Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Θεοχάρης Ιωαννίδης «Είμαι κομπλεξικός!»


Θεοχάρης Ιωαννίδης new
Για τη γυμνή εμφάνισή του στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, την εύλογη σύγκριση κοινού και δημοσιογράφων με τον Σάκη Ρουβά, τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά και τον τρόπο που φλερτάρει μίλησε οΘεοχάρης Ιωαννίδης στην κάμερα του «Made in Star».

Για το «γυμνό» στο έργο «Τρίτο Στεφάνι»«Ναι, (θα εμφανιστώ γυμνός) αλλά δεν θα φαίνονται τα πάντα. Εγώ θα είμαι ολόγυμνος, θα καλύπτομαι πίσω από αντικέιμενα κι ανθρώπους. Πέρα από το αστείο, όμως, όλο αυτό ειναι καλλιτεχνικά προσαρμοσμένο πολύ ωραία, σε μια σκηνή. Είμαι το “Πρώτο στεφάνι”,θα κάνω τον Φώτη που αυτή η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της την απατά με άντρα» και προσθέσε: «Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση με αυτούς τους συντελεστές. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Για την προσωπική του ζωή: «Δεν θα μάθετε ποτέ για καμία κοπέλα. Την προσωπική μου ζωή την κρατάω αποκλειστικά για μένα, γιατί θέλω να εκφράζομαι μόνο από τη δουλειά μου».

Για τη σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά«Δεν μπορώ να το πω αυτό, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι πολύ μοναδικό. Μακάρι να μπορέσω να το κάνω αυτό».

Για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη: «(Μου λέει) “να είσαι πάντα ο ευατός σου”. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι η πατρική φιγούρα για μένα».

Για το φλερτ: «Φλερτάρω πολύ σπάνια. Αν την πατήσω, φλερτάρω. Με έχουν απορρίψει, αποφεύγοντάς με. Είμαι κομπλεξικός. Νομίζω ότι έχω το σύνδρομο που έχουμε όλοι, βλέπω αν υπάρχει ανταπόκριση, αν ναι καλώς, αν όχι την κάνουμε!».
Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!