Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η Ελίζαμπεθ Λαϊνη ήρθε για να μείνει ..


Eλίζαμπεθ Λαϊνη.. ξέρει από ισπανικά... και σας το δείχνει ολόγυμνη σε ΧΧΧ πόζες

Στα τέσσερα, στα πλάγια, στα όρθια πως την θέλετε?
Από όποια πλευρά και να την δείτε.. το κρομί της είναι για να χάνεσαι... Γυμνή, αποκαλύπτει τα προσόντα της και πιστέψτε μας δεν είναι λίγα.. Η Ελίζαμπεθ Λαϊνη ήρθε για να μείνει...Απολαύστε την σε ΧΧΧ πόζες...

Θεοχάρης Ιωαννίδης «Είμαι κομπλεξικός!»


Θεοχάρης Ιωαννίδης new
Για τη γυμνή εμφάνισή του στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, την εύλογη σύγκριση κοινού και δημοσιογράφων με τον Σάκη Ρουβά, τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά και τον τρόπο που φλερτάρει μίλησε οΘεοχάρης Ιωαννίδης στην κάμερα του «Made in Star».

Για το «γυμνό» στο έργο «Τρίτο Στεφάνι»«Ναι, (θα εμφανιστώ γυμνός) αλλά δεν θα φαίνονται τα πάντα. Εγώ θα είμαι ολόγυμνος, θα καλύπτομαι πίσω από αντικέιμενα κι ανθρώπους. Πέρα από το αστείο, όμως, όλο αυτό ειναι καλλιτεχνικά προσαρμοσμένο πολύ ωραία, σε μια σκηνή. Είμαι το “Πρώτο στεφάνι”,θα κάνω τον Φώτη που αυτή η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της την απατά με άντρα» και προσθέσε: «Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση με αυτούς τους συντελεστές. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Για την προσωπική του ζωή: «Δεν θα μάθετε ποτέ για καμία κοπέλα. Την προσωπική μου ζωή την κρατάω αποκλειστικά για μένα, γιατί θέλω να εκφράζομαι μόνο από τη δουλειά μου».

Για τη σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά«Δεν μπορώ να το πω αυτό, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι πολύ μοναδικό. Μακάρι να μπορέσω να το κάνω αυτό».

Για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη: «(Μου λέει) “να είσαι πάντα ο ευατός σου”. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι η πατρική φιγούρα για μένα».

Για το φλερτ: «Φλερτάρω πολύ σπάνια. Αν την πατήσω, φλερτάρω. Με έχουν απορρίψει, αποφεύγοντάς με. Είμαι κομπλεξικός. Νομίζω ότι έχω το σύνδρομο που έχουμε όλοι, βλέπω αν υπάρχει ανταπόκριση, αν ναι καλώς, αν όχι την κάνουμε!».
Yupi.gr

Λάκης Γαβαλάς «Ζητώ δημόσια συγνώμη»



Λάκης Γαβαλάς-new
Ο άνθρωπος που άλλαξε τη μόδα στην Ελλάδα, παραδέχεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξει κι αυτός. Μια συγκλονιστική συνέντευξη.

Ως δημόσιο πρόσωπο, έχετε ταυτιστεί με αυτό που λέμε καλή ζωή, υψηλό γούστο, εκλεπτυσμένη αισθητική -έστω και ακριβή- ένα πρότυπο του ευ ζην. Είστε ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενε κανείς να πτωχεύσει.
Συμβαίνει όμως. Συμβαίνει παντού. Ούτε κι εγώ το περίμενα. Γι’ αυτό ακριβώς και είχα αποκτήσει αξιοπιστία στις συναλλαγές μου στην Ελλάδα. Αναφορικά με το λούσο, όμως, θέλω να σου πω πως δεν υφίσταται. Εγώ γελοιοποιώ τα πράγματα. Ακόμη και το λούσο. Και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος. Το να έχω δηλαδή ένα αγγλικό αυτοκίνητο, γιατί συνεργαζόμουν με πέντε αγγλικές εταιρίες και ήθελα όταν έρχονταν εδώ οι εκπρόσωποί τους να τους μεταφέρω με ένα αγγλικό αυτοκίνητο, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Έτσι όμως έμαθα και τον κόσμο να ντύνεται με αγγλικά ρούχα. Δεν πρέπει να μου ρίχνουν μομφή για το lifestyle  μου- για μένα αυτό ήταν νορμάλ. Εξάλλου δεν είμαι ο άνθρωπος που πηγαίνει στα μπουζούκια και ξοδεύει εκατομμύρια σε λουλούδια, δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου τυχερά παιχνίδια, δεν σκέφτηκα ποτέ να ξοδέψω τα χρήματά μου σε βαρβιτουρικά και ουσίες που στοιχίζουν.

Τα brand names που φέρατε πρώτος στην Ελλάδα τα θεωρείτε «παιδιά» σας;
Ναι, αλλά τα παιδιά μου μεγαλώσανε, είναι αυτόνομα και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Προχτές ήταν το show των Dsquared. Με κάλεσε ο Dan και μου είπε «Δεν μπορώ να κάνω το show αν δεν είσαι εσύ» –αν και δουλεύει με τον αντικαταστάτη μου. Τους είπα «Παιδιά, εγώ θέλω να μείνω μακριά από αυτό. Θα φύγω από αυτή τη δουλειά, γιατί φαίνεται πως δεν μπόρεσα να την κάνω καλά. Την ήττα μου θα τη δεχτώ και θα την υπερασπιστώ». Αυτή είναι μια ήττα του τίτλου μου ως προέδρου. Υπό άλλους όρους συνεργασία φυσικά βάσει της εμπειρίας μου μπορώ να δεχτώ.

Πότε πήρατε την απόφαση να πείτε το «ναι» στον ΑΝΤ1 (σσ. στο Fabulous);
Όταν άρχισε να μου λείπει το γέλιο από τη ζωή μου. Με έβλεπα στον καθρέφτη και δεν γελούσα. Κάποιοι άνθρωποι έγιναν βίαιοι και απάνθρωποι απέναντί μου. Εκείνοι όμως που παρέμειναν ζεστοί και περιμένουν πράγματα από εμένα είναι πολύ περισσότεροι, γι’ αυτό είπα «Λάκη, κάτι πρέπει να κάνεις εδώ. Με αυτούς πρέπει να ζεις και να πορεύεσαι». Το λάθος μου ήταν η υπεραισιοδοξία που είχα για τη χώρα μου. Και να σου πω και κάτι; Επί 28 χρόνια και τις εφορίες μου πλήρωνα και χρήματα στο χώρο της μόδας διακίνησα. Ε, έλεος, ας κάνω και εγώ καμιά ζημιά!

Κλάψατε ποτέ σε όλο αυτό διάστημα;
Βέβαια… Από χαρά, που είμαι ερωτευμένος.

Yupi.gr

Δωρεάν Online Μαθήμα Ιαπωνέζικων

Δωρεάν Online Μαθήμα Ρώσσικων

Δωρεάν Online Μαθήμα Κινέζικων

Δωρεάν Online Μαθήμα Ισπανικών

Δωρεάν Online Μαθήμα Ιταλικών

Δωρεάν Online Μαθήμα Γερμανικών

Δωρεάν Online Μαθήμα Αγγλικών

Lions Documentary

Zeitgeist 2011

Kymatica - Full Movie

Ναυάγιο Σάμινα - National Geographic

National Geographic Rio Antirio Bridge

Το πιο δηλητηριώδες ζώο

Τα πιό φονικά αρπακτικά του ωκεανού

2012 Η αληθινή προφητεία των Μάγια

NOSTRADAMUS 2012 - Prophecies

The Corporation - Full Movie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!