Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ερωτική Ιστορία - Η παντρέμενη

Όντως έκανε την πλάκα του γιατί μάλιστα μου έλεγε, τι θα μπορούσες να γνωρίσεις σε ένα chat room? Όλα εκεί είναι sex και δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις και σε ρωτάνε από που είσαι, πως σε λένε, τη δουλειά κανεις, και καταλήγουν στο τι φοράς και τι κάνεις τώρα! Όπως πήγαινε λοιπόν η συζήτηση, αυτός ακολουθούσε έκανε την πλάκα του να έβλεπε μέχρι που μπορεί να φτάσει και να πει κάποιος μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή!




Πολλές φορες μιλάγαμε και μου έλεγε διάφορες ιστορίες, όπως ότι μιλάς εννοείτε με γυναίκα, ότι είναι από την Αθήνα για παράδειγμα και ότι τελικά είναι p@#@$&s νταλικέρης από την Πάτρα, η ότι διάφοροι για να κάνουν την πλάκα τους μπαίνουν σαν γυναίκες και παραμυθιάζουν διάφορους και πουλάνε τρελα! Το θέμα όμως σήμερα δεν είναι τα chat room !


Ένα πρωινό λοιπόν που είχαμε να βρεθούμε πάνω από 3 χρονια, τον συνάντησα σε ένα καφέ, καθόταν μόνος και σκεφτικός, μόλις τον είδα χάρηκα, πάντα τα λέγαμε καλά και στις συζητήσεις μας γελάγαμε πολύ, πήγα λοιπόν στο τραπέζι του, μόλις με είδε έσκασε χαμόγελο, τα προβλήματα και στο τρέξιμο του ο καθένας μας είχαν κάνει να έχουμε να συναντηθούμε τόσο καιρό. .


Αφού μιλήσαμε για διαφορα ,για τις οικογένειες μας ,για τα παιδιά μας ,άρχισε να μου λέει ότι τόσο καιρό που δεν με έχει πάρει τηλέφωνο του συνέβηκε κάτι που δύσκολα ζουν άνθρωποι, με ρώτησε αν είχα ώρα, και άρχισε να μου λέει την ιστορία του.




Ένα από τα βαρετά βράδια του, είχε μπει σε ένα chat room και μίλαγε με μια κοπέλα από επαρχία του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, που δεν τον είχε ρωτήσει πως είναι από που είναι τι δουλειά κάνει και όλα τα γνωστά που ρωτάνε! Του άρεσε μαζί της μιλάγανε για ζωή για φύση για ερωτα για σχέσεις ανθρώπων, αφού μιλάγανε περίπου 2 ώρες, γυρνάει η κοπέλα που του μίλαγε και του λέει είναι μια φίλη μου εδώ θέλεις να μιλήσεις μαζί της?


Στην αρχή ο Νίκος σκέφτηκε ότι πάλι τα ίδια και πάλι κοροϊδία, όμως κάτι μέσα του του έλεγε να πει ναι, γιατί δεν είχε λόγο αφού μίλαγαν τόσο όμορφα, να του πει ψεματα για τη φιλη της.
Άρχισαν λοιπόν να μιλάνε μαζί, η πρώτη κουβέντα που του είπε αυτή ήταν ότι ήταν δίπλα και έβλεπε τη συζήτηση που έκανε ο Νίκος με τη φίλη της, και ότι της άρεσε πως σκεφτόταν και ότι ήθελε να μιλήσει μαζί του.


Την λέγανε Μαρία, ήταν παντρεμένη, και ότι είχε έρθει στο χωριό της γιατί τσακώθηκε με τον άντρα της, η Μαρία μίλαγε με το Νίκο και όλο της άρεσε και περισσότερο μαζί του, άρχισε λοιπόν όλο και να του ανοίγετε περισσότερο αν και μίλαγαν μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή νιώθανε και οι δυο σαν να γνωριζόντουσαν πολύ καιρό και ένιωθε ο ένας την φωνή του αλλου ο Νίκος έτσι που του μίλαγε αυτή η κοπέλα ένιωθε ένα σκίρτημα στη καρδιά από τις πρώτες κουβέντες ένιωθε ότι ήταν κάτι διαφορετικό η Μαρία!


Η παντρεμένη. Αφού μίλησαν αρκετή ώρα ήταν για την γνωριμία τους ενθουσιασμένοι και οι δυο, συνέχιζαν να μιλάνε για όσο καιρό η Μαρία ήταν στην επαρχία και είχαν αρχίσει μετά από 10 μέρες να νιώθουν Έρωτα ο ένας για τον άλλον !


Όμως οι μέρες στο χωριό είχαν περάσει ο άντρας της Μαρίας την πίεζε να γυρίσει στην Αθήνα, η Μαρία δεν ήθελε να γυρίσει, ίσως γιατί νόμιζε ότι με την πίεση που είχε από τον άντρα της, δε θα μπορούσε να μιλάει με το Νίκο στο chat room.


Ήταν τόσο πικραμένη με τον άντρα της ένα άντρα σατράπη που πάντα ήθελε να γίνετε το δικό του, κάτι κτήματα που είχε η Μαρία, της τα είχε πουλήσει για να κάνει δίκια του δουλειά χωρίς να το ξέρουν οι γονείς της Μαρίας και η δουλειά είχε πέσει εξω, η μονη της ευχαρίστηση λοιπόν ήταν να μιλάει με το Νίκο στο net.


Είχε πιαστεί πάνω σε ένα άνθρωπο που καν δεν ήξερε αν ήταν όμοιος η και χειρότερος από τον άντρα της, έπρεπε να γυρίσει στην Αθήνα oμως, και αυτό έκανε.


Άλλαξαν τηλεφωνα με το Νίκο, ξέροντας ότι ίσως να μη μπορούσε να τον συναντήσει από κοντά ποτέ, ίσως γιατί ο Νίκος της είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι καλά με τη γυναικα του και δεν θα μπορέσει και αυτός να την συναντήσει.


Όμως ο αγνός Έρωτας που ένιωσαν και οι δυο σε μια οθόνη υπολογιστή μπροστά, δεν θα έμενε ούτε ανεκπλήρωτος ούτε αναπάντητος, γιατί ο Έρωτας δεν είμαι μονο επαφή, καμια φορα έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις, γιατί ερωτας είναι λόγια, είναι συναισθήματα, που όντως μπορείς να νιώσεις σε ένα chat room η Μαρία όταν βρέθηκε στην Αθήνα και διπλα στον άντρα της,είχε αποφασίσει ότι θα έμενε μαζί του και όσο πήγαινε, όμως ήθελε να γνωρίσει το Νίκο και θα το έκανε κρυφά από τον άντρα της.
Συνέχισαν να μιλάνε για πολύ καιρό στο net και στην Αθήνα,ώσπου ενα βραδυ, η Μαρία είπε στο Νίκο ότι ο άντρας της θα έφευγε για 3 μέρες ταξίδι και ότι αν ήθελε μετά από 7 μήνες περίπου που συζητάγανε στο chat room να βρεθούνε από κοντά.




Ο Νίκος ήταν διστακτικός ,ίσως γιατί ήταν ευτυχισμένος με την οικογένεια του ,όμως .........


Όμως 7 μήνες τώρα είχαν πει τόσα πολλά με αυτή την κοπέλα, που ο Νίκος ήξερε ότι δε θα μπορέσει να αντισταθεί και να μη την δει, μάλιστα μπορεί να δίσταζε αλλα ήξερε ότι το θέλει πάρα πολύ!


Βρήκε λοιπόν και αυτός και είπε μια δικαιολογία στη γυναίκα του και αποφάσισαν από κοινού πια να συναντηθούν, συναντήθηκαν ένα όμορφο απόγευμα σε μια καφετέρια κοντά στη θάλασσα, κάτι η μυρωδιά της θάλασσας κάτι το ηλιοβασίλεμα κάτι από την μαγική ομορφιά που είχε η Μαρία, κάτι όλα όσα είχαν πει τοσο καιρο ένιωσαν και οι δυο να φουντώνουν από κεραυνοβόλο Έρωτα τι να σκεφτούν? Ότι ήταν και δυο παντρεμένοι? Η ότι αν μάθαινε κανεις κάτι θα κάνανε κακό και σε αυτούς αλλα περισσότερο σε άλλους που δεν έφταιγαν τίποτα.


Τίποτα δεν σκέφτηκαν απλά αφέθηκαν,στις ματιές του Έρωτα, στα τρυφερά λόγια του Έρωτα και στις ανατριχίλες του, κάποια στιγμή σηκώθηκαν και έφυγαν από την καφετέρια, είχαν πει να πάνε να περπατήσουν χεράκι χεράκι στη παραλία να δουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα,


Και εκεί μιλώντας γελώντας πιασμένοι χέρι χέρι έδωσαν το πρώτο τους φίλi, γλυκό τρυφερό απαλό αισθησιακό όπως όλα τα φιλια των ερωτευμένων που μοιάζουν με διαμάντια που σκορπάνε την λάμψη τους στις ψυχές των ανθρώπων.


Όμως ο χρόνος αλύπητος και ο Νίκος έπρεπε να γυρίσει στη γυναίκα του, η Μαρία κρεμόταν από τα χίλια του να μείνει λιγο ακομα, όμως έπρεπε να φύγει και της υποσχέθηκε ότι θα την συναντούσε την επομενη η την μεθεπομενη μέρα!


Την επόμενη ο Νίκος δεν μπόρεσε να δει την Μαρία την βρήκε δυο μέρες μετά, συναντήθηκαν σε ένα κουτούκι φάγανε ήπιανε ήταν και οι δυο μέσα στη μεγάλη χαρα και πολύ ερωτευμένοι πλέον και από κοντά!


Ήθελε απελπισμένα ο ένας τον άλλον δεν μπορούσαν να κρατηθούν με τίποτα και δεν τους ένοιαζε για κανένα άλλον το μονο που ήθελαν ήταν να κάνουν Έρωτα.


Έφυγαν από το κουτούκι και μην έχοντας που αλλου να πάνε, βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, εκεί δυο κορμιά γίνανε ένα, ο Έρωτας σε όλο του το μεγαλείο μια ανάσα μια πνοή μια ζωή.


Ο Νίκος και η Μαρία είχαν παρόνομη σχέση δυο χρονια περίπου, η Μαρία αγάπησε το Νίκο παρα πολύ και κάποια στιγμή χώρισε από τον άντρα ο Νίκος δεν χώρισε ποτε ακόμα και σήμερα είναι ευτυχισμένος με τη γυναικα του ( έτσι λέει ), όμως έζησε τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ένα Έρωτα παράνομο που κράτησε δυο ολόκληρα χρονια και δυστυχώς όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε και μάλιστα χωρίς όμορφο τέλος, ένας Έρωτας μεγαλειώδης είχε τελειώσει.


http://fotis-eros.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!