Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κερδίστε χρήματα με την bet365


Τί είναι το bet365 πρόγραμμα συνεργατών;


Το bet365 πρόγραμμα συνεργατών είναι ένα επαγγελματικό σύστημα μάρκετινγκ, το οποίο χρησιμοποιείται από φυσικά πρόσωπα και εταιρίες (που κατέχουν και λειτουργούν τις δικές τους ιστοσελίδες) για σκοπούς προώθησης και προβολής μιας κορυφαίας και φημισμένης εταιρίας στοιχηματισμού, στη δική τους βάση πελατών.


Όταν η αίτησή σας συνεργάτη έχει εγκριθεί, θα έχετε πρόσβαση σε Συνδέσμους και Δημιουργικό που περιέχουν μια μεγάλη γκάμα από υλικό, το οποίο μπορεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας και να χρησιμοποιείται σε emails εγγραφής. Αυτά περιλαμβάνουν banners και προωθητικό κείμενο, τα οποία ανανεώνονται αυτόματα για να διαφημίζουν τα πιο πρόσφατα γεγονότα και προσφορές.


Όταν ένας επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας (ή εγγεγραμμένος στα ενημερωτικά σας δελτία) γίνεται συστηνόμενος πελάτης (κάνοντας κλικ στο σύνδεσμό σας σύστασης συνεργάτη για την αντίστοιχη bet365 ιστοσελίδα, εγγράφεται πλήρως και κάνει μια αρχική κατάθεση), εσείς κερδίζετε μια προμήθεια, βασισμένη σε οποιοδήποτε καθαρό κέρδος για όσο χρονικό διάστημα παραμένει πελάτης.


Πώς κάνω εγγραφή στο bet365 πρόγραμμα συνεργατών;


Κάντε κλικ στην Εγγραφή Τώρα και αφιερώστε μερικά λεπτά για να συμπληρώσετε τη Φόρμα Αίτησης. Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε όλα αυτά σημειώνοντας το κουτάκι. Μετά πατήστε Υποβολή Αίτησης. Κάθε αίτηση εξετάζεται ξεχωριστά εντός 5 εργάσιμων ημερών.


Είναι το bet365 πρόγραμμα συνεργατών δωρεάν για εγγραφή;


Ναι, το bet365 πρόγραμμα συνεργατών είναι απολύτως δωρεάν για να εγγραφείτε. Συνδέοντας την ιστοσελίδα σας με τα προϊόντα της bet365, σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με έναν παγκοσμίως καθιερώμενο πάροχο στοιχηματισμού.


Θα επωφεληθείτε από ένα μερίδιο κέρδους για κάθε πελάτη που συστήνετε. 
Η στοιχηματική και παικτική δραστηριότητα όλων των συστημένων πελατών σας υπολογίζεται για την προμήθειά σας. 


Σας προσφέρουμε πρόσβαση σε περισσότερα στατιστικά για την απόδοση κάθε καμπάνιας σας, τόσα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. 


Πώς ελέγχω τα στατιστικά του λογαριασμού μου;


Πρώτα απ΄όλα, πρέπει να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας. Μετά, στην περιοχή συνεργατών, κάντε κλικ στην καρτέλα Έλεγχος Στατιστικών και επιλέξτε την αναφορά που θέλετε να δείτε.


Τί συνιστά μια νέα εγγραφή;


Η bet365 ορίζει ως νέα εγγραφή εκέινη κατά την οποία ένας πελάτης εγγράφεται σε ένα ή περισσότερα προϊόντα για πρώτη φορά και κάνει μια αρχική κατάθεση, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής της εταιρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!