Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο!Τα μυστικά του Ελληνικου Αλφάβητου:ΙΗΣΟΥΣ!!Λεξάριθμος 888!!Εξήγηση!!

Η προέλευση του ελληνικού αλφαβήτου αποτελεί μια από τις πλέον διαχρονικές διαμάχες που διαδραματίζεται από τα κλασσικά χρόνια μέχρι τις μέρες μας με αμείωτη ένταση, στις οποίες κατά καιρούς εξυπηρετούνται πολιτικές, εθνικές, θρησκευτικές, προσωπικές και άλλες σκοπιμότητες. Ερευνητές και ακαδημαϊκοί αντιπαλεύουν με τα πνευματικά σπαθιά τους, προς επικράτηση και κυριαρχία, με θύτη και συνεπακόλουθο θύμα την ίδια την ελληνική γλώσσα.




Η παρούσα μελέτη, αν μπορώ να την ονομάσω έτσι, δεν έχει σκοπό να εμπλακεί στο παιχνίδι των εντυπωσιασμών, ούτε και να πάρει το μέρος οποιασδήποτε τάσης, από τις πολλές που διεκδικούν την - κρίσιμης σημασίας για συγκεκριμένους κύκλους - πατρότητα του ελληνικού αλφαβήτου. Η γλυκιά έλξη του μυστηρίου, η γνώση και η επίγνωση είναι τα αγνά κίνητρα που σπρώχνουν το παιδί μέσα μας σε ατέλειωτες αναζητήσεις στις αχαρτογράφητες χώρες του μυαλού, ξεκλειδώνοντας με ενθουσιασμό κόσμους μέσα σε κόσμους… Μιας και τα επίσημα "ιστορικά" ντοκουμέντα και οι αναφορές, ποικίλουν, αντιφάσκουν ή έχουν παραποιηθεί, θα ξεκινήσουμε να διασχίσουμε την πύλη ενός αρχέγονου μαθηματικού μυστηρίου και θα γνωρίσουμε την πανέμορφη μυστική χώρα της αριθμολογίας, έχοντας ως πυξίδα την διαίσθησή μας και τον υποθετικό σύνδεσμο Εάν.


Αρχίζουμε λοιπόν την περιπλάνησή μας διασχίζοντας τους γοητευτικούς δρόμους της χώρας της αριθμολογίας, με τη σκέψη μας στραμμένη στην αντιστοιχία γραμμάτων - αριθμών, όταν ξαφνικά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα παράξενο δίλημμα, το οποίο πηγάζει από την ανωμαλία που διακρίνει την αντιστοιχία γραμμάτων - αριθμών όπως παρουσιάζεται στον ακόλουθο πίνακα:


Α=1 Ι=10 Ρ=100
Β=2 Κ=20 Σ=200
Γ=3 Λ=30 Τ=300
Δ=4 Μ=40 Υ=400
Ε=5 Ν=50 Φ=500
;=6 Ξ=60 Χ=600
Ζ=7 Ο=70 Ψ=700
Η=8 Π=80 Ω=800
Θ=9 ;=90 ;=900


Η γέννηση της ελληνικής γλώσσας, είναι ένα φωτεινό δημιούργημα του αθρωπίνου πνεύματος, μια καταγραφή σχημάτων που συντιθέμενα θα γινόταν αφενός μέσο επικοινωνίας με τους ανθρώπους, αλλά συγχρόνως και βάση για την αναζήτηση της ένωσης του θείου και του ανθρωπίνου, με την ορθότητα του λόγου σε έκφραση και κατανόηση. Αν δεν περιορίζουμε χρονικά την ύπαρξη του Θεού, στην μετά Χριστόν εποχή, είναι λογικό, πως κάθε "αντικειμενικά" φωτισμένη σκέψη, διαχρονικά, από επιστημονική σύλληψη προς βοήθεια του ανθρώπου, ακόμη και δημιούργημα, είναι δώρημα από τον αληθινό ΑΧΡΟΝΟ Θεό.


Ο αριθμός 9, συμβολίζει την αρμονία. Η ύψιστη αρμονία, με τα δεδομένα της ελληνικής ταυτότητας αριθμών - γραμμάτων είναι ο Τριαδικός Θεός.


Βλέπεις τον επάνω κύκλο στον αριθμό 9 και μία γραμμή που τείνει προς τα κάτω. Πράγματι, το τάγμα των δαιμόνων, που ήταν "επάνω" επεθύμησε τα κάτω και με την αποστασία, στρέβλωσε την αρμονία, το 9, σε δυσαρμονία = ατομική, χωρίς Θεό, επιθυμία, το 6.


Ο κοσμοκράτορας (με αριθμό χξστ'), θα είχε ολοκληρωτική ισχύ επάνω σε κάθε πλάσμα στη γη, αν ο αριθμός του Θεού θα ήταν 999, καθώς θα παρέμενε στον ουρανό, απόμακρος, όπως η κατάσταση αυτή ίσχυε πριν την γέννηση Του Κυρίου.


Ο Κύριος, όντας επάνω, τέλειος Θεός, ενσαρκώθη, λαβών σχήμα ανθρώπου, ήλθε ως τέλειος άνθρωπος (χωρίς την αμαρτία) στον χώρο του κοσμοκράτορα και αυτό φαίνεται από τους πειρασμούς στο σαραντάρειο όρος, που του είπε ο διάβολος: προσκύνησέ με και εγώ θα σου δώσω το βασίλειό μου....


Φαντάσου την ενσάρκωση Του Κυρίου ως ένα αριθμητικό σύμβολο, 9 και 6, το ένα επάνω στο άλλο.


Κατά τον Αββά Δωρόθεο, ο αριθμός Του Χριστού είναι το 888, ως παντοκράτορας. Συγχρόνως, και όχι συμπτωματικά, η ταυτότητα του Ιησού ως Υιού Θεού, δίνει τον λεξάριθμο του ΙΗΣΟΥΣ=888. (Ι=10.Η=8, Σ=200, Ο=70,Υ=400,Σ=200 στο σύνολό του, 888). Ο Ιησούς Χριστός, είναι ο δρόμος που ενώνει τη γη με τον ουρανό.


Η όλη ένσαρκη ζωή Του Χριστού είναι μία σταύρωση του προσωπικού θελήματος του ανθρώπου, για την αγάπη Του Πατρός ως υιός υπακοής. Με την σταύρωση και όλο το θείο έργο Του Χριστού, αποκαθίσταται η ανυπακοή του γένους των ανθρώπων, με αφετηρία τον Αδάμ. Με την ανυπακοή του Αδάμ, ο κόσμος γεύεται την φθορά και τον θάνατο, ενώ με την υπακοή Του Κυρίου έως θανάτου, θανάτου δε σταυρού, ο άνθρωπος δια του νέου ΑΔΑΜ, μπορεί να γευθεί Ζωή και αιωνιότητα.


Οι πλάγιες γραμμές των 9 και 6, που δηλώνουν την επιθυμία προς τα κάτω και τα άνω αντίστοιχα, σταυρωνόμενες, αποσύρεται η ισχύς τους, οπότε σχηματίζεται καθαρά το 8. Σε τρία επίπεδα, σωματικό, ψυχικό πνευματικό, τα 3 8άρια (888) (Αββά Δωροθέου - έργα ασκητικά) σε αντιδιαστολή του αντιχρίστου, 666 που είναι κάτω, επιθυμώντας τα επάνω, υψηλοφρονώντας.


Ορθά λοιπόν, ελληνικά και σε επίπεδο λίαν καλώς, Τριαδικός Θεός λεξαριθμείται 999, μόνο που αυτό ίσχυε με τα προ Χριστού δεδομένα, ως απόμακρος, ψηλά στον ουρανό, επιβλέπων, μη σαρκωθείς και σταυρωθείς για τη σωτηρία μας. Ευτυχώς ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και συμπληρώθηκε ο νόμος. Το λίαν καλώς έγινε άριστα και η παρουσία Του Υιού Θεού, όπως Τον γνωρίζουμε με την Καινή Διαθήκη μας δίνει τα εφόδια της ολοκλήρωσης, της σωτηρίας. (σωσμένος έχει τη ρίζα του σώος = ολοκληρωμένος).


Παρά τα 2011 χρόνια μ.Χ., την επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη, οι συνειδήσεις των ανθρώπων καλύπτουν όλη την χρονική γραμμή, από γένεσης μέχρι σήμερα. Υπάρχουν βάρβαρες συνειδήσεις, εκδικητικές χωρίς Θεό, (άρα ζουν π.Χ.) αλλά και εκλεπτυσμένες ψυχές που ζουν με Χριστό.



Χωρίς τα ορθόδοξα βιώματα της Γέννησης, Σταύρωσης, Ανάστασης και της όλης θείας οικονομίας, (που ο άνθρωπος μετέχει μυστικά και δια των μυστηρίων), δεν νοείται ολοκλήρωσις και τελείωσις. (δυστυχώς για τους νεοέλληνες που αδιαφορούν για αυτά, τη στιγμή που οι αρχαίοι μας πρόγονοι, με την όντως φιλόθεή τους αναζήτηση διατίθενται για την ψυχική μας ωφέλεια, ως γραμματολογικοί, αριθμολογικοί οδοδείκτες, δίνοντάς μας καύσιμο υλικό για την συνάντησή μας με το Θείον ως Πρόσωπο, μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας, κοσμούν εικόνες ελλήνων φιλοσόφων τον πρόναο).


Εκτιμώ πως όλη τη μερική αλήθεια (τη σημειολογία, φυσική και μεταφυσική) που μπορούμε να βρούμε οπουδήποτε, σε φιλοσοφικούς χώρους, θρησκευτικούς, επιστημονικούς ... είναι μέσα και όχι σκοπός. Είναι το καύσιμο υλικό στη μηχανή μας, μόνο που αν δεν χρησιμοποιηθεί ορθά όλο αυτό το καύσιμο υλικό, δηλαδή αν η μερική αλήθεια δεν μας οδηγεί στην ολοκληρωτική Θεία Αλήθεια, τότε όλη τη γνώση που βρίσκουμε την σπαταλάμε.


Θυμίσου τον ύμνο της αγάπης που αναφέρει πως και αν τις γλώσσες των ανθρώπων και αγγέλων λαλώ, αγάπην δε, μη έχω... Η γλώσσα των αγγέλων, είναι η γλώσσα των σημαδιών (προάγγελοι, σημάδια)...


Υπάρχει δρόμος μεταξύ του λίαν καλώς και του άριστα, Είναι ο αρμονικός συνδυασμός της ελληνορθόδοξης παιδείας μας. Αν πορευόμαστε, έχοντας ως βάση την ελληνική φιλαλήθη παιδεία και πέρας (τον άπειρο) στόχο της ορθόδοξης παιδείας, τότε προοδεύουμε ως ορθά προσανατολισμένοι και με τη χάρι Του Τριαδικού Θεού, θα εκπληρώσουμε την μεγάλη ευλογία που μας κληροδότησε... Ιωαν. ιβ 23... Τέλος, επειδή αριθμολογικά, η πυραμίδα = κλίμ(α)ξ Θεού, σου εύχομαι η καλή μας Παναγία που Την χαιρετούμε "χαίρε κλίμαξ δι ής κατέβει ο Θεός, χαίρε γέφυρα μετάγουσα τους εκ γης προς ουρανόν", να σου χαρίζει στη ζωή σου αυτό το χρόνο και κάθε χρόνο, το (α) που λείπει από τη ζωή μας, την θεία αγάπη.


Η κλίμακα του DNA που έχει ο καθένας με την ιδιαιτερότητά του, είναι αυτή που αν και μόνο εάν συμπληρωθεί με το (α) της θείας αγάπης (Θεία Κοινωνία) γίνεται η γέφυρα για τα προετοιμασμένα και ανεκλάλητα αιώνια αγαθά...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζωντανές Tελευταίες Eιδήσεις Aπο Tις Mεγαλύτερες Eλληνικές Eφημερίδες , Portals , Blogs , Websites

newsbeasti-Reporter

Tro-ma-ktiko.blogspot Live News

Fimotro.blogspot.com - Live News

Εύρεση Εργασίας , Τουρισμός , Τα Πάντα για την TV , Τζίροι Αγώνων Ποδοσφαίρου

Τέλειο Σύστημα ! Παίξε Deal Online ! TotoPot της 10Bet ! Πάρε μέρος στο WPT !

Δείτε Αναρτήσεις Φιλικών Blogs

Ευκαιρίες Εργασίας & Χρήματα απο το διαδίκτυο ..

Καιρός,Οδηγος Poker,World TV,Τι παίζει στο Cinema,Youtube Tv,Προγνωστικά Στοιχήματος

Δοκιμάστε την τύχη σας στο Bet365 Casino !! Live Dealers !!! 100 Euro ΔΩΡΕΑΝ !!!