα ποσό 50.000 δολαρίων στο υπηρετικό προσωπικό, για να φροντίζει το καθημερινό δείπνο αλλά και την καθαριότητα του σπιτιού. Αυτό γινόταν πιστά μέχρι το 1950, οπότε εξαντλήθηκαν τα χρήματα, αλλά η οικογένεια δεν φάνηκε ποτέ.


8. Τζον Κέλι: «Προσοχή στα ρούχα της κόρης μου, γιατί μπορεί να προκαλέσουν τη χρεοκοπία του Μονακό!»Ο πατέρας της Γκρέις Κέλι, συζύγου του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό έκανε ένα «μεταθανάτιο» αστειάκι προς τον γαμπρό του, ο οποίος πλήρωνε τα ακριβά ενδυματολογικά της γούστα.


9. Τζορτζ Μπέρναρ Σο: «Η ταφόπλακά μου να μην έχει τη μορφή σταυρού ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου βασανιστηρίων ή συμβόλου αιματοχυσίας»! Υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των θεωριών του Δαρβίνου έναντι της βιβλικής δημιουργίας και είχε παράξενη σχέση με τη θρησκεία.


10. Γουίλιαμ Χέρστ: «Όποιος μπορέσει να αποδείξει ότι είναι παιδί μου, να λάβει το ποσό του ενός δολαρίου!»Εκκεντρικός Αμερικανός επιχειρηματίας, προσπάθησε με την επιθυμία του αυτή να αποτρέψει πιθανά υποψήφια τέκνα από το να διεκδικήσουν την περιουσία του.


ΠΗΓΗ: http://www.totefteri.com


F**Κ Obama παρουσιάστρια ειδήσεων στην Ρωσσία!!

ΦΟΒΕΡΗ !!



Δείτε στο βίντεο την χειρονομία που έκανε η δημοσιογράφος Tatiana Limanova, του καναλιού REN TV, κατά την διάρκεια εκφώνησης των ειδήσεων.


Πιο συγκεκριμένα μιλούσε για τον αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα όταν..




Ανακαλύφθηκε θεραπεία για απεξάρτηση από τον τζόγο!!!

Θεραπεία για τους εθισμένους στον τζόγο ανακάλυψαν Αυστραλοί επιστήμονες. Δεν πρόκειται για κάποιο πρωτοποριακό σκεύασμα, αλλά για τη γνωστή ουσία ναλτρεξόνη, το φάρμακο που χορηγείται σε τοξικομανείς με εθισμό στην ηρωίνη και το αλκοόλ. Οπως αναφέρουν ερευνητές, με τη βοήθειά της ίσως όσοι είναι....




εθισμένοι στα τυχερά παιχνίδια καταφέρουν να απεξαρτηθούν. Βέβαια στην περίπτωση των ασθενών που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και το αλκοόλ το πρόβλημα θεωρείται ότι είναι καθαρά σωματικό. Στο θέμα του τζόγου, αντίθετα, ο εθισμός χαρακτηρίζεται περισσότερο «ζήτημα ψυχολογικό».


Ωστόσο ειδικοί από την Αυστραλία δεν αποκλείουν ο εν λόγω εθισμός να «εξορκίζεται» με τη χορήγηση φαρμάκου. Παρ’ ότι οι σχετικές έρευνες βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ιατρική μελέτη που δημοσιεύεται στον αυστραλιανό ιστότοπο «Medical Journal» παροτρύνει τους ειδικούς να συνταγογραφούν τη ναλτρεξόνη όχι μόνον στους τοξικομανείς αλλά και σε όσους δεν μπορούν να σταματήσουν τον τζόγο.


Πρόκειται για ουσία που χορηγείται στους ναρκομανείς επειδή φράσσει τους υποδοχείς των οπιοειδών στον εγκέφαλο, ενώ αποτελεσματικό φάρμακο θεωρείται και για τους αλκοολικούς.


Ο καθηγητής Σέιν Τόμας, που έχει μελετήσει συνολικά δεκατρείς χιλιάδες έρευνες σχετικές με τον εθισμό στον τζόγο, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αποτελεσματικότερη όλων μέθοδος για την απεξάρτηση του ατόμου είναι η ψυχολογική βοήθεια.


Ομως, από την άλλη, υπάρχουν, όπως λέει, διάφορες επιστημονικές μελέτες που έχουν δείξει ότι το φάρμακο μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εργαλείο στη θεραπεία των εθισμένων στα τυχερά παιχνίδια.


Οσον αφορά τις παρενέργειες της φαρμακευτικής ουσίας, συνήθως όσοι τη λαμβάνουν ενδέχεται κατά τις πρώτες μέρες θεραπείας να παρουσιάσουν ζαλάδες, ναυτία ή πόνους στην κοιλιακή χώρα. Φυσικά οι οδηγίες δεν προβλέπουν την ασύστολη χορήγηση του φαρμάκου σε κάθε μορφής εθισμένο τζογαδόρο, καθώς υπάρχουν ακόμα κάποιες παράμετροι που πρέπει να μελετηθούν περαιτέρω.


Τέλος, άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι από όλες τις προτεινόμενες μεθόδους για τη διακοπή της κακής συνήθειας αισθητά λιγότερο από έναν ψυχολόγο βοηθούν τα βιβλία αυτοβοήθειας και τα προγράμματα που βρίσκει κανείς στο Διαδίκτυο.


Espressonews.gr

Θα γεμίσει ο κόσμος Ελλάδα!!!

Μια νέα πρωτοβουλία για την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο κοινό της Αμερικής ξεκινά άμεσα ως αποτέλεσμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας “Συμμαχία για την Ελλάδα”, με την σημαντική μεταξύ άλλων χορηγία του ΟΠΑΠ, αποσκοπώντας αφενός μεν στην γνωριμία ...του αμερικανικού κοινού με τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία, αφετέρου δε στην ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.




Πιο αναλυτικά η “Συμμαχία για την Ελλάδα” με την βοήθεια του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, στον οποίο ανήκει η ιδέα, ήλθε σε επαφή με τον Ελληνοαμερικανικό οργανισμό εστιατορίων Pan Gregorian του οποίου τα μέλη διαθέτουν 3.500 εστιατόρια ανά τις ΗΠΑ για να συζητήσουν την καλύτερη αξιοποίηση 40 εικαστικών δημιουργιών, από 20 Έλληνες ζωγράφους, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τα πνευματικά δικαιώματα δυο έργων για τους σκοπούς της νέας πρωτοβουλίας.


Οι Pan Gregorian προθυμοποιήθηκαν να τυπώσουν ιδία δαπάνη 6.500.000 με 7.500.000 αντίτυπα των έργων των Ελλήνων ζωγράφων σε placemats (χάρτινα ατομικά τραπεζομάντηλα – “σουπλά, τα οποία θα τοποθετηθούν στα τραπέζια των εστιατορίων τους. Η αρχή θα γίνει με 2.000.000 σουπλά στα εστιατόρια που εδρεύουν στις περιοχές: New Jersey, New York, Connecticut, North & South Carolina και Maryland.


Η πρωτοβουλία ξεκίνησε πέρυσι τον Ιούνιο, στη διάρκεια επίσκεψης στις ΗΠΑ του κ. Νικητιάδη και των εκπροσώπων του οργανισμού «Συμμαχία για την Ελλάδα», Γιώργου Καλούδη και Ευάγγελου Παπαλιού. Σε σύσκεψη που έλαβε χώρα στις 6 Ιουνίου στη Νέα Ιερσέη, αποφασίστηκε η άμεση προώθηση της ιδέας των placemat, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν ιδέες που αφορούν και στην προώθηση ελληνικών προϊόντων, μέσω των ελληνικής ιδιοκτησίας εστιατορίων που είναι μέλη του Pan-Gregorian.


Ακολούθησε ακόμη μία σύσκεψη στα γραφεία του Πανγκρεγκόριαν, στη Νέα Ιερσέη, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του οργανισμού Γιώργος Σιαμπούλης, ο τσέρμαν Γιάννης Σακελλάρης, ο Σταύρος Αντωνάκης και τα δύο μέλη της επιτροπής που ορίστηκαν για να φέρουν σε πέρας το εγχείρημα, οι κ.κ. Ανδρέας Κωμοδρόμος και Νίκος Πουλής. Παρόντες επίσης ήταν ο διευθυντής του ΕΟΤ στις ΗΠΑ, Χρύσανθος Πετσίλας και ο διευθυντής του Εμπορικού Γραφείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Απόστολος Διγκμπασάνης.


Η Greek News αγκάλιασε και προέβαλε την πρωτοβουλία, ακόμη και πριν την πραγματοποίηση της σύσκεψης της 6ης Ιουνίου και σε στενή επαφή, τόσο με τους Pan Gregorian, όσο και τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και τους εκπροσώπους της «Συμμαχίας για την Ελλάδα», παρακολούθησε την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.


Ο εκδότης της Greek News, Αποστόλης Ζουπανιώτης, που συμμετείχε σ’ όλες τις συσκέψεις, δήλωσε στην εφημερίδα μας:


«Είμαστε υπερήφανοι γιατί ένας σημαντικός κλάδος της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, όπως οι ομογενείς εστιάτορες κι ο οργανισμός που τους συσπειρώνει, ο Pan Gregorian, απέδειξαν πως με άδολο και ανιδιοτελή πατριωτισμό και θέληση, μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Ως Greek News, που πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία παρακινώντας τους ομογενείς να βοηθήσουν την Ελλάδα επισκεπτόμενοι την γενέτειρα το καλοκαίρι, χαιρόμαστε γιατί ο σπόρος που ρίξαμε βρήκε μιμητές καρπίζει. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας, ξεκινώντας από τους Pan Gregorians, τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη, τους ανθρώπους της «Συμμαχίας για την Ελλάδα» και τους δημιουργούς».


Στην παρέμβαση του ο υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης στάθηκε στη σημασία της αμερικανικής αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό και προανήγγειλε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες επικοινωνιακές ενέργειες. Σε ό,τι αφορά στο κόστος της συγκεκριμένης επικοινωνιακής δράσης, αυτό ανέρχεται περίπου στα 6 εκατ. ευρώ, τα οποία καλύπτονται από την ιδιωτική πρωτοβουλία, χωρίς ο ΕΟΤ να βάλει ούτε δραχμή, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε.


Ειδικότερα επισήμανε, ότι συζητείται η επικόλληση ειδικού σήματος για τον ελληνικό τουρισμό στις βιτρίνες των ελληνικών εστιατορίων, να τυπωθούν εικόνες και το λογότυπο του ελληνικού τουρισμού σε εκατομμύρια πλαστικά κύπελλα, η διοργάνωση εβδομάδας ελληνικής γαστρονομίας σε πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και ανάλογες προωθητικές ενέργειες στη Γερμανία.


Ο κ. Νικητιάδης, ευχαρίστησε τους δημιουργούς των έργων, πολλοί από τους οποίους παρευρέθησαν στη σημερινή εκδήλωση, τους εκπροσώπους της Συμμαχίας για την Ελλάδα, για την συμμετοχή τους σε άλλη μία πρωτοβουλία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού.


Ιδιαίτερη αναφορά για την συνδρομή τους στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας, έκανε ο κ. Νικητιάδης, στο πρόεδρο των Pan Gregorian κ. Γιώργο Σιαμπουλή και τoν διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ιωάννη Σακελλάρη. Επίσης εξήρε την προσπάθεια προβολής του ελληνικού τουρισμού στην Αμερική, την οποία κάνει ο κ. Απόστολος Ζουπανιώτης με το Greek News, καθώς και όλα τα άλλα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης.


Από την πλευρά ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Ιωάννης Σπανουδάκης, αφού υπογράμμισε ότι ο οργανισμός κάνει πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη και είναι παρών στις δράσεις που ωφελούν τη χώρα. Ο κ. Σπανουδάκης τόνισε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο ΟΠΑΠ συμβάλλει ενεργά στην προβολή της χώρας υπενθυμίζοντας ότι ήταν και χορηγός στον Κλασικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.


Η “Συμμαχία για την Ελλάδα” είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους θεσμικούς φορείς του ευρύτερου κλάδου της επικοινωνίας και σήμερα έχουν ενταχθεί σε αυτή και νέοι φορείς και επιχειρήσεις από τον ευρύτερο κλάδο της αγοράς καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις με δράσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. Η προσπάθεια αυτή σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού, αλλά και με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ενισχύει την προβολή της χώρας μας.


Είναι η πρώτη φορά που φορείς της αγοράς προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με σκοπό την εκτέλεση επικοινωνιακών προγραμμάτων που έχουν σαν στόχο να ενεργοποιήσουν την κοινωνία και στηρίξουν με δράσεις τομείς όπως ο πολιτισμός, ο εθελοντισμός, ο τουρισμός, και να τονώσουν την ελληνική αγορά.


http://planet-greece.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί πυροβολούν μοτοσυκλετιστή στο στομάχι, επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο - Δείτε το βίντεο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί πυροβολούν μοτοσυκλετιστή στο στομάχι, επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο - Δείτε το βίντεο!




Απαράδεκτο!


Στο τσάκ γλίτωσε τη ζωή του ο ανθρωπάκος ...




Οι απολυμένοι των Goody's, η κοροϊδία και το... argoodaki!

Οι απολυμένοι των Goody's, η κοροϊδία και το... argoodaki!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ PLANET GREECE ¨


αγαπητό planet-greece





Η υποκρισία της εταιρίας goody’s δεν έχει προηγούμενο , χρόνια τώρα με αυτό το πρόγραμμα αυτοδιαφημίζεται για την αγάπη που δείχνει προς τους άπορους , για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες για τα ορφανά παιδιά κτλ... 


Ποτέ όμως οι Φαρισαίοι δεν ενδιαφέρθηκαν για τους εργαζόμενους που έχουν στα καταστήματα τους και για τις συνθήκες που εργάζονται . Η μεγαλύτερη υποκρισία εξελίσσεται τα 2 τελευταία χρόνια , τα goody’s που έχουν κλείσει είναι πάνω από 15 σε όλη την Ελλάδα , στην πλειοψηφία τους οι εργαζόμενοι σε αυτά παραμένουν απλήρωτοι χωρίς να έχουν πάρει ούτε μισθούς ούτε αποζημιώσεις και η μεγάλη φιλανθρωπική εταιρία goody’s δεν τους αναγνωρίζει . 


Τελευταία θύματα οι απολυμένοι εργαζόμενοι από τα Goody’s Κερατσινίου . Τα συγκεκριμένα goody’s έκλεισαν πριν δύο μήνες , ακόμα τους χρωστάνε μισθούς 3 και 4 μηνών , επιδόματα αδείας αποζημίωση αδείας και αποζημίωση απόλυσης . 


Ως συνήθως η εταιρία Goody’s δεν τους αναγνωρίζει δεν τους ξέρει δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους, αίσχος παλιό υποκριτές αίσχος και ντροπή . Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε ότι το Goody’s Κερατσινίου δεν άνηκε στην εταιρία . 


Χρόνια τώρα στους εργαζόμενους στα Goody’s τους λέτε είτε μέσα από τα σεμινάρια είτε όταν οι σύμβουλοι – επιθεωρητές της εταιρίας επισκέπτονται τα καταστήματα , ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά δουλεύουν και εκπροσωπούν στον πελάτη την εταιρία Goody’s και όχι όποιον επιχειρηματία έχει αγοράσει την φίρμα goody’s και ότι πάντα θα είστε στο πλάι τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει . 


Ανήθικοι ψεύτες από το καλοκαίρι γνωρίζατε ότι οι εργαζόμενοι στα Goody’s Κερατσινίου δεν πληρώνονται αλλά δεν κάνατε τίποτα , σας ένοιαζε να βγάζετε το ποσοστό σας και τίποτα άλλο . Και όταν έκλεισε το κατάστημα όχι μόνο εξαρχής κοιτάξατε να αποποιηθείτε των όποιων ευθυνών αλλά ούτε προτείνατε στο προσωπικό να τους βρείτε άλλο κατάστημα να εργαστούν , υποκριτές . 


Πρόταση , με τα κέρδη από το arkoydaki κοιτάξτε να πληρώσετε το απλήρωτο προσωπικό των καταστημάτων Goody’s και τους απολυμένους που δεν έχουν πάρει ευρώ και να δείξετε εκεί την φιλανθρωπία σας . Οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι από τα goody’s έχουν και αυτοί παιδιά που θέλουν να τα δούν να χαμογελούν . 


Υ.Γ εάν πιστεύει κάποιος ότι αυτά που γράφω δεν ισχύουν ή θέλει ακόμα και να με (μαλώσει) δεν έχω κανένα πρόβλημα το planet-greece να του δώσει το email μου.


http://planet-greece.blogspot.com

FOOT FETISH: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ... ΒΙΤΣΙΟΖΟ...

Σκαμνάκι για τα πόδια της!


Αν υπήρχε βραβείο λατρείας για τα γυναικεία πόδια ο Stan σίγουρα θα το είχε πάρει. Τα βίτσια που έχει αυτός ο άντρας με τις πατούσες αλλά και με τα παπούτσια είναι κάτι το απίστευτο. Μέχρι και η Suzi Parker (συνεργάτης του «AlterNet» και συγγραφέας του «Sex in the South») έμεινε άφωνη με μερικά από αυτά!




Διαβάστε τι της είπε στη συνάντηση τους για το foot fetish το οποίο ο Stanέχει κάνει πιά επιστήμη!


Η Suzi γράφει: «Συναντηθήκαμε στο γραφείο του στη συνοικία Little Rock. ΟStan έχει πατήσει τα σαράντα, έχει δύο παιδιά και είναι ευτυχισμένος με το γάμο του, Α! Είναι και Ρεπουμπλικανός. Πριν συναντηθούμε μου έλεγε στα email ότι θέλει να γίνει το σκαμνάκι για τα πόδια μου. Ειλικρινά δεν είχε περάσει ποτέ από ο μυαλό μου να γίνω το σκαμνάκι για να ακουμπήσει κάποιος τα πόδια του. Μήπως μυρίζουν τα πόδια μου; Χρειάζομαι οπωσδήποτε pedicure.


Ο Stan δεν ερεθίζεται μόνο από όμορφα πόδια μέσα σε διχτυωτά καλσόν, ή μέσα σε γόβες στιλέτο. Οχι! Διεγείρεται επίσης και με την υποταγή. Για χρόνια μου ζητούσε με μηνύματα να γίνει ο σκλάβος μου και προσφερόταν να μου πλύνει το αυτοκίνητο, να μου καθαρίσει την αυλή, να γυαλίσει τις μπότες μου… Οτιδήποτε ήθελα! Πάντοτε του απαντούσα αρνητικά.


Αυτό το απόγευμα μου πρόσφερε κρασί. Γνωριζόμαστε χρόνια και η κουβέντα στράφηκε σε κοινούς γνωστούς, στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά.Μου εξήγησε πως περιγράφονται στο Cliff Notes οι διάφορες μορφές του footfetish: Μερικοί άνδρες τρελαίνονται με κάλτσες που μυρίζουν έντονα.Μερικοί άνδρες τρελαίνονται με τις βρώμικες σαγιονάρες.Μερικοί άνδρες τρελαίνονται με τα παλιά παπούτσια, τόσο παλιά, λες και έχουν ταλαιπωρηθεί στα χαρακώματα. «Ειλικρινά, πραγματικά σε μερικούς άνδρες αρέσουν αυτά», λέει.


Προφανώς ο Stan έχει δίκιο. Σε πολλές περιπτώσεις η λέξη πόδια είναι συνώνυμο του σεξ.


Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, η οποία έγινε το 2007, τα πόδια και τα δάχτυλα ήταν τα δημοφιλή μέρη του κορμιού. Το σαράντα επτά τοις εκατό των ερωτηθέντων τα προτιμούσε από κάθε άλλο μέρος στο ανθρώπινο κορμί.


Οι ερευνητές επίσης διαπίστωσαν, ότι όταν το θέμα ήρθε στα αντικείμενα με τα οποία συνδέεται ένα σέξι κορμί, το 64% προτιμούσε τις μπότες, τα παπούτσια και άλλα είδη υπόδησης. Οταν έχεις τον Stan πρόσωπο με πρόσωπο, φαίνεται ελαφρώς ντροπαλός. 


Δεν τον βλέπω να γλείφει τις σόλες των παπουτσιών μου σύντομα! «Δείξε μου τα πόδια σου», μου λέει ξαφνικά.«Πως; Ο μεγαλύτερος φόβος μου...«Θέλω να τα δω», μου λέει.Σηκώνεται από το γραφείο και βγάζω το πόδι μου από το μαύρο αθλητικό Pumaπου φοράω.
Τι γίνεται… Πέρασα το τεστ της μυρωδιάς του foot fetish; Μυρίζουν τα πόδια μου;
Περίμενε ίσως του αρέσει…«Δεν θα μπορούσες ποτέ να γίνεις foot model», μου λέει ο Stan.«Γιατί;» Τώρα με πλήγωσε.«Τα νύχια σου δεν είναι αρκετά μακριά. Χρειάζεσαι pedicure. Ενα κόκκινο, γυαλιστερό βερνίκι».Ωπα, ώπα κύριος! Μου λέει ότι έχει δουλειά να κάνει και ότι μπορώ να φύγω.


Ο Stan είναι ο κλασσικός businessman. Εχει τη δική του εταιρεία, είναι υπεύθυνος στις συσκέψεις και σπανίως τα παρατάει. Αλλά στην προσωπική του ζωή του αρέσει να υποτάσσεται, να είναι σκλάβος, να κάθεται σούζα σε κάποιον. Η σύζυγός του, η Leslie, ικανοποιεί τις kinky επιθυμίες του άντρα της. Την ώρα που οι περισσότεροι άντρες παραπονούνται και ζητούν τα πράγματα που τους ευχαριστούν, ο Stan απορρίπτει κάτι τέτοιο. Θα απολαύσει κάτι, μόνο αν το επιτρέπει η Leslie.


Την Παρασκευή το βράδυ, ο Stan ζητάει από τη Leslie να του φτιάξει μια λίστα από δουλειές. Εκείνη την ετοιμάζει σιγά-σιγά. Μπορεί να προσθέσει κάτι για να τον βασανίσει. Ενα τυπικό Σάββατο μπορεί να περάσει κάπως έτσι: Σηκώνεται.Βγάζει έξω τα σκουπίδια.
Σφουγγαρίζει το πάτωμα.Πλένει τα πιάτα.Βάζει μερικά πλυντήρια.Πλένει το αυτοκίνητο.Κλαδεύει τους θάμνους.Πηγαίνει σούπερ-μάρκετ.Μαγειρεύει. Δεν ξεμπερδεύει εύκολα.«Τσεκάρει όλη τη δουλειά μόλις την τελειώσω και αν έχει γίνει σωστά τη διαγράφει από τη λίστα», εξηγεί. «Μερικές φορές μου επιτρέπει να γυαλίσω τα παπούτσια πριν πάμε για ύπνο, ενώ εκείνη βλέπει τηλεόραση ή διαβάζει». Στον Stan αρέσει αυτή η αμοιβή και η Leslie είναι ευχαριστημένη που έχουν γίνει όλες οι δουλειές του σπιτιού. Αλλά οι δουλειές του Stan δεν τελειώνουν πάντα με το γυάλισμα των παπουτσιών.«Δεν το κάνω κάθε φορά», λέει. «Δεν είναι πάντοτε στη λίστα».


Στη Leslie αρέσει να την εκλιπαρεί ο Stan και σε εκείνον αρέσει να παρακαλάει. Ισως όταν οι άντρες κλαψουρίζουν για τις μέγαιρες γυναίκες τους, ενδόμυχα καυλώνουν. Χμμμ… Ισως κρύβουν μέσα τους έναν σκλάβο.Κάθε εβδομάδα η Leslie δίνει στον Stan το χαρτζιλίκι του. Της δίνει όλα τα χρήματα που έχει και εκείνη αποφασίει τι χαρτζιλίκι θα του δώσει. Ακούγεταιόπως γίνεται στα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια, έτσι; Καθώς ετοιμάζονται να πέσουν στο κρεβάτι, η Leslie, βγάζοντας το makeupτης, ίσως πει, «Δεν είμαι σίγουρη ότι τα έκανες όλα εντάξει σήμερα». Κάποια άλλη στιγμή, επιτρέπει στον Stan να της βγάλει τα παπούτσια και τις κάλτσες. Μπορεί να τον αγγίξει ανάλαφρα με το πόδι της. 


Η Leslie μπορεί να τον αφήσει να αγγίξει το pedicure της, το οποίο κάνει κάθε δεύτερη βδομάδα με χρήματα που παίρνει από το χαρτζιλίκι του Stan. Το ένα φέρνει το άλλο εάν ο Stan έχει κάνει σωστά όλες τις δουλειές. Άλλες φορές ίσως κάνουν σεξ, αλλά δεν τον αφήνει να ξεπεράσει τα όρια προκειμένου να τον τιμωρήσει ή να τον «βασανίσει».Και ναι, αυτό τον κάνει ευτυχισμένο.


Στο κολέγιο η κοπέλα του Stan ήταν αφέντρα. Δεν φορούσε δερμάτινα, αλλά ήταν ικανότατη. Την ώρα που γλυκομιλούσε στο τηλέφωνο με άλλα αγόρια, οStan γονάτιζε και της έκανε μασάζ στα πόδια.Οταν συνάντησε τη Leslie στο κολλέγιο, της μίλησε για το φετίχ του. Η Leslie σκέφτηκε ότι δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο.


Στην πραγματικότητα σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα.Οταν η Leslie δεν πρόσεχε, οStan γλυστρούσε στην ντουλάπα και μύριζε τα παπούτσια της συγκάτοικού της.Αλλά ο Stan έχει δοκιμάσει πιο extreme foot fetish εμπειρίες από αυτές που είχε στο κολέγιο. Εχει γλύψει τη σόλα ενός βρώμικου παπουτσιού. Εχει χρησιμοποιήσει την οδοντόβουρτσά του για να καθαρίσει παπούτσια. Πως είπατε; «Και μετά την χρησιμοποίησες ξανά», ρωτάω.«Ναι έπλυνα τα δόντια μου», λέει.Οπως έμαθα, όταν είχα πάει κρυφά σε ένα bondage club, το βίτσιο σου μπορεί να διαφέρει από το δικό μου, αλλά σέβομαι το βίτσιο σου. «Είμαι σκλάβος, έτσι μου αρέσει να γίνομαι το αντικείμενο στα βίτσια μιας γυναίκας, να κυλιέμαι στα πόδια της, αυτό με… φτιάχνει», λέει. «Μου αρέσουν οι πατούσες, τα δάχτυλα και πραγματικά η μυρωδιά των ποδιών» Καλά, δεν θα έπρεπε να έχω ανησυχήσει τόσο πολύ που θα συναντιόμασταν τηνπρώτη μέρα και θα «εξέταζε» τα πόδια μου.


Ο Stan δεν καυλώνει με κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος ποδιού, αλλά του αρέσουνοι απαλές καλοφτιαγμένες κάλτσες τα αθλητικά παπούτσια και τα βαμμένανύχια. Ok, μπορεί να μην του αρέσει η δυσοσμία αλλά προτιμά την ελαφριάμυρωδιά στα πόδια.


Επίσης, δεν φτάνει στο σημείο να μην αντέχει όταν η παρτενέρ του, ας πούμε η Leslie, θα τον χαϊδέψει με το πόδι της, ή θα πατήσει ένα αντικείμενο, ή φαγητό, ή ένα γυάλινο μπουκάλι, ή πλαστικά ποτήρια, ή οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος, ή ένα ζώο, ποντίκι ή γάτα. Ευχαριστώ θεοί. Αυτό θα ήταντόσο αλλόκοτο για να το κατανοήσω ακόμα κι’ εγώ.Στον Stan επίσης δεν αρέσει και ο πολύς πόνος. Γι’ αυτό δεν θα την έβρισκε ποτέ σε ένα bondage club.


Δεν θέλει επίσης η Leslie να κραδαίνει ένα μαστίγιο ή ένα καμουτσίκι.«Δεν μου αρέσει ο πόνος. Ένα χαστουκάκι, ή ένα χτύπημα στον κώλο μερικές φορές είναι ωραίο, όπως και το άγριο και σκληρό τσίμπημα στις ρώγες».


Λέει και η φωνή του τρεμοσβήνει.Μια σκέψη πέρασε σαν αστραπή από το μυαλόμου: εάν τα ξέρουν αυτά οι υπάλληλοί του. Τι λέει ότι θέλει;Μια ζώνη αγνότητας; Ναι αυτό είπε!«Μου αρέσει αυτή η ιδέα. Θα αγοράσω σύντομα μία.Θα πάρω αυτόν τον σωλήνα και θα της δώσω το κλειδί», λέει.«Το θέμα είναι η πλήρης υποταγή», λέει. «Δεν θα πάρω αυτό που θέλω αν δεν έχει ικανοποιηθεί πλήρως».


Ο Stan έχει επίσης μία τρελή επιθυμία, η οποία πρέπει να γίνειπραγματικότητα. Θέλει να είναι ο σκλάβος της γυναίκας του και του εραστή της, εκείνου που η ίδια θα επιλέξει. Βασικά να είναι ο κερατάς, λέει.


Μερικές φορές σκέφτεται αυτήν την φαντασίωση σαν ο εραστής της Leslie να είναι πολύ καλύτερος στο κρεβάτι και να μπορεί να της κάνει περισσότερα απ’ ότι αυτός. Αλλες φορές φαντασιώνεται ότι ο εραστής ικανοποιεί περισσότερο τη Leslie στο κρεβάτι.Αυτό που δεν είναι φαντασίωση είναι το ότι τον χρησιμοποιεί η Leslie σαν σκαμπό. Πραγματικά το έχει κάνει, αν και όλο αυτόν τον καιρό που μιλούσαμε στο chat νόμιζα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα τον χρησιμοποιούσε σαν ντιβανοκασέλα. Γίνεται κάπως έτσι. Τα παιδιά πηγαίνουν στους παππούδες, ή μένουν στο σπίτι του φίλου τους και η Leslie περπατάει μέσα στο σπίτι. 


Ο Stan περιμένει γονατιστός στην πόρτα φορώντας το μποξεράκι του. Της βγάζει τα παπούτσια, ή τις μπότες αν είναι χειμώνας.Του λέει: «Φέρε μου λίγο κρασί».Πηγαίνει και της φέρνει ένα ποτήρι Chardonnay.Του λέει: «Θέλω να βάλω τα πόδια μου ψηλά».


Ο Stan πέφτει στα τέσσερα και η Leslie βάζει τα πόδια της στην πλάτη του, λέγοντάς του σε πιο ύψος πρέπει να στέκεται. Καθώς μένει ακίνητος, η Leslieβλέπει τηλεόραση, ή μιλάει στο τηλέφωνο ή στο Facebook. «Εγώ της φέρνω το τηλέφωνο ή το κομπιούτερ», λέει.Η Leslie δεν δίνει σημασία στον Stan. Μερικές φορές, όταν έχει τις καλές της, του τσιμπάει τις ρώγες με τα δάχτυλα του ποδιού της, ή του λέει να της βγάλει τις κάλτσες καθώς του χαϊδεύει το πρόσωπο με τα πόδια. Της τις βγάζει με το στόμα. Αυτόμπορεί να κρατήσει από δέκα λεπτά μέχρι μία ώρα!


http://www.erotorama.com

4 ... Νέες Στάσεις Στο Sex...

Στάση Νο1: Η χελώνα. Ο άντρας κάθεται οκλαδόν με τη σύντροφό του να κάθεται πάνω του (κοιτώντας τον) σε φάση διείσδυσης. Τα χείλη, τα πόδια και τα χέρια ακουμπούν ακριβώς τα αντίστοιχα σημεία της παρτενέρ.




Η στάση αυτή διευκολύνει την ανταλλαγή ενέργειας και θεωρείται πως ενισχύει τη μακροζωία. Τώρα γιατί την είπαν στάση χελώνας, θα σας γελάσουμε. Και στάση μπαρμπούνι να την έλεγαν, το ίδιο θα μας έκανε…


Στάση Νο2: Ο κάβουρας. Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα… Όχι, μην τρομάζεις, πλάκα σου κάνουμε. Πρόκειται για την πιο απλή στάση που μπορείς να συναντήσεις εδώ. Στέκεστε και οι δυο πλάγια, με εκείνη να «τυλίγεται» γύρω σου με το ένα πόδι της, διευκολύνοντας τη διείσδυση. Εσύ βρίσκεται ανάμεσα στους μηρούς της. Το άλλο της πόδι βρίσκεται κάτω από το σώμα σου.


Στάση Νο3: Το πουλί. Κλασσική στάση. Εκείνη στηρίζεται στην πλάτη της, ενώ εσύ κάθεσαι ανάμεσα στα πόδια της. Σηκώνεις τα πόδια της με τα χέρια σου και τα κρατάς στο ύψος της μέσης σου. Για να μην τα κρατάς επ’αόριστον και πιαστείς (διότι ως γνωστόν είσαι μεγάλος εραστής και αργείς πάντα να τελειώσεις) ακούμπησέ τα στα πόδια σου καθώς είσαι με τα γόνατα διπλωμένα.


Στάση Νο4: Το τόξο. Προϋπόθεση: Απαιτούνται πολλά μαξιλάρια. Η σύντροφός σου ξαπλώνει με πολλά μαξιλάρια για να στηρίζουν την πλάτη της, ενώ εσύ παίρνεις τα πόδια της και τα περνάς πάνω από τα μπράτσα σου, διευκολύνοντας την «στόχευση».


www.menslounge.gr

Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος;

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιώς παρουσιάζει τα επαγγέλματα με θετικές προοπτικές στην Ελλάδα της κρίσης.




Προσπαθείς να αποφασίσεις τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Μάθαμε ποια είναι τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν βελτίωση ακόμα και μέσα στην κρίση αλλά και σε ποια οι προβλέψεις αναμένονται θετικές μέσα στη επόμενη δεκαετία. Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιώς με επικεφαλής τον Καθηγητή κύριο Θεόδωρο Κατσανέβα παρουσιάζει το επαγγελματικό μέλλον της χώρας μας. Οι εμποροπλοίαρχοι και οι μηχανικοί εμπορικού ναυτικού είναι από τα λίγα επαγγέλματα που παρουσιάζουν συνεχείς ανοδικές επαγγελματικές προοπτικές, κατέληξε η έρευνα.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι προοπτικές αφορούν μεσομακροπρόθεσμες προβλέψεις για τα επόμενα 5-10 χρόνια. Τα επαγγέλματα που η πορεία τους εμφανίζει μερική βελτίωση κατά την τρέχουσα περίοδο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, είναι υπογραμμισμένα, ενώ τα επαγγέλματα που εμφανίζουν κάμψη κατά την τρέχουσα περίοδο, εμφανίζονται με πλάγια γράμματα.


Επαγγέλματα με θετικές προοπτικές.


Δάσκαλος, Μηχανολόγος-Μηχανικός, Πολιτικός Μηχανικός, Αρχιτέκτονας-Μηχανικός, Τεχνολόγος τροφίμων, Ελεγκτής ποιότητας, Μηχανολόγος ή Τεχνολόγος ενέργειας, Πληροφορικός, Πληροφορικός-Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικός-Οικονομολόγος, Οικονομολόγος διοίκησης ή πωλήσεων (marketing), Στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, Στέλεχος δημοσίων σχέσεων, Πωλητής, Φοροτεχνικός, Τεχνολόγος-ακτινολογίας ή ιατρικών εργαστηρίων, Κοινωνικός Λειτουργός, Ειδικός για ΑΜΕΑ, Νοσηλευτής, Αισθητικός,Φυσιοθεραπευτής, Ιατρικός επισκέπτης, Γεωπόνος, Τεχνολόγος- Ζωοτεχνικός, Κτηνίατρος, Ιχθυολόγος, Οινολόγος, Εμποροπλοίαρχος, Μηχανικός εμπορικού ναυτικού.


Επαγγέλματα με αρνητικές προοπτικές.


Φιλόλογος, Θεολόγος, Ιστορικός, Λαογράφος, Ανθρωπολόγος, Αρχαιολόγος, Γεωγράφος, Γυμναστής,Νηπιαγωγός, Πολιτικός Επιστήμονας, Κοινωνιολόγος, Διεθνολόγος, Γιατρός, Οδοντίατρος, Φαρμακοποιός, Βιολόγος, Χημικός, Ψυχολόγος, Γενετιστής, Διαιτολόγος, Γεωλόγος, Μεταλλειολόγος, Ασφαλιστής, Τραπεζικός υπάλληλος, Δικηγόρος, Δημοσιογράφος, Ηθοποιός, Μουσικός, Σκηνοθέτης, Γραφίστας, Διακοσμητής.

Google: Τέλος εποχής για 7 υπηρεσίες της...

Η Google ανακοίνωσε και επίσημα το επικείμενο κλείσιμο επτά online υπηρεσιών, οι οποίες δεν κατάφεραν στο πρόσφατο παρελθόν να κερδίσουν τους χρήστες του Internet. Μεταξύ των υπηρεσιών που κλείνουν είναι και το Google Wave.




Αναλυτικά, η λίστα με τις υπηρεσίες που καταργούνται είναι οι εξής:
Google Wave - μια προσπάθεια να συνδυαστεί το email με το instant messaging για real-time συνεργασία.


Google Bookmarks List - υπηρεσία διαμοιρασμού bookmarks


Google Friends Connect - επέτρεπε στους webmasters να προσθέτουν κοινωνικά χαρακτηριστικά στις σελίδες τους.


Google Gears - web browser functionality σε κατάσταση offline.


Google Search Timeline - έδινε ένα γράφημα με τις αναζητήσεις.


Knol - ένα project στα πρότυπα της Wikipedia.


Renewable Energy Cheaper than Coal - για τους χρήστες του Internet με οικολογική συνείδηση.


Ο χρόνος του τερματισμού λειτουργίας δεν είναι ίδιος για όλες τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, το Wave θα κλείσει τον Απρίλιο, ενώ η αυλαία του Knol θα πέσει τον Οκτώβριο.


Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι η Google προχωρά σε αυτές τις κινήσεις προκειμένου να αφοσιωθεί σε προϊόντα όπως το Google+. Η νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες, φαίνεται όμως ότι αρχίζει να χάνει μέρος της δυναμικής της.


http://www.blog.gr

The Coffee Opportunity ! Organo Gold : The Best Coffee Company !! English Verson

Organo Gold blends the unequalled power of Ganoderma with an unparalleled business opportunity that will allow you to capitalize in the ever expanding health and wellness industry. By positioning your Organo Gold business in front of worldwide aging trends it can be as big and successful as you want it to be. Whether it’s improved health, more time freedom or better wealth, Organo Gold can help you achieve your goals. As an independent Organo Gold entrepreneur we put you first.
Imagine living a life of health, abundance and freedom. Just imagine having access to products with the power of Ganoderma. Imagine how huge the world-wide market for these products can be. And now just think of how that can affect you. The Organo Gold exclusive sales compensation plan, our world-wide distribution system combined with the power of Ganoderma all add up to perfect timing.

Organo Gold is about the empowerment of individuals through the strength of team work. Organo Gold’s industry leading compensation plan makes everything possible. It’s an innovative and generous plan that will reward you for leadership and commitment. The power of Organo Gold has already created incomes that have been life changing. It can change your life too.
Organo Gold for Official Members :


1) Free Website with your own personal code. Throught this your visitors can be informed , buy and bring new partners to the company.


2) Official members can buy products in wholesale and resell then in retail , with 50% profit.


Example : This simply means that if a freind of you or a shop buy products with total value 100$ you will earn 500 !


3) Official members can bring a new member to the company , which will be your recommendation and will have the same benefits and rights with you.


Of course in this case , because you bring a new member to the company , the company will reward you with a generous profit of the sales of the new member.


In the case that the new member do exactly the same with you , the company will continue reward you because of the recommendation that you did , and the new member too in full lifetime.


In fact the Organo Gold gives you all the opportunity of starting a new business franchise that can be promoted online or offiline with almost no cost.


For more details you can visit our official website Click Here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!