Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η αντιμετώπιση της κρίσης "περνάει" από το διαδίκτυο!!!!

Η αντιμετώπιση της κρίσης "περνάει" από το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα 




Η θαυμάσια αυτή τεχνολογία που απλόχερα μας παρέχει το μέσο του διαδικτύου δίνει τη δυνατότητα σε επενδυτικές διαδικτυακές κινήσεις να αποκτήσουν ανταποδοτικότητα και να χαρακτηριστούν ως επιτυχημένες.




Η ψηφιακή εποχή έχει ξεκινήσει αλλά δυστυχώς ακόμα δεν αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που κανονικά θα έπρεπε να της αρμόζει ούτε από αρκετούς κακούς επαγγελματίες της τεχνολογίας αλλά όπως είναι και φυσικό επακόλουθο ούτε και από την επιχειρηματική δραστηριότητα.


Είναι εύλογο γιατί πρόκειται για κάτι νέο το οποίο οι παντός τύπου ειδικοί αναλύουν σε κάθε περίπτωση στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα η εμφανής αμάθεια ή ημιμάθεια τους να καταστρέφει πολύ εύκολα την οποιαδήποτε επιχειρηματική σκέψη για κάποια σοβαρή επένδυση σε ηλεκτρονικά καταστήματα.


Αν υποθέσουμε ότι διαμένω στην Κρήτη και δημιουργώ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με χ, ψ, μοναδικά προϊόντα παραγωγής μου δίνεται η δυνατότητα αντί να τα πωλώ μόνο στο όμορφο νησί να μπορώ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος να τα προβάλλω και να έχω άμεσες πωλήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. 


Τόσο εύκολο είναι λοιπόν;


Στη ερώτηση αυτή δυστυχώς θεωρώ ότι θα απογοητεύσω μερικούς γιατί δεν αρκεί μόνο η κατασκευή ενός e-shop επειδή χρειάζεται ολοκληρωμένο business plan, τεχνικές εφαρμοσμένου μάρκετινγκ και φυσικά άριστη επικοινωνιακή επεξεργασία που θα προέλθει μέσα από ανάλυση και μελέτη του ανταγωνισμού και γενικότερα του κλάδου που ανήκει το προϊόν για το οποίο γίνεται η συζήτηση.


Αρα η αντιμετώπιση της κρίσης "περνάει" από το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα όταν όμως υπάρχει από τη μία επιχειρηματικό όραμα και όρεξη επιτυχίας και από την άλλη επαγγελματική συνέπεια, γνώση και φυσικά δημιουργικότητα και τεχνική επιμονή για μοναδικότητα του project που θα αναληφθεί.


Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και κρίσεις του κ. Στέργιου Ακρίβου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!