Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αυτές είναι οι πλουσιότερες σταρ


Η φετινή λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες γυναίκες του Hollywood δείχνει ότι τα νιάτα επικρατούν της εμπειρίας, αφού τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν διάσημες περσόνες όπως η Lady Gaga, η Miley Cyrus, η Taylor Swift και η Beyoncé, όλες γεννημένες από τη δεκαετία του ‘80 και μετά. Τα σεντούκια και των τεσσάρων μαζί βάρυναν μέσα σε ένα χρόνο κατά 235 εκ. ευρώ.




Αλλά ακόμη και αυτό το τεράστιο ποσό δεν φτάνει να υπερκεράσει τη βασίλισσα Oprah Winfrey, η οποία, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν σχεδόν τα 240 εκ. ευρώ, μπορεί να κοιτά αγέρωχα τον κόσμο από την πρώτη θέση. Το απλησίαστο εισόδημα της Oprah προέρχεται από τη μιντιακή αυτοκρατορία που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, και πρόκειται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο όταν, τον επόμενο χρόνο, βγει στον αέρα το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο.


Δεύτερη στη σειρά είναι η 29χρονη Beyoncé η οποία αύξησε την περιουσία της κατά 65,58 εκ. ευρώ. Συμβόλαια με εταιρίες όπως η Nintendo και η L’Oréal, αλλά και η δική της σειρά ρούχων House of Deréon τής απέφεραν κάμποσα εκατομμύρια, ενώ περίπου 58 εκ. ήταν ο καρπός της παγκόσμιας περιοδείας της - όχι κι άσχημα για 3 μήνες δουλειά...


Και όσο ο υπόλοιπος κόσμος γελούσε με τα καμώματά της, η 28χρονη Britney Spears φρόντισε να εξασφαλίσει το μέλλον της (και την τρίτη θέση στη λίστα) προσθέτοντας 48 εκ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της.


Τέταρτη έρχεται η Lady Gaga, η οποία στα 24 χρόνια της, έχει ετήσιο εισόδημα που ανέρχεται στα 47 εκ. ευρώ, εκδιώχνοντας στην πέμπτη θέση την Madonna που με την παγκόσμια περιοδεία της, αλλά και τα δικαιώματα από τα τραγούδια της έφτασε τα 44 εκ. ευρώ.


Ακολουθεί η Sandra Bullock που είναι η μόνη ηθοποιός που βρήκε θέση στη λίστα, κερδίζοντας την περσινή χρονιά 43,3 εκ. ευρώ.


Τη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά η Ellen De Generes με 41 εκ. ευρώ, η 17χρονη Miley Cyrus με 35 εκ. ευρώ, και οι Taylor Swift και Judy με 34 εκ. ευρώ η καθεμία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!