Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μύθοι για το γυναικείο οργασμό !!!

Έχει περάσει πολύς καιρός από τις μέρες που η επιστήμη αμφισβητούσε την ύπαρξη του γυναικείου οργασμού. Στις μέρες μας, η σεξ. υαλική ικανοποίηση μιας γυναίκας είναι μεγίστης σημασίας για τις έρευνες και τα περισσότερα ζευγάρια διαθέτουν χρόνο ώστε να βελτιωθούν οι εμπειρίες της.


my8oi orgasmou.jpg


Aλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει σωστές ...γνώσεις. Διότι μπορεί εσύ να προσπαθείς φιλότιμα να πετύχεις το στόχο σου, αλλά ο στόχος αυτός να βασίζεται σε ένα μύθο. Θα σοκαριστείς αν μάθεις πόσα από αυτά που πίστευες μέχρι σήμερα δεν είναι τίποτα παραπάνω από φούμαρα.


Όλες οι γυναίκες επιθυμούν έναν οργασμό στο σημείο G./strong


Παρόλο που είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες δε θα έλεγαν όχι στους οργασμούς στο σημείο G, το γεγονός ότι όλες οι γυναίκες το θέλουν διακαώς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μύθος καραμπινάτος. Για πολλές γυναίκες, η διέγερση του σημείου G -ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει- έχει σαν αποτέλεσμα μια αίσθηση που μπορεί να περιγραφεί μόνο σαν εξαιρετικά άβολη. Την κάνει σαν να νιώθει ότι πρέπει να ουρήσει άμεσα. Επίσης, μπορεί να της προκαλέσει ακόμα και πόνο. Βασικά, γενικά το όλο θέμα της διέγερσης του σημείου G μπορεί να είναι ενοχλητικό για ορισμένες γυναίκες, τις οποίες τις ξενερώνει τελείως για όλη την υπόλοιπη βραδιά.


Οι γυναίκες χρειάζονται έναν έμπειρο παρτενέρ για να φτάσουν σε οργασμό.


Πολλοί είναι αυτοί που κομπάζουν ότι μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση (και οι ικανότητές σου, σίγουρα, εκτιμούνται), αλλά η τελική ευθύνη για να έχει μια γυναίκα οργασμό, ανήκει σε εκείνη. Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχει δυσκολίες στο να επιτύχει έναν κολπικό οργασμό και γι’ αυτό υπάρχει και ο κλειτοριδικός. Γενικώς μπορεί να φτάσει σε έναν εξαιρετικό οργασμό ακόμα κι αν ο σύντροφός της ξέρει μόνο τα βασικά. Σίγουρα, οι προσπάθειες του άντρα είναι χρήσιμες, αλλά αν εκείνη δε μπορεί να φτάσει σε οργασμό, δεν έχει να κατηγορήσει κανέναν άλλο, παρά μόνο τον εαυτό της. Επιπροσθέτως, πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν το άγχος των επιδόσεων, όπως συμβαίνει και με τους άντρες. Αν κάποια ανήκει σε αυτή την κατηγορία και τον παρτενέρ της Τζούλιας στην ερωτική ταινία να της φέρεις, αυτή πάλι δε θα φτάσει σε οργασμό, παρά τις προσπάθειες εκείνου.


Οι γυναίκες πρέπει να αυτοϊκανοποιηθούν για να φτάσουν σε οργασμό.


Αυτός ο μύθος δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Το sex είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα είτε έχεις οργασμό, είτε όχι κι όταν συνοδεύεται από το σωστό βαθμό οικειότητας, η εμπειρία μπορεί να είναι πάρα πολύ ικανοποιητική, άσχετα με το αν θα φτάσει εκείνη σε οργασμό ή όχι. Πολλές γυναίκες προτιμούν τα προκαταρκτικά από το κανονικό sex και τον οργασμό. Γιατί; Επειδή, για κάποιες τα φιλιά, οι αγκαλιές και η φροντίδα είναι πιο ικανοποιητικά από όλα αυτά που βλέπεις στις τσόντες. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις τα παραπάνω με αργή διείσδυση, σίγουρα οι περισσότερες θα θέλουν να φτάσουν ως το τέλος μαζί σου.


Οι κολπικοί οργασμοί είναι καλύτεροι από τους κλειτοριδικούς.


Αυτός ο μύθος είναι σαν να συγκρίνεις τα μήλα με τα πορτοκάλια. Και οι δύο μπορεί να είναι πολύ καλοί και το ίδιο ικανοποιητικοί. Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι κολπικοί οργασμοί αντιμετωπίζονται σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της έκστασης είναι επειδή προκύπτουν σπάνια. Μιλώντας με βάση τις στατιστικές, υπολογίζεται ότι το 30% των γυναικών δε θα βιώσει ούε έναν και μόνο το 30% έχει τακτικούς κολπικούς οργασμούς. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να έχεις σύντροφο ή σύζυγο που δε θα καταφέρει ποτέ να έχει κολπικό οργασμό. Όσο άδικο κι αν ακούγεται, οι κλειτοριδικοί οργασμοί δεν είναι αδιάφοροι. Μπορούν να απογειώσουν μια γυναίκα, υπό κατάλληλες συνθήκες, και δεν είναι λίγες εκείνες που τους προτιμούν.


Οι γυναίκες δε μπορούν να εκσπερματίσουν.


Όποιος πιστεύει ακόμα αυτό το μύθο, σίγουρα δεν έχει παρακολουθήσει πορνό. Οι γυναίκες μπορούν σίγουρα να εκσπερματίσουν κι ορισμένες μάλιστα μπορούν να το κάνουν με μεγαλύτερη ένταση, ακόμα κι από τους άντρες. Πρόκειται για ένα σχετικά πρόσφατο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι επιστήμονες, αλλά υπάρχουν αρκετά στοιχεία που είναι ικανά να στηρίξουν αυτό τον ισχυρισμό. Οι γυναίκες εκσπερματίζουν μέσω της ουρήθρας, όπως και οι άντρες. Πρόκειται ακριβώς για το ίδιο …περιεχόμενο με αυτό των αντρών (χωρίς σπερματοζωάρια βέβαια) , το οποίο προέρχεται από το «γυναικείο προστάτη», ένα όργανο που είναι σχεδόν όμοιο με τον αντρικό προστάτη, αλλά μικρότερο. Η εκσπερμάτιση προκύπτει από τον απευθείας ερεθισμό του σημείου G, αλλά δε μπορούν όλες οι γυναίκες να εκσπερματίσουν κι ορισμένες μπορεί να μην το κάνουν ποτέ.


Θέλεις περισσότερες απαντήσεις; Ζητάς βοήθεια στα μυστικά του καλού σεξ; Στείλε τις ερωτήσεις σου στο menslounge.gr - και ο Mr.Big θα σε βοηθήσει να γίνεις Νο1 στο κρεβάτι!


Διαβάστε περισσότερα:http://www.menslounge.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!