Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ηλικιωμένοι καίγονται στα σπίτια τους λόγω οικονομικής κρίσης!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ηλικιωμένοι καίγονται στα σπίτια τους λόγω οικονομικής κρίσης!


Πριν από λίγη ώρα ακόμη μία ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο από πυρκαγιά στο σπίτι της. Όπως αποκαλύπτει, το planet-greece, οι οικιακές πυρκαγιές αποτελούν πλέον εφιάλτη για τους πυροσβέστες, αφού έχουν βρεθεί νεκροί...




τέσσερις άνθρωποι, όλοι ηλικιωμένοι, ανάμεσά τους και ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας, Βαγγέλης Λιβαδάς.


Στις 8.12, μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Άργους 22, στο Περιστέρι, εντοπίστηκε νεκρή ακόμη μία ηλικιωμένη γυναίκα, μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς μικρής έκτασης.


Σύμφωνα με όσα εξομολογείται υψηλόβαθμος πυροσβέστης στο planet-greece, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι θάνατοι ηλικιωμένων από φωτιά μες στα ίδια τους τα σπίτια. Αιτία είναι τα θερμαντικά σώματα που χρησιμοποιούν, είτε αυτά είναι αερόθερμα είτε σόμπες, που λόγω ηλικίας ή κινητικών προβλημάτων αδυνατούν να χειριστούν πλήρως ή αμελούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.


Χθες, Παρασκευή, στον Νέο Κόσμο, στη συμβολή των οδών Μάχης Αναλάτου 63 και Μπακνανά, στο Νέο Κόσμο, άλλος ένας ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός, από το ημιόροφο διαμέρισμα. Βρήκε τραγικό θάνατο, τη στιγμή που προσπαθούσε να ζεσταθεί από τη σόμπα του.


Νεκρός ανασύρθηκε στις 27 Νοεμβρίου, από το σπίτι του, στην οδό Κολοκοτρώνη 19, στην Γλυφάδα, ο θεατρικός επιχειρηματίας Βαγγέλης Λιβαδάς. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αερόθερμο.


Μία μέρα νωρίτερα, στις 26 Νοεμβρίου, ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή από το σπίτι της, στην οδό Ψηλορείτη, στο Πανόραμα Κινέττας. Η πυρκαγιά προκληθηκε πάλι από σόμπα.


Η οικονομική κρίση έχει πλήξει κυρίως τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι με τα πενιχρά χρήματα της σύνταξης δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και καταφεύγουν στην χρήση εναλλακτικών μέσων προκειμένου να ζεσταθούν. Δυστυχώς, πολλές φορές με ολέθριες συνέπειες.

http://planet-greece.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!