Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ξερετε τις σεξουαλικές ευαισθησίες της γυναίκας;

Οι σεξουαλικές ευαισθησίες της γυναίκας!!


Οι άνδρες στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής φτάνουν κατά κανόνα σε οργασμό. Δυστυχώς, ο αριθμός των γυναικών που δεν φτάνουν σε οργασμό κατά τη συνουσία είναι εξαιρετικά σημαντικός.




Ψεύτικος οργασμός


Πολλές γυναίκες, όταν δεν έχουν οργασμό, σιωπούν, κυρίως για να μη φέρουν τους εραστές τους σε δύσκολη θέση. Δύο στις πέντε γυναίκες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πιο εύκολο να υποκριθούν ότι φτάνουν στην κορύφωση παρά να εξηγήσουν στο σύντροφό τους τι ακριβώς τους συμβαίνει. Μια άλλη συνηθισμένη αιτία, για την οποία μια γυναίκα προσποιείται ότι δήθεν έχει οργασμό, είναι για να μη θεωρηθεί ψυχρή. Ο χαρακτηρισμός "ψυχρή" είναι μια σκληρή "ετικέτα" που κολλούν στις γυναίκες, όταν δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, όταν δεν ενδιαφέρονται για το σεξ ή όταν αισθάνονται πόνο ή ενόχληση κατά τη συνουσία.
Σεξουαλική ασυμφωνία


Δυστυχώς, ο αριθμός των γυναικών που δεν φτάνουν σε οργασμό κατά τη συνουσία είναι εξαιρετικά σημαντικός.


Η λέξη "ψυχρή" αποδίδεται τις περισσότερες φορές ως μομφή στη γυναίκα που δεν συμμερίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό τη σεξουαλική επαφή με το σύντροφό της. Πράγματι, ο κυριότερος λόγος διαφωνίας ανάμεσα σε δύο παρτενέρ πηγάζει από το πόσο συχνά επιθυμεί ο καθένας τους να επαναλαμβάνεται η ερωτική πράξη. Οι μισές σχεδόν γυναίκες έχουν για το ζήτημα αυτό διαφορετική γνώμη από το έτερό τους ήμισυ, επειδή επιθυμούν κατά κανόνα αραιότερες σεξουαλικές επαφές. Είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να μην αισθάνεται κάποιες φορές τη διάθεση να κάνει έρωτα, χωρίς να κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ψυχρή.


Ετσι ή αλλιώς, οι περισσότεροι σεξολόγοι πιστεύουν πως η ψυχρότητα είναι μύθος, πως όλα τα είδη ψυχρότητας θεραπεύονται και πως η απέχθεια για το σεξ μπορεί να ξεπεραστεί.


Πηγή:Associated Press

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!