Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ποιές είναι οι μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης στον κόσμο;


Οι τρεις παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν τις μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης που αποδόθηκαν ή προτάθηκαν ποτέ από δικαστήρια! Αριθμοί που ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία και που στην ουσία σημαίνουν καταδίκη του κατηγορούμενου να πεθάνει στη φυλακή αφού είναι... αριθμητικώς αδύνατο να αποφυλακιστεί εν ζωή!




384.912 χρόνια!


Η μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης που προτάθηκε ποτέ από δικαστήριο, είναι 384.912 χρόνια και μάλιστα για το έγκλημα της μη παράδοσης επιστολών! Το 1972, στην Palma de Mallorca σην Ισπανία, ο 22χρονος ταχυδρόμος Gabriel March Grandos, κατηγορήθηκε για απάτη, εξαιτίας της μη παράδοσης περίπου σαράντα δύο χιλιάδων επιστολών. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν ποινή φυλάκισης τριακοσίων ογδόντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων δώδεκα ετών! Τελικά ο κατηγορούμενος, τιμωρήθηκε με 7.109 χρόνια φυλάκιση, αλλά η περίπτωσή του παραμένει η πιο υπερβολική ποινή που προτάθηκε ποτέ από δικαστήριο! 
100 αιώνες και δις ισόβια!


Η μεγαλύτερη ποινή που αποδόθηκε ποτέ σε κατηγορούμενο, είναι 2 φορές ισόβια και... 100 αιωνες! Ηταν 1981 όταν δικαστήριο στην Αλαμπάμα, καταδίκασε τον Dudley Wayne Kyzer για την αποτρόπαια τριπλή δολοφονία- της συζύγου του, της πεθεράς του και ενός φοιτητή-, σε συνολική ποινή 10.000 ετών και δις ισόβια! Ο 70χρονος σήμερα Kyzer, βρίσκεται μέχρι σήμερα στις φυλακές της St. Clair στην Αλαμπάμα. Αυτή παραμένει η μεγαλύτερη ποινή που έχει ποτέ αποδοθεί στις ΗΠΑ.


11.250 χρόνια!


Ακολουθεί η περίπτωση του βιαστή Darron Bennalford Anderson, που το 1994 στην Οκλαχόμα καταδικάστηκε αρχικά σε  2.200 χρόνια ποινή φυλάκισης, αλλά μετά από έφεση που άσκησε, η ποινή αυξήθηκε σε 11.250 χρόνια: 4.000 ετών για βιασμό, 4000 χρόνια για σοδομισμό, 1.750 χρόνια για απαγωγή, και 1.500 χρόνια για ληστείες!


pyles.tv


Ένα παμπάλαιο μυστήριο της αντίληψης και η επίλυσή του ''Το αίνιγμα του Molyneux''

Ένα παμπάλαιο μυστήριο της αντίληψης και η επίλυσή του

Το αίνιγμα του Molyneux




Τον περασμένο Απρίλιο ((2011) ερευνητές κατάφεραν να επιλύσουν ένα αίνιγμα που σχετίζεται με την ανθρώπινη αντίληψη το οποίο είχε κάνει να απορήσουν φιλόσοφοι και επιστήμονες από τότε που πρωτο-διατυπώθηκε, πριν από 323 χρόνια, από έναν Ιρλανδό πολιτικό σε ένα γράμμα προς τον φιλόσοφο John Locke. Φαντάσου, έγραφε ο Molyneux στον μεγάλο Βρετανό στοχαστή, ότι ένας άνθρωπος που είναι εκ γενετής τυφλός και έχει μάθει να αναγνωρίζει αντικείμενα (π.χ. μια σφαίρα και έναν κύβο) μόνο μέσω της αίσθησης της αφής, ξαφνικά αποκτάει την όρασή του. Το αίνιγμα είναι, συνέχιζε στο γράμμα του, «εάν θα μπορούσε μέσω της όρασής του και πριν τα πιάσει, να γνωρίσει ποια είναι η σφαίρα και ποιος είναι ο κύβος». Το ερώτημα το είχε θέσει ο Molyneux στον John Locke παίρνοντας αφορμή από τη γυναίκα του, που ήταν τυφλή.


Υπέθεσε έναν άνθρωπο γεννημένο τυφλό, και τώρα ενήλικο, και μαθημένο μέσω της αφής του να διακρίνει μεταξύ ενός κύβου και μιας σφαίρας του ίδιου μετάλλου και σχεδόν του ίδιου μεγέθους, έτσι ώστε να μπορεί να καταλάβει όταν αγγίζει το ένα και το άλλο ποιος είναι ο κύβος και ποια η σφαίρα. Υπέθεσε μετά τον κύβο και τη σφαίρα να έχουν τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι και ο τυφλός να μπορεί να δει. Ερωτώ, εάν μέσω της όρασης, πριν να τα αγγίξει, θα μπορούσε τώρα να διακρίνει και να πει, ποιο είναι η σφαίρα και ποιος ο κύβος; Στο οποίο, ο ακριβής και σκεπτόμενος απαντάει: «Όχι, διότι αν και απέκτησε την εμπειρία του πώς μια σφαίρα και πώς ένας κύβος επηρεάζει την αφή του, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποκτήσει την εμπειρία, ώστε ότι επηρεάζει την αφή του να πρέπει να επηρεάζει την όρασή του με τον ίδιο τρόπο. 


Στο ερώτημα απάντησε ο Locke στο An Essay Concerning Human Understanding: 
Συμφωνώ με αυτόν τον σκεπτόμενο κύριο, τον οποίο είμαι περήφανος να καλώ φίλο μου, στην απάντησή του σ' αυτό το πρόβλημα και είμαι της γνώμης ότι ο τυφλός άνθρωπος, με την πρώτη ματιά δε θα μπορούσε με σιγουριά να καταλάβει ποια θα ήταν η σφαίρα και ποιος ο κύβος, ενώ μονάχα θα τα έβλεπε. Αν και θα μπορούσε άψογα να τα κατονομάσει μέσω της αφής του και σίγουρα να τα διακρίνει από τη διαφορά της ψηλάφησης της μορφής τους.


Για τους φιλοσόφους της εποχής, το να απαντήσουν την ερώτηση του Molyneux θα έλυνε μια θεμελιώδη αμφιβολία σχετικά με τον ανθρώπινο νου. Οι εμπειριστές πίστευαν ότι γεννιόμαστε σαν λευκοί πίνακες και ότι γινόμαστε το σύνολο των αποκτημένων εμπειριών μας, ενώ σύμφωνα με άλλες απόψεις οι νόες μας είναι ήδη γεμάτοι με ιδέες που περιμένουν να ενεργοποιηθούν μέσω της όρασης, της ακοής και της αφής. Θεωρούσαν πώς εάν ένας τυφλός αποκτούσε ξαφνικά ξανά την όρασή του και μπορούσε με μιας να διακρίνει τον κύβο από τη σφαίρα, αυτό θα σήμαινε ότι η γνώση είναι κατά κάποιον τρόπο εγγενής. Και αυτή η διαφωνία αναφορικά με το έμφυτο ή επίκτητο (το γεννιέσαι ή γίνεσαι) συνεχίζεται πλέον στις έρευνες της νευροεπιστήμης.


«Η ομορφιά του αινίγματος του Molyneux είναι ότι επίσης σχετίζεται με το πώς σχηματίζονται αναπαραστάσεις στον εγκέφαλο» είπε ο Pawan Sinha, καθηγητής στο MIT της Βοστόνης και κύριος σχεδιαστής της επιστημονικής έρευνας. «Σχηματίζουν οι διαφορετικές αισθήσεις την ίδια κοινή αναπαράσταση, ή πρόκειται για ανεξάρτητες αναπαραστάσεις στις οποίες δε μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση παρόλο που έχουν σχηματιστεί από μια άλλη αίσθηση;»


Πρόσφατες έρευνες έχουν προτείνει ότι οι νοητικές εικόνες που αποκτούμε μέσω της όρασης και της αφής δημιουργούν στην πραγματικότητα μια κοινή δεξαμενή από εντυπώσεις που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να ανακτηθούν από τη μία ή την άλλη αίσθηση. Αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν είχε μπορέσει να σχεδιάσει ένα καθοριστικό πείραμα.


Το πρόβλημα ήταν το να βρεθούν ερευνητικά υποκείμενα. Θα έπρεπε να είναι εκ γενετής τυφλά άτομα και στη συνέχεια να ανέκτησαν την όρασή τους αλλά σε ηλικία που να μπορούν να συμμετάσχουν στην έρευνα. Οι περισσότερες περιπτώσεις ιάσιμης εκ γενετής τύφλωσης ωστόσο, αναγνωρίζεται και θεραπεύεται από τη νηπιακή ηλικία. Είναι λοιπόν σπάνιο να βρεθούν άτομα κατάλληλα για την έρευνα, τουλάχιστον για τις πλούσιες χώρες.


Έτσι, το 2003 ο Sinha οργάνωσε ένα πρόγραμμα στην Ινδία σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό Νοσοκομείο Shroff Charity Eye στο Νέο Δελχί. Ανάμεσα στους πολλούς ασθενείς που αντιμετώπισε, βρήκε πέντε άτομα, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, με ηλικίες από οκτώ έως δεκαεπτά, που πληρούσαν τα κριτήρια για εγχείρηση η οποία σχεδόν αμέσως θα τους έφερνε από την πλήρη τύφλωση στην πλήρη ικανότητα όρασης.


Μετά από την αφαίρεση των επιδέσμων οι ερευνητές έπρεπε να διαπιστώσουν ότι οι εθελοντές μπορούσαν να δουν καλά. Χρησιμοποιώντας αντικείμενα που έμοιαζαν με τουβλάκια τύπου Lego, έλεγξαν την ικανότητα οπτικής διάκρισης μεταξύ όμοιων σχημάτων. Τα υποκείμενα πέτυχαν σε ποσοστό περίπου εκατό τοις εκατό. Πέτυχαν σχεδόν τόσο καλά όσο και όταν έπρεπε να καταλάβουν τη διαφορά μονάχα μέσω της αφής, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Nature Neuroscience.


Για το σημαντικό τεστ ωστόσο, στο οποίο τα παιδιά αρχικά άγγιζαν ένα αντικείμενο και στη συνέχεια προσπαθούσαν να διακρίνουν οπτικά μεταξύ του ίδιου αντικειμένου και ενός παρόμοιου, τα αποτελέσματα ήταν μόλις καλύτερα από το να είχαν απλώς μαντέψει. «Δεν μπορούσαν να σχηματίσουν τη σύνδεση», είπε ο Yuri Ostrovsky, επίσης ερευνητής στο MIT και συνεργάτης ερευνητής στην εν λόγω έρευνα. «Το συμπέρασμα είναι πως δε φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμη κάποια δια-αισθητική (δηλαδή από τη μία αίσθηση στην άλλη) αναπαράσταση για να κάνει το έργο της διάκρισης», δήλωσε.


Έτσι, η απάντηση στην ερώτηση του Molyneux φαίνεται να είναι «όχι»: Οι απτικές πληροφορίες που συλλέγουν οι τυφλοί και που τους επιτρέπουν να διακρίνουν ένα φλιτζάνι από ένα βάζο δεν είναι προσβάσιμες μέσω της όρασης. Τουλάχιστον, όχι με την πρώτη.


«Από μια νευροεπιστημονική άποψη, το πιο ενδιαφέρον εύρημα είναι η ταχύτητα με την οποία αυτή η ανικανότητα αντισταθμίστηκε,» είπε ο Richard Held, επίτιμος καθηγητής στο MIT και επικεφαλής ερευνητής της μελέτης. «Γίνεται μέσα σε περίπου μια βδομάδα και αυτό είναι πολύ γρήγορο. Μας εξέπληξε», δήλωσε.


Τα συνολικά αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πιο «πλαστικός» ή εύπλαστος, για περισσότερο διάστημα στην παιδική ηλικία από αυτό που θεωρούνταν, είπαν οι ερευνητές. Σύμφωνα με τον Sinha, αυτό αντικρούει το δόγμα των «κρίσιμων περιόδων», σύμφωνα με το οποίο εάν ένα παιδί έχει αποστερηθεί την όραση τα πρώτα τρία ή τέσσερα χρόνια της ζωής του, δε θα μπορέσει να επανακτήσει μεγάλο μέρος της.


Μετάφραση - Απόδοση - Σχολιασμός: Αμαλία Τσακίρη, για το ESOTERICA.gr

Δέκα πολύ περίεργες ασθένειες!

Ο οργανισμός μας είναι ένα πολύπλοκο και συχνά αρκετά περίεργο σύστημα. Συνδυάζει μεγάλη αντοχή σε κλονισμούς που απειλούν να διαταράξουν την υγεία μας, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να αποσυντονιστεί με φαινομενικά ασήμαντες αφορμές. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα βέβαια όταν στο παιχνίδι συμμετάσχει και η ψυχολογία, όπου είτε κάποιοι ψυχολογικοί παράγοντες μπορεί να είναι υπεύθυνοι για σωματικές διαταραχές, ή το αντίστροφο. Με ή και χωρίς την εμπλοκή των ψυχολογικών παραγόντων πάντως, υπάρχουν ασθένειες που θα προκαλούσαν έκπληξη και στον πιο έμπειρο γιατρό. Κάποιες από τις πιο παράξενες αναφέρονται παρακάτω.


Alien Hand Syndrome και Dr. Strangelove


Επίθεση της Τέχνης (Stendhal Syndrome)


Η Δρ. Graziella Magherini, συγγραφέας του βιβλίου «Το Σύνδρομο Stendhal» (The Stendhal Syndrome), μελέτησε πάνω από 100 τουρίστες στη Φλωρεντία της Ιταλίας που αρρώστησαν στην παρουσία μεγάλων έργων τέχνης. Τα συμπτώματα περιλάμβαναν ταχυκαρδίες, ιλίγγους, και πόνους στο στομάχι. Ο τυπικός παθών είναι άτομο στην ηλικία μεταξύ των 26 και 40 χρόνων που σπανίως αφήνει το σπίτι του. Η Δρ Magherini πιστεύει ότι το σύνδρομο είναι αποτέλεσμα αποδιοργάνωσης βιολογικού κύκλου λόγω υπερατλαντικών μετακινήσεων, άγχος ταξιδιών και το σοκ της υπερβολικής αίσθησης που προκαλεί η επαφή με το παρελθόν. Όπως λέει, «πολύ συχνά υπάρχει η αγωνία του θανάτου.»


Το σύνδρομο ονομάστηκε Stendhal από έναν Γάλλο νοβελίστα του 19ου αιώνα που ένιωθε ταραχή όταν αντίκριζε τα φρέσκο (είδος τοιχογραφίας, ιδιαίτερα συχνό στην Ιταλία, που συναντάται συχνά σε οροφές μεγαλόπρεπων μνημείων) στην εκκλησία Santa Croce της Φλωρεντίας. Έργα τέχνης που δημιουργούν ιδιαίτερη ταραχή είναι το άγαλμα του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ο Βάκχος του Caravaggio και οι ομόκεντροι κύκλοι της Duomo cupola.


Στριμμένο έντερο από Hula-hoop


Στις 26 Φλεβάρη του 1992 ένας εργάτης στο Πεκίνο, ο Xu Denghai, νοσηλεύτηκε με το έντερό του στριμμένο, κάτι που επήλθε μετά από επίμονο παίξιμο με hula-hoop. Ήταν η τρίτη περίπτωση που εμφανίστηκε σε διάστημα μερικών βδομάδων από τότε που μια μανία για παίξιμο με hula-hoop είχε εξαπλωθεί στην Κίνα. Τα απογευματινά Νέα του Πεκίνου συμβούλεψαν τους ανθρώπους να κάνουν ζέσταμα πριν από το παίξιμο και να αποφεύγουν να παίζουν με το hula-hoop αμέσως μετά το φαγητό.
Εθισμός στα Καρότα


Το 1992, το βρετανικό περιοδικό για τον Εθισμό (British Journal of Addiction) περιέγραψε τρεις ασυνήθιστες περιπτώσεις εξάρτησης από καρότα. Ένας σαραντάχρονος άντρας αντικατέστησε τα τσιγάρα με καρότα. Έφαγε πέντε μάτσα καρότα σε μια μέρα και έπαθε εμμονή στη σκέψη τους. Σύμφωνα με δύο Τσέχους ψυχιάτρους, όταν τους απομακρύνανε τα καρότα, αυτός και οι υπόλοιποι ασθενείς που έπασχαν επίσης από εθισμό στα καρότα έπεσαν σε έντονη ευερεθιστότητα.


Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 1996 στο επιστημονικό περιοδικό «The Australian and New Zealand Journal of Psychiatry» προτάθηκε η υπόθεση ότι οι ασθενείς ίσως είχαν εθισμό με την ουσία Βήτα Καροτίνη και ότι πιθανώς η ουσία αυτή να αποτέλεσε γι΄αυτούς ένα υποκατάστατο της Νικοτίνης δεδομένου ότι η μεγάλη κατανάλωση των καρότων σχετιζόταν σε κάποιο βαθμό με εθιστική συμπεριφορά στο κάπνισμα.


Ακατάσχετη επιθυμία για Αιχμηρά Αντικείμενα


Η επιθυμία για βρώση μεταλλικών αντικειμένων είναι σχετική συνηθισμένη. Περιστασιακά υπάρχει κάποια ακραία περίπτωση, όπως αυτή του 47χρονου Άγγλου, του Allison Johnson. Αλκοολικός διαρρήκτης που έπασχε από καταναγκασμό να τρώει ασημικά, ο Johnson υπεβλήθη σε 30 εγχειρήσεις για να του αφαιρέσουν περίεργα πράγματα από το στομάχι του. Το 1992, είχε τραφεί με οκτώ πιρούνια και με τα μεταλλικά τμήματα μιας σκούπας. Κατ' επανάληψη είχε κλειστεί στη φυλακή και αφεθεί ελεύθερος και κάθε φορά αμέσως μετά την αποφυλάκισή του πήγαινε σε ένα εστιατόριο όπου παράγγελνε πλουσιοπάροχα. Χωρίς να μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό, έλεγε στη συνέχεια στον ιδιοκτήτη να καλέσει την αστυνομία και έτρωγε αιχμηρά αντικείμενα μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Ο δικηγόρος του είπε για τον πελάτη του ότι δυσκολεύεται να φάει και φυσικά έχει δυσκολίες με την τουαλέτα.
Το σύνδρομο του Δρ. Strangelove


Είναι γνωστό επισήμως ως Σύνδρομο του Ξένου Χεριού (Alien Hand Syndrome). Αυτή η περίεργη νευρολογική ασθένεια προσβάλλει χιλιάδες ανθρώπους. Προκαλείται από καταστροφή σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου και κάνει το ένα από τα δύο χέρια του ασθενή να δρα ανεξάρτητα από το άλλο και ανεξάρτητα από τις βουλές του ιδιοκτήτη του. Για παράδειγμα, το δυσλειτουργικό χέρι μπορεί να κάνει το αντίθετο από αυτό που κάνει το κανονικό. Εάν ένα άτομο προσπαθεί να κουμπώσει ένα πουκάμισο με το ένα χέρι, το άλλο θα ακολουθήσει και θα ξεκουμπώσει τα κουμπιά. Αν το ένα χέρι σηκώνει προς τα πάνω το παντελόνι, το άλλο θα το κατεβάζει προς τα κάτω. Κάποιες φορές το χέρι γίνεται επιθετικό, κλέβει, δίνει μπάτσους ή και μπουνιές στον ασθενή. Σε τουλάχιστον μία περίπτωση προσπάθησε να στραγγαλίσει τον ιδιοκτήτη του. Η νευρολόγος Rachelle Doody λέει, «συχνά ένας ασθενής κάθεται πάνω στο χέρι αλλά στο τέλος χαλαρώνει και εκείνο ξεκινά να κάνει τα ίδια και πάλι.»
Εξάνθημα από Λασπομαχίες (Palastaie Limosae)


Εικοσιτέσσερις άντρες και γυναίκες πάλεψαν σε λάσπη στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Μέσα σε 35 ώρες, 7 από τους παλαιστές καλύφθηκαν με μπαλώματα κόκκινων προεξοχών που ήταν γεμάτες με πύον και έμοιαζαν με σπυριά και οι υπόλοιποι υπέκυψαν λίγο αργότερα. Τα εξανθήματα εμφανίστηκαν σε περιοχές του δέρματος που δεν ήταν καλυμμένες με μαγιό, ένας άτυχος παλαιστής όμως είχε πέσει στη λάσπη γυμνός. Η δερματίτιδα «palastaie limosae» ή το «εξάνθημα από λασπομαχίες» πιθανότατα προκλήθηκε από μόλυνση της λάσπης με κοπριά.
Ηλεκτρικοί Άνθρωποι


Σύμφωνα με τον Βρετανό ερευνητή του παραφυσικού Hilary Evans, κάποιοι άνθρωποι είναι «όρθια ανθρώπινα ηλεκτρικά χέλια, ικανοί να παράγουν φορτία τόσο δυνατά ώστε να σβήσουν φώτα στους δρόμους και να σταματήσουν ηλεκτρικές συσκευές.» Περιπτώσεις ηλεκτρικών ανθρώπων χρονολογούνται από το 1786, η πιο διάσημη από τις οποίες είναι αυτή της δεκατετράχρονης Angelique Cottin, που η παρουσία της έκανε τις βελόνες από τις πυξίδες να περιστρέφονται μανιασμένα. Για να μελετήσει περαιτέρω το φαινόμενο ο Evans ίδρυσε την SLIDE, που είναι τα αρχικά γράμματα της φράσης «Street Lamp Interference Data Exchange» (Ανταλλαγή Πληροφοριών σχετικά με την Παρεμβολή σε Οδικά Φώτα).
Η επιληψία της Mary Hart


Η περίπτωση της Dianne Neale, ετών 49, εμφανίστηκε στο επιστημονικό περιοδικό New England Journal of Medicine. Σ' αυτό το πολυδημοσιευμένο συμβάν του 1991, η Neale όπως φαίνεται προσβαλλόταν από επιληπτικές κρίσεις καθώς άκουγε τη φωνή της συμπαρουσιάστριας της εκπομπής «Entertainment Tonight», Mary Hart. Η Neale ένιωθε ταραγμένο στομάχι, μια αίσθηση πίεσης στο κεφάλι της και σύγχυση. Εργαστηριακοί έλεγχοι επιβεβαίωσαν τις αντικανονικές ηλεκτρικές εκκενώσεις στον εγκέφαλό της και τις επιληπτικές κρίσεις κροταφικού λοβού και η Neale εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη τύπου όπου επέμενε ότι δεν ήταν τρελή. Δήλωσε πως δεν έτρεφε άσχημα αισθήματα για την Hard, η οποία ζήτησε συγνώμη στον αέρα για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.
Σύνδρομο Ξενικής Προφοράς


Υπάρχουν περίπου 50 καταγεγραμμένες περιπτώσεις του Συνδρόμου Ξενικής Προφοράς, στις οποίες άνθρωποι που έπαθαν εγκεφαλικά ή άλλους τραυματισμούς υιοθέτησαν μια νέα προφορά. Για παράδειγμα, η Tiffany Roberts από την Φλόριντα έπαθε εγκεφαλικό και στη συνέχεια ξεκίνησε να μιλάει με αγγλική προφορά. Απόκτησε ακόμα και αγγλικανικά ιδιώματα όπως το «bloody» και το «loo». Η κυρία Roberts δεν είχε βρεθεί ποτέ της στη Μεγάλη Βρετανία και δεν παρακολουθούσε Βρετανικές τηλεοπτικές εκπομπές.


Ίσως η πιο περίεργη περίπτωση είναι αυτή που αφορά μια γυναίκα από τη Νορβηγία που έπεσε σε κώμα αφού είχε χτυπηθεί από βλήμα σε μια αεροπορική επιδρομή το 1941. Όταν ξύπνησε μίλησε με βαριά γερμανική προφορά, κάτι που προκάλεσε τον εξοστρακισμό της από τους γείτονές της.


Σύνδρομο Αχτένιστων Μαλλιών


Γνωστό και ως μαλλιά-τσόχα, η κατάσταση αυτή κάνει τα μαλλιά να σχηματίζουν μια μπλεγμένη μάζα. Σε μια περίπτωση που αναφέρθηκε το 1993, τα μαλλιά μιας 39χρονης έπεσαν και αντικαταστάθηκαν από ξηρά, τραχιά και κατσαρά μαλλιά που ήταν τόσο μπλεγμένα ώστε ήταν αδύνατο να τα χτενίσει. Δεν είχαν κόμπους, μπερδέματα ή στριψίματα που θα μπορούσαν να εξηγήσουν το μπλέξιμο. Οι ίδιες οι τρίχες των μαλλιών είχαν περίεργο σχήμα: η διατομή τους ήταν τριγωνική με αυλάκια ή είχαν νεφροειδές αντί για κυκλικό σχήμα.


Η ασυνήθιστη λύση για την κατάσταση αυτή είναι να κοπεί η στερεοποιημένη μάζα μαλλιών. Σε μια περίπτωση, μια γυναίκα από την Ινδιάνα ήθελε να κρατήσει τα μαλλιά της εφόσον είχε αφιερώσει 24 χρόνια για να τα μακρύνει. Μετά από δυόμιση μήνες που εφαρμόστηκαν λιπαντικά στα μαλλιά της με ελαιόλαδο και διαχωρίζοντας τις δέσμες με βελόνες πλεξίματος, τα μαλλιά της επανήλθαν στο κανονικό.


Μετάφραση - Απόδοση - Σχολιασμός: Αμαλία Τσακίρη, για το ESOTERICA.gr

Μια 10χρονη τραγουδά Adele και το You Tube «υποκλίνεται» !!!

Μια 10χρονη τραγουδά Adele και το You Tube «υποκλίνεται» !!!


Ονομάζονται "VazquezSounds" και είναιμια παρέα ανήλικων από το Μεξικό με τον μεγαλύτερο της παρέας να είναι μόλις 15 ετών!




Το συγκρότημα ανέβασε πριν περίπου 10 ημέρες έναcover του τραγουδιού της Adele «Rolling In The Deep» το οποίο έχει«απογειωθεί» σε views!


Την 10χρονη Angie που τραγουδά, τον15χρονο Abelardo που παίζει κιθάρα, μπάσο και πιάνο και τον 13χρονοGustavo Vazquez που παίζει ντραμς έχουν παρακολουθήσει 2,125,046 χρήστες του You Tube!


http://tsekouratoi.blogspot.com



Η απόδειξη ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!!

Το μυστικό της ευτυχίας που έψαχνε βρήκε ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας από το Τελφς της Αυστρίας...




Όχι δεν είδε τις δουλειές του να παίρνουν τα πάνω τους, ούτε βρήκε τον έρωτα της ζωής του... βρήκε όμως τον τρόπο να γίνει ευτυχισμένος: μοίρασε όλα του τα υπάρχοντα και τα...χρήματα σε αυτούς που είχαν ανάγκη. Ο 49χρονος Καρλ Ράμπεντερ, ο οποίος


το 2010 είχε δηλώσει την πρόθεσή του να απαλλαγεί από τα υλικά αγαθά,πούλησε την επιχείρησή του, την πολυτελή του κατοικία στις Άλπεις, τη λιμουζίνα του, το σπορ αμάξι του καθώς και το ιδιωτικό αεροσκάφος τουκαι μοίρασε τα λεφτά σε φιλανθρωπίες, ενώ έδωσε πολλά δάνεια σε πολίτεςτου λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δανειοδοτηθούναπό καμία τράπεζα.


Πλέον ζει σε ένα μικρό σπίτι και κερδίζει κάτι παραπάνω από 1000 ευρώ το μήνα, ως σύμβουλος επιχειρήσεων.


Όπως αναφέρουν οι austriantimes.at ο πρώην εκατομμυριούχος τονίζει ότιμόνο τώρα, που έχει απαλλλαγεί από τα χρήματα, είναι ευτυχισμένος. «Ανn κάποιος σημειώσει τα πράγματα που τον κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο, θα καταλάβει τι εννοώ. Η αγάπη, ο ήλιος, ο καθαρός αέρας... αυτά είναι πουμε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο», τόνισε.


Μάλιστα αναφερόμενος στο πλούσιο παρελθόν του, σημείωσε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν δυστυχισμένος, ενώ τώρα είναι χαρούμενος.


trelokouneli.gr

Φανταστικές sexy φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη!

Πιο sexy από ποτέ εμφανίζεται η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στiς αποκαλύπτικες φωτογραφίες στο περιοδικό Mixed


Ελεονώρα Μελέτη

Ποια επτά πράγματα δεν γνωρίζουμε για το sex!

Ελάτε, πείτε την αλήθεια… Όσο κι αν πάτε να το παίξετε εξπέρ στο θέμα σεξ, δεν τα ξέρετε και όλα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε ερωτικές στάσεις, βοηθήματα ή σχετικά ζητήματα που βελτιώνουν την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού αλλά σε δεδομένα που έχουν προκύψει από έρευνες και που πολλά για να μην πω όλα, τα αγνοούσαμε.


Ποια επτά πράγματα δεν γνωρίζουμε για το sex!


Καιρός να μορφωθούμε λιγάκι λοιπόν μαθαίνοντάς τα. Ότι γνώση εισπράξει κανείς στη ζωή του, σε καλό του βγαίνει. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα 7 περίφημα πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή που δεν είναι τόσο πολυακουσμένα αναφορικά με το σεξ.


1. Ότι με το σεξ χάνουμε θερμίδες το ξέραμε λίγο πολύ. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος κάνει σεξ για μισή ώρα, χάνει 150-200 θερμίδες! Όχι άσχημα.


2. «Δεν θέλω, έχω πονοκέφαλο»! Χα! Στην πραγματικότητα το σεξ μπορεί να βοηθήσει τον πονοκέφαλο καθώς προκαλεί απελευθέρωση ενδορφίνων που απαλύνουν τον πόνο. Τέλος τα παράπονα κι οι δικαιολογίες περί πονοκεφάλου ε…


3. Σύμφωνα με το «μουσείο του σεξ» στο Μανχάταν των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τον 19ο αιώνα, ο γνωστός σε όλους δονητής χρησιμοποιούνταν στις γυναίκες για την θεραπεία της… υστερίας!
4. Το σπέρμα είναι αντιγηραντικό… Μάλιστα, κάπου το είχε πάρει το αυτί μας κι αυτό. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως αφήνει στο δέρμα πρωτεΐνες που συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων!!


5. Ξέρετε πόσα ζευγάρια κάνουν σεξ καθημερινά κατά μέσο όρο; Περίπου 100 εκατομμύρια!


6. Να και κάτι που θα σας εκπλήξει. Στον πλανήτη υπάρχουν θηλυκοί πιγκουίνοι που
εκδίδονται στην… πορνεία, να το πούμε έτσι. Βεβαίως! Σύμφωνα λοιπόν με την ζωολόγο γιατρό Fiona Hunter, κάποιοι πιγκουίνοι κάνουν σεξουαλικές χάρες σε εργένηδες πιγκουίνους με αντάλλαγμα… βότσαλα που τους χρησιμεύουν για να χτίζουν τις φωλιές τους! Άτιμη ζωή…


7. Κι αν σας εξέπληξε το νούμερο 6, τότε θα κλείσουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά. Να ευχαριστείτε τον Θεό άπιστοι άνδρες που γεννηθήκατε στην Ελλάδα κι όχι στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό έχω μόνο να πω. Διότι αγαπητοί μου εκεί η «κερατωμένη» γυναίκα έχει το απόλυτα νόμιμο δικαίωμα να σκοτώσει (!) τον σύζυγό της αλλά αποκλειστικά με τα ίδια της τα χέρια!


Ενδιαφέρον…

Πως ξενερώνουν οι γυναίκες τους άντρες στο σεξ!

Πως ξενερώνουν οι γυναίκες τους άντρες στο σεξ!


Πολλές γυναίκες όταν κάνουν σεξ μιλάνε, άλλες φωνάζουν και άλλες δεν κάνουν τίποτα!
Είμαι σίγουρη πως είναι καλύτερη η τρίτη κατηγορία παρά να έχεις μια σύντροφο που όταν ανοίγει το στόμα της λέει κάτι από τα παρακάτω...


Πως ξενερώνουν οι γυναίκες τους άντρες στο σεξ!


-μ'αγαπάς?
-σταμάτα επιτέλους να μου τραβάς τα μαλλιά!
-βάλε προφυλακτικό τώρα!!!
-ξέχνα το... δεν γυρίζω...!
-τι? να τελειώσεις μέσα μου? κάνεις πλάκα έτσι...?
-ούτε και στο πρόσωπό μου...
-η ''πίσω πόρτα'' είναι κλειδωμένη
-δεν σε πειράζει να μη βγάλω το σουτιέν, έτσι μωράκι μου?
-κλείσε τα φώτα τώρα!!!
-με θεωρείς χοντρή?
-σ'αγαπώ
-πες μου ότι σκέφτεσαι μόνο εμένα...!
-πάλι εγώ από πάνω...?
-πιο αργά! με πονάς

http://www.sportygossip.com/

Στάσεις στο σεξ που στέλνουν τις γυναίκες στον παράδεισο!!!

Ξέρεις ποιες στάσεις μπορούν να κάνουν τη σύντροφό σου να χάσει τον κόσμο γύρω της; Να την φέρουν στην απόλυτη ηδονή; Υπάρχουν κάποιες στάνταρ που τις απολαμβάνουν περισσότερο από τις άλλες και που είναι ικανές να τις στείλουν στον παράδεισο… Μιας λοιπόν και οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ σχεδόν όσο και οι άντρες, έχουν κάποια πράγματα καρφιτσωμένα στα «αγαπημένα» τους που παρακαλάνε να τους συμβούν στο κρεβάτι. Ποιες πέντε στάσεις είναι αυτές που τις φέρνουν σε κορύφωση πιο εύκολα και χωρίς περιττό κόπο; Οι ακόλουθες…


Στάσεις στο σεξ που στέλνουν τις γυναίκες στον παράδεισο!!!


Εκείνη από πάνω!


Αγαπημένη για τις γυναίκες. Έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους και κάνουν εκείνες παιχνίδι. Ξάπλωσε και άφησέ την να σε «καβαλήσει» ή βάλε κι εσύ ένα χεράκι κρατώντας τους γοφούς της καθώς βρίσκεται πάνω σου. Εναλλακτική στάση κάτι αντίστοιχο στον καναπέ. Κάθισε, γύρε προς τα πίσω και βάλτην να καθίσει πάνω σου. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να ακουμπήσει στη πλάτη του καναπέ, βρίσκοντας τη κατάλληλη γωνία που θα τη φέρει πιο κοντά στον οργασμό. Με το ένα χέρι θα στηρίζεται και με το άλλο θα μπορεί να παίζει ελεύθερα με τη κλειτορίδα της.


Ιεραποστολική!


Μην συνδέεις τη στάση αυτή με το βαρετό σεξ. Αρκεί να υπάρχει φαντασία κι όλα αποκτούν νέα μορφή. Εδώ αναλαμβάνεις δράση εσύ. Ξάπλωσε την στο κρεβάτι, άνοιξε της τα πόδια, βάλε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της και δείξε της ποιος είναι ο άντρας! Οι γυναίκες διψάνε να εκδηλώνεις την κυριαρχία σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορείς επίσης να της πεις ένα δύο βρώμικα λογάκια, αν είναι φυσικά αυτής της σχολής. Προετοίμασέ την για το τι την περιμένει στα χέρια σου…


Οριζόντια και κάθετα!


Ευκαιρία να ψάξεις για νέα σημεία πέραν του κρεβατιού. Βάλε την να καθίσει σε επιφάνεια που φτάνει το ύψος της μέσης σου (πάγκος κουζίνας πχ.) και διείσδυσε όσο πιο βαθιά μπορείς. Όσο πιο ανοιχτά είναι τα πόδια της, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό θα μπορούσες να τα τυλίξεις γύρω από τη μέση σου. Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να πετύχεις το σημείο G της και να την στείλεις στα ουράνια.


Spooning…


Αγαπησιάρικη στάση και δοτική πολύ. Δεν σου αφήνει περιθώρια να χαϊδεύεις το στήθος ή την κλειτορίδα της αλλά την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Ξάπλωσε πίσω της, πέρνα το πόδι της πάνω από το δικό σου και τράβα την προς τα πίσω κολλώντας την πάνω σου. Αν παράλληλα ερεθίσεις την κλειτορίδα της και τις ψιθυρίζεις στο αυτί, θα είναι το τέλειο…


Στα τέσσερα!


Όσο αρέσει σε εσένα, άλλο τόσο αρέσει στις γυναίκες που αποτελεί μία από τις αγαπημένες στάσεις της στη σχετική λίστα. Τους αρέσει να πέφτουν στα τέσσερα και εσύ να διεισδύεις από πίσω ενώ τρελαίνονται ακόμη πιο πολύ αν σκύβεις μπροστά και παράλληλα παίζεις με την κλειτορίδα τους. Για να ξεφύγεις από τα κλισέ, μπορείς επίσης να την φέρεις προς τα πίσω ώστε να είστε γονατιστοί κι οι δύο και να συνεχίσεις τη δουλειά. Αρκεί να μην ακολουθήσεις πιστά αυτά που βλέπεις σε ταινίες πορνό. Τα ξαναείπαμε αυτά, όχι πιστή αντιγραφή τέτοιων κόλπων γιατί δεν έχει πάντα αποτελέσματα!

Sportygossip

Εκπληκτικό νούμερο σε ινδικό talent show!

Εκπληκτικό νούμερο σε ινδικό talent show!


Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με μια ομάδα Ινδών που εμφανίστηκε σε talent show.




Στο βίντεο θα δείτε να σπάνε τούβλα στο κεφάλι του ενός από την ομάδα και να μην παθαίνει τίποτα, να τρώνε γυαλιά αλλά και να χτυπάνε ο ένας τον άλλο με βαριοπούλα.


Οι κριτές έμειναν άφωνοι αλλά και όσοι παρακολούθησαν την -ομολογουμένως- εκπληκτική εμφάνιση των Goja!




Το θαύμα του Μωυσή στη Νότια Κορέα!!

Το θαύμα του Μωυσή στη Νότια Κορέα!!


Δύο φορές το χρόνο στη Νότια Κορέα, συμβαίνει ένα παράξενο φυσικό φαινόμενο το οποίο θυμίζει το θαύμα του Μωυσή. Κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, εμφανίζεται μία ζώνη γης ανάμεσα στα νησιά Jindo και Modo με μήκος 2.8 χιλιομέτρων. Το φαινόμενο διαρκεί για μία ώρα περίπου.



http://www.piperies.gr

Έβαλε 89 πόντους σε ένα παιχνίδι!!!

Έβαλε 89 πόντους σε ένα παιχνίδι!!!




Ο Griffin Lentsch, παίκτης του κολλεγιακού μπάσκετ, κατάφερε και έβαλε 89 πόντους σε ένα μόνο παιχνίδι το οποίο αποτελεί και ρεκόρ. Δείτε ένα βίντεο που δείχνει πως ακριβώς τα κατάφερε.




Τέλειο Βίντεο !!! Το θαυμα της ζωής !! Σε όλους συνέβει !! Δείτε το !!!

Τέλειο Βίντεο !!! Το θαυμα της ζωής !! Σε όλους συνέβει !! Δείτε το !!!




Το μωρό που σπάει καρύδια !! Πάει η '' οικογένεια '' του μπαμπά !!!!

Το μωρό που σπάει καρύδια !! Πάει η '' οικογένεια '' του μπαμπά !!!!




76,753,377 Άνθρωποι έχουν δει αυτο το βίντεο !!! Γιατι;

.. Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί 76,753,377 κόσμος εχει δει το συγκεκριμένο βίντεο !!!


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ !!!!!! Εσείς ;


Απίστευτη '' ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ '' !! Δείτε το !!!

Απίστευτη '' ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ '' !! Δείτε το !!!



Εντυπωσιακό !!! Ο άνθρωπος χωρίς κόκκαλα !!!

Εντυπωσιακό !!! Ο άνθρωπος χωρίς κόκκαλα !!!





Bliaxxxx !!Το πιο μεγαλό σπυρι στο κόσμο !!! Από τα πιο αηδιαστικά βίντεο που κυκλοφορουν !!!!

Bliaxxxx !!Το πιο μεγαλό σπυρι στο κόσμο !!! Από τα πιο αηδιαστικά βίντεο που κυκλοφορουν !!!!



Φίλτρο στο ίντερνετ από σήμερα στην Τουρκία!!!

Φίλτρο στο ίντερνετ από σήμερα στην Τουρκία!!!


Από σήμερα ισχύει στην Τουρκία ένα ειδικό φίλτρο για το ίντερνετ, το οποίο υποτίθεται ότι προστατεύει τους χρήστες από την πορνογραφία και τα αυτονομιστικά κινήματα. Έντονες είναι οι επικρίσεις από διάφορες οργανώσεις.




Το ειδικό φίλτρο για το ίντερνετ θα έπρεπε να είχε τεθεί σε ισχύ εδώ και τρεις μήνες. Όμως οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου και οι διαδηλώσεις με το σύνθημα ‘μην πειράζετε το ιντερνέτ μου’ είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της εφαρμογής του μέτρου. Έντονη ήταν και η κριτική που προήλθε από τα μίντια και φυσικά από τα διάφορα μπλογκ στο διαδίκτυο.


Ίντερνετ γιοκ;...


Ίντερνετ γιοκ;...Αφορμή για αυτή την απαγόρευση είναι ένας νέος νόμος της κυβέρνησης που αφορά τους καταναλωτές και την επικοινωνία. Σύμφωνα με το νόμο, κύριος στόχος είναι τα παιδιά και οι έφηβοι να προστατευθούν από την πορνογραφία στο διαδίκτυο.


Μια ενδεκαμελής επιτροπή συνέταξε τη λίστα με τις ‘βλαβερές’ λέξεις. Και οι έντεκα ήταν από διάφορα υπουργεία αλλά όχι από ανεξάρτητες οργανώσεις. Συνολικά 130 λέξεις θεωρούνται ύποπτες.


ΠΗΓΗ http://www.elamcy.com/

Βίντεο – Σοκ!Τούρκος στρατοχωροφύλακας ξυλοκοπάει μέχρι αναισθησίας 12χρονο μικρό Κούρδο !! Προσοχή οι σκηνές είναι σοκαριστικές !!!

Στα απάτητα βουνά της νοτιοανατολικής Τουρκίας, εκεί που το αντάρτικο μαίνεται και κάποιοι Κούρδοι, αρνούνται να υποκύψουν στον Παντουρκισμό της Άγκυρας και θέλουν την αυτονομία τους, η στρατιωτική μηχανή της Τουρκίας δείχνει το χειρότερο πρόσωπό της.




Στο βίντεο που παρουσιάζει το onalert, οι εικόνες σοκάρουν. Σοκάρει ο ψυχρός τρόπος του στρατοχωροφύλακα που “συλλαμβάνει” τον 12χρονο “τρομοκράτη”. Τον βάζει επάνω στις πέτρες, όχι σαν να είναι άνθρωπος, αλλά σαν ζώο και ξεσπάει το μένος του, αφήνοντας τον αναίσθητο.


Ο πόλεμος, μέσα στην ανηθικότητα του, από τότε που το ανθρώπινο γένος πολεμάει, έχει και αυτός κάποιους απαράβατους κανόνες τιμής και ηθικής. Και μπορεί να είναι ηθικό ίσως και τίμιο το να πολεμάς και να σκοτώνεις στη μάχη, είναι ανήθικο όμως την “μαγκιά” και τον τσαμπουκά σου να τον ξεσπάς σε ανυπεράσπιστα 12χρονα παιδιά.


Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας το παιδάκι να σκαρφαλώνει σε μια βουνοπλαγιά στο μέσω εκκαθαριστικών επιχειρήσεων του Τουρκικού στρατού (το πιο πιθανόν είναι πως τρέχει για να ξεφύγει από τα δακρυγόνα και τα χημικά που ρίχνουν). Από πίσω του ο “ατρόμητος” Τούρκος στρατιώτης, τρέχει για να το προλάβει. Τα υπόλοιπα παιδάκια που υπάρχουν στο πλάνο (είναι μικροί βοσκοί στα βουνά του Ντιγιαρμπακίρ) τρέχουν και διασκορπίζονται για να σωθούν. Στο κάτω μέρος του πλάνου διακρίνεται ο καπνός απο τα χημικά. 


Το παιδάκι σαστίζει και σταματά Ο Στρατοχωροφύλακας μόλις πλησιάζει τον 12χρονο τον χτυπάει με το όπλο του στην πλάτη και μετά στο σβέρκο. Τα πάντα μαυρίζουν από τον πόνο. Το 12χρονο κορμάκι του δεν αντέχει. Γονατίζει, πέφτει με το πρόσωπο στο χώμα. Δεν προλαβαίνει καν να βάλει τα χεράκια του να προφυλαχτεί. Ο Τούρκος υπερήφανος για το κατόρθωμα του, που ακινητοποίησε ένα ανυπεράσπιστο 12χρονο βοσκό, ξαναχτυπάει. 


Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται αξιωματικός της Τουρκικής αστυνομίας, που φοράει αντιασφυξιογόνο μάσκα. Πλησιάζει το αναίσθητο κορμάκι του παιδιού, του ρίχνει μια υποτιμητική ματιά και μετά δια χειραψίας χαιρετά τον Στρατοχωροφύλακα. Προφανώς τον επαινεί για το δύσκολο κατόρθωμα του. Στη συνέχεια πάει στο παιδάκι , το κοιτάζει αναίσθητο καθώς είναι, του τραβάει το χέρι, διαπιστώνει ότι άντεξε στα χτυπήματα από τον υποκόπανο του όπλου και απομακρύνεται...


http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com



Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και το νούμερο παπουτσιών

Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και το νούμερο παπουτσιών!!




Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!!!


Το νούμερο των παπουτσιών σου πολλαπλασίασε το επί 5


Πρόσθεσε 50


Πολλαπλασίασε επί 20


Πρόσθεσε 1011


Αφαίρεσε από το αποτέλεσμα τη χρονιά που γεννήθηκες.


Προκύπτει ένας τετραψήφιος αριθμός.


Τα 2 πρώτα ψηφία είναι το νούμερο των παπουτσιών σου και τα 2 επόμενα, η ηλικία σου!!!

Τι δείχνουν οι στάσεις που προτιμάει στο σεξ!!!


1. "Σκυλίσια ζωή" : τρελαίνεται για το σεξ στα τέσσερα


Ναι, το αγόρι αυτό λατρεύει να σε βλέπει πεσμένη στα τέσσερα. Γιατί αναρωτιέσαι; Γιατί απλά του αρέσει να έχει τον έλεγχο και φυσικά δεν θέλει να υποτάσσεται. Η λατρεία για το σεξ στα τέσσερα ξεκινά από... την αγάπη που τρέφει για τα οπίσθια εν γένει. Το παλικάρι αυτό στην αρχή της σεξουαλικής του αναζήτησης, έκανε μια σαφή επιλογή: ναι στα οπίσθια και λιγότερο ναι στο ντεκολτέ.. Σίγουρα ο άντρας αυτός αποτελεί ένα καθαρόαιμο αρσενικό. Κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστεί και να κάνει έρωτα φορώντας τις κάλτσες του αλλά ακόμα κι έτσι θα το ευχαριστηθείς.




Τα θετικά : το αγόρι αυτό είναι έτοιμο για όλα, στο σεξ και στη ζωή. Ξέρεις πως στο κάμπινγκ θα σου στήσει τη σκηνή στο πι και φι και στο δείπνο θα πληρώσει αυτός, γιατί έτσι είναι άντρες, γενναιόδωροι.


Τ' αρνητικά : αν εσύ νιώθεις ότι υποτιμάσαι ως γυναίκα στα τέσσερα, ξεπέρασέ το ή ξεπέρασέ τον! Την εμμονή με τους γλουτούς πάντως δύσκολα θα την αφήσει!


2. "Ξάπλωσε ευλογημένη" : Απλά και ιεραποστολικά


Ο άντρας αυτός είναι ένας τυπικός δημόσιος υπάλληλος. Κάθε πρωί ξυπνά, κάνει μπάνιο, φοράει το κολλαριστό του κοστουμάκι και πάει στη δουλειά. Τρώει τις ίδιες ώρες, παίρνει το ίδιο τρένο, επιστρέφει σπίτι και Κυριακές ή Αργίες κάνει σεξ, ιεραποστολικό σεξ. Σίγουρα δεν του αρέσει να παραβαίνει τους κανόνες και δύσκολα θα τον πείσεις πως το σεξ στα όρθια αποτελεί ηθική επιλογή.


Τα θετικά : δεν χρειάζεται να υποτιμάς το ιεραποστολικό σεξ σαν κάτι ξεπερασμένο και παρωχημένο,. Όπως και να έχει, η προτίμησή του στην στάση αυτή, δείχνει ότι τρελαίνεται για την οπτική επαφή και το βαθύ συναισθηματικό δέσιμο, ακόμα και στη σαρκική επαφή.


Τ' αρνητικά : αν βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια, μην περιμένεις να δεις ποικιλία στο πλευρό του αγοριού αυτού.


3. "Μe tarzan, you Jane" : όρθια, κρεμαστά και με ρίσκο


Μήπως βλέπει το σεξ σαν αφορμή για πάλη; Μήπως μετά από μια βραδιά πάθους μαζί του ξυπνάς με μελανιές; Με τον σύντροφο αυτό, ποτέ δεν είσαι σίγουρη για τίποτα κι ακόμα και στο σεξ, δεν έχει σταθερές. Εκείνος βλέπει το σεξ σαν διαγωνισμό στον οποί πρέπει να βγει πρώτος (έστω κι αν εσύ εγκαταλείψεις στα μισά). Είναι πωρωμένος με το σώμα του και ιδιαίτερα ανασφαλής, γι' αυτό και θα κρεμαστεί μέχρι και στους πολυελαίους για να σε εντυπωσιάσει.


Τα θετικά : θα δοκιμάσεις στάσεις και καταστάσεις που αλλιώς δεν θα είχες την ευκαιρία.


Τ' αρνητικά : εκτός από τα ατυχήματα (μπουνιές, γρατσουνιές, μελανιές), ο οργασμός σου δεν είναι εγγυημένος αφού ο δικός του είναι πάνω απ' όλα!


4. Φαν του ταντρικού σεξ : λιώσαμε στα φιλιά


Με τον άντρα αυτό γνωριστήκατε στο μάθημα γιόγκα. Εκείνος έχει να φορέσει αποσμητικό από το 1993, όπου και ασπάστηκε τον οικολογικό τρόπο ζωής. Σκοπό του σεξ μαζί σου, ήταν για εκείνον το βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο. Η επαφή μαζί του θα σου βγάλει το λάδι (γιατί θέλουμε μεν προκαταρκτικά αλλά όχι μόνο αυτά). Είναι καλός στο σεξ αλλά αυτή η εμμονή του να μην το κάνεις το τσιγάρο μετά την επαφή, θα σε στείλει!


Τα θετικά : η παράταση της ηδονής αποτελεί έναν από τους στόχους του τάντρα. Σκοπός δεν είναι η κορύφωση του άντρα, που αυτό σαν αποτέλεσμα έχει την δική σου πολλαπλή κορύφωση.


Τ' αρνητικά : το σεξ μαζί του δεν θα είναι ποτέ ένα στα γρήγορα. Κάθε σωματική επαφή αποτελεί μια τελετουργία που μετά από 12 ώρες στο γραφείο με τα τακούνι, ποιός έχει όρεξη να ανάβει κεριά και να καίει λαδάκια.


5. Πάνω του καουμπόισα : θέλει την γυναίκα από πάνω


Ο τύπος είναι τεμπέλης! Τελεία και παύλα! Βαριέται να πάει στο γυμναστήριο αλλά θέλει να κρύβει και την μπάκα του και ίσως φταίνε και τα πολλά χρόνια που είστε μαζί αλλά την πολλή την δράση στο σεξ την έχει αφήσει για τις ταινίες. Ή θα τον καβαλικεύεις παίρνοντας την ηδονή στα χέρια σου ή αλλιώς σεξ δεν 'έχει. Άντε να τον πείσεις να στρίψει στο πλάι για τα εξίσου βολεμένα κουταλάκια.


Τα θετικά : εσύ είσαι το αφεντικό, εσύ αποφασίσεις πότε θα τελειώσεις, ενώ ταυτόχρονα αποχαιρετάς τα ενοχλητικά ψωμάκια.


Τ' αρνητικά : ως γνήσια αμαζόνα και καουμπόισα, εύκολα θα βρεθείς να καβαλικεύεις άλλα αλογάκια με περισσότερους ?ίππους?. 
  
Πηγή http://tyxaiodenomizo.blogspot.com
Πηγή http://kanonitv.blogspot.com/


Απίστευτο: Στα Λαδάδικα κομμωτήριο με topless κομμώτριες!!!

Το πιο hot κομμωτήριο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Λαδάδικα! Ο λόγος για ένα κομμωτήριο αυστηρά για άντρες, μιας και εκεί περιμένουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι πιο sexy και παιχνιδιάρες κομμώτριες, όλες… topless!




Το στοιχείο που κάνει το πάλαι ποτέ "κουρείο" μοναδικό στο είδος του, είναι ότι οι κοπέλες που κουρεύουν το κάνουν γυμνόστηθες! Για να καταλάβετε ακόμη και ο συνάδλεφος απο το todaynews που μου το έστειλε δε μπορούσε να το πιστέψει. αλλά έτσι είναι. 


Πενία τέχνας κατεργάζεται. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητά κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λπ.) αλλά το σίγουρο ότι οι άντρες έχουν έναν λόγο παραπάνω να επισκέπτονται το συγκεκριμένο κομμωτήριο…Μασάζ στο κεφάλι ε; Ενδιαφέρον...


Διαβάστε περισσότερα: http://stoklari.blogspot.com


Ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες άνοιξε!!!!


Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα.


Είναι γεγονός!Ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες άνοιξε!


Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το
μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;


Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες.


Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay.


Το υπό ίδρυση πορνείο θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα "εμπορεύματα" του πορνείου - εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του σεξ - όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα.


Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται "την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα" και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες.


Διερωτάται κατά πόσο οι γυναίκες θα προτιμούσαν να πάνε στον οίκο ανοχής μόνες ή με φίλες τους, αν οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης, τα ακριβά ντεκόρ και τα ερωτικά παιχνίδια είναι σημαντικά στοιχεία για τις πελάτισσες.


Σχετικά με τους άνδρες η έρευνα ρωτάει αν ο ιδανικός εραστής θα πρέπει να είναι υπάκουος, φιλικός ή δεσποτικός, αδύνατος, μυώδης ή σωματώδης και αν χρειάζεται να έχει κάνει αποτρίχωση στην επίμαχη περιοχή.


Διερωτάται αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες ''περιποιητικούς'' ή ''άγριους'' και αν το όργανο ενός άνδρα θα πρέπει να είναι μέτριου μεγέθους, μεγάλο ή ... πολύ μεγάλο.
Ήδη αρκετές γυναίκες δήλωσαν ότι θα πάνε στο πορνείο.


Διαβάστε περισσότερα: http://stoklari.blogspot.com/2011/09/blog-post_


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!