Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αριθμολογία: πρόγνωση για την προσωπική μας ημέρα!!!

Από την Λίλιαν Σίμου


Μετά την πληροφόρηση που παίρνουμε από το προσωπικό μας έτος και τον προσωπικό μας μήνα, για να ολοκληρώσουμε τα βασικά στάδια της πρόγνωσης μπορούμε να προσεγγίσουμε την πληροφόρηση μέσω της προσωπικής μας ημέρας. Το προσωπικό έτος δεσπόζει σαν γενική διαδρομή, ενώ ο μήνας προσδιορίζει μία περίοδο μέσα στη χρονιά. Η προσωπική όμως ημέρα είναι μία λεπτομέρεια που βοηθά να ρυθμίζουμε τον ημερήσιο κύκλο της ζωής, με ευνοϊκότερες κινήσεις.




Υπολογισμός προσωπικής ημέρας


Έχουμε πρώτα βρει τον αριθμό του προσωπικού μας μήνα και στη συνέχεια προσθέτουμε τον αριθμό της ημέρας που έχουμε στο ημερολόγιο.


Για παράδειγμα για τις 3 Φεβρουαρίου, έχουμε τον αριθμό 3. Αν σύμφωνα με τα δεδομένα μας για τον προσωπικό μήνα 1 έχουμε την ημέρα 3, τότε 1+3=4. Η προσωπική μας ημέρα θα είναι ο αριθμός 4. Αν το άθροισμα είναι διψήφιο, το ανάγουμε σε μονοψήφιο πάντα, για να έχουμε τους εννέα βασικούς αριθμούς.


Ας δούμε τι μας συμβουλεύει η αριθμολογία για την προσωπική μας ημέρα:


Προσωπική ημέρα ΕΝΑ


Μία καλή ημέρα για να ξεκινήσουμε δραστηριότητες που θα έχουν βάθος χρόνου στην ολοκλήρωσή τους, να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Αν συμφωνεί ο μήνας και ακόμη περισσότερο το έτος για μία νέα σημαντική εργασία, η ημέρα αυτή φέρνει ένα καλό στήριγμα. Θα έχουμε θάρρος, θα είμαστε δυναμικοί και θα προβάλλουμε τον εαυτό μας πιο εύκολα. Ανάλογα με το τι συμβουλεύει το έτος κατ’ αρχήν, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση με το να ξεκινήσουμε αυτή τη μέρα. Αν για παράδειγμα συμβουλεύει να κάνουμε ένα βήμα στην καριέρα μας, τότε μία ημέρα 1 θα πρέπει να κάνουμε αιτήσεις, να ζητήσουμε μία θέση, να δώσουμε βιογραφικό. Αν συμβουλεύει για σπουδές, μία ημέρα 1 θα είναι καλή να γραφτούμε σε μία σχολή ή να ξεκινήσουμε μαθήματα. Μία τέτοια ημέρα έχουμε την δυνατότητα να ζητήσουμε κάτι που δεν τολμάμε εύκολα τον υπόλοιπο καιρό. Μπορούμε να αποδείξουμε τις γνώσεις, τα ταλέντα μας, το έργο μας στους άλλους, γιατί θα έχουμε αυτοπεποίθηση και ως επόμενο μεγαλύτερη πειθώ. Ειδικά αν το επάγγελμά μας, αφορά το κοινό και πολύ κόσμο, θα είναι εύκολο να μας προσέξουν.


Προσοχή:


Στον θυμό και την ένταση. Γινόμαστε λίγο ευέξαπτοι και δεν μπορούμε τέτοια μέρα εμπόδια και καθυστερήσεις. Με ηρεμία, ψυχραιμία και λογική θα προχωρήσουμε σωστά στα σχέδιά μας. Αν βιαστούμε και φανούμε απερίσκεπτοι θα έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα.


Προσωπική ημέρα ΔΥΟ


Πολύ καλή ημέρα για να καταλάβουμε πώς προχωρούν οι υποθέσεις μας, να κρίνουμε λεπτομέρειες και να κάνουμε τους κατάλληλους ελιγμούς όπου χρειαστεί. Είναι μία ημέρα κατάλληλη να συγκεντρώσουμε δεδομένα, ευκαιρίες, να δώσουμε έναυσμα για προώθηση στόχων και να καλλιεργήσουμε ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Αν κάτι που ξεκινήσαμε δεν πάει πολύ καλά, θα είναι ευνοϊκό να το σκεφθούμε και να το διορθώσουμε μία ημέρα με τον αριθμό 2. Αν θέλουμε να εμβαθύνουμε στο θέμα της υπόθεσής μας και να εστιαστούμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, πάλι η ημέρα αυτή μας ευνοεί.


Προσοχή:


Δεν είναι κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, διαπληκτισμούς και αντιθετικές απόψεις. Θα πρέπει να επιδιώξουμε την ομόνοια και την ηρεμία προς το παρόν, για να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία. Στην πορεία, θα αποφασίσουμε άλλη ημέρα την μάχιμη στάση για να προασπίσουμε το δίκιο μας.


Προσωπική ημέρα ΤΡΙΑ


Μία ημέρα ικανή να σας ωθήσει να προβάλλετε τις προσωπικές σας ανάγκες ή και φιλοδοξίες. Θα ήταν καλό να προσπαθούσατε να δείτε την θετική πλευρά της ζωής, να βρείτε το κέφι σας και να εκπέμπετε αισιοδοξία και χαρά. Αν υπάρχει λόγος να προτείνετε μία ιδέα, να επισκεφθείτε κάποιο νέο χώρο, να προβάλλετε ταλέντα και δυνατότητές σας, διαλέξτε μία ημέρα 3. Στις κοινωνικές σας συναναστροφές θα φανείτε ενδιαφέροντες, αξιόλογοι. Αν θέλετε να προβείτε σε μία σημαντική αγορά, είναι η κατάλληλη μέρα για σας. Οι αξίες σας διακρίνονται και η κρίση σας είναι σωστή σε ό,τι επιλέξετε.


Προσοχή:


Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, την απαισιοδοξία, την λύπη. Μην σπαταλήσετε αυτή τη μέρα για ανούσια θέματα, αλλά και μην τσιγκουνευτείτε την αγάπη ή το χρήμα.


Προσωπική ημέρα ΤΕΣΣΕΡΑ


Μία ημέρα που προβάλλει την ανάγκη σταθερότητας και θα ήταν καλό να βάλετε σε τάξη την ζωή σας. Αν κάποιες εκκρεμότητες σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, θα ήταν καλό να κάνετε αυτή τη μέρα ρυθμίσεις. Αν πρέπει να αναλύσετε και να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες, θα ήταν σημαντικό να μην ξεχάσετε την ημέρα 4. Καλή περίοδος για συγύρισμα, φροντίδα σε οικονομικά ανοίγματα και δραστηριότητες. Στην ουσία θα ήταν καλό να κάνετε κάτι που απαιτεί συγύρισμα, εξομάλυνση και σωστή επανατοποθέτηση. Αν νομίζετε πως έχετε αμελήσει τις βαθύτερες ανάγκες σας, αλλά και πρακτικές σας ανάγκες, μία ημέρα 4 θα μπορούσατε να κάνετε ενδοσκόπηση και ένα καλό απολογισμό. Η εστίαση στο πρόβλημα είναι εύκολη και τα αποτελέσματα ικανοποιητικά.


Προσοχή:


Στα έξοδα, αλλά και στην συμπεριφορά που μπορεί να θεωρηθεί εκκεντρική. Η αναστάτωση δεν βοηθά.


Προσωπική ημέρα ΠΕΝΤΕ


Μία ευνοϊκή ημέρα για να αναπτύξετε σχέσεις, να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Ομιλητικοί και ευχάριστοι, γίνεστε συμπαθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες μέρες του μήνα. Η δραστηριότητά σας την ημέρα 5 σας κάνει πιο ανοιχτούς, γεμίζει με ενδιαφέροντα και σπάει την ρουτίνα. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να επιλογές αυτόνομα και ίσως πρωτοποριακά. Κάθε νέο σχέδιο εξελίσσεται καλύτερα αν έχει την βάση του στην ημέρα αυτή και οι αλλαγές ενδείκνυνται για όσους τις περιμένουν καιρό. Ψυχαγωγηθείτε, διασκεδάστε, έχετε μία νυχτερινή έξοδο ή ένα μικρό ταξίδι αναψυχής. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία για ξεκούραση, μέσα από ένα χαρούμενο τρόπο.


Προσοχή:


Στην νευρικότητα, την κόπωση και την ταχύτητα με την οποία δράτε. Μπορεί να προκληθούν διαφωνίες ή μικρο-ατυχήματα.


Προσωπική ημέρα ΕΞΙ


Μία ημέρα κατάλληλη για να ανάληψη ευθυνών, υποχρεώσεων και δεσμεύσεων. Η κριτική σκέψη προέχει και η δυνατότητα να παρθούν σωστές αποφάσεις επίσης είναι εμφανής. Θα πρέπει να μην αμελήσετε δεσμευτικές σχέσεις αυτήν την περίοδο, για παράδειγμα ένα συγγενή που βρίσκεται σε αδυναμία και σας χρειάζεται, ή μία υπόσχεση που δεν έχει τηρηθεί ως τώρα. Είναι η κατάλληλη μέρα για σύσφιξη σχέσεων και για επαφές με ανθρώπους που δεν θεωρήσατε ως σήμερα προτεραιότητά σας. Αν ένα θέμα σας χρειάζεται ευέλικτές κινήσεις στον χειρισμό του, ας το προχωρήσετε την ημέρα 6. Αν θέλετε να προβείτε σε ένα συμβιβασμό, η ημέρα αυτή θα σας βοηθήσει. Τακτοποιήστε το σπίτι ή το γραφείο σας, βάλτε μία τάξη και επαναφέρετε την αρμονία στη ζωή σας.


Προσοχή:


Αποφύγετε την ρήξη, την διαφωνία και την αντιπαράθεση. Επίσης, δεν χρειάζεται να ασκείτε αυστηρή κριτική και να πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας.


Προσωπική ημέρα ΕΠΤΑ


Πρόκειται για μία ημέρα εναλλαγών και αποκαλύψεων. Θα ήταν προτιμότερο να μην βιαστείτε, αλλά και να μην περιμένετε αποκλειστικά τα αναμενόμενα. Η ημέρα 7 προβάλλει την ανάγκη να επιπλέουμε στην τρικυμία των αισθήσεων ή των καταστάσεων που ταράζουν τα νερά την καθημερινότητας. Καλό θα είναι να στηρίζεστε ή να συδιαλέγεστε αυτή τη μέρα με άτομα που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης ή την ίδια ιδεολογία με εσάς. Η επαφή με κάποια σχολή, μία μαθητεία, η μελέτη, η αναζήτηση πληροφοριών είναι μία κατάλληλη δραστηριότητα. Επίσης, αν θέλετε να απομονωθείτε, να διαλογιστείτε ή να κάνετε μία ενδοσκόπηση, μην διστάσετε να την επιλέξετε. Μπορεί να φανείτε πιο μοναχικοί ή απόμακροι εξωτερικά, αλλά θα είστε εύκολα σε επαφή με τον «έσω εαυτό».


Προσοχή:


Η ημέρα να βοηθά για ακρότητες στην διασκέδαση και στην ευχαρίστηση. Σίγουρα δεν είναι μία μέρα που θα ήταν καλό να κυλήσει με ρυθμούς άτονους και ανιαρούς, αλλά τα ενδιαφέροντα πρέπει να είναι νοητικά. Αποφυγή κατάχρησης φαγητού ή ποτού και προσοχή σε μικρο-ατυχήματα. Δεν θα αρνείστε εύκολα, γι’ αυτό προσέχετε πού δίνετε τον λόγο σας.


Προσωπική ημέρα ΟΚΤΩ


Η ημέρα αυτή είναι θετική και ευνοεί οικονομικές διαπραγματεύσεις, δάνεια, χρέη, υποθήκες και συμφωνίες που έχουν πάντα ως βάση την οικονομική σας ευημερία και ασφάλεια. Θα ήταν καλό να προγραμματίσετε τα έξοδα και τα έσοδά σας, να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας, να βάλετε μία τάξη στις δαπάνες σας. Αν είστε έμποροι ή έχετε μία εργασία που βασίζεται στις οικονομικές συναλλαγές, η ημέρα αυτή ευνοεί κάθε εξέλιξη ή συμφωνία σχετικά με την δουλειά σας. Πολύ πιθανόν να σας δοθεί μία ευκαιρία ή να γίνει μία επωφελής πρόταση. Διαφορετικά, αν επιδιώκετε μία νέα συμφωνία με οικονομικά οφέλη, σκεφθείτε να την προωθήσετε μία τέτοια ημέρα. Η αίτηση για ένα πόστο εργασίας μπορεί να ξεχωρίσει. Επίσης, στην ημέρα 8 ταιριάζει η αίτηση για δάνειο ή όποια άλλη οικονομική σας ενίσχυση.


Προσοχή:


Να είστε σε εγρήγορση, κάνετε οικονομική ενημέρωση και αποφύγετε να ρισκάρετε. Θα ήταν καλό να μην υπερβάλλετε.


Προσωπική ημέρα ΕΝΝΕΑ


Ο αριθμός αυτός ολοκληρώνει τη σειρά των μονών αριθμών. Επομένως θα πρέπει να κλείσετε τις υποθέσεις σας. Να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Επειδή μπορεί να είστε σε μία σύγχυση προσπαθώντας να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, είναι δυνατόν να έχετε απώλειες. Στις κοινωνικές σας επαφές υπάρχει εύνοια και θα είναι καλό να καλλιεργήσετε σχέσεις, να κάνετε γνωριμίες, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς. Οι μεγάλες συγκεντρώσεις σας ευνοούν και σίγουρα θα ήταν σημαντικό να μην μείνετε μόνοι. Μικρά ή μεγάλα ταξίδια θα σας ανανεώσουν και αν είναι δυνατόν, ξεκινήστε τις διακοπές αναψυχής σας μία ημέρα με τον αριθμό 9.


Προσοχή:


Η αποφασιστικότητα και η σχολαστική μελέτη των σχεδίων σας θα βοηθήσουν να κλείσετε τον κύκλο κάποιων υποθέσεων αρκετά εύκολα. Μία ημέρα δράσης, για να κάνετε ένα νέο βήμα από την επομένη.


Για το υλικό πάνω στην πρόγνωση μέσω της αριθμολογίας, η παρουσίαση βασίζεται σε βιβλία των: Jorg Sabellicus, William Winskott, kay Lagerquist, Lisa Lenard, Michael McClain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!