Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Sarotiko.blogspot.com - Live News

160 αστυνομικοί για να φρουρούν την οικογένεια Παπανδρέου στο Καστρί

Την ώρα που οι κουκουλοφόροι ληστές με τα καλάσνικοφ αλωνίζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν στήσει άγριο παραβατικό χορό με δύο ένοπλες ληστείες ημερησίως τις τελευταίες εβδομάδες, μερικές εξ αυτών φονικές και αιματηρές, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας» νέο αίτημα για φύλαξη της πρωθυπουργικής οικογένειας έχει φέρει σε αδιέξοδο την αστυνομική ηγεσία.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φέρεται να έχει εγκρίνει ειδικό σχέδιο έκτακτης προστασίας του προέδρου της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου στην οικία του στη Νέα Ερυθραία, αλλά και πρόσθετα μέτρα φύλαξης του αδελφού του πρωθυπουργού και μη θεσμικού προσώπου, Νίκου Παπανδρέου.

Εάν συνυπολογιστούν οι αποσπασμένοι σωματοφύλακες της μητέρας του κ. Παπανδρέου, Μαργαρίτας (στο κτήμα της Αλμυρής Κορινθίας αλλά και στα βόρεια προάστια), και του έτερου αδερφού, Αντρίκου Παπανδρέου, συμπεραίνεται ότι στο δικό του σπίτι απασχολείται ένα τάγμα μισθολογικά πετσοκομμένων αστυνομικών το εικοσιτετράωρο για να φυλάει τη «δυναστεία».

Με τις έως τώρα πληροφορίες που υπάρχουν (αφού επίσημα το αρμόδιο υπουργείο αποφεύγει να δίνει απαντήσεις σε αριθμούς), 120 αστυνομικοί από τμήματα Τάξης και Ασφάλειας είναι επιφορτισμένοι να περιφρουρούν το Καστρί. Η επιτήρηση αφορά 24ωρες βάρδιες. Το οκτάωρο υπολογίζεται ότι η αστυνομική φρουρά του Γιώργου Παπανδρέου ξεπερνά τα 40 με 50 άτομα.



Με τα πρόσθετα μέτρα που έχουν διαρρεύσει, οι 120 αστυνομικοί γίνονται 160. Οι 40 θα σαρωθούν κυρίως από τα ήδη αποψιλωμένα αστυνομικά τμήματα της βορειοανατολικής Αττικής.

Από τις ίδιες διαρροές έχει γίνει γνωστό ότι προωθείται το αίτημα για τρεις διμοιρίες των ΥΜΕΤ (το εικοσιτετράωρο), δηλαδή 30 άτομα, που αναλαμβάνουν υπηρεσία έξω από τη βίλα που νοικιάζει ο Νίκος Παπανδρέου στην Εκάλη. Οι ένστολοι εξασφαλίζονται από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΔΑΕ) και πιθανόν από τους διορισμούς 550 ατόμων που βγαίνουν από τις αστυνομικές σχολές μέσα στον Οκτώβριο (300 για τα ΜΑΤ και 250 για τα ΥΜΕΤ).

Την ίδια ώρα το έγκλημα θεριεύει -κυρίως την νύχτα- και η αποδοτική ομάδα ΔΙΑΣ, η μόνη που μπορούσε να το αντιμετωπίσει, «υποσιτίζεται» επιχειρησιακά.

Από τους 2.150 αστυνομικούς που είχε προβλεφθεί να υπηρετήσουν, ξεκίνησαν 1.950 και απέμειναν 1.100. Είναι κι αυτό ένα ακόμα κατόρθωμα της υπουργίας Παπουτσή.

Στέφανος Χίος

Βρέθηκαν τάφοι ανθρώπων μαζί με τα ζώα τους

Τα ευρήματα χρονολογούνται στα τέλη του 6ου αιώνα.

Έντεκα τάφοι ανθρώπων που ενταφιάστηκαν με τα αγαπημένα τους κατοικίδια βρέθηκαν τον τελευταίο μήνα, κατά τη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών στην εξορυκτική ζώνη της ΔΕΗ στη Μαυροπηγή. 

Τα ευρήματα χρονολογούνται στα τέλη του 6ου και τις αρχές του 5ου αιώνα προ Χριστού και θεωρούνται πολύ σημαντικά καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα εντοπίζονται ενταφιασμοί ανθρώπων με τα ζώα τους σε τέτοια κλίμακα.



Οι ανασκαφές έφεραν στο φως τάφους 11 ανθρώπων και τα οστά 16 ζώων, αλόγων, σκυλιών, βοοειδών, ενός βουβαλιού και ενός γουρουνιού, ενώ υπάρχουν και κομμάτια από ελάφια και αιγοπρόβατα.

Παρόμοια ευρήματα έχουν εντοπιστεί μεμονωμένα σε διάφορες περιοχές με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τους ενταφιασμούς μικρών παιδιών μαζί με σκύλους, δελφίνια και χελώνες, στα Δωδεκάνησα, τη Σαμοθράκη και άλλες περιοχές.

newsbeast.gr

Αρχίζουν οι έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα

Η κυβερνητική επιτροπή ενέκρινε το σχέδιο για πρόσκληση ενδιαφέροντος για τρία θαλάσσια οικόπεδα στον Πατραϊκό, στο Κατάκολο και στην Ήπειρο.

Αυτό οδηγεί στην προετοιμασία των ενδιαφερομένων έτσι ώστε στις αρχές του 2012 να ξεκινήσει η έρευνα στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η εκτιμώμενη συνολική δυνατότητα των τριών περιοχών είναι περίπου 250 με 300 εκατομμύρια βαρέλια, σε βάθος 15ετίας-20ετίας.

Για το Κατάκολο υπολογίζονται στα 3 εκατομμύρια βαρέλια, την περιοχή δυτικά των Ιωαννίνων 50 έως 80 εκατομμύρια βαρέλια και στον Πατραϊκό 200 εκατομμύρια βαρέλια.

Το newsbomb.gr και ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχαν αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι οι έρευνες για τον ορυκτό πλούτο της χώρας δεν θα αργούσαν να ξεκινήσουν.

Μάλιστα μόλις δύο μήνες πριν ο Κ. Χαρδαβέλλας είχε γράψει πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Αμερική είχε συναντήσεις με το λόμπυ μεγάλων εταιρειών αναζήτησης και εξόρυξης ορυκτού πλούτου.


Οι δύο νορβηγικές εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για έρευνες στην Ελλάδα είναι Petroleum Geo Services (PGS) TGS Nopel Geophisical Company.

Η πρώτη έχει ήδη κάνει έρευνες στην Κύπρο και είχε δηλώσει προ διετίας το ενδιαφέρον της για έρευνες στην Ελλάδα, αλλά τότε είχε συναντήσει τις κλειστεί πόρτες της ελληνικής κυβέρνησης.

newsbomb.gr

My-greek.blogspot.com - Live news

Horse of the year - Live Tv

Start World Channel - Live Tv

ABC Family - Live Tv

Reality TV - Live Tv

Music Television - Live tv

CNN - live Tv

The HD movie channel 2 - Live Tv

Flix movie channel - Live Tv

The HD movie channel 1 - Live Tv

Best Movies - Live Tv

NBC - Live Tv

Versus NCAA 2.30PM - Live Sport Tv

NETLIG TV LIVE - Live Tv

MTV 2 - Live Sport Tv

USA Networks WWE tonight - Live Tv

GOLF Madrid Masters - Live Sport Tv

Snooker - Lv Sport Tv

Black Entertainment Network - Live Tv

Yποβιβασμός για Παναχαϊκή, Διαγόρα


Η πειθαρχική επιτροπή της Football League αποφάσισε τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής και του Διαγόρα στη Football League 2 για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Πέντε χρόνια στον Κούγια!


Yποβιβασμός για Παναχαϊκή, Διαγόρα


 H πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ υποβίβασε την Παναχαϊκή για δωροδοκία στο ματς με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου μετά τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ομάδας της Πάτρας Π. Σταθάκη, ενώ στον Κούγια απαγόρευσε για πέντε χρόνια να έχει κάθε σχέση με το ποδόσφαιρο και για τρία χρόνια τού επέβαλε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.


Ο Διαγόρας υποβιβάστηκε για το ματς με την Ηλιούπολη! Kαι οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στη Football League 2


Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΑΕ:


Οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ:


Α) στην πρώτη εγκαλούμενη (Παναχαϊκή) 1) η χρηματική ποινή των 300.000 ευρώ και κατά τα 3/4 αυτής η χρηματική ποινή των 225.000 ευρώ, 2) η ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίστηκε κατά την διανυομένη αγωνιστική περίοδο,


Β) στον δεύτερο εγκαλούμενο (Αλέξης Κούγιας) ο οποίος με τις κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις του και τοποθετήσεις του, αλλά κυρίως με τις καταθέσεις του ενώπιον των Εισαγγελικών, Ανακριτικών Αθλητικών Αρχών και Οργάνων συνέβαλε ουσιωδώς στην αποκάλυψη και πάταξη της επικρατούσας στο ποδόσφαιρο διαφθοράς : 1) η χρηματική ποινή των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων (24.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής η χρηματική ποινή των δέκα έξι χιλιάδων (16.000) ευρώ. 2) η ποινή της απαγορεύσεως εκτελέσεως από αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητος που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για πέντε (5) χρόνια 3) η ποινή της απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια .


Γ) στον τρίτο εγκαλούμενο( Π.Σταθάκης)ο οποίος συνέβαλε στην αποκάλυψη της συγκεκριμένης πειθαρχικής παραβάσεως 1) η χρηματική ποινή των είκοσι μίας χιλιάδων (21.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής η χρηματική ποινή των δέκα τεσσάρων χιλιάδων (14.000) ευρώ 2) η ποινή της απαγορεύσεως εκτελέσεως από αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητος που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια 3) η ποινή της απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια .


Δ) στον τέταρτο εγκαλούμενο (Μ.Κουβάρας) 1) η χρηματική ποινή των είκοσι μίας χιλιάδων (21.000) ευρώ και κατά τα 3/4 αυτής η χρηματική ποινή των δέκα τεσσάρων χιλιάδων (14.000) ευρώ 2) η ποινή της απαγορεύσεως εκτελέσεως από αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητος που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια 3) η ποινή της απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια.


Απόσπασμα


Αριθμ. απόφ. 305/6-10-2011


ΠΡΟΣ 1.ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
2.Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗ(Πρόεδρο)
3.Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ(Μεγ/χο)
4.Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ(Ποδ/στή)
5.Γ. ΣΕΓΓΟ(Διαιτητή)
6. Π.ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ(Προπ/τη)


Δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων.
Δέχεται ομόφωνα ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΣΕΓΓΟ και Π. ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:


Α) στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ i) χρηματική ποινή τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής είκοσι τέσσερις διακόσια είκοσι πέντε (225.000) χιλιάδες ευρώ και ii)ποινή υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.


Β) στον Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗ i) χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ (32.000) και κατά τα ? αυτής χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες (24.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία(3) χρόνια.


Γ) στο Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ i) χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ (32.000) και κατά τα ? αυτής χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες (24.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία(3) χρόνια.


Δ) στον Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ? αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία(3) χρόνια.


Ε) στον Γ. ΣΕΓΓΟ i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ? αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια.


ΣΤ) στον Π.ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ? αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια(πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ)»


Πηγή: gazzetta.gr

Την ξεχάσατε;;; Εμείς είμαστε εδώ να σας τη θυμίσουμε …

Εδώ και λίγα χρόνια έχει εξαφανιστεί από το χώρο του τραγουδιού

όπου και ξεκίνησε και την βλέπουμε συχνότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η εκρηκτική Ashanti κάνει την επανεμφάνιση της στη showbiz με το νέο της άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες με τίτλο No Good… Γι' αυτό εμείς βρήκαμε τις πιο σέξυ φωτογραφίες της και σας της παρουσιάζουμε!Την ξεχάσατε;;; Εμείς είμαστε εδώ να σας τη θυμίσουμε …




ATHENSBARS

Σφάζονται οι εταιρίες πορνό για να αποκτήσουν το ροζ βίντεο του μακαρίτη Tupac!

Σφάζονται οι εταιρίες πορνό για να αποκτήσουν το ροζ βίντεο του μακαρίτη Tupac!

Κονταροχτυπιούνται δύο από τις πιο μεγάλες εταιρίες πορνό για το ποια θα πρωτοπάρει τα δικαιώματα της ροζ ταινίας του μακαρίτη Tupac Shakur.



Σφάζονται οι εταιρίες πορνό για να αποκτήσουν το ροζ βίντεο του μακαρίτη Tupac!


Όπως μας πληροφορεί το TMZ, το youporn δίνει 150 χιλιάδες δολάρια για να πάρει τα δικαιώματα ωστόσο άτομο από το περιβάλλον που έχει στα χέρια του την κασέτα, αναφέρει πως το ποσό είναι ιδιαίτερα χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς τα έσοδα που θα έχει από την προβολή του.

Ο κάτοχος της κασέτας συνομιλεί και με άλλη εταιρία του χώρου -χωρίς να αποκαλύπτει ποια είναι αυτή- η οποία προσφέρει παραπάνω χρήματα για την απόκτηση των δικαιωμάτων.ο ροζ βίντεο γυρίστηκε το 1991 στο οποίο περιλαμβάνονται ιδιαίτερα σκληρές σκηνές με χρήση ναρκωτικών ...

ATHENSBARS

ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Αργεντινή 2001 - Αθήνα 2011

Η Αργεντινή του 2001, δεν διαφέρει σε τίποτα απο την Ελλάδα του 2011..Χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους, συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις, ξύλο, πείνα, δακρυγόνα.. Σημειωτέον πως ο Πρόεδρος της Αργεντινής, την έκανε με ελικόπτερο.. Γιώργο μην παίρνεις ιδεές!! Δείτε το βίντεο!



TreloKouneli

Βυζάντιο 3

Βυζάντιο 2

Βιζάντιο 1

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες 2o

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες 1o



Μέγας Σωκράτης (Ολόκληρο Ντοκιμαντέρ)

Μέγας Αριστοκλής - Πλάτων (Ολόκληρο Ντοκιμαντέρ)

Περικλής (Ολόκληρο Ντοκιμαντέρ)

Πρωτοφανή φαινόμενα


Πρωτοφανή φαινόμενα που σε παραπέμπουν στην αποκάλυψη του Ιωάννη και τις έσχατες ημέρες.




Μια ακόμη θεαματική "βροχή" από πεφταστέρια αναμένεται στους ουρανούς της Ελλάδας και του υπολοίπου βορείου ημισφαιρίου στις αρχές Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τις Δρακοντίδες ή Ιακωβινίδες, που αναμένεται να αποκορυφωθούν το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. 

Οι αστρονόμοι προβλέπουν για φέτος σημαντική έξαρση δραστηριότητας, ορατή και από την χώρα μας, η οποία μάλιστα θεωρείται ότι έχει προνομιακή διεθνώς γεωγραφική θέση για την παρατήρηση του φαινομένου.

Οι προβλέψεις των αστρονόμων δείχνουν ότι η έξαρση αυτή θα φτάσει στο ανώτατο σημείο της σε δύο ξεχωριστά "μέγιστα": κατά τις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος με ένταση 60-100 διαττόντων την ώρα και, λίγο αργότερα, στις 11μμ ώρα Ελλάδας, οπότε αναμένονται από 500 μέχρι 800 (ακόμα και 1.000) διάττοντες ανά ώρα, στο βαθμό που οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες επιτρέπουν την παρατήρηση.


Κάθε "μέγιστο" θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και η έξαρση αναμένεται να έχει λήξει το αργότερο έως την 1 π.μ. το πρωί της Κυριακής.

Το σημείο προέλευσης των συγκεκριμένων διαττόντων φαίνεται να είναι η κεφαλή του αστερισμού του Δράκοντα, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους. Αντίθετα με άλλες βροχές διαττόντων, οι Δρακοντίδες είναι πιο πιθανό να γίνουν ορατές νωρίς το βράδυ και όχι τα χαράματα.


Τα συγκεκριμένα πεφταστέρια είναι γνωστά από το παρελθόν ότι κινούνται με πολύ αργή ταχύτητα (μόλις 18 χλμ/ώρα, δηλαδή το ένα τρίτο περίπου της ταχύτητας των Περσειδών), ενώ είναι πιθανό να είναι αχνά, λόγω και του παρεμβαλλομένου σεληνόφωτος που θα είναι αυξημένο

Λόγω της σπανιότητας του γεγονότος και της επιστημονικής σημασίας του, σχεδιάζεται η ανάπτυξη σταθμών παρατήρησης σε διάφορα σημεία της νήσου Κρήτης για την καταγραφή του φαινομένου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, παράλληλα με την διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που θα λάβει χώρα στα Χανιά.


Ethnos.gr

Κερδίστε χρήματα με την bet365


Τί είναι το bet365 πρόγραμμα συνεργατών;


Το bet365 πρόγραμμα συνεργατών είναι ένα επαγγελματικό σύστημα μάρκετινγκ, το οποίο χρησιμοποιείται από φυσικά πρόσωπα και εταιρίες (που κατέχουν και λειτουργούν τις δικές τους ιστοσελίδες) για σκοπούς προώθησης και προβολής μιας κορυφαίας και φημισμένης εταιρίας στοιχηματισμού, στη δική τους βάση πελατών.


Όταν η αίτησή σας συνεργάτη έχει εγκριθεί, θα έχετε πρόσβαση σε Συνδέσμους και Δημιουργικό που περιέχουν μια μεγάλη γκάμα από υλικό, το οποίο μπορεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας και να χρησιμοποιείται σε emails εγγραφής. Αυτά περιλαμβάνουν banners και προωθητικό κείμενο, τα οποία ανανεώνονται αυτόματα για να διαφημίζουν τα πιο πρόσφατα γεγονότα και προσφορές.


Όταν ένας επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας (ή εγγεγραμμένος στα ενημερωτικά σας δελτία) γίνεται συστηνόμενος πελάτης (κάνοντας κλικ στο σύνδεσμό σας σύστασης συνεργάτη για την αντίστοιχη bet365 ιστοσελίδα, εγγράφεται πλήρως και κάνει μια αρχική κατάθεση), εσείς κερδίζετε μια προμήθεια, βασισμένη σε οποιοδήποτε καθαρό κέρδος για όσο χρονικό διάστημα παραμένει πελάτης.


Πώς κάνω εγγραφή στο bet365 πρόγραμμα συνεργατών;


Κάντε κλικ στην Εγγραφή Τώρα και αφιερώστε μερικά λεπτά για να συμπληρώσετε τη Φόρμα Αίτησης. Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε όλα αυτά σημειώνοντας το κουτάκι. Μετά πατήστε Υποβολή Αίτησης. Κάθε αίτηση εξετάζεται ξεχωριστά εντός 5 εργάσιμων ημερών.


Είναι το bet365 πρόγραμμα συνεργατών δωρεάν για εγγραφή;


Ναι, το bet365 πρόγραμμα συνεργατών είναι απολύτως δωρεάν για να εγγραφείτε. Συνδέοντας την ιστοσελίδα σας με τα προϊόντα της bet365, σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με έναν παγκοσμίως καθιερώμενο πάροχο στοιχηματισμού.


Θα επωφεληθείτε από ένα μερίδιο κέρδους για κάθε πελάτη που συστήνετε. 
Η στοιχηματική και παικτική δραστηριότητα όλων των συστημένων πελατών σας υπολογίζεται για την προμήθειά σας. 


Σας προσφέρουμε πρόσβαση σε περισσότερα στατιστικά για την απόδοση κάθε καμπάνιας σας, τόσα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. 


Πώς ελέγχω τα στατιστικά του λογαριασμού μου;


Πρώτα απ΄όλα, πρέπει να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας. Μετά, στην περιοχή συνεργατών, κάντε κλικ στην καρτέλα Έλεγχος Στατιστικών και επιλέξτε την αναφορά που θέλετε να δείτε.


Τί συνιστά μια νέα εγγραφή;


Η bet365 ορίζει ως νέα εγγραφή εκέινη κατά την οποία ένας πελάτης εγγράφεται σε ένα ή περισσότερα προϊόντα για πρώτη φορά και κάνει μια αρχική κατάθεση, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής της εταιρίας.


Tsibouria.blogspot.com - Live News

Skandalaki.blogspot.com - Live News

Newscity1.net - Live News

News-piper.blogspot.com - Live News

World Live News Everyday all the day

Newsytype.com - Unique Insights Into Today's News

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!